Wij gaan niet opzij

Interview: Voorbeschouwing Jong Utrecht met Moreno Rutten

Praatpapegaai

Moreno Rutten is niet meer uit de basis weg te denken na de eerste drie wedstrijden. Een stabiele kracht links in de verdediging. Terwijl dat eigenlijk helemaal zijn positie niet is. Hij is blij om weer te spelen en zal morgen hoogstwaarschijnlijk ook weer vanaf minuut 1 in het veld staan. Daarom dat we ook met hem even hebben voorbeschouwd.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
22 Reacties
37   0  
Ivo

Morgen vanaf de aftrap vol gas geven, dat inzakken in de beginfase moet er echt uit.

Sydney in de basis voor Bilate, misschien Venema ook eens een kans geven ipv Dogan. Verder zou ik het zo laten staan.

26   8  
Scheppioni

Prima back voor ons NAC !

40   8  
Otjes

Laatste wedstrijd niet best, ik zou zo graag noblejas fit zien en op linksback zien spelen....

8   16  
The Cosmic Gate

Zit ff stukje NEC-Almere te kijken,maar daar is de bezettingsgraad een stuk hoger als bij ons aller NAC zo te zien . Of zal dit gewoon de normale 100% bezetting zijn daar 🤗🤭?

14   3  
Henri

Komt aanvallend als linksback niet uit de verf. Heeft daar geen echte meerwaarde. Zal voor een beter rendement toch weer aan de rechterkant moeten worden geposteerd.

34   9  
Martinus

@The Cosmic Gate

Ik weet niet of de bezettingsgraad hoger is daar. Maar als je dan beelden uit De Kuip vanmiddag ziet... Dat moeten we échte voorkomen, onbegrijpelijk wat daar gebeurt. Liever iets te weinig mensen op de tribune dan te veel met grote gevolgen.

Dan even wat Moreno betreft: Goede speler die op verschillende posities kan spelen. Ik vind het best meevallen als je ziet dat het gewoon geen linksback is. Ik hoop ook dat Noblejas terugkeert trouwens, maar Moreno vind ik zeker van toegevoegde waarde.

23   38  
Belgische Naccer

Rutten is als back wel redelijk bruikbaar, maar opkomen is er aan onze linkerkant niet bij, met Allouchi en Dogan die hem in de weg lopen. Ik zou heel graag Noblejas linkshalf zien en Kai de Rooij i.p.v. bovenstaande 2 koekenbakkers.

Dan ben je meteen kampioenskandidaat. Het verschil zit hem in 2 a 3 spelers dit seizoen. Ik hoop echt dat Steijn morgen niet weer met Dogan en Allouchi begint. Dat kan toch echt niet meer.

Verder hoop ik dat Sydney gewoon in de spits staat in de basis, en dat hij er morgen 3 maakt.

24   7  
NAC tombola

Silvester van de Water forceert een transfer door zich via een Appje af te melden voor de wedstrijd van Heracles tegen de kruikjes...

Gaat dit inspiratie voor Kaj de Rooij op leveren?

10   9  
Rubenac

Reken maar op boussaid en Arzani morgen.
Ik denk ook troupèr.

8   2  
Pietjebel

Dat zit dr dik in Rubennac

39   14  
Reflektor

Belgische naccer heeft er verstand van...allouchi in de eerste 3 duels heel belangrijk met goals en assists en dan koekenbakker noemen , man man man.

34   9  
P

Wegens schenden corona regels moet de knvb, 3 wedstrijden zonder publiek opleggen aan feyenoord

18   2  
Marco van bavel

Ik zou dan eerder schouten rechts voor zetten en rutten rechts back

15   2  
Dirk

En het geheime wapen van Moreno: de verre inworp !!

5   2  
Henri

Net even naar NEC-Almere gekeken. Wat een erbarmelijk niveau heeft die KKD toch. Dan zijn dit nog (sub)topploegen.

37   0  
Ivo

Morgen vanaf de aftrap vol gas geven, dat inzakken in de beginfase moet er echt uit.

Sydney in de basis voor Bilate, misschien Venema ook eens een kans geven ipv Dogan. Verder zou ik het zo laten staan.

4   1  
Scheppioni

Idd Rubennac, ik ken een speler goed van utreg, zelf doet hij ook mee, maar dan nog, al doen deze vier mee die eigenlijk tegen utreg 1 aanzitten dan moeten wij NAC er nog van kunnen winnen. Ik hoop idd dat het afwachtende NAC voorbij is met Steijntje ! Meteen voetballen voor de winst al is het eerste kwartier nu bij ons NAC steeds nog het zwakste deel, NAC is gewaarschuwd !

15   0  
Johnny1912

NacTombola

Je kan beter zeggen, maar hopen dat dit geen inspiratie voor Riera gaat geven. Die heeft namelijk te kennem gegeven dolgraag naar Barcelona te gaan zoals Steijn heeft aangegeven.

Ik heb liever geen De Rooy en wel Riera dan andersom. Riera is op dit moment een van onze belangrijkste pionnen die je niet zo snel kunt vervangen!

0   0  
Andre Vermeulen

Moreno doet het gewoon goed.ga zo door topper

0   2  
Sjak

Belgische Naccer heeft al langer structureel iets tegen El Al, heeft mijns inziens niks met zijn voetbal kwaliteiten te maken. Klopt dat BN!

1   0  
Theoden King

Ben benieuwd vanavond, het kan m.i. alle kanten op.

De eerste wedstrijd tegen az werd ruim gewonnen, niet in de laatste plaats door naïef verdedigen van de tegenstander. Tegen helmondspor zag ik een worstelend NAC dat op individuele kwaliteit (en een makkelijke penalty) kon winnen.

Tegen den bosch speelde NAC voor het eerst echt naar behoren, maar het moest van erg diep komen.

Daarom ben ik benieuwd hoe het vanavond gaat. Onderschatting ligt op de loer!

1   0  
Toontje1964

Hu jong az- graafschap 5-1 of ik da goed heb gelezen zal nog eens kijken... dus nac weet wat te doen niet onderschatten en winnen vanavond

0   0  
Ed

Geen ploeg onderschatten. Jong AZ gaat waarschijnlijk stunten. Vol gas vanavond. Je promoveert door van de “kleine” clubs te winnen.

Laad alle berichten na dit bericht in