Wij gaan niet opzij

Interview: Voorbeschouwing MVV - NAC met Mario Bilate

DeWeesJr

Mario Bilate heeft een ongelukkige start gehad bij NAC. Bij zijn debuut raakte hij in de eerste tien minuten al geblesseerd en moest daarna wekenlang toekijken hoe NAC het zonder hem afdeed. Inmiddels is de spits weer terug bij de groep en ook bij de wedstrijdselectie tegen MVV. Een basisplaats is nog te vroeg maar wie weet maakt hij zijn eerste minuten weer. We spraken hem voor de wedstrijd tegen MVV.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
6 Reacties
25   0  
BigJohn

Komt in dit interview zeer rustig en verstandig over. Blij dat hij weer is aangesloten bij de groep en hopelijk is hij snel van toegevoegde waarde.

25   0  
BigJohn

Komt in dit interview zeer rustig en verstandig over. Blij dat hij weer is aangesloten bij de groep en hopelijk is hij snel van toegevoegde waarde.

11   2  
Theoden King

Ben benieuwd of hij morgen aan spelen toe komt. Is sowieso nog een speler die we niet kennen. Kan wellicht verrassend zijn voor de tegenstander en de rest van het team.

5   8  
Scheppioni

Even de statistieken bij wolluk gecheckt, as hij fit is prima, maar ja fit !?!

3   2  
RV

Vooral ook benieuwd of hij dan voetballend van meerwaarde kan zijn.

Ik denk niet dat hij er twintig zal maken.
Maar als van Hooijdonk en Venema op deze voet verder gaan maken ze er samen 25 en maken ze geen enkele speler om zich heen beter.

Beide komen voetballend (veel) tekort.
Tegelijkertijd kunnen ze beide een goal maken maar zelf creëren ze helemaal niets.

Ik denk dat een van Hooijdonk (zoals Kraaij jr. al een aantal keer aangaf) perfect ook kort achter een balvaste spits zoals Bilate kan spelen.

2   1  
Peter13

@RV

Eerst maar afwachten of Bilate fit genoeg wordt. Maar ik denk ook dat hij en Sidney samen een goed koppel kunnen vormen voor 4-4-2.

1   5  
Braze

Als het verleden de toekomst voorspelt maakt hij weinig goals en is hij nogal eens geblesseerd.
Afwachten maar

Laad alle berichten na dit bericht in