Wij gaan niet opzij

Adilehou niet geselecteerd voor Benin

Raskolnikov

Moise Adilehou is niet geselecteerd voor de komende interlands van Benin. Volgens media in Benin is de verdediger gepasseerd, omdat hij bij NAC onvoldoende speeltijd krijgt.

Benin speelt deze maand twee kwalificatiewedstrijden voor de Africa Cup of Nations. Lesotho is zowel de 14e (thuis) als de 17e (uit) de tegenstander. 

De Eekhoorns nemen het zonder Moise Adilehou op tegen de Krokodillen. De centrale verdediger is buiten de selectie gelaten. Dat lijkt gezien zijn huidige situatie niet zo heel vreemd. Adilehou kwam tot op heden namelijk slechts 94 minuten in actie voor NAC, maakte in zijn eerste volledige wedstrijd een belabberde indruk en werd ook nog eens getroffen door corona. 

Bron:
B-Side Rats, Fraternité
Terug naar overzicht
33 Reacties
71   12  
10Diego

Het is nog niet zolang geleden dat Senesi van Feyenoord werd afgemaakt op een helftje bij Emmen uit. Nu lullen alle kenners die hem toen belachelijk maakten dat ze het altijd in hem hebben zien zitten.

Deze jongen wordt na één wedstrijd tegen Go Ahead afgemaakt. Hij stond tussen een paar jeugdspelers en een wanhopige keeper.

Ik hoop op een Senesi scenario en schrijf hem zeker niet direct af.
Overigens begon Botteghin ook dramatisch bij NAC. Kan me RKC-uit herinneren. Ik wist niet wat ik zag. Is ook goed gekomen.

19   7  
Mike Zonneveld

Tja, wat moet je hier nou van vinden..

21   4  
Gusenberg Skansen

Dat vind ik eerlijk gezegd ook niet zo heel vreemd.

16   49  
NaccieNAC

There are Nine million bicycles in Benin (beijing)

60   23  
Ouwe Spionkop

Zelfs te slecht voor Benin.
Hoe komen ze eigenlijk aan deze knakker?
Doe me denken aan die Damsjefski

13   4  
Buddha

Bij die Turkse club speelde hij toch ook niet?

Die bondscoach heeft gewoon de wedstrijd tegen Eagles gezien en brengt de boodschap op deze (minder harde) manier.

47   15  
ome cor

Steijn gaf aan dat het een gok was.
Verder heeft deze jongen alleen kansjes gehad in de meest belabberde situatie.

Het is vast geen speler met potentie voor de Europese top, maar een invalbeurt in een goed draaiend team wat alleen een CV mist of spelen met alles wat nog enigszins 90 minuten kan blijven staan....dat is een heel verschil.

Al verwacht ik dat er hier niet verder gekeken wordt dan "steek ik mijn duim omhoog of omlaag voor deze speler ?"

15   32  
Ouwe Spionkop

@ome Cor
Als jij hem nou eens een tijdje in huis neemt en hem dan de hele dag naar YouTube voetbal filmpjes laat kijken dan leert hij vast nog wel wat bij.

13   9  
Guap

Ik heb ooit ook eens in een lesauto gezeten, komt wel dichtbij zo.

20   3  
Cool hand

Dat is een fikse aderlating voor Benin.

16   1  
Japie OG

Knap dat jullie dergelijke informatie überhaupt gevonden krijgen👌. Keep up the Good work!

71   12  
10Diego

Het is nog niet zolang geleden dat Senesi van Feyenoord werd afgemaakt op een helftje bij Emmen uit. Nu lullen alle kenners die hem toen belachelijk maakten dat ze het altijd in hem hebben zien zitten.

Deze jongen wordt na één wedstrijd tegen Go Ahead afgemaakt. Hij stond tussen een paar jeugdspelers en een wanhopige keeper.

Ik hoop op een Senesi scenario en schrijf hem zeker niet direct af.
Overigens begon Botteghin ook dramatisch bij NAC. Kan me RKC-uit herinneren. Ik wist niet wat ik zag. Is ook goed gekomen.

10   14  
Olaf

Het was een gokje volgens de trainer en Manders... ongezien gekocht....
Strijkt wel een salaris op.. terwijl er genoeg spelers zijn die beter zijn dan deze jongen,.. ik had persoonlijk toch even verder gekeken dan deze speler ongezien aan te nemen nemen

Blijf dit wel een klein blundertje vinden van onze 2 mannen!

25   5  
Zak hooi

En al die conclusies op basis van 1 wedstrijd?
Ik hoop zo dat deze jongen gaat knallen om iedereen ongelijk te bewijzen.

Hup Moise!

10   23  
10Diego

Toch fijn dat de redactie het riool even opgooit om zo’n jonge speler even door het slijk te halen.

Gelukkig stond er vanuit de jeugdopleiding van meneer Hellemons ( de man die Adje en Seuntjens naar de bankverwijs) veel kwaliteit klaar toen we dat nodig hadden.

22   8  
Raskolnikov (BSR)

@10Diego

Wat is er mis met het bericht? Spelers worden doorgaans geselecteerd voor een vertegenwoordigend elftal, wanneer ze (1) basisspeler zijn bij hun club, (2) fit zijn en (3) in vorm zijn. Voor Adilehou geldt dat hij op dit moment aan geen van de voorwaarden voldoet. Dat heb ik opgeschreven.

Je kunt vallen over 'belabberde wedstrijd', maar dat vind ik een beetje flauw. Zijn spel was tegen Go Ahead simpelweg ondermaats. Als de coach van Benin die wedstrijd gezien heeft, kan hij onmogelijk het gevoel hebben gekregen dat Adilehou in blakende vorm verkeert.

6   1  
Wanny

Spel tegen Eagles was slecht. Echter kunnen we hem daarop nog niet afschrijven, aangezien dat een team was met vrijwel allemaal jongens die nooit spelen of niet fit waren. En in een totaal nieuwe samenstelling speelden.

16   2  
TvB

Tegen gae was natuurlijk een dieptepunt. Maar vraag me af of hij met Riera naast hem ook zo slecht is. Ik zou hem nog niet afschrijven en pas kijken na een wedstrijd of 5 .

9   15  
Scheppioni

Niks mis met dit bericht, maar dit neefje mukanya heb ik toch al heel snel gezien dat hij heel veel mist .... NAC moet eens leren om niet in een onzichtbare competitie weer eens zo'n tropische speler te halen, dit is gewoon met geld smijten .... de geschiedenis herhaalt zich .....

6   1  
YLLWBLCK

Wow, je zult niet helemaal naar Benin te hoeven vliegen om mee te moeten doen met het welbekende, sprankelende en altijd technische elftal van Benin... drama!

8   11  
Chapuisat

conclusie : de bondscoach van Benin heeft er meer verstand van als Maurieske :-)

7   4  
The Cosmic Gate

Hier snap ik niks van ! Na zijn geweldige wedstrijden van de afgelopen keren kan Benin toch niet om deze geweldenaar heen?

3   7  
Toontje

Kun je nagaan....ze hebben daar nog geen 25 voetballers

1   3  
den hulk

stein had hem de laatste tien minuten tegen nec mee moeten laten doen als midvoor had misschien nog punten opgeleverd

5   2  
Nacdictive

@scheppioni: neefje Mukanya?

8   6  
ome cor

@NACDICTIVE
In Mill is iedereen met dezelfde huidskleur familie van elkaar, dus Scheppioni denkt dat dit in Afrika ook zo werkt 😜

6   1  
NAC4Ever

@BSR
Houden jullie ook als de media in Benin in de gaten? Nice!

13   3  
Nep Han

Hij heeft nog geen echte kans gehad om zich te laten zien. Heeft ook pech dat Rosler, Riera, Monsalve straks en eventueel ook nog Malone op zijn plek het beter gedaan hebben. Zeker voor in de KKD hoef je niet super te kunnen ballen, zeker niet met zo`n fysiek. Laten we gewoon even afwachten i.p.v. weer al jullie deskundig voetbalcommentaar erop los te laten.

3   1  
Badeend

Met 25 jaar is dit geen "jonkie" meer hè. Sterker nog, Riera is óók 25 en die werd begeerd door Barcelona als ervaren kracht voor hun tweede team - en wordt ook bij NAC, terecht, gezien als dragende kracht.

Dat Adilehou weinig op niveau heeft gespeeld de laatste jaren, helpt hem niet om er direct te staan hier, dat is wel waar. Het lijkt erop dat hij voor Boluspor ook een 'gokje' was: gehaald in de winterstop, de eerste 4 wedstrijden daarna 90 minuten en daarna volledig van de radar verdwenen (nog een keer een deel van een wedstrijd gespeeld).

Misschien had het goed uit kunnen pakken, maar ik heb er een hard hoofd in.

3   2  
scheppioni

hahahaha ome Cor !
Dat zou wat erg discriminatie zijn, zo zijn we in ons germelaand nie !
@ Nacdictive
Gezien zijn voetbalkunsten bedoel ik dan neefje, overigens een maat van me heeft mukanya ooit aangehouden, mooi verhaal ! Misschien komt het ooit uit dat ik dit nog kan delen in de Beatrix of zo ! hihihi

2   2  
Theoden King

Die bondscoach van Benin zit wel in een ongelooflijke luxepositie, dat je zo'n megatalent kunt thuislaten...

0   0  
NuFfNie

Gezien de wedstrijd tegen de Eagles volkomen terecht. Maar moet je iemand beoordelen op een actie. Nee natuurlijk niet. Dit was wel de meest ongelukkige wedstrijd om je visitekaartje af te geven.
Maar krijgt hij daar verder nog wel de kans voor, als je naar aantal mogelijkheden kijk wie er cv kan spelen?

2   0  
Noad1976

Dan zijn er ook nog voetbalkenners hier die zeggen ohh hij stond in een zwak elftal blabla

Nou lekker blijven dromen over Senesi mogelijkheid.. hij was zelfs van de B garnituur de slechtste hij kon nog geen bal 2 meter uitverdedigen naar de juiste kleur.

Ja dit word echt de nieuwe Van Hecke

Fc Knudde is er niets bij!!

1   0  
Los Pollos Hermanos

En dan te bedenken dat Benin slechts 28 inwoners heeft.

Laad alle berichten na dit bericht in