Wij gaan niet opzij

Jansen kondigt vertrek aan: "Korte, intense periode bij deze mooie club"

Das Phantom

Anco Jansen speelt volgend jaar niet meer in Breda. Dat heeft de speler zelf laten weten via zijn Instagram-account. Janssen kwam deze winter over van FC Emmen, maar verlaat NAC nu weer na een paar maanden.

Jansen wist geen potten te breken in Breda en kwam in totaal in vijftien wedstrijden in actie in het geel-zwart. Op zijn Instagram bedankt hij de supporters voor de afgelopen maanden en dan specifiek de afgelopen weken. "Laat ik vooropstellen dat het aan jullie support niet heeft gelegen." 

De aanvallend ingestelde speler gaat een nieuw avontuur aan. "Voor mij is het nu tijd om ergens anders aan de slag te gaan", aldus Jansen. "Het was een korte, maar intense periode bij deze mooie club. Ik wens jullie alle goeds en succes toe." 

Bron:
B-Side Rats
18 Reacties
106   4  
Arie Roos

Vanaf nu...

Moet t echt anders. Frisser. Aanvallender. We hebben genoeg routiniers komend jaar. Bouw er een leuk, jong team omheen Tonneke!

48   7  
Ric

Gelukkig!!
En dat zeg ik met alle respect voor Anco. Heeft zich prima opgesteld maar is totaal nutteloos met het oog op komend seizoen.

Wat dat betreft een beetje bedroefd over het berichtje van Fiorini. Die lijkt niet terug te komen.

106   4  
Arie Roos

Vanaf nu...

Moet t echt anders. Frisser. Aanvallender. We hebben genoeg routiniers komend jaar. Bouw er een leuk, jong team omheen Tonneke!

28   30  
Ouwe spionkop

Onbegrijpelijk dat hij überhaupt is gehaald. Voegde helemaal niks toe.
Succes met je verdere carrière Anco.

13   31  
Keeske

Houdoe!

93   9  
Judge M.

Met dank aan Anco hebben we gewonnen bij Emmen! Publiek en spelers daar opgefokt, Olij een goede tip gegeven en zelf zijn pienantie binnen geschoten. Dikke prima! Helaas bleef het daar wel bij.

Het ga je goed, Anco!

18   12  
Bart

Had een dikke middelvinger geweest naar iedereen die een seizoenskaart had genomen door hem een contract aan te bieden.. gelukkig heeft ton juist gehandeld en nu moeten we stoppen met dit soort spelers te halen.. zit de jeugd flink in de weg en je hebt er niets aan.

39   3  
NAC4Ever

Naar mijn weten heeft hij zich prima opgesteld. Helaas heeft hij niet kunnen brengen waarop werd gehoopt.

Succes met de rest van je carrière!

9   49  
Ric

Sydney naar Udinese en door verhuurd aan de eagles

8   16  
1e rijtje

Jammer, een van de betere voetballers in de eredivisie, snapt en leest het spel, weer een goede speler die niet goed gebruikt is, zonde, gaan we nog veel van horen.

10   8  
Ice

Toch nog goed nieuws vandaag!

6   6  
Tip

Ik had hem 25 minuten voor tijd laten invallen tegen NAC, net achter de voorhoede, centraal. Kan best goed voetballen. Wel te dik. Vandaar niet meer dan 25 minuten. Anco, succes met het vervolg.

4   3  
Tip

Fiorini

4   2  
Ivo

Hij kwam natuurlijk ook niet in aanmerking voor een nieuw contract. Conditioneel zwaar onder de maat. Kon het verschil niet maken.
Geen doelpunten, Geen assists.

Het hoogtepunt was een invalbeurt van 2 minuten tegen Emmen, waarna hij een penalty kon binnenschieten.

Ik ben benieuwd wat hij nu gaat doen. In Nederland zullen de clubs niet bepaald in de rij staan voor hem.

7   4  
NuFfNie

De Johnny Dusbaba van de 21ste eeuw.

8   2  
ton

Heeft dan niemand gezien dat Olij tegen nec wel heel vaak MIS zat

3   2  
Chris

Kan niet meer mee komen , hij moet stoppen met voetbal en is gewoon ook te dik . Hugo Worst (borst) zei dat al toen hij bij Emmen speelde gelukkig is hii daar ook niet meer. Lekker bij de amateurs gaan en een baantje als postbezorger gaan zoeken dan val je tenminste nog wat af!

0   6  
Gjoewie

Anco heeft de pech dat er al een publieksspeler als Ralf Seuntjes is vastgelegd. Ralf gaat ons op sleeptouw nemen en ik kijk al vooruit naar de wedstrijden tegen de Graafschap.

0   5  
Vosco

Het is een luis in de pels.
Hoe hij zich gedraagt naar mensen die hem ontzettend hebben gesteund is laf. Van mij mag ie stoppen, dat zak zijn beste keus ooit zijn

Laad alle berichten na dit bericht in