Wij gaan niet opzij

Huurlingen nemen afscheid: "NAC heeft er een supporter bij"

Das Phantom

Lewis Fiorini en Ramon Hendriks hebben op Instagram afscheid genomen van NAC en de supporters. Hoewel nog niks zeker is, lijken beide spelers niet terug te keren in Breda volgend seizoen. "NAC heeft er een supporter bij", schrijft Fiorini op zijn account. Ook Azarkan kondigde kort na zijn Feyenoord-ploeggenoot zijn vertrek aan.

Fiorini werd dit seizoen gehuurd van Manchester City en heeft een goede indruk achtergelaten in Breda. Zelf baalt hij vooral van het mislopen van de promotie. "Maar als ik terugkijk op de tijd bij deze club, heb ik allemaal maar mooie en speciale herinneringen." Fiorini is de club dankbaar voor de kansen die hij heeft gekregen in Breda en de steun in moeilijke tijden. 

Ook Hendriks neemt afscheid via social media. Hij bedankt NAC voor zijn tijd bij de club en zijn medespelers voor het warme welkom. "Als laatste, ook al was het niet de uitkomst die we wilden, de supporters waren hartverwarmend en adembenemend", aldus Hendriks in het Engels. 

Marouan Azarkan kondigde zoals gezegd ook zijn vertrek aan. De behendige vleugelspeler veroverde laat in het seizoen pas een basisplaats maar was NAC toch dankbaar voor de kans die hij hier kreeg. "Thanks for everyting" was te lezen op zijn instagrampagina.

Tot slot laat ook Venema via zijn instagram een berichtje achter. De aanvaller die het vooral moest doen met invalbeurten spreekt van een 'apart jaar'. Verder bedankt hij de supporters die de ploeg altijd gesteund hebben en blijft hij de club volgen. 

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
24 Reacties
341   2  
Heksenketel

Je bent 19 jaar, gaat in je eentje voor het eerst naar een vreemd land, geen familie om je heen en je bent door Corona voor een groot deel op jezelf aangewezen...en dan speel je het hele seizoen als één van de beste. Lewis, je bent een baas! Bedankt!

Ramon heeft het natuurlijk ook geweldig gedaan!

115   6  
Raf17

Hoe jammer ook, geen verrassing. Deze jongens zijn boven het KKD-niveau uitgegroeid. Sentiment brengt ze niet verder in hun carrière.

VfL Wolfsburg II is opgeheven. Laten we hopen dat Ton een aantal buitenkansjes weet te overtuigen voor NAC, of aanklopt bij zijn vrienden van Red Bull Salzburg. Daar loopt genoeg jeugd rond dat weet hoe het is om met volle bak intensiteit te spelen.

Met Malone - Immers - Seuntjens heb je sowieso een ervaren as. Daar moet jeugd omheen. Op naar een mooi seizoen.

44   1  
NAC4Ever

Heb van beide zeer genoten!

29   0  
NAC4Ever

Wens beide succes met de rest van hun carrière. Ben benieuwd hoe ver ze gaan komen.

341   2  
Heksenketel

Je bent 19 jaar, gaat in je eentje voor het eerst naar een vreemd land, geen familie om je heen en je bent door Corona voor een groot deel op jezelf aangewezen...en dan speel je het hele seizoen als één van de beste. Lewis, je bent een baas! Bedankt!

Ramon heeft het natuurlijk ook geweldig gedaan!

55   0  
Bart

Dit zijn de jongens die we gaan missen.. huurlingen of niet deze gasten hebben alles gegeven!!! Dat ze een mooie carrière krijgen en met Hendriks onder leiding van slot zie ik dat wel gebeuren. Klein beetje hoop dat fiorini terug keert maar ook die kans is klein.. veel succes verder!!!

13   59  
Ernie

Zulke gasten zijn gewoon te goed voor de Kkd.
Datzelfde geldt voor El Allouchi, Haye, Olij, Malone, Immers.

38   3  
Pietjebel

Hendriks gaat bij slot zeker een kans krijgen deze jongen zou zomaar is over een paar jaar Nederlands 11tal kunnen halen
Lewis was een van de beste dit seizoen q
Die zien we ook niet meer terug twente zou zomaar eens weer met een mc speler aan de haal kunnen gaan

31   4  
Ratjeduneerste

Zie maar eens spelers met dezelfde kwaliteiten terug te krijgen.

Je had dit seizoen gewoon een sterke selectie voor KKD, schandalig dat je niet 2e bent geworden.

Maar goed, op naar volgend seizoen...

15   0  
Tip

Beide goeie speulerkes. Vooral Fioritine.

11   1  
Tip

Fiorini

7   46  
Roekoe

Sydney naar Italië. Gelijk verhuurd aan kowet

9   0  
Vrouwke

Allebei goede voetballers heb van ze genoten. En hadden beide ook het echte noad. Zullen een goede carrière krijgen. Toch mooi om straks weer te kunnen zeggen dat ze bij ons hebben gespeeld

14   2  
Arie

RAF17

Mag het toch niet hopen een as met die 3 bejaarden.
Op het middenveld sowieso Haye als Pirlo. Voorin moet er een echte spits komen als Sydney niet bijtekent en achterin ook een echte leider.

5   3  
Mike

El allouchi misschien naar Heracles Almelo. Zou zonde zijn maar wel begrijpelijk na seizoenen lang moeten knokken om in de basis te komen en dan elk seizoen een vaste waarde te zijn.

12   8  
Ome Cor

Tegenwoordig moet een speler na 1 goed seizoen (of een half) gelijk hogerop.
Fiorini en Hendriks zouden voor hun eigen ontwikkeling best nog een jaar eerste divisie kunnen spelen. Ze zijn jong genoeg voor doorontwikkeling.

Zie van Hecke.... degelijk seizoen gehad, al was hij ook ff gepasseerd. Maar is hij na 1 jaar Heerenveen al klaar voor de Engelse competitie ? Rustig brengen, rustig groeien... waarom allemaal zo snel ?

25   2  
Double D

Ook Venema heeft afscheid genomen op zijn insta. Misschien ook wel handig om hier te vermelden, voordat mensen misschien gaan denken dat er een kans is dat hij nog een jaar blijft.

5   1  
Van "taajlaand

100% eens met One Cor.

Helaas ook de situatie waarin we ons moeten 'schikken'.
Mooie woorden van speulers op zeer jonge leeftijd, waar we i.d.d. (enkele) wedstriden van hebben genoten, maar die hebbe gewoon geen zin in nog een jaar K.K.D., hoe "goed, hardverwarmend en leuk" wij supporters dan ook zijn.
Broodspelers die iets meer kunnen dan een gem. kunstje hebben meer zin in een goed gevulde salarisenvelop, dan kans maken middels een 'basisplek' op (periode) prijzen.
We zullen er weer minimaal een jaar mee moeten dealen.....

38   2  
Molenschot loco

Heeft kali ook al een post geplaatst op insta????

3   1  
Nacman

Vandaag ook een post op insta van Steijn.
Volgens Bn de stem gesprek met td lokhoff zal geen goed nieuws gesprek worden binnen NAC blijkt men meer gecharmeerd te zijn van hans Visser

9   0  
Ad B uit Roosendaal

Lewis en Ramon: hartelijk bedankt voor jullie inzet. Jullie behoorden bij de besten van het team.

Ramon zal wel niet lukken, maar ik hoop dat Lewis nog een jaartje terugkomt.

3   1  
Gjoewie

Iemand hierboven schrijft dat Fiorini het niveau van de KKD is ontgroeit. Dat mag zo zijn, maar is hij goed genoeg voor de Premier League in Engeland? Wat Anco Jansen teveel heeft, heeft Fiorini te weinig: hij kan weinig gewicht leggen in de duels. Dat gaat hem opbreken in de lagere divisies in Engeland en Schotland.
Hij was de positieve uitzondering van de huurlingen die we de laatste jaren hadden. Had een beetje de rol van Gillisen, als stofzuiger op het middenveld. Jammer dat er geen goede organisator naast hem stond. Ik kon desalniettemin wel van zijn spel genieten. Jammer dat ie weg gaat. Wie weet, doet hij een goed woordje voor ons bij de spelers van de tweede, derde en vierde selectie van ome Pep.

2   0  
Kisku

Ga ze allemaal missen deze 3 huurlingen waren beter dan de meeste spelers die we hebben sucses jongens en bedankt voor jullie inzet

0   0  
MdH

Bedankt aan alle huurlingen. Ramon, Fiorini, Marouan en Nick; het ga je goed.

Maar nu niet meer achteruit kijken.

Ton, nu is het jou tijd om indruk te maken. We staan nu al te springen voor wat je uit je hoge hoed toverd! Een stuk of vier direkte versterkingen en misschien nog een pareltje van City erbij en dan staat de selectie er al.

2   0  
Leurenaar

Fiorini is wederom het bewijs dat een samenwerking met City zinvol kan zijn. Bedankt Lewis, met een beetje geluk in je carrière voorzie ik een hele mooi carrière.

Laad alle berichten na dit bericht in