Jeugd: O15 wint weer in rustige speelronde

Masthow

Afgelopen weekend stonden er weer verschillende jeugdelftallen van NAC op de velden. Vanwege de interlandperiode stonden er maar vijf wedstrijden op het programma, waarvan er uiteindelijk maar vier werden gespeeld. De wedstrijd van O14 tegen De Graafschap werd namelijk uitgesteld.

NAC O15 is uit de startblokken geschoten dit seizoen. Afgelopen weekend werd FC Volendam met 6-1 verslagen, waardoor NAC na zes wedstrijden met de maximale score bovenaan staat in de competitie. Binnen het half uur stond het al 3-0 dankzij twee goals van Simons en één van Rached. Voor rust werd nog wel een tegentreffer geïncasseerd, maar in de eerste minuten na rust voltooide Rached zijn hattrick door nog twee keer te scoren. Na een uur zette Jansen de eindstand op het scorebord.

Na de nederlaag een week eerder heeft NAC O13 voor de tweede keer dit seizoen punten laten liggen. Uit bij PEC Zwolle werd het 2-2. NAC kwam nog op voorsprong door een goal van El Makhi, maar ging wel met een 2-1 achterstand rusten. Na rust zorgde Sarfo ervoor dat de ploeg toch nog een punt mee naar Breda nam.

NAC O12 kreeg de leeftijdsgenoten van Sparta op bezoek. De Rotterdammers bleken een maatje te groot voor de thuisploeg. De wedstrijd eindigde in 5-21. In Den Bosch wist NAC O11 wel te winnen. Tegen de plaatselijke FC werd het 5-11.