Wij gaan niet opzij

Vergeet je kaartje niet terug te kopen

Das Phantom

De interlands zitten er weer op en dus kan de focus weer op de competitiewedstrijden en de bekerwedstrijd tegen FC Emmen. Seizoenkaarthouders hebben nog tot en met donderdagochtend om hun kaart terug te kopen.

En daar is een speciaal tarief voor, want seizoenkarthouders betalen slechts €5 voor een kaartje voor de bekerwedstrijd, die wordt gespeeld op dinsdag 29 oktober om 20:45 uur. 

Vanaf donderdagochtend 9:00 uur start ook de vrije verkoop voor de wedstrijd tegen FC Emmen. Voor de wedstrijd geldt geen clubcard-verplichting. 

Wil je nog voor donderdag profiteren van de speciale prijs? Kijk dan even op NAC.nl welke stappen je moet volgen. Hup NAC! 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Volgend bericht
Olij: ¨De Grote Markt. Dat is het doel¨ 21 reacties
21 Reacties
48   3  
Jdr1912

Vergeet ook niet je kaartje voor Roda uit te kopen! Nog 400 autocombi kaarten beschikbaar. Met 1000 man naar Kerkrade!

12   4  
Oui Monsieur

Eindhoven-NAC op het Fox open kanaal.

NAC-Emmen, wellicht voor 11.000 man.

5   15  
Tuffie

Ik vind de beker niet zo belangrijk,maar een paar leuke en spannende bekerwedstrijden is nooit weg

12   50  
Oui Monsieur

Wellicht kan Eisenga per (beker)wedstrijd vooraf even aangeven naar welk gat in de begroting deze recette gaat. Anders zouden de mensen kunnen denken dat er behoorlijk wat geld beschikbaar is voor de noodzakelijke versterkingen tijdens de winterstop. Tenzij promotie geen must is, dat kan ook natuurlijk.

48   3  
Jdr1912

Vergeet ook niet je kaartje voor Roda uit te kopen! Nog 400 autocombi kaarten beschikbaar. Met 1000 man naar Kerkrade!

16   2  
Tante Annie

Ik ben erbij tegen emmen. Heb gelukkig ook al m'n tickets voor eindhoven en roda in de pocket. Hopelijk met mij nog vele anderen. HUP NAC

14   3  
The fly

flieger een nieuwe gedaante aangenomen? Oui Monsieur

10   5  
Nee dame

@Oui Monsieur

Bedenk wel dat een bekerwedstrijd met opening van het stadion en alle maatregelen er omheen geen vetpot is. Kans is groot dat als het niet eens volle bezetting is, NAC net quitte speelt. Om dan te roepen over een begrotingsgat, jammer.

7   2  
Sp1

Laat de beker een krachtmeting zijn om te zien of dit collectief zich kan meten met clubs uit de eredivisie.. Al zal dat in een beker tweeluik wat lastiger zijn om er een reëel beeld van te krijgen. Ik Zie iig vechtlust wat een pre is in de beker.

67   24  
Henktank

Valt zowel financieel als op sportief vlak helemaal niets te halen voor NAC. Mensen die nu een duim omlaag geven, hebben hieronder de mogelijkheid zichzelf te verklaren. Omschrijf maar eens wat er voor ons te winnen valt. ..

32   3  
Steef

Prijzengeld:
Kwartfinale 45K.
Winst beker: 250K.

Vanaf de achtste finale is de thuisspelende club verplicht 50% van het nettoresultaat af te staan. Dus als je bijvoorbeeld feyenoord loot kan daar nog wel wat bijkomen.

Extra boarding als je wedstrijd op tv komt, vanaf de kwartfinale allemaal.

Plus extra ervaring voor je spelers op een serieus niveau, handig mocht je promoveren. Marktwaarde spelers kan ook toenemen.
Positief gevoel rondom club, supporters en sponsors bij succes.

Kortom er is best wat te halen, al loop je er niet op binnen.

4   22  
Henktank

Helaas niet haalbaar Steef!

18   2  
Steef

@henktank
Als je wint van Emmen zit je bij de laatste 32. Daar zitten nog tal van amateurs en andere kkdivisie clubs tussen. Laatste 16 is dus met beetje mazzel gewoon haalbaar. Net als de kwartfinale als alles meezit.
Gewoon voor gaan dus.
Gaat echt niet ten koste van de gewone competitie, we moeten niet net doen of het europa cup zwaarte is.

22   3  
Vreven4President

@HenkTank: wat denk je van de beker?!

Als je zo gaat redeneren, waarom speelt NAC überhaupt voetbal... Waarom spelen ze in de KKD? Wat valt daar nou te halen?
Ik hoop in ieder geval weer op een beleving zoals groningen thuis of ajaks thuis van destijds. Dat waren erectievergrotende wedstrijden waar mijn vrouw nu nog steeds profijt van heeft.

Hup NAC!

...een ding is zeker....

7   15  
Henktank

Wat dacht je van het kampioenschap President?

7   21  
Henktank

Ik begrijp je Steef en waardeer je fanatisme. Echter acht ik de kans dat het beker toernooi rendabel voor NAC zou zijn vrijwel nihil. Met blessureleed als grote gevaar. Traditioneel op de tribune vuurwerk in beker potten .Sanctie €10.000. Horeca omzet dan. Niet meer van ons... Ik kan zo nog wel doorgaan.

15   2  
Cool hand

Bizarre discussie. Je speelt toch om te winnen? Als je wint ga je door naar de volgende ronde als je verliest niet. Wat is het probleem?

6   21  
Henktank

Dat we deelnemen aan iets waar voor NAC niets te winnen valt.

6   2  
fvf6

De spelers kunnen er allen maar beter van worden door tegen sterkere tegenstanders te spelen , en bovendien iedere euro extra meer in kas is goed voor NAC

8   5  
Wanny

Is ook gewoon leuk om naar een wedstrijdje te gaan. Of ze nou kans maken op die beker of niet.

9   2  
Joopie

Op naar Roda JC uit! 1.000 man in Kerkrade zou heeuul gaaf zijn! Kaarten halen en op eigen vervoer daar de mannen steunen!

2   4  
NaAaCc

Wel vreemd dat als je een keer ergens anders wil zitten met je seizoenkaart (-> goedkopere plek) je een tientje betaalt in plaats van 5 euro. Desalniettemin HUP NAC!

Laad alle berichten na dit bericht in