Jeugd: O19 wint weer eens

Masthow

Zeven jeugdelftallen van NAC kwamen afgelopen weekend in actie. Drie keer werd er gewonnen en evenveel keer verloren. Eén wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

NAC O19 wist weer eens drie punten te pakken. Na vier wedstrijden zonder zege werd het uit bij Almere City 0-3. De ploeg van Michael Dingsdag kwam al na twee minuten op voorsprong door een goal van Kotzebue. Na rust zorgde spits Livramento voor de tweede en derde goal. Azzagari maakte na lang blessureleed zijn rentree bij de Onder 19. Hij speelde 35 minuten mee.

NAC O17 verloor met 2-1 van de Koninklijke HFC. NAC kwam in Haarlem nog wel op voorsprong. Vlak na rust werd het echter gelijk en in de laatste minuten ging de thuisploeg er nog met de overwinning vandoor.

Voor de vierde wedstrijd op rij verspeelde NAC O15 punten. Bij FC Twente kwam de ploeg niet verder dan 2-2. Na een kwartier spelen zette Rached NAC op voorsprong en na een halfuur verdubbelde Jacobus de score. FC Twente sloeg vlak na rust twee keer toe, waarna niet meer gescoord werd.

Op Sportpark Heksenwiel kreeg NAC O14 met FC Utrecht de koploper van de competitie op bezoek. Eerder dit seizoen werd de uitwedstrijd met 3-0 verloren en ook nu won de ploeg uit Utrecht: 0-1. Kort na rust werd de enige goal van de wedstrijd gemaakt.

NAC O13 ging net als het hoofdelftal onderuit in Almere. Tegen Almere City werd het 3-6. Sarfo (2x) en Németh zorgden voor een 3-3 tussenstand, waarna de thuisploeg uitliep naar een ruime zege.

NAC O12 en NAC O11 speelden allebei thuis tegen Excelsior. O12 won met 8-7 en O11 met 9-7.