Overal waar we komen

Jong NAC vanavond tegen Jong Roda JC

Da Pope

Jong NAC start vanavond aan de competitie. Het tweede elftal opent met een thuiswedstrijd tegen Jong Roda JC.

Jong NAC begint vanavond in eigen huis aan het seizoen 2019/2020. De reserves starten in de Reservecompetitie B met een thuiswedstrijd tegen Jong Roda JC. Aftrap is vanavond om 18:30u op Sportpark Heksenwiel.

De Reservecompetitie B bestaat uit elf elftallen. Naast NAC en Roda JC komen ook FC Den Bosch, FC Dordrecht, FC Eindhoven, Excelsior, Fortuna Sittard, NEC, RKC, VVV en Willem II in deze competitie uit. 

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
17 Reacties
17    
7Hills

Benieuwd of Dogan ondertussen ook al minuten kan maken. Traint schijnbaar nog apart, maar traint dus wel.

7    
Matc

Heel benieuwd wie er in de basis starten.

0    
The Cosmic Gate

#metkali ?

17    
7Hills

Benieuwd of Dogan ondertussen ook al minuten kan maken. Traint schijnbaar nog apart, maar traint dus wel.

-2    
Molenschot Loco

BN de stem meldt dat NAC nog 2 spelers wilt gaan aantrekken een centrale verdediger en een buitenspeler.....

11    
Cool Hand

Te triest voor woorden dat deze wedstrijd op een waardeloos kunstgrasveld wordt gespeeld. Jong NAC speelt op kunstgras maar het eerste speelt op gras. Dat is toch niet uit te leggen? En dan nog op kunstgras dat 5 jaar geleden al vervangen had moeten worden. Spelen voor Jong NAC is al vrij demotiverend, spelen voor Jong NAC voor weinig tot geen publiek op een waardeloos ondergrond is deprimerend. Zo, ik ben vandaag vrolijk uit bed gestapt...

4    
Ivo

@Cool Hand

Dankzij datzelfde veld kunnen alle jeugdteams van NAC onder bijna alle omstandigheden trainen.
Ook NAC 1 kan hier trainen als voorbereiding op kunstgraswedstrijden.

Ieder nadeel heeft z'n voordeel. Ik denk ook niet dat het bij veel BVO's heel veel beter is. PSV, Feyenoord en Ajax hebben mooie complexen voor de jeugd- en jongteams.

Met de extra geplaatste units heeft NAC al een heel aardig jeugdcomplex op Heksenwiel.

1    
Cool Hand

Tja, dus alle jeugdteams kunnen nu op een slecht kunstgrasveld spelen. Dat zal ouders wiens kind naar W2 of NAC kan vast over de streep trekken.

0    
Ivo

Er wordt nu een nieuw kunstgrasveld aangelegd op Heksenwiel. Overigens vraag ik me af of die velden op andere plekken zo veel beter zijn.

Maar goed, het is wat het is, NAC zal het hier voorlopig mee moeten doen. Een eigen jeudcomplex is niet te betalen. Alleen qua investeringen al niet.

3    
Harrie

@Coolhand; Dat (hoofd)veld ligt er pas 6 jaar dus na een jaar een kunstgrasveld vervangen is wel een dure aangelegenheid :)

En er komt inderdaad een nieuw kunstgrasveld bij Boeimeer dus zullen alle talenten in de regio vast wel voor onze jeugdopleiding kiezen want dat veld is 3 jaar nieuwer dan van de zusjes jeugd. Helaas voor ons hebben wij over 7 jaar een nadeel als de velden van de zusjes vernieuwd worden...

0    
Cool Hand

Sarcasm is the lowest form of wit Harrie, maar ik neem aan dat je mijn punt wel een beetje heb begrepen.

-2    
Ivo

Vanavond het 2e team met Kramer, Noblejas, van Hecke, Neelen, van Anholt, Azzagari, Reuvers, van der Gaag, Brusselers, van Hooijdonk en Kudimbana?

Kali en Carolina verwacht ik niet op het veld.

Toch wel interessant om ff te gaan kijken. Kijken wie er boven komt drijven in zo'n wedstrijd.

1    
Kroeten

Aanwezig

1    
Maikolg

Op de Instagram van Loshi zie ik dat hij matchday post met een NAC shirtje? Dus die is weer terug? Weet iemand hier iets van?

3    
Stekker

Loshi heeft iig geen contract kunnen bedwingen bij top Oss dus zou zomaar is kunnen

7    
Wanny

Loshi is zeker terug want hij maakte de enige goal...

11    
Harrie

Als Loshi nu nog even aanpapt met de dochter van Ruud Brood dan krijgt die vast wel een kans bij NAC 1 in een paar oefenwedstrijden ?

8    
Ivo

Geen geweldige wedstrijd. NAC was wel de betere ploeg. Van Hecke en Azzagari vielen positief op. Van Hecke als leider achterin, Azzagari met wat aardige aanvallende acties.

NAC won met 1-0 dankzij een makkelijk gegeven penalty. Loshi en van Hooijdonk kregen mot over wie de pingel mocht nemen. Loshi won de strijd en scoorde ook. Dat krijgt nog wel een staartje in de kleedkamer. Sydney was not amused.

Carolina speelde een uur op linksback, daarna viel Garcia-Noblejas in. Hij deed het best aardig.


Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja