Wij gaan niet opzij

Jong NAC verliest in slotminuut van Jong Feyenoord

DeWeesJr

Jong NAC heeft vandaag met 1-0 verloren van Jong Feyenoord. Het enige doelpunt werd gemaakt in laatste minuut door Larsson.

Vlak voor tijd maakte Siereveld een overtreding op Bannis waardoor de bal op de penaltystip ging. Larsson benutte dit cadeautje waardoor NAC zonder punten vertrok uit Rotterdam. Jong NAC zakt door de nederlaag naar de achtste plaats. Het heeft na vier wedstrijden vier punten. Voor Feyenoord was dit de eerste overwinning in de competitie. Zij hebben na drie wedstrijden drie punten.

De grote vraag blijft wie er op de bank heeft gezeten bij Jong NAC. Vanmorgen werd bekend dat Willem Weijs nog leiding te geven aan Jong NAC.

Opstelling NAC: Opstelling Jong NAC: Van de Merkel, Den Heijer, Siereveld, Nielen, Carolina, Bozkurt (Bel), Van Schuppen (Van Doorn), Reuvers, Livramento (Kudimbana), Kuiper, Kotzebue.

Opstelling Feyenoord: Marsman, Karsdorp, Van der Heijden, Hall, Haps, Johnston, Huijgen, Gündüz, Bozeník, Zitman, Bannis.