Overal waar we komen

Joshua Bohui op de weg terug

Thiestemberg

Bij de wedstrijd Jong NAC - Jong Excelsior zit Joshua Bohui op de bank, het Engelse talent traint inmiddels weer en zijn revalidatie is dus bijna compleet.

Bohui maakte zijn enige minuten tot nu toe in de voorbereiding. In deze minuten liet hij zien over de nodige snelheid, technische vaardigheden en passeerbewegingen te beschikken. Tot officiele duels kwam het voor de jonge Engelsman nog niet, door een zware knieblessure stond hij vanaf juli aan de kant.

Nu is de ex-Manchester United speler dus bijna fit. Toch zal het nog een tijdje duren voor dat hij minuten krijgt in het eerste, Bohui mist natuurlijk veel wedstrijdritme. Bohui geeft Brood wel extra mogelijkheden, de zomerse aanwinst is de enige echte vleugelspeler in de selectie van Brood waardoor de trainer dus meer zou kunnen variëren.

Terug naar overzicht
16 Reacties
41    
Bammes

Dat is een prima ontwikkeling, we kunnen hem goed gebruiken.geeft meer opties !!

26    
Babosje

Dat wordt een flinke concurrentie daar voorin!
Tevens meer mogelijkheden wat betreft tactiek en variaties!
Heb die jongen zien ballen en maakte een goeie indruk!
Goede ontwikkeling maar verwacht hem pas na de winterstop!

7    
Bart

Ben ontzettend benieuwd naar deze jongen! Veelbelovend talent maar nog niet kunnen waarmaken door meteen een lange blessure. Hopelijk word dit wat we nodig hebben want de vleugel heeft op dit moment te weinig snelheid en diepte

8    
JN

Na zo’n blessure zal hij de tijd nodig hebben om weer aan te sterken. Hopelijk enkele invalbeurtjes voor de winterstop en daarna 100% fit.

29    
Kopspion

En hoe is het met Monsalve ?
En de blessure van Noblejas ??

11    
Overal

Ik hoop vooral dat deze jongen een enigszins stabiel niveau kan benaderen, als dat het geval is dan zal hij snel een basisplaats veroveren.

Luka Ilic en Filipovic zijn allebei goede voetballers, maar het verschil per wedstrijd kan zo ontzettend groot zijn.

19    
Nac bredaa

Net ingevallen bij jong

-4    
Judge M.

Oh ja, die hadden we ook nog...

0    
Ratjeduneerste

@NAC BREDAA

Uitslag??

5    
Sanseveria

@ RATJEDUNEERSTE

3-1 voor NAC. Bohui kwam er rond de 69e minuut in

0    
Ivo

@Kopspion
Ik vind het vreemd dat supporters niets mogen weten over de blessures van de spelers van hun club.

Monsalve en Noblejas zijn voor ons absolute basisspelers, als die nog lang niet inzetbaar zijn gaat dat ons nog veel punten kosten.

Ik vind het niet erg respectvol naar de fans toe om helemaal niks te laten weten.

-8    
Kapotgeschrokken

Kopspion - Nacho gaat dit kalenderjaar geen rol van betekenis meer spelen, wordt al een aantal weken stil gehouden.

9    
Sia

@Ivo — dat heeft niets met een gebrek aan wil, kunde of respect richting ons, de fans te maken. NAC is gebonden aan de AVG en de GDPR. Privacywetgeving dus. :)

0    
WillyG

@SIA

Die discussie is hier al vaker gevoerd. En die AVG waar je naar refereert is vrij simpel te omzeilen. Als je tussen club en speler vastlegt en bepaald dat zij als persoon er geen moeite mee hebben dat deze informatie gedeeld mag worden, is er niks aan de hand.

Dus in mijn optiek wel een gebrek aan wil en respect.

-2    
Ivo

Spelers kunnen bekend maken over zichzelf wat ze zelf willen. En doen dat dus ook niet.
Ivm toekomstige transfers houden ze iedereen zo dom mogelijk.

Ik vind dat jammer.

2    
The M.

Het zijn voornamelijk de zaakwaarnemers die spelers adviseren de betreffende blessures niet bekend te maken. Je kan het hypocriet vinden (en dat is het min of meer ook), maar het zorgt er wel voor dat spelers bij voorbaat geen stempel krijgen.

Veel spierblessures kan bijvoorbeeld betekenen dat de speler in kwestie weinig belastbaar is. Bij een knieblessure bestaat de angst voor de echte zware blessuregevoeligheid (en maanden uit de roulatie zijn).
Door dit soort info niet meer te delen kunnen clubs (en supporters) geen vooroordeel meer vellen over de fysieke gesteldheid van een aan te trekken speler (op basis van krantenberichten).

Laad alle berichten na dit bericht in