Jeugd: Geen overwinningen dit weekend

Masthow

Zeven jeugdelftallen van NAC kwamen afgelopen weekend in actie. Helaas wist geen van die ploegen de overwinning te pakken. Alleen Onder 15 pakte een punt, de andere zes wedstrijden gingen verloren.

NAC Onder 19 kwam zaterdag in actie tegen FC Utrecht. Op eigen veld werd met 2-4 verloren. NAC kwam wel nog op voorsprong. Van Schuppen opende na een kwart wedstrijd de score met een schot in de korte hoek. Niet veel later viel echter al de gelijkmaker en weer een minuut later de 1-2. Nadat de ploegen met 1-3 waren gaan rusten, scoorde Van Est de aansluitingstreffer voor NAC. Na een afgekeurd doelpunt voor de thuisploeg besliste FC Utrecht de wedstrijd uiteindelijk in de blessuretijd.

In Haarlem verloor NAC Onder 17 van Koninklijke HFC met 2-1. Mahamed zette NAC voor rust op voorsprong, maar vlak na rust maakte de thuisploeg gelijk. In de 90ste minuut incasseerde NAC nog een tegentreffer, waardoor de ploeg met lege handen terug naar Breda ging.

NAC Onder 15 speelde op Sportpark Heksenwiel gelijk tegen Alphense Boys: 3-3. NAC stond al snel achter, maar kwam via Simons langszij. Enkele minuten later kreeg NAC weer een tegengoal, maar ook deze keer kwam de ploeg terug. Banzuzi scoorde vijf minuten voor rust de gelijkmaker. Toch ging NAC met een achterstand de rust in, door een tegendoelpunt in de 44ste minuut. In de tweede helft zorgde Azarkane ervoor dat NAC voor de derde keer langszij kwam. Daarna vielen er geen doelpunten meer en zo werden de punten verdeeld.

Uit bij ADO Den Haag ging NAC Onder 14 met 5-1 hard onderuit. ADO scoorde twee keer vlak voor rust en nog eens twee keer vlak na rust. Bij een 4-0 stand zorgde Grootfaam nog voor een eretreffer, waarna de thuisploeg nog één keer scoorde.

NAC Onder 13 mocht in Amsterdam aantreden tegen Zeeburgia. De thuisploeg opende snel de score en liep voor rust uit naar 3-0. In de laatste minuten van de wedstrijd scoorden Alexandrov en Sarfo nog namens NAC, maar de gelijkmaker zat er helaas niet meer in.

Op Sportpark Heksenwiel speelden NAC Onder 11 en NAC Onder 12 tegen respectievelijk PSV en ADO Den Haag. Onder 11 verloor nipt met 10-12 en Onder 12 ging met 2-7 onderuit.