Wij gaan niet opzij

Kaartverkoop Eindhoven - NAC van start

DeWeesJr

Vrijdag 18 oktober speelt NAC een uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Vanaf vandaag is het voor Uitkaart+-houders mogelijk kaarten te kopen.

Voor leden van de Club van 1912 is er morgen een voorrangsregeling. Overige seizoenkaart en - ClubCard-houders kunnen vanaf woensdag een kaart bemachtigen voor de wedstrijd in het Jan Louwers Stadion. 

Helaas verkoopt NAC maar 85 kaarten voor een autocombi. Dit heeft er mee te maken dat er op de parkeerplaats bij het uitvak maar plek is voor 25 auto´s. Supporters die een kaart voor de autocombi weten te bemachtigen mogen achter het uitvak hun kaart omwisselen. Een kaartje voor de autocombi kost voor Uitkaart+-houders 7.50. Zowel de Club van 1912-leden als (S)CC-houders betalen €9,50 voor een autocombi-kaart

De overige 385 supporters moeten dus afreizen met de bus. Een kaartje voor de buscombi kost voor Uitkaart+-houders 22 euro. Overige supporters betalen 24 euro. 

Eindhoven is redelijk goed begonnen aan het seizoen. De ploeg van oud-NAC trainer Ernie Brandts staat op een zesde plek. Daarom kan NAC de steun van een uitverkocht uitvak goed gebruiken. Hopelijk met een net zo grote ontlading als afgelopen vrijdag in Oss.

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Even voorstellen... 31 reacties
Volgend bericht
Thijs van der Molen (80) overleden 56 reacties
19 Reacties
39   4  
Wanny

Als je als club niet meer dan 25 uitfans met een auto kunt ontvangen, is je stadion toch gewoon ongeschikt voor betaald voetbal? Waarom krijgt zo'n club dan een licentie?

13   1  
Nacman

Met een gratis optreden van de werelberoemde toeter jan

8   0  
Cool Hand

Zo, hoe irritant is dat? Trommels erbij en genieten maar.

6   0  
RaraNAC

Hoezo geen vrij vervoer?

39   4  
Wanny

Als je als club niet meer dan 25 uitfans met een auto kunt ontvangen, is je stadion toch gewoon ongeschikt voor betaald voetbal? Waarom krijgt zo'n club dan een licentie?

16   1  
Leurenaar

25 auto's... wat een veredelde amateurclub. En dan 24 euro voor een kaart vragen, schandalig!

22   1  
van Flieger

Bij PCP is de parkeerplaats nog groter. Keukendivisie mensen, wegwezen zo snel mogelijk.

3   1  
since1912

En dan €24 durven te vragen, ronduit belachelijk.

18   0  
Monkeyrocker

Tuurlijk is er genoeg parkeerplek , kijk maar naar wat er allemaal om heen ligt,fontys, tongelreep,golfclub,van der Valk. Staat notabene een parkeergarage naast.Dit is gewoon het niet willen faciliteren ,met gevolg dat er mensen weer op de thuisvakken gaan zitten. Ik snap die logica van clubs,politie en burgervaders nog steeds niet.

@since1912 & Leurenaar dit is wel incl bus dus dat valt toch mee ?

Trein retour naar EHV is 22,80 bv

10   1  
Krenk

25 kaarten voor de autocombi? Ff serieus!

Als NAC supporter, wonende in Eindhoven (en een drukke baan) is met de bus vanuit Breda geen optie. Zit dus gewoon in het thuisvak.

2   0  
Krenk

Herstel 85 kaarten voor de autocombi, maar dan nog.

7   0  
Wanny

Bij PCP liep je dan weer wel het risico dat er een afgezwaaide lederen knikker op je auto landde.

11   0  
D'n Klaagmuur

85 Autocombi kaarten voor fokkin FC Eindhoven waar gemiddeld 2300!! man op de tribune zit. De rest mag weer ouderwets met een verplichte buscombi voor zo'n nikszeggende KKD wedstrijd.

Wat is er in godsnaam aan de hand met dat zogenaamde normalisatieproces (welke voorspoedig liep) dat dit soort clubs weer helemaal terugvallen op dit soort jaren '90 praktijken??

Wees blij dat je als FC Eindhoven zijnde 450 extra ticketverkoop inkomsten hebt plus horecaomzet, maar in plaats daarvan wordt het verplichte veevervoer weer van stal gehaald.

9   3  
van Flieger

Wanny - van Flieg had toen tussen 7 en 17 jarige leeftijd nog geen auto en kwam op de fiets. Naar uitwedstrijden in 3 auto's van vaders mee naar Rijsbergen, Zundert en Prinsenbeek. Eerste trainster was Mevrouw Govaerts, de laatste in de jeugd Hans Govaerts, "de Goof". Soms was het zo druk dat de auto's tot aan de snackbar op de Lage Kant geparkeerd stonden. Voor een gulden mee naar NAC-Go Ahead, wat een tijden.

4   1  
Wanny

@ Flieg

Ik speelde in de jongste jeugd bij je broer in het elftal. Die ging later naar JEKA denk ik.

Johanneke de terreinknecht zul je ook nog wel kennen.

5   0  
van Flieger

Wanny - Johanneke kende iedereen. Hij vertelde ooit dat hij zo klein was gebleven vanwege de Engelse ziekte. Zijn finest hour had hij steeds als hij op een doordeweekse avond een inhaalwedstrijdje van de Ctjes mocht fluiten.

5   0  
Wanny

En als ie op zijn kosten met zijn elftal naar de Efteling ging. Daarom wilde elk team Johanneke er wel bij hebben.

Wat ie verdiende ging dubbel en dwars weer terug naar de club.

2   0  
Judge M.

5 minuten op de fiets. Ik vind het wel best allemaal ?

1   1  
Shady

Waarom moeiijk doen? Koop gewoon een kaartje voor het thuis vak. Kan gewoon en dan zal het stadion misschien eens vol zitten!

1   0  
Krenk

Heb gisteren en vandaag hemel en aarde bewogen om voor een thuisvak kaarten te bemachtigen.

Als je geen seizoenskaart hebt kun je een account aanmaken. Zo gezegd, zo gedaan maar helaas zonder succes. Blijkt na 10 minuten gekloot op de computer dat “mijn clubvoorkeur niet correct is” pardon?! Toen via een oud-klasgenoot, waarvan ik weet dat hij wel eens naar Eindhoven gaat kijken gevraagd of hij kaarten kon regelen. Blijkt dat ze daar 1 kaart per persoon kunnen krijgen. Ik gebeld naar Eindhoven, antwoord: blijkt om een risicowedstrijd te gaan. Hoezo?!

Ik vraag me echt af waarom het zo moeilijk is om dit alles goed te regelen! Geen wonder dat er straks 114 man in dat stadion zit!

Laad alle berichten na dit bericht in