Wij gaan niet opzij

Kaartverkoop Excelsior-uit van start

DeWeesJr

Vanaf vandaag hebben Uitkaart+-houders de mogelijkheid een kaart aan te schaffen voor Excelsior-NAC. Vanaf morgen kunnen leden van de club van 1912 een kaart kopen. Zaterdag is het de beurt aan Seizoen- en Clubcard-houders.

De wedstrijd in Rotterdam wordt gespeeld op vrijdag 31 januari. Voor Uitkaart+-houders kost een kaartje 7.50 euro. Overige supporters betalen 9.50 euro. 

In tegenstelling tot andere uitwedstrijden mogen er tegen Excelsior wel veel supporters met de auto afreizen. Van de 400 kaarten zijn er 280 autocombikaarten. De overige 120 supporters worden wel ´verplicht´ met de bus af te reizen.

Bij de wedstrijd Excelsior-NAC gaan de gedachtes terug naar vorig seizoen. Een vol uitvak zag Menno Koch in de laatste minuut de 2-1 binnenkopppen. Hierdoor pakte NAC haar laatste strohalm in de strijd tegen degradatie. De uitoverwinning in Rotterdam bleek later ook de enige uitoverwinning van dat seizoen te zijn.

 

Bron:
B-Side Rats, NAC
8 Reacties
26   3  
D'n Wim

Menno Koch laatste minuut.... Hoop deed toen leven. Wat waren we naief.

26   3  
D'n Wim

Menno Koch laatste minuut.... Hoop deed toen leven. Wat waren we naief.

6   16  
HB-VakG

Mooie foto, typerend voor Boussaid. Koppie naar beneden en pingelen maar. Hopen op een goed resultaat tegen Excelsior.

17   7  
Nacdictive

@HB-VAKG: als iedereen dezelfde spirit had als Boussaid, zou het er heel anders uitzien. Het is wellicht wat zonder overzicht maar hij heeft wel acties en werkt zijn eigen kapot..

10   11  
J nac

Boussaid een harde werker maar een rendement van 0,0.

10   4  
Sorpio

@ J NAC
Kweenie, maar 0,0 is echt weer overdrijven hoor, op de foto is hij zelfs zijn man al voorbij ;-)

7   6  
Nacdictive

@J NAC: welke speler heeft wel rendement (volgens jou en andere altijd azijnzeikende fans)?
Wees realistisch: we staan nu in een rijtje met clubs als De Graafschap, Cambuur, Volendam, GAE, niet meer niet minder. Wij hebben geen Ziyechs, Diemers, Stengs, etc.. we zullen nu moeten aanhaken bij bovenstaande clubs met spelers van gelijkwaardige kwaliteiten, van daaruit verder kijken. Een Angelino en MG is een 'ver' verleden, wees nederig, verenig je en recht je rug!!

11   4  
Ouwe spionkop

Vandaag stuk in de krant in wat voor spagaat TvdA zit. Hij wil niks liever dan 3 spelers versterkingen halen maar de Rvc verbiedt hem dat zonder dat eerst spelers zijn verkocht. Ondertussen zijn alle beschikbare spelers al door andere clubs vastgelegd.
Daar zitten we dan.....

3   3  
Breda 1965

@Ouwe spionkop,dan had hij afgelopen zomer echte voetballers moeten aantrekken

Laad alle berichten na dit bericht in