Overal waar we komen

JP van Hecke: "Heel mooi om in zo'n groot stadion te spelen met zoveel supporters"

Thiestemberg

Daags voor het eerste thuisduel van 2020 blikt JP van Hecke voor de camera van NAC TV vooruit op de ontmoeting met Jong AZ. De jonge centrumverdediger zal waarschijnlijk weer in de basis staan en heeft er veel zin in.

Allereerst reageerde van Hecke op zijn uitverkiezing in het KKD elftal van de week: "Voor mij persoonlijk natuurlijk een mooie waardering alleen je hebt er zo weinig aan als je niet wint, wel fijn dat ik op deze manier beloond wordt." JP verwacht voor de komende wedstrijd een lastig duel: "Het zijn talentvolle jongens, anders voetbal je niet bij AZ, ik denk dat we er gewoon vol in moeten gaan en ze vanaf minuut een moeten laten voelen dat er niks te halen valt en gewoon die drie punten pakken."

Afsluitend reageerde JP nog op de JP van Hecke fanclub, komende vrijdag weer met 50 man sterk in het stadion. "Het voelt  goed dat er weer 50 man aan familie en vrienden komt, daar krijg ik zeker een boost van maar het is sowieso mooi om in zo'n grot stadion met zoveel supporters te spelen."

Bron:
NAC breda, B-Side Rats
Terug naar overzicht
12 Reacties
54    
BVV

Is al een aantal keer dichtbij een goal geweest. Ik teken voor een goal uit een corner voor Vak I. Zeeuwse trots.

46    
TvB

Gewoon lekker laten staan de rest van het seizoen.# transferwaarde

54    
BVV

Is al een aantal keer dichtbij een goal geweest. Ik teken voor een goal uit een corner voor Vak I. Zeeuwse trots.

24    
Henri

Ik heb altijd veel vertrouwen gehad in deze jonge speler uit de eigen regio. Eindelijk een speler die niet lult, maar poetst, een duel op fysieke kracht durft aan te gaan. Daarom begrijp ik helemaal niet waarom NAC Rösler heeft overgenomen van MC. Van Hecke is in mijn ogen beter, maar Rösler wordt beter betaald. Het bekende verhaal van het groene gras bij de buren. TvdA had dat geld van Rösler in een andere speler moeten steken. Bovendien leuk te lezen dat er zo'n 50 mensen hem komen supporteren. Ik heb toevallig een paar weken geleden bij een item geschreven dat ze bij NAC meer met regionale supportersverenigingen moeten gaan werken zoals in Nederland FC Twente het doeten het in het buitenland gebruikelijk is. Komt Scheppioni voortaan met een bus uit Oost Brabant.

-5    
D'n Beuk

Samen met Riera en Noblejas de enige lichtpuntjes in onze selectie

-7    
Misterbean

Was een mooi duo geweest met Bart Meijers. Hopelijk blijft hij, wordt ie niet verhuurd en krijgt ie speeltijd. Met dit bestuur weet je het maar nooit....

17    
Fredje

Dn beuk,
En monsalve en olij dan?

15    
Dolf

Heel simpel straks,Monsalve straks rechtsback en de achterhoede staat als een huis. 💪

-7    
D'n Beuk

@Fredje

Monsalve hebben we al een tijdje niet meer gezien.


En mister populariteitsprijs Olij is een prima keeper, maar plaatst zich in mijn ogen te vaak buiten de groep door10 meter achter de rest aan zichzelf op de borst kloppend het rondje langs de tribunes te maken.

Hij maakt ook gewoon zijn foutjes , daarom keept ie ook bij NAC maar zijn continue bezig zijn met publiekslieveling worden heeft bij hem z'n vruchten afgeworpen want je mag er niet veel verkeerds over zeggen

Zo goed als de meeste hier hem vinden is ie niet , en nee zo slecht als v. Leer vind ik hem ook niet , eerder degelijk .... degene die bang zijn dat hij weg is als NAC niet promoveert vergissen zich, want hij zal echt niet bij een eredivisie team zomaar in de basis komen

4    
Dennis1912

@D'n Beuk

Ik vind Olij echt een parel dit seizoen. Niet lullen maar gewoon ballen stoppen en zeggen waar het op staat. Hij heeft dit seizoen nauwelijks een fout gemaakt en ik vind dat een keeper altijd beloond moet worden als hij heerst in de 5m.

3    
Patje

Jp hecke moet gewoon spelen, hij houd zich knap staand al had ik niet anders verwacht.

2    
[email protected]©

Dat er weer een bus uit Goes met 50 man komt voor JP moet NAC aangrijpen om dat uit te bouwen. NAC is populairder in Zeeland dan dat ze zelf weten.

2    
scheppioni

Koesteren deze gast !
Van Hecke is weer zo'n geval van eigen lederen en belangrijke waarde !

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja