Wij gaan niet opzij

Kaartverkoop NAC - Jong FC Utrecht gestart

Italo

Op vrijdag 13 september neemt NAC het in eigen huis op tegen het beloftenteam van FC Utrecht. De kaartverkoop voor deze wedstrijd is vandaag, voor Club van 1912 leden, gestart. Vanaf morgen kan iedereen een kaartje kopen. Er geldt immers geen ClubCard-verplichting voor deze wedstrijd.

Het duel tegen Jong FC Utrecht wordt het derde 'Avondje NAC' van dit seizoen. Tijdens eerdere ontmoetingen met Helmond Sport (5-1) en SC Cambuur (1-0) zat het stadion met zo'n 16.500 supporters behoorlijk vol. Zowel de B-Side als Vak G waren beide keren uitverkocht. Aangezien er dus geen ClubCard-verplichting geldt voor de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht, doe je er verstandig aan om voor deze vakken snel een ticket aan te schaffen wanneer je hier bij wilt zijn.

Kaarten zijn zoals altijd te verkrijgen via NACtickets.nl .

Bron:
B-Side Rats, NAC
21 Reacties
38   1  
Nacman

Lars veldwijk mogelijk naar NAC het buiten kansje?

3   1  
Baosje

HOPPA , de volgende driepunter !

38   1  
Nacman

Lars veldwijk mogelijk naar NAC het buiten kansje?

10   0  
Baosje

@NACMAN

waar haal je die info vandaan ?

6   1  
SjorsNAC

Haha zat ik gister ook aan te denken ja veldwijk. Geen club in de eredivisie wel in Nederland. Ik denk niet dat hij maar nac gaat verkassen maar zou het wel mooi vinden haha.

19   2  
RV

NAC - Jong Utrecht
Dat is toch wel het meest beroerde affiche van heel deze competitie zeg :)

Lars Veldwijk geeft aan een bod op zak te hebben welke niet uit de zandbak of de Eredivisie komt. Als je die binnenhaalt dan heb je denk ik wel de benodigde spits (met garantie voor goals) die broodnodig is voor promotie.

15   1  
Semsi

Zal me niets verbazen als het Excelsior betreft die Veldwijk binnenhengelt.

12   3  
Blackmountain

Lars Veldwijk zou denk ik van toegevoegde waarde zijn! Monica zou dat trouwens ook zijn op de tribune ;)

11   2  
Baosje

ik vrees dat Veldwijk niet in het plaatje van vd Abbeele past ...
daarom geloof ik het niet zo!

22   4  
n@©

Deze wedstrijd is een belediging voor onze club!

12   17  
jvt

Prima spits voor NAC want Stokkers loopt er ook maar een beetje bi met z'n ziel onder z'n armen. Niet voor niets zag Fortuna weinig in deze speler. Aardige jongen en teamspeler maar kan geen potten breken, evenals Van Hooijdonk. Heeft werkelijk geen bal goed geraakt en ook aan zijn motoriek zie je iets. Elders laten spelen. Kan echt niet op dit niveau.

Als je Veldwijk haalt dan wel eerst oefenen op corners want oh oh oh, kijk ze allemaal maar na tegen Cambuur. Steeds ballen op kniehoogte, laag en nog niet bij de eerste paal, geen eentje bij de tweede paal. Alleen die korte corner gaat er gelukkig in. Krachttraining voor de beentjes invoeren en techniek bijschaven. Onze corners zij n totaal geen extra wapen. Wat was die Peter Remie dan heerlijk om in je team te hebben, met die snijdende voorzetten.

5   6  
Badeend

De corners waren meestal inderdaad niet best maar ze waren zeker niet allemaal bij de eerste paal of op kniehoogte. Verder zijn we natyyrkuhj wel iets gewend bij NAC, we zien al 25 jaar vrijwel geen fatsoenlijke corner. Terwijl daar toch aardig op te trainen valt, lijkt me.

Veldwijk. Dat zou een topper zijn voor NAC. Zal wel niet gebeuren want het is niet de categorie waar NAC tot nu toe dit seizoen voor gaat - en eerlijk gezegd denk ik niet haalbaar voor NAC. Bovendien moet je dan eigenlijk Stokkers meteen op de bank zetten en dat zie ik niet gebeuren. Ik ben nog niet kapot van die jongen en denk dat Veldwijk én Stokkers misschien goed zou kunnen lopen, maar dan moet Dogan een linie naar achteren en ten koste van wie dan? Alleen als Verschueren nu verkocht zou worden, maar ja, dan moet je wel erg veel gaan schuiven, en dat zal Brood niet willen, gezien zijn argumentatie voor de lange opvulstage van Grad Damen (hoe is het daarmee?).

18   10  
van Flieger

Jong Utrecht en daarna Jong AZ. Wat een treurnis. Corners op zakhoogte is nog erger.

5   1  
Nacman

Van een bevriende sponsor van Sparta en op tv had hij zich bijna versproken

8   1  
Ivo

Dit team is opgebouwd op een 4-2-3-1. Ivan Ilic en Verschueren als controleurs, El Allouchi, Dogan en Luka Ilic als brug tussen middenveld en aanval en één diepere spits. Als Veldwijk komt gaat Stokkers naar de bank en ik zie dat nog niet gebeuren. Het team is nog in opbouw, een basisspeler slachtofferen is geen optie.

Daarnaast kunnen Filipovic, Kudimbana en van hooydonk helemaal inpakken als er nog een spits komt. Die komen dan alleen nog in beeld bij meerdere blessures of schorsingen.

Ik zie alleen nog een middenvelder komen (controlerend), en ook alleen als Kali vertrekt.

19   0  
EBonline

Ah mooi, Volendam - NAC live bij Fox Sports 3 a.s. vrijdag.

16   0  
Sjef de gevulde koek

Voor de mensen dir vrijdag thuis blijven. Fox zend voor de 3de keer op rij NAC uit. Heeft toch geholpen die spam haha op fox Sports 3 vanaf 1950. Dus dat is mooi. Hup NAC op na 12 punten!!

10   1  
Buurman

Veldwijk zou geweldig zijn , past bij NAC, maar zo ver is het helaas nog niet. Tegen Volendam een driepuntertje en we komen dan normaal gesproken tegen J-Utrecht op 15 punten. Voor mij is de grote verrassing tot heden Ivan Ilic. Nooit gedacht dat dit gastje al zo ver was. Van Luca wisten we het al.

4   0  
NAC4Ever

Veldwijk zou zeker welkom zijn,maar zie ik niet gebeuren. NAC ziet Stokkers als onze eerste spits. Lijkt mij sterk dat ze dat nu al niet meer zou zien. Mede omdat Stokkers in alle drie de wedstrijden in de basis is begonnen.

2   1  
Casey

Fox vrij kanaal of voor abonnees ?

4   1  
Fabi

@Casey, enkel voor abonnees.

5   1  
NAC4Ever

Volendam-NAC komt ook op het open kanaal van Fox.

https://www.foxtv.nl/tv-gids/fox/20190830#day20190830

Laad alle berichten na dit bericht in