Wij gaan niet opzij

Kwakman: "Die twee spelen samen op het middenveld, dat is wel leuk"

Eddy W

Oud NAC speler Kees Kwakman beunt tegenwoordig aardig bij als analist bij FOX Sports. In het programma Dit was het Weekend sprak Kees lovend over dit NAC.

Volgens Kwakman waren Helmond Sport en FC Dordrecht een soort opwarmertjes en was SC Cambuur de eerste wedstrijd waarin de ploeg van Ruud Brood kon laten zien hoe ver ze zijn. "Vrijdag was een van de eerste echte testen en die hebben ze goed doorstaan. Ze hebben een paar leuke spelers, aangevuld met wat eigen jeugdspelers die de kans krijgen. Je bent blij dat het begin zo is. Als je begint met één uit drie, dan heb je de poppen weer aan het dansen daar."

Vooral Ivan Ilic maakte afgelopen vrijdag indruk op de analist. De jongste van de twee City huurlingen is volgens Kwakman een toegevoegde waarde binnen het elftal. "Hij is meer controlerend dan zijn broer. Die twee spelen samen op het middenveld. Dat is wel leuk. Hij kan echt bikkelen en aan de bal is hij ook goed. Als er dan iemand wordt gehuurd, dan is het wel fijn dat hij een meerwaarde is."

Bron:
B-Side Rats, Fox Sports
Vorig bericht
'NAC wil Leemans overnemen van PEC Zwolle' 42 reacties
Volgend bericht
Kaartverkoop NAC - Jong FC Utrecht gestart 21 reacties
14 Reacties
128   6  
HenkTank

Er zijn supporters die niet blij zijn met de city deal. Wel zijn ze blij met Ivan luka Ambrose Angelino en García. Kan ik dan stiekem concluderen jullie eigenlijk wel blij zijn met city? Ik wel! Zonder city kregen wij de begroting 3 seizoenen geleden al niet rond, en hadden we kwalitatief minder kunnen inkopen met alle gevolgen van dien. Was het trouwens niet City die geld in ons traingscomplex gepomt heeft?

22   0  
seuter

Als ze deze vorm vasthouden of verbeteren kunnen we veel voetbalplezier gaan beleven.
Deze groep gaat in ieder geval voor elkaar door het vuur.

56   0  
Ric

Belangrijke taak om Verschueren deze transferwindow te behouden. Ongekend belangrijk blok samen met Ivan Ilic.

128   6  
HenkTank

Er zijn supporters die niet blij zijn met de city deal. Wel zijn ze blij met Ivan luka Ambrose Angelino en García. Kan ik dan stiekem concluderen jullie eigenlijk wel blij zijn met city? Ik wel! Zonder city kregen wij de begroting 3 seizoenen geleden al niet rond, en hadden we kwalitatief minder kunnen inkopen met alle gevolgen van dien. Was het trouwens niet City die geld in ons traingscomplex gepomt heeft?

9   0  
Ikke

Leemans Zwolle in de belangstelling van Nac...Bron Vi....hopelijk blijven de broers zo spelen echt genieten.

21   9  
Soulfinger

Ik ben niet blij met 6 a 7 huurlingen die in de basis staan en afkomstig zijn van MC. Zoals in het begin van de samenwerking, zeker als je ziet dat eigen jeugd betere kwaliteiten hebben. Zoals het nu gaat kan ik me er prima in vinden. Basis van contractspelers aangevuld met een paar huurlingen.

17   13  
Henri

Ik heb nooit begrepen waarom Kwakman na het beeindigen van zijn carriere geen functie binnen NAC heeft gekregen zoals bijv.: scout, TD, Technische man in de RVC. Het is een echt betrokken NAC man met veel voetbalverstand, ervaring en een internationaal netwerk.

28   4  
TvB

Internationaal netwerk.? Bedoel je Volendam .?

2   13  
Henri

@TVB
Kees heeft een jaar in de Bundesliga gespeeld bij Augsburg en een jaar in Zuid Africa. Bovendien als je 14 jaar prof bent geweest houd je daar volgens mij toch ook (internationaal) netwerk aan over. Maar bijv. een PvH heeft natuurlijk meer contacten. Wat is het netwerk van Td's als Gillissen en Fledderus?

13   0  
Optimist

Teams met broers erin worden vaak kampioen bv met vd Kerkhof, Mühren, de Boer of Koeman.
NAC had daarvoor zelfs maar één broer nodig; Arveladze,
(toen hadden we trouwens ook Broers).

Kun je nagaan nu we twee broers van zo'n grote klasse hebben, dat komt de sfeer en eenheid ten goede en geeft iets onoverwinnelijks.

12   3  
Badeend

Soulfinger - mekkeren over "6 à 7 huurspelers die in de basis staan en afkomstig zijn van MC" is stemmingmakerij waar Hans Deelen en Yadran Blanco samen nog een puntje aan kunnen zuigen. Ga je er van uit dat alle andere NAC supporters te lui zijn om dit terug te zoeken, of wat is je tactiek? Ik zie graag een basisopstelling van je terug waarin dit bijzondere feit plaats heeft gevonden.

3   1  
Ernie

Als jedeze twee broers uit het elftal haalt, scheelt dat een slok op een borrel.

5   0  
Dartfreak

PIETJE PAULUSMA!!! Mooie kerel!!

5   0  
Baosje

Ivan ILIC doet me enorm denken aan Tamas Petö in zijn beste jaren bij NAC...wat een drive heeft deze jongen!

2   16  
Arie

HenkTank

Is het je wellicht ontgaan dat we met City een divisie lager spelen als toen zij erin stapten? Of als je het "positief" bekijkt in dezelfde divisie een treetje lager.
Adarabioyo, SmithBrown, Faupala, Barker, Fernandes, het Muric debakel vorig jaar, PalmerBrown en dat soort kutspelers werden ook gewoon door de strot geramd, en speelden (slecht).
City is een gezwel, liever vandaag dan morgen de deur uit.

Laad alle berichten na dit bericht in