Wij gaan niet opzij

Kaartverkoop NAC - Roda JC loopt vlot

Thiestemberg

Nog een paar dagen en dan mogen we weer. Het Rat Verlegh Stadion zal voor de thuiswedstrijd tegen Roda JC voor het eerst sinds lange tijd weer publiek huisvesten. Dat de kaartjes gewild zijn bleek uit de laatste update die wij kregen. De 6.250 lijkt in ieder geval te gaan lukken.

Op het moment dat we dit bericht online plaatsen zijn er namelijk slechts vijf kaarten over voor de B-Side. Ook op de lange zijdes gaat het rap, F3 t/m F7 en B3 t/m B8 zijn namelijk al helemaal vol. Op F1 en F2 zijn wel nog een degelijk aantal kaarten beschikbaar. Vak G loopt wat achter op de curve daar zijn nog een kleine honderd kaarten beschikbaar. 

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
55 Reacties
194   29  
RaraNAC

We kunnen ook eens kijken naar wat we allemaal wel mogen ipv wat allemaal niet mag.

Ik ga in ieder geval lekker naar het stadion!

98   73  
D'n Klaagmuur

Ik wens allen oprecht een goede en fijne wedstrijd toe en begrijp dat velen er erg aan toe zijn, maar na afgelopen anderhalve maand 5x in volle Britse stadions te hebben gezeten waar alles gewoon normaal was ga ik nu niet terug naar een stadion waar ik niet gezellig naast andere mensen mag zitten, mondkapjes op moet doen als ik een stukje loop in de buitenlucht en meer van dat soort poespas. Tot die tijd geloof ik het wel met deze Nederlandse poppenkast. Laten we dit vooral niet als normaal gaan zien en hopen dat we snel weer samen kunnen juichen en proosten.

Hup NAC!

69   144  
Ouwe spionkop

Iedereen die gaat succes. Maar ik doe voorlopig niet mee als marionet in de poppenkast van Rutte en het OMT.
Hopelijk binnenkort net als in veel andere landen alle maatregelen opgeheven.

89   23  
steef

Loopt vlot? Nog niet de helft van de mensen die naar binnen kan heeft de moeite genomen zijn kaart te verzilveren. Dat was de vorige keer wel anders.

Coronamaatregelen plus het kansloze seizoen doen de animo helaas flink dalen.

Ik ben blij dat ik weer mag en ga wel, maar hopelijk de laatste keer met QR op deze wijze.

28   74  
Kinderkaartje

Ik heb even de moeite gedaan, maar weer afgeknapt op het klote ticket systeem van NAC. Heb 3 seizoenskaarten op mijn naam staan, maar kan er nooit meer dan 2 boeken.

En toen geloofde ik het verder ook wel.

Inderdaad helpt die hele Nieuw Elan OMT poppenkast ook niet mee. Zit je dan met je spuiten en je boosters, dan kan er blijkbaar nog niks. Dat is niet de worst die ze me voor hebben gehouden.

Kijk wel lekker met wat vrienden thuis.

107   10  
Tipex

@kinderkaartje

Dat komt waarschijnlijk, omdat je als volwassene nog steeds op een kinderkaartje naar binnen wilt. 😅😅😅

22   21  
Breda076

En hoe gaat men dan eigenlijk controleren of iemand uit hetzelfde huishouden komt? Vraag vanuit een heel groot studentenhuis;)

46   7  
Oosterhout3

Gistermiddag besteld...

Dit is wel heel optimistisch van de bsr...
Als het vlot zou verlopen, zouden de kaarten allemaal al weg zijn...

Supporters voelen zich in elkaar geslagen door nac door afgelopen zomer en dan komt de communicatie nog met een media moment van reunited (bij het oh zo grote heerenveen)...

48   7  
NAC vooruit!

Ben blij dat we weer naar het stadion mogen! Thuisblijven is geen optie: nooit opgegeven, altijd naar NAC gaan!

Hup NAC!

31   84  
GeelZwarHart

FC Twente is niet mijn club, G.A. Eagles ook niet. Maar ons NAC had zich bij deze clubs moeten voegen en stadion gesloten houden. Iedereen of niemand.

194   29  
RaraNAC

We kunnen ook eens kijken naar wat we allemaal wel mogen ipv wat allemaal niet mag.

Ik ga in ieder geval lekker naar het stadion!

59   3  
Wanny

Het grootste issue zijn de belabberde prestaties van NAC. Als we bij de eerste 3 stonden waren al die kaarten al lang weg. Ik denk dat de meeste supporters dit seizoen al lang hebben opgegeven.

Dat er tevens allerlei maatregelen gelden die het niet leuker maken, is nog eens een extra drempel voor veel mensen.

17   60  
Sjef de gevulde koek

Het Corona beleid hier is precies hetzelfde als het beleid bij ons 1 woord kansloos. Je heb toch geen zin meer om zo naar het stadion te gaan. Je zit naar niks te kijken met 0 toekomst perspectief. Het seizoen is na de klote en dan lekker op een stoeltje gaan zitten met een vriend 3 meter naast je. Maarja het blijft je club en ga natuurlijk even maar waarschijnlijk na de wedstrijd vraag ik mezelf af wtf heb ik hier nu weer gedaan. Zucht Ohja en vergeet niet even langs de fanshop te gaan want alles in de tent 50 procent man man wat een onkunde

11   56  
Rubenac

🤡

62   7  
Da Pope

Ik kan niet wachten tot ik weer eens normaal naar een ouderwets Avondje NAC kan.

Het is niet alleen dat gezeik met corona (wat me inmiddels echt totaal mijn neus uitkomt), maar natuurlijk ook het gezeik rond de club met het eindeloos voortslepende gedoe rond de overname.

Ik wil dolgraag in een tot de nok gevuld stadion een streep onder alles zetten. Geen gedoe meer met allerlei beperkingen en me niet langer druk maken om al het gezeik buiten het veld.

Ik snap heel goed dat mensen deze wedstrijden nog even laten schieten. Dit is niet de manier waarop je naar NAC hoort te gaan. Desondanks heb ik toch een kaartje besteld. Ik voel meer binding met de club, wanneer ik in het stadion zit.

Ik wil ook graag geloven, waarschijnlijk tegen beter weten in, dat NAC tegen Roda laat zien dat er dit seizoen toch nog iets van te maken is. Ik geloof al tijden niet meer serieus in promotie, maar ik heb echt behoefte aan een beetje positiviteit en gevoel van saamhorigheid. Ook al is het in een karig gevuld stadion.

35   22  
Ivo

Rare titel. Normaal zijn 6000 kaarten voor een thuiswedstrijd van NAC binnen twee uur weg. Dit zijn gewoon seizoenkaarthouders he. Er is zelfs al voor betaald, je hoeft alleen nog maar te bevestigen dat je komt.

Mensen zijn het coronagedoe zat, het ene na het andere land stopt met maatregelen en wij blijven maar aankloten.

En NAC moet ook eens naar zichzelf kijken. De communicatie naar de fans is bedroevend, er straalt totaal niks vanaf of we horen niks. De club is gekaapt door van Aalst en Manders. En daar wil je gewoon niet bij horen.

27   19  
Mos de Aad

Hoe kan je nou stellen dat de verkoop vlot verloopt? Normaal is dit binnen no-time uitverkocht. Het begint nu echt op de jaren 80 te lijken, straks kunnen we gewoon lekker last minute aan de poort nog een kaartje kopen. Dat is geen goede tendens, dit laat zien hoe ver de club inmiddels van de fans af staat. Corona zal daaraan bijdragen maar is niet de hoofdreden vrees ik.

Daarnaast is de kaartverkoop weer de gebruikelijke chaos. Je kan op 1 scc meerdere kaarten kopen, die fout is gisterochtend al gemeld aan NAC, maar blijkbaar voelt niemand zich verantwoordelijk voor het herstellen ervan. Iets wat helaas ook een structureel probleem is bij NAC.

55   5  
Den Tinus

Ik ga vrijdag lekker in het stadion zitten.
Ben wel weer toe aan een verzetje, na alle quarantaine gevallen bij mij thuis.
Al is het alleen maar om het liedje limburgse vlaaien zijn vies te kunnen zingen.🤣

66   16  
Matc

Wat een stelletje negatievelingen hier, probeer nou eens wat optimistisch te denken. Ik ben blij dat we weer eens naar het stadion kunnen, we moeten toch ergens beginnen. Wie weet kunnen we over een paar weken wel met een 2/3 gevuld stadion voetbal kijken en een paar weken later weer volle bak. We moeten proberen er iets van te maken en ons niet door een paar man die de boel verzieken te laten verleiden. NAC is van ons en van niemand anders. Ik verheug me op vrijdag!

24   21  
Tip

In de huidige situatie ( corona, overname, middenmoot keuken) is het toch logisch dat de kaartverkoop minder snel loopt?
Mooi dat die kaarten uiteindelijk toch weer de deur uitgaan.

Als NAC in het voorjaar nog meedoet voor nacompetitie zit het weer vol. Zie je weer dezelfde lelijke koppen. Zijn we uitgespeeld dan krijg je uiteraard even een dipje in de kaartverkoop en zullen seizoenkaarthouders iets gemakkelijker een keer overslaan. Begrijpelijk !

Maar volgend seizoen zit het weer gewoon ouderwets vol hoor. Ik verwacht dat we dan grote kans alle reden hebben om weer Vrolijk te zijn.

Ben uiterst benieuwd wat NAC tegen Roda presteert.

57   17  
Mollie

Laat je club maar lekker in de steek met je smoesjes, gewoon naar het stadion als het kan!

17   73  
Ouwe Spionkop

Alle OMT en zerocovid adepten struikelen over elkaar heen om vanochtend hier te melden dat ze wel gaan en netjes de maatregelen opvolgen.
Nou jongens allemaal de complimenten van Jaap van Dissel.

70   8  
Wanny

@ OUWE SPIONKOP


Wat is het verschil met jijzelf die elk onderwerp aangrijpt om te melden dat je niet gaat?

Laat iedereen lekker zelf beslissen en de discussies over maatregelen en beleid elders voeren.

Belangrijkste hier is nu wanneer die overname rond is en wat er dan gaat gebeuren.

62   13  
tiesto

Zo zonde dat er nog steeds wordt geroepen "Iedereen of niemand". Kijk nu eens naar wat er wel kan in plaats van steeds maar zeuren om wat niet kan.

Ik zou ook het liefste 100% bezetting hebben maar dit is beter dan helemaal leeg. Hopelijk schroeven ze in Den Haag dit snel weer verder op. Maar ben eens blij dat er al weer iets meer kan dan een maand terug, in de zeurmodus blijven daar heeft niemand wat aan...

8   18  
Nonkel Frans

Zijn er meer mensen die problemen hadden met de CM ticketswebsite? Ik kwam er niet doorheen.

58   10  
Ome Cor

@ouwe spionkop
Ik denk dat we de corona maatregelen allemaal beu zijn en allemaal terug willen naar het oude normaal.

Maar schei alsjeblieft uit met je perfect mix van de wappie en de kleuter uithangen

De één gaat niet, de ander wel.

Hup NAC

14   27  
BijnaWeekend!

Ik ben er helaas niet bij. Ik heb nog wel even getwijfeld omdat ik echt ontzettend veel zin heb in een avondje NAC!

Maar ik zie het niet zitten om eerst een QR-Code te gaan halen om binnen te komen, vervolgens 3 meter van vrienden af te zitten en ook nog een mondkapje. Als je al een mogelijkheid hebt om bij vrienden te gaan zitten

21   15  
scheppioni

Wat zouden drie punten welkom zijn !
Gezien de tweede helft tegen emmen is het zonder haye best mogelijk, overtuiging binnen ons NAC zal de doorslag geven als die er is......
OH N.A.C. give us a goal !!! Want dat is nog magertjes in 2022 !

21   71  
Ouwe Spionkop

NAC stuurt Tweet de wereld in dat er nog kaarten beschikbaar zijn.
Dat bij 1/3 capaciteit. Dat is ongekend en zou eerder nooit gebeurd zijn.
Gelukkig hebben vele supporters nog hun principes. Dank daarvoor.
Als we gaan dan gaan we met z'n allen of er gaat niemand!

6   20  
D'n Klaagmuur

@ Spionkop: Nog ruim 600 kaarten over.

39   12  
Dos

Ouwe Spionkop

Je blijft hangen, we weten het nu wel.
Veel plezier voor de buis en Hup NAC!

48   7  
Sjak

Ik sla deze keer nog over, over een paar weken als er geen druk meer staat op mijn werk (niet afschaalbare zorg) ben ik er weer bij. Laten we astemblief met dat gezeik over corona kappen en ons bezig houden met NAC.

20   30  
Rubenac

Respect voor Sjak en dat meen ik oprecht.

Jullie verdienen wel €2000,00 bonus en opslag !!

10   1  
Ronny Goodlass

En een nieuwe AD

8   12  
DunErwt

Als we gaaaaaaaaaaan dan gaan we met zn........ Ach laat ook maar🙃

17   7  
Barry

Hopelijk verdwijnen de extra regels snel en kun je straks gewoon naar binnen met je seizoenkaart zonder een los kaartje te moeten kopen. Dan is het gewoon weer ouderwets druk en kunnen alleen diegene zonder qr code niet naar binnen. Prima, het meerendeel van de seizoenkaarthouders zal er dan gewoon weer bij zijn.
Overigens snap ik de indeling dit keer niet helemaal. Ik heb een hoop stoelen gezien die schuin achter elkaar zitten en dat is zeker geen 1,5m

21   11  
Dutchbird

Zodra van Aalst, van Weelde en Burema zijn opgetieft wordt het wel weer drukker in het stadion.

19   26  
Arie

Ja joh loopt hartstikke vlot. Bijna de helft van de seizoenkaarthouders laat verstek gaan.
Bsiderats in optima forma deze berichtgeving. Zelden een kritische noot.

13   13  
Lamington

Vlot..

Ik kreeg een herinnering dat ik nog een kaartje moest halen. Het duurt nog lang vind ik. Luie bestellers of meer mensen die geen zin hebben in een potje afstand-houden-met-een-scanbare-unit? Ik in ieder geval niet. Iemand die daar geen problemen mee heeft kan dan gaan.

Prima dat dit een maatregel is die niet vanuit NAC komtm ik kan op mijn beurt als NAC supporter zelf een beslissing nemen of ik daaraan meewerk, ja of nee.

11   10  
Princenhage1

Denken jullie echt dat er op de staanvakken mensen gaan zitten. De vorige keer hadden ze zitplaatsen getekend met stoepkrijt en niemand ging zitten.

28   11  
Ronny Goodlass

Heerlijk weer naar het stadion.
Glaskes bier en een bietje schreeuwen, lachen en hopelijk juichen!
Met de maten en andere NAC SUPPORTERS. De zeikerds vooral thuisblijven aub !

17   6  
NAC!!!

Vlotte verkoop?

Laat me niet lachen, als alles een beetje normaal ging binnen de club waren die kaarten net als vorige keren binnen enkele momenten de deur uit.
We zijn NAC supporters maar, er zijn dus veel mensen de situatie kotsbeu en de manier van omgaan met de supporters.
Het is hoog tijd voor de schoonmaak zodat elke supporter terug kan keren naar zijn echte NAC.
Je kan zeggen dan zijn de rest geen echte supporters, dan ben je redelijk fout hoor. Ze zijn het gewoon beu! En dat kost NAC inkomsten e.d.

Manders out en die 3 flikker op

7   25  
ctk

@RONNY GOODLASS,

Vooral HARD schreeuwen naar je maten want iedereen zit zover uit elkaar.
En de thuisblijvers zijn geen zeikers maar laten zich niet leiden door die achterlijke regels uit Den Haag!
Ik ga ook pas weer als alles normaal is, ga namelijk niet alleen voor NAC naar het stadion maar ook voor een groot deel voor de gezeligheid en dat is op deze manier onmogelijk!

22   7  
Mos de Aad

Je kan tegenwoordig geen website meer openen of hij is gekaapt door allerlei virusspecialisten. Laat elkaar lekker in zijn waarde. En voor alle supporters die nu flink zijn en niet gaan onder de huidige omstandigheden: stel we staan straks in de finale van de play offs met de huidige maatregelen, kijken hoe groot de animo dan is. Dan rollen we weer over elkaar heen om een kaartje te bemachtigen. Helaas zie ik dit nog niet gebeuren, maar toch

9   14  
Ouwe Spionkop

@CTK
Slaat de spijker op de kop.
Op deze manier is er helemaal niks aan.
Eerst die maatregelen eraf (ook QR!) dan kunnen ze weer rekenen op vol stadion.
Ja de prestaties zijn zwaar kut. maar ja dat zijn we gewend. Mensen komen toch wel.

8   12  
lievereensoaaanm'nzakdanmeteenqrcodenaarnac

Het feit dat ik een extra herinnering per e-mail krijg om kaartjes te kopen, geeft aan dat het niet zo'n storm loopt t.o.v. eerdere post-lockdowns. Of het aan het belabberde voetbal ligt of aan de belachelijke toegangsmaatregelen, niemand zal het weten.

Enfin, fijn dat er weer support aanwezig zal zijn. Ondanks het feit dat ik een notoire qr-weigeraar ben, gun ik mijn medesupporters die zich wel hebben laten overhalen een heel mooi avondje NAC. Jullie belichamen het avondje NAC! Ik hoop tot heel snel!

Hup NAC!

8   19  
lievereensoaaanm'nzakdanmeteenqrcodenaarnac

@mos de aad

Ik ben verre van een virusspecialist, maar toevallig heb ik wel veel kennis van qr en online privacy. Dat maakt dat ik er nooit voor zal kiezen om een ctb te gebruiken. Zelfs niet nu ik een herstelbewijs zou mogen afhalen bij vadertje staat.

5   23  
Richard bosveld

Sommige ik ga nog een keer met qr
Sommige we mogen blij zijn
Schame on you
Als we gaan
Gaan we met zijn alle snel vergeten hè
Als ik maar kan gaan weet je wat 🖕 jullie
Stelletje ego,s
Voor de rest die wel zo denkt
Iedereen of niemand
👌
Respect voor jullie
Die andere ga maar lekker de kont likken van Rutten
En steek die qr in je ...reet

6   4  
KC

Ik wil gewoon graag naar NAC.
Ik ben geen marionet van Rutte. Ik wil niet z'n reet likken of wat dan ook.
En ik wil hier ook niet voor uitgemaakt worden.
Heb ook een hoop vraagtekens bij het hele gebeuren.
Maar dit is nu de situatie zoals hij is. Ben ik het er mee eens, Nee..
Maar ja ik wil gewoon eindelijk weer een wedstrijd zien, en tuurlijk is 6200 man en de regels kut. Maar thuis zitten en een wedstrijd kijken naar een leeg stadion kijken was nog kutter.

Ik snap dat mensen nu niet willen. Helemaal prima. Ik snap dat mensen twijfelen, ook prima.
Het is gewoon enorm jammer dat de één voor Wappie wordt uitgemaakt en de ander voor kontlikker van Rutte.

Respect voor elkaars keuze svp.

12   5  
henk

@Richard Bosveld en andere veiligheid- en virusexperts

Ik snap dat je allerlei persoonlijke frustraties hebt (die je op de maatschappij projecteert) en dat je het allemaal moeilijk vindt, maar wat heeft Moreno Rutten er mee te maken? Of bedoel je Fred Rutten?

Overigens als je baalt dat je er niet bij kan zijn, er zijn nog een aantal kaarten over!

4   6  
scheppioni

Prima statement NAC!!!

5   2  
CTK

@ctk
Dat je niet zo goed kan schrijven is niet zo heel erg. Als je niet zo goed kan lezen, ook geen probleem.
Maar dislectje ik zei niet dat de thuisblijvers zeikers zijn. Ik zei dat de zeikerds thuis moeten blijven wat mij betreft.
You ?

1   5  
Lamington

Mos de Aad toont precies aan hoe sneu sommigen in de race zitten. Reppen over 'laat elkaar in waarde'maar wel mensen die principes hebben gloryhuntende virusspecialisten noemen.

1   6  
Arie

Kijk Mos de Aad eens de flinke jongen uithangen. Al spelen we de CL finale, zelfs dan nog geen QR code.

5   0  
Bas

Maar jij bent dan ook bijna een heilige Arie. Bijna.

De realiteit leert dat de vorige wedstrijden met beperkingen, toen we goed stonden of het ergens om ging, binnen enkele minuten waren uitverkocht. Dat zal jij vast niet leuk vinden, maar dat was wel zo en zal nu weer zo zijn als de resultaten terugkeren. En ondanks alle hysterische bangmakerij zullen de maatregelen hier mettertijd ook verdwijnen. Dan kan ook jij weer gewoon in het stadion de moraalridder uithangen tegen ons 'egoïsten'.

1   0  
Jonge nac supporter

Laten we het gewoon gezellig maken met de supporters die graag komen. Ik snap ook dat er een hoop mensen zijn die dat niet willen. ook vrienden van mij die daardoor niet gaan. Ik snap dat helemaal, maar ik denk dat het belangrijk is om “gewoon” te gaan omdat we dan weer een beetje kunnen werken aan het positieve gevoel.

Laad alle berichten na dit bericht in