Kaied scoort voor winnend NAC O21, O14 lijdt eerste nederlaag

Masthow

De NAC-jeugd heeft weer een druk weekend achter de rug. Alle zes de ploegen kwamen in actie. Dat leverde een zege, drie gelijke spelen en twee nederlagen op.

Een dag na het eerste elftal reisde NAC O21 af naar Zwolle voor een wedstrijd tegen PEC. De ploeg van Marvin van der Valk trad met een sterk elftal aan. Onder andere Van Schuppen, Banzuzi en Kaied hadden een basisplaats en laatstgenoemde had ook een aandeel in de 2-3 zege. PEC kwam al na zeven minuten spelen op voorsprong en tien minuten later stond het al 2-0. De aansluitingstreffer van Kaied liet niet lang op zich wachten. Via Silva kwam NAC nog voor rust weer langszij. Al snel in de tweede helft maakte Kotzebue de 2-3, waarna ze de zege niet meer uit handen gaven.

NAC O16 heeft thuis tegen Alphense Boys twee punten laten liggen: 2-2. Na een vroege achterstand ging NAC toch met een voorsprong de rust in dankzij twee doelpunten van Sarfo. Tien minuten na rust kwamen de bezoekers weer op gelijke hoogte, waarna er niet meer gescoord werd.

Na zes wedstrijden ongeslagen te zijn geweest is NAC O14 tegen een nederlaag aan gelopen. Op bezoek bij Excelsior werd het 2-1 voor de Rotterdammers. Na een 1-0 ruststand werd het al vroeg in de tweede helft 2-0. Meijvogel maakte in de blessuretijd de aansluitingstreffer, maar toen was er niet genoeg tijd meer voor een tweede Bredase goal.