Wij gaan niet opzij

'Kali mag vertrekken'

Eddy W

NAC is druk bezig een oplossing te vinden voor de niet fitte Anouar Kali. De middenvelder komt niet in de plannen van Ruud Brood voor en daarom probeert de club op een nette manier afscheid te nemen.

 

Toch lijkt er tot op heden geen oplossing te zijn gevonden. NAC nam de afgelopen periode in rap tempo van meerdere spelers afscheid, maar tot een vertrek van de middenvelder kwam het nog niet. Kali ontbreekt ook op het trainingskamp, omdat hij niet fit terug is gekomen van vakantie. Naast Kali mogen ook Brusselers, Reuvers en Carolina, al dan niet tijdelijk, vertrekken. Het meest waarschijnlijk is dat ze worden verhuurd aan Helmond Sport of een andere club in de Keuken Kampioen Divisie, zodat ze dit seizoen aan spelen toe gaan komen.

Bron:
B-Side Rats, BN deStem
Volgend bericht
Grad Damen traint weer mee 49 reacties
92 Reacties
0   0  
Chris W.M.

Kali mag vertrekken: Joh.

Zal helaas geld bij moeten, kan niet anders. Geen club in de wereld geïnteresseerd in een half geblesseerde, te dikke vedette.

0   0  
Denzz

Jeetje en onze doventolk heeft nog wel zo'n voorbeeldmentaliteit.

Deze man is echt overal mislukt of weggestuurd (op een enkel leuk seizoen na)

0   0  
Sir Smokalot

Ach in t verleden hadden we 8 van zulke miskleunen in de selectie , nu eentje , stukje aanvaardbaar bedrijfsrisico .
Als t lukt om deze pannenkoek ergens te slijten dan verdient men een standbeeld

0   0  
Dino Zoff

"Mag vertrekken", wat dacht je van ontslag op staande voet? Meneer pretendeert professioneel voetballer te zijn en krijgt het vervolgens voor elkaar om, na een compleet mislukt en beroerd seizoen, in nóg slechtere staat terug te komen.
Wat mij betreft al meteen de winnaar van de Marcel Koning bokaal seizoen '19-'20.

0   0  
Arie

Dino Zoff, Koning had gewoon het lichaam van een oud wijf. Kali heeft de mentaliteit van een suikerklontje. Wereld van verschil.

Wat mij betreft hoef je van zo'n misbaksel ook absoluut niet op een nette manier afscheid te nemen. Met pek en veren de stad uit jagen zou hij het meest verdienen, maar waarschijnlijk gaat het inderdaad geld kosten.

0   0  
Henri

Grootste en duurste miskoop van Smulders. Zie er maar eens vanaf te komen zonder broekscheuren.

0   0  
Yellowarmy

Dat zou pas een verademing voor NAC zijn.

DE rotte appel van het afgelopen seizoen.

Lekker baco's weggetikt in de vakantie meneertje niksnut ?

Jeuk krijg ik van die kerel ......

0   0  
Rijen is NAC

Ik vind dat toch altijd typisch hoe vaak je hoort dat spelers niet fit zijn, zeker als je zo de zomerstop uit komt.. Het lijkt me toch onderdeel van je beroep waarbij het vanzelfsprekend dat je je lichaam zo goed mogelijk op peil houdt.

0   0  
Vakkie GG

Verhuren aan Helmond Sport !

0   0  
Overal

Als we echt niet van hem af kunnen komen lijkt het me wel heel mooi om hem aan Helmond te verhuren haha.

0   0  
derooijm

Laat hem maar met de scorevlag rennen over F om weer fit te worden. En dan in de winterstop alsnog verhuren :)

0   0  
Nep Han

Oprotten, profiteur.

0   0  
De Lange

Als je in het bedrijfsleven met een riant salaris opzettelijk er alles aan doet om niet te (kunnen )presteren, krijg je toch ook gewoon ontslag . Zonder dat t geld kost.

0   0  
Tram

Ook ik zal blij zijn als hij weg is maar eerlijk is eerlijk: toen hij vorig jaar kwam dacht ik dat hij wel eens precies het gifkikkertje kon zijn dat NAC nodig had. Jammer dat het er niet is uitgekomen. Natuurlijk kan die jongen voetballen maar hij heeft het niet in zich om op te staan als het tegen zit. Maar dat hebben er ook niet veel.

0   0  
Ivo

Dankjewel Smulders! Dit was weer zo'n speler die "op papier" het verschil kon maken maar qua karakter en motivatie totaal niet pastte in de spelersgroep en bij NAC. Hij heeft het geen één wedstrijd waar kunnen maken.

Hoe lang zitten we nog aan deze joker zijn hoge salaris vast? 2 seizoenen? Broddelwerk!

0   0  
Harrie

Was vorig seizoen niet fit (lees te zwaar) en nu nog steeds. Groot verschil is dat het vorig seizoen werd geaccepteerd en hij zelfs werd opgesteld en nu zelfstandig moet trainen ten minste tot hij fit is.

0   0  
Helter

@Yellowarmy
Je bent erbij geweest?
Lekker makkelijk iemand anoniem beschuldogen en afbranden.

Je kont het er ook gewoon bij laten te melden dat je het niet ziet in deze speler.

0   0  
Voorwaarts

Je zou maar (naar mijn idee) het mooiste beroep ter wereld hebben, van je hobby je werk maken en door duizenden mensen op handen gedragen kunnen worden.

Vervolgens heb je de mentaliteit en het doorzettingsvermoren van een dooie pier. Ik zou er een hele boel voor over hebben om in zijn schoenen te staan, zelfs als een club als helmond mijn plafond zou zijn.

Die vent moet eens in de spiegel kijken en of opflikkeren of de komende weken op eigen initiatief niet uit zundert te slaan zijn.

0   0  
ctk

Weg met die lamzak, hoe haal je het in je hoofd om na zo'n dramatisch seizoen veel te zwaar op de club te verschijnen...zegt genoeg over de instelling.
Walg van zulke spelers!

0   0  
Ivo

3 maanden salaris meegeven en opzouten. Anders kost deze knakker ons nog een half miljoen - of meer - de komende seizoenen. Met daarbij een hoop negatieve energie.

Niet fit/te zwaar is niet acceptabel voor een profvoetballer. Laat hem anders maar de hoedjes neerzetten bij de training. Looptraining na looptraining laten doen. Het kan mij allemaal niet schelen, maar deze gast moet echt weg.

0   0  
ctk

@Helter,
Jij bedekt liever alles met de mantel der liefde als ik jou reacties op anderen zo lees?!
Ik zeg daarentegen liever waar het op staat en deze lamlul (Kali) zou verboden moeten worden om ooit nog eens een NAC shirt te mogen dragen.

0   0  
Kiwiratz

Lekker onder "spartaans" regime laten trainen paar weken en daarna alsnog afgetraind van de hand doen. Is er vast wel belgische 2e klasser of noodlijdende club als Roda die er weer intrapt met Kali....

0   0  
Vak G

Ach ja heeft maar een salaris van +- 4 TON !!!!

Krijgen we aan de straatstenen niet kwijt zonder er zelf geld bij te doen.

Waarschijnlijk zal het een gevalletje worden: Andere club neemt zijn salaris over voor +- 2 ton en wij leggen het resterende bedrag bij.

Voor het salaris wat hij verdiend kunnen we 4 goeie spelers voor in de KKD terug halen.

0   0  
MickJ

Ik zou zeggen , Heer Smulders wilt U je blazoen een beetje oppoetsen
en U die zelf vindt dat je een topper bent in zaken als transfers.
Gaat U gang , ik hoor het wel binnen een week.

0   0  
Cees

Helder,

Volkomen gelijk heb je. Je mag Kali best een “zeer” slechte aankoop vinden, maar geef gewoonweg aan op welk gebied hij voetballend dik tekort komt. Daar hoort ook zijn mentaliteit bij en hoe hij met de sport bezig is. Maar hem allerlei ranzige dingen toewensen, dat zegt meer over jezelf dan over Kali. Dat men dit op deze site laat staan, geeft zwaar te denken.

En dan komt er later zelfs nog iemand die jou er van beticht dat jij e.e.a. met de mantel der liefde wil bedekken,. Tja, laat maar gaan zou ik zeggen, dan snap je er weinig van.

0   0  
Peer

Netjes blijven. Mensen met respect blijven behandelen.
Zelf wil je dat ook.

0   0  
Realist

Edit BSR: Dit is geen platform voor politieke discussies, maar een voetbalsite

0   0  
Henri

Hiermee geeft Brood aan vorig seizoen een inschattingsfout te hebben gemaakt. Kali die hij nog van Roda JC kende moest zijn rechterhand worden in het veld en de kartrekken voor het behoud van NAC. Hoe anders is het gelopen.

0   0  
Eucalypta ..

Hieruit blijkt toch het totale onvermogen van Brood! Stelde Kali gewoon op toen die aan zijn klus hier begon. En nu schoonzoontje Grad weer mee laten doen. T is werkelijk te triest voor woorden. Kunnen we ook niet van die Brood af?

0   0  
Hans

100% eens met Dino Zoff: als een niet fit varken terugkeren van vakantie = werkweigering en dus ontslag. We zien hem er nu ook niet alles aan doen om fit te worden.

0   0  
Eddy W Deze gebruiker is een admin

@Helter,

Wij werken ook gewoon, waardoor wij helaas niet 24/7 de reacties in de gaten kunnen houden.

0   0  
Gjoewie

Ik geef over het algemeen geen sneren naar (ex-)spelers, maar kunnen we die Kali niet in de stal van Rico Verhoeven onderbrengen? Hij heeft toch al eens iemand een gebroken kaak geslagen tijdens de training? Wie weet, liggen ze talenten op dat gebied... 8-)

0   0  
Gjoewie

zijn, niet ze...

0   0  
Vaque Geej

Kali is één van de afvallers van het afgelopen seizoen.

Wacht... wat?

0   0  
Nacman

Effe een band van alle goeie momenten van hem zal heel kort zijn en ergens stallen in de zandbak

0   0  
Buurman

Heeft hij het zelf naar gemaakt . Als hij fit was terug gekomen had hij van Brood zeker een kans gekregen . Ik zie het donker in voor deze gast. Gaat NAC wel geld kosten.

0   0  
Balletje

Misschien op een veldje naast de gewone selectie laten trainen, en ff heel over de pis laten trainen. Dan kunnen er 2 dingen gebeuren.....1 hij ziet het licht en kan gaan bijdragen, of 2. hij smeert m en gaat vakken vullen bij de Jumbo.

0   0  
ctk

@Cees,

Ik heb eerder het idee dat jij het niet wil snappen.
Als een speler die vorig seizoen niks heeft laten zien het gore lef heeft om te zwaar op de eerste training te verschijnen, dan is het voor mij klaar en is hij een grote lamlul die het niet verdiend om het heilige shirt van NAC te mogen dragen!
Is dit voldoende onderbouwd voor je?

0   0  
Tombola Breda

Als je de carrière van Kali erop naleest dan zie je een vast patroon van klimmen naar de top, weer naar beneden duiken, en weer terug op krabbelen. Jammer dat hij nu in de neerwaartse fase zit. Als die gozer nu gewoon eens wat meer verstand in zijn kop had zitten zou hij misschien wel bij de top 3 van NL kunnen spelen. Maar met zo'n verrotte mentaliteit zal NAC wel eens het laatste kunstje op niveau kunnen zijn geweest. Wellicht is VVV, Fortuna of Emmen nog het hoogst haalbare voor hem. Maar daar zal het bij blijven. Kan er geen traan om laten.

0   0  
Da Pope

Zoals hier al verschillende malen is opgemerkt, is het gewoon schandalig dat een profvoetballer zijn vak en zijn werkgever totaal niet serieus neemt. Zelfs als Kali ook na de competitie nog kampte met de naweeën van een blessure, had hij op zijn minst op gewicht kunnen blijven.

Het zegt wat mij betreft alles dat hij wel een grote-mensen-contract wil, maar niet de grote-mensen-verantwoordelijkheden die daarmee samenhangen.

Het zure is dat hij hier al zijn hele carrière mee wegkomt en ons allemaal vierkant uitlacht als hij straks bij een nieuwe club een nieuw dik salaris op gaat strijken.

0   0  
Csaba1912

@ Tombola Breda

Top 3 van Nederland?! Bendegij helemaal betoeterd of ik bedoel "betüuuuterd" om in de Kali-sfeer te blijven?

Op basis van wat?

Technisch te kort.
Mentaal te kort.
Verdedigend aan alle kanten voorbij gelopen.
Traag.
Klein.
Slap.
Heeft geen enkele bal naar voren gespeeld afgelopen seizoen: alles veilig en breed.
En vooral wijzen naar anderen (letterlijk) zodat hij als nummer 6 niet de bal ingespeeld hoefde te krijgen.

Lamlul deze Marokkaanse verkeersregelaar.

Opbokken en gauw een bietjeee!!!

0   0  
TpT

Mag vertrekken? MOET vertrekken! Belachelijk dat een werknemer de club zo ontzettend kan benadelen en er nog beter van wordt ook terwijl de club machteloos staat. Kali zou NAC een boete verschuldigd moeten zijn in plaats van NAC salaris aan Kali. Ik weet dat dit in geen enkele regelgeving terug te vinden is, maar gevoelsmatig kan dit echt niet. Geen dag fit geweest en dat heeft ie grotendeels aan zichzelf te danken.

0   0  
Sjef de gevulde koek

Dat zo'n jongen dat zelf niet snapt is echt heel apart te noemen. Je bent prof voetballer en Kali zou eigenlijk met zijn leeftijd op zn top moeten zitten. Als je dan niet fit genoeg bent om bij een KKD club aan de slag te gaan ben je gewoon niets waard en schande voor jezelf en de naam profvoetballer. Kali is dus eigenlijk een symbool van afgelopen seizoen. 2018-2019 gaat dus dan nu de boeken als de KKS kali kut seizoen haha wat een drama deze man.

0   0  
Schrikbarend

Aankoopbeleid stilgevallen?na zaterdag nog meer 5 oefenpotten...als papierwerk gebroeders ilic niet in orde is ook niet speelgerechtigd voor oefenwedstrijden net als vorig jaar daarom ook nog niet gerepresenteerd...Goed geregeld weer leren we nou niks bij van een jaar achter je

0   0  
Arie

@ Sjef

Hij snapt dat dondersgoed, maar het boeit hem simpelweg geen reet. Vorstelijk salaris wordt al 10 jaar netjes overgemaakt en de ene na de andere naïeve club denkt hem wel weer aan de praat te krijgen voor een paar ton per jaar.

0   0  
The Cosmic Gate

Tja ..ik hoop echt dat men niks mee gaat geven aan deze speknek. Als ik op mijn werk niet presteer en na de vakantie terug kom om dan nog minder te presenteren heb ik daarna heel erg snel een lange vakantie terug !

Een hele HELE grove schande als je zo met je werkgever om gaat , die je een behoorlijk vorstelijk salaris betaald !
Je vraagt er dan wat mijn betreft ook om , om uitgejouwd te worden door al die 15k supporters in het stadion die WEL moeten werken om jou te kunnen betalen en weet ik wat moeten laten om hun SC te kunnen bekostigen .
Geen knip voor je neus waard is dan het minst kwetsende wat ik over zo'n zakkenvuller kan denken !

Als ze deze klojo nog 1 keer opstellen denk ik dat er met liefde een fluitconcert gestart zal worden.
Dumpen dit soort (chemisch) afval, (al is schijnbaar afvallen niet iets waar meneer de prof voetballer goed in is) en rap een beetje

Zal hij overigens zelf niet doorhebben dat hij zijn carrière volledige naar de knoppen helpt , of heeft hij daar compleet schijt aan / het IQ niet voor ?

0   0  
G00Ser

Ik neem altijd voor positief te blijven over NAC spelers, ook al halen ze niet allemaal het gewenste niveau, het blijven NAC spelers. Maar in het geval van Kali lukt mij dit niet. Zijn CV aan incidenten zegt genoeg en ik heb met eigen ogen kunnen aanschouwen hoe onprofessioneel hij zich heeft gedragen (dronken/ruzie in de stad). Het feit dat hij na zijn vakantie nog niet fit is zegt genoeg over zijn professionele houding. Daarbij zie ik nu een frisse leuke groep spelers en ik ben bang dat dit soort spelers bijzonder slecht zijn voor het team-gevoel. Mocht er een club interesse hebben zou ik hem snel lozen en zo niet moet NAC zijn verlies pakken...so be it.

0   0  
Wannies

Kali en NAC is, op z’n zachtst gezegd, geen gelukkig huwelijk.
Eerst als uitblinker bij Willem II in de play offs tegen NAC, dan NAC een dikke transfersom en salaris kosten en vervolgens niet presteren met een degradatie tot gevolg. Wat is hier aan de hand, want voetballen en strijden heeft ie in het verleden bewezen te kunnen?

0   0  
Vreven4president

Beste nieuws van dit seizoen! Aan alles zag je al vanaf dag 1 dat deze gast er geen zin in had en een negatieve invloed had in de groep. Dit was de rotte appel in de kleedkamer waar Koch over sprak. Zonder Kali gaat de selectie er 10 stappen op vooruit. Nu het ontslag nog rondmaken.

Zet hm op Tom!

0   0  
Sjef de gevulde koek@arie

Klopt alleen ik heb hem bij utrecht en zeker willem 2 echt hele goeie wedstrijden zien spelen. Hij kan echt goed voetballen. En gaf echt gif aan een elftal. Als je dan zo'n instelling heb krijg je dus dit En hij vind zichzelf nog heel goed ook. Verkeerde combinatie. Maar het boek kan dicht maar zal wel geld gaan kosten.

0   0  
Jf

Ik heb wel het idee bij het lezen van de interviews van onze Td dat het wel even klaar is met echte versterking. Hij geeft aan dat het moeilijk is om ervaren spelers te overtuigen nu dat we in de eerste divisie uitkomen.

Had graag vd Boomen zien komen maar dat is een aanvallende middenvelder en die hebben we nu voldoende. Hij zoekt een controlerende middenvelder.

0   0  
G00Ser

De TD had in een van zijn interviews aangegeven nog budget achter te houden voor buitenkansjes die zich voor kunnen doen voor het sluiten van de transferwindow. Het zou maar kunnen dat de komende weken nog een verrassing opduikt.

0   0  
Wijnkunst

ik vond hem in het begin zo slecht nog niet. De potentie van deze speler was zichtbaar aanwezig. Ongelooflijk dat hij zijn cariere zo veknalt. Mentale veerkracht ontbreekt.

0   0  
jvt

Transfergeld voor betaald, staat op de balans. Extra seizoenkaarten opbrengst nodig om volgende gat te vullen.
Met voetbal heeft het allemaal nis te maken. We zijn met de volgende TD en AD aan het 'bouwen'. Typisch NAC dit.

Wederom tig 2 jarige contracten met opties, alhoewel al beter dan ongezien 3 jarige contracten. Utrecht en PSV met Vloet en Koch lachten zich kapot. Dat arme NAC, dat betaalt transfergeld?

0   0  
Sanseveria

Ik zie hierboven iemand roepen dat Kali 4 ton per jaar verdient. Dat is niet het geval. Het is ongeveer de helft. Maar dan nog veel te veel voor iemand die zich niet professioneel opstelt. Ik mag aannemen dat als hij niet vertrekt NAC hem komend seizoen inzet om het stadion na elke wedstrijd schoon te maken en Marokkaanse hangjeugd te vermaken.

0   0  
PatjeR

Sanseveria en als het goed is -30% wegens de degradatie?

0   0  
Hugo

Gaat het extra binnengekomen transfer-en scc geld nu besteedt worden aan het afkopen van Kali? Keep is poster. Hup NAC

0   0  
ome cor

Ik kies altijd de kant van de spelers, omdat zij in mijn optiek wel willen, maar niet altijd kunnen.
Behalve als ze ook heel duidelijk tonen echt niet te willen. Dan verliezen ze ook mijn respect en sympathie.

Als Kali zich zo vol vreet dat hij niet geschikt is om het werk uit te voeren waar hij (te) vorstelijk voor betaald wordt, dan zou NAC zijn salaris moeten mogen inhouden.
Het is niet dat die jongen de pech heeft een griepje te hebben opgelopen, of met een gebroken enkel in het gips zit. Dat zijn gevallen van overmacht, dit is pure en bewuste stagnering.
Domme jongen, die Kali.

Gauw ontbinden dat contract !

0   0  
baosje

ik zou hem onder geen enkel beding met een zak(je) geld weg sturen....

ik zou hem laten WERKEN voor zijn centen ....

laat hem de hele dag op een bijveldje trainen ...mij part op een grasmaaier het gras maaien
koffie/thee halen voor alle welwillende mensen binnen NAC

laat hem mij part de blaadjes van "de Klok"vouwen

breng hem onder bij een sponsor ...misschien dat Dennis Nouwens nog een of andere zware kutklus voor hem heeft

verzin iets ! maar onder geen beding gratis ( en met een zakcentje) de deur uit laten lopen!!!

0   0  
Betweter

Wanneer Kali zijn conditie zelf niet op peil kan of wilt houden, kan je dit ook als werkweigering zien. Geen salaris meer uitkeren of als een speer in dat krachthonk met die gast. Per dag 30 km door het Mastbos dan komt die conditie vanzelf wel. Snap er trouwens geen ene reet van. De Ramadan is net achter de rug. Heeft hij toch genoeg tijd gehad om af te vallen ?

0   0  
Dutchbird

Gewoon per kilo verkopen, dan levert hij het meest op.

0   0  
H.V.M.

Rotte appel Kali moest zonodig door onze zwaar falende en gokkende Smulders vastgelegd worden.
Binnen het voetbalwereldje was het al lange tijd bekend dat Kali niet te hanteren was.
Egotripper Smulders dacht echter weer opnieuw zijn zoveelste 'parel' binnengehaald te hebben.
Helaas zijn de 'parels' van luchtfietser Smulders slechts parels voor de zwijnen.

0   0  
Peerke

Voldeed prima bij Willem II. Maar zou bij enkele supporters gevoelig liggen als hij daar heen zou gaan. Al heeft hij natuurlijk nooit ons logo gekust. :)

0   0  
The Cosmic Gate

@Betweter, laat hem idd maar werken voor z'n geld . Weekje mee met de mannen van de KMA of corps mariniers en dan nog eens vragen hoe hij erover denkt

Werk wijgering en negeren van professionele opdrachten , genoeg reden tot direct ontslag in het normale leven

0   0  
10diego

Inderdaad elke morgen om 7.00 uur laten melden en er een conditietrainer mee laten werken 3x per dag tot hij kotsend komt vragen of hij alsjeblieft zijn contract mag inleveren.

De vraag is, hoe heeft Smulders het in zijn niet afgetrainde kop gehaald deze jongen te halen.

0   0  
Sp1

Dan vervangt ie Ben van Bilzen maar.... Gewoon wasjes draaien Anouar.

0   0  
10diego

@ hvm, en jij denkt dat de huidige TD niet gokt met het aantrekken van een Spanjaard uit de 2e divisie en een Filipovic? Denk je echt dat dat zekerheidjes zijn?

Ik vrees dat we een hethaling van zetten gaan zien. Oude wijn in nieuwe zakken.

0   0  
Dun Kees

Als het allemaal klopt: te dik terugkomen van vakantie, op de trainingen niet de juiste mentaliteit tonen etc etc. mag ik aannemen dat NAC zijn personeelsbeleid op orde heeft. Dit betekent in zijn personeelsdossier eenaantal schriftelijke waarschuwingen met als laatste waarschuwing “ bij herhaling zullen wij genoodzaakt zijn de overeenkomst met u te beëindigen”. Dit kan dan via het UWV of de rechter.
Ontslag op staande voet (dringende redenen) kan na b.v. Zware verwaarlozing van de plichten maar dat moet dan gelijk plaatsvinden nadat iets geconstateerd is. Nu nog ontslaan op staande voet ontslaan wegens dik terugkomen van vakantie kan dus niet meer. Overigens zou dit m.i. zonder eerdere waarschuwingen moeilijk worden
Er zijn dus wel degelijk mogelijkheden om iemand zonder kosten te ontslaan indien er sprake is van ernstig plichtsverzuim. Vraag blijft of NAC de zaken op orde heeft.

0   0  
Ivo

@10Diego

NAC speelt niet op een niveau waar iedere versterking een zekerheidje is. NAC moet het hebben van talenten die wel of niet doorbreken, en van ervaren spelers met een bepaald plafond of waar iets mee is of was.

NAC kan voor 2 of 3 spelers een wat hoger salaris ophoesten, dat moeten wel zekerheidjes zijn en geen weggooiers zoals Kali of Rosheuvel.

0   0  
Spionkop

Zijn karakter zitten zijn kwaliteiten in de weg. Kan op zich prima voetballen. Als die zin heeft. Als die fit is. Als die weet hoe bevoorrecht hij is. En dat is nooit.

Hand geven en uitzwaaien. Verder geen haat nodig. Dat heeft die ook weer niet verdiend. Was gewoon een klote jaar en daar was hij onderdeel van.

0   0  
H.V.M.

@10diego, Ja onze TvdA vertoont inderdaad ook 'Smulders' trekjes.
Die blijven we dan óók zeer kritisch volgen.
Om hem nu al aan de Bredase schandpaal te nagelen gaat mij echter te ver.
Richting de winterstop zal veel duidelijk zijn!
Het kan dus zo maar zijn dat zijn hoofd alsnog op het hakblok gelegd gaat worden.
Hopelijk gaat hij met de (bijna) volledig nieuwe selectie positief verrassen.
Voorlopig ben ik gematigd optimistisch.
Ik bewaar de veren dus nog even in de la, voordat ze richting het achterwerk van TvdA gaan.

0   0  
ome cor

@Hvm
Er is vaker gegokt op spelers die op een zijspoor waren beland en bij NAC weer aan het voetballen raakte, dus Smulders deed daarmee niks geks.

Het is trouwens een beetje sneu om steeds maar weer over Smulders te beginnen.
Als Kali wel fit van vakantie was gekomen had ie nl gewoon bij de selectie gezeten.

0   0  
Henri

Het is onprofessioneel dat een Brood een belangrijk groepsproces laat vestoren door een speler, zijn schoonzoon mee te laten trainen. Meetrainen, okay maar dan vanaf maandag. En waarom niet met het tweede meetrainen. Dit alles heeft toch echt nog niets te maken met het al dan niet aanwezig zijn van een topsportklimaat bij het voetbalbedrijf NAC.

0   0  
Tram

Als hij de Messi van Breda was geweest, zou je er niks over gehoord hebben...

0   0  
GB

Wat een trieste verzameling supporters loopt er voor een deel rond bij NAC. Bij t minste of geringste is het weer helemaal.mis en is het een reden om het gehele nieuwe beleid meteen weer af te breken. Diezelfde supporters die roepen dat we niks leren, leren zelf niets.

Beseffen jullie nu echt niet dat het onophoudende negatieve gezeik voor een groot deel de sfeer verpest in het stadion, op de social media en dat uitstraalt naar alles wat NAC is? Jullie willen zogenaamd graag naar een betere situatie en terug naar de "echte NAC sfeer en supporters" maar doen ondertussen het tegendeel en jullie uiterste best NAC te veranderen in een club met een deel van de achterban die alleen maar jammert, zeikt en zeurt. Zum kotsen!!

0   0  
Sjef de gevulde koek@GB

Inderdaad ik vind dat de BSR wel eens op mag gaan treden onderhand tegen dit kansloze gezeik zonder enige vorm van inhoud of feiten.

0   0  
scheppioni

Was toch ook volgens smulders zo ene met het NAC dna !?! De meest anti NAC speler van de laatste 20 jaar ! Had al lang we moeten wezen ..... dag kali en nooit meer tot ziens !!!

0   0  
eastwood

laat m maar bier rondbrengen op G van zijn eigen centen en heel t seizoen!

0   0  
Yellowarmy

@ Helter

Sorry vent , ik had die bacos weg moeten laten.

Maar ik krijg echt jeuk van zijn houding.

Als je als prof problemen hebt met blessures, blijf dan iig op gewicht, zodat je sneller kunt herstellen en weer "gewoon" kan werken op het veld (waar je riant voor betaald word)

0   0  
The Cosmic Gate

@scheppioni, op 1 na : Muhren ...by far !!

0   0  
Ivo

31 augustus duurt nog ff. Maar als hij niet meewerkt aan een transfer is zijn carriere voorbij. Bij NAC heeft hij het voorgoed verkloot.

0   0  
scheppioni

Was die bij ons NAC dan Cosmic Gate ? ?

0   0  
The Cosmic Gate

@scheppioni , wie ? ?

0   0  
Semsi

Kali gekocht en dik contract gegeven. Zaken doen met een zowat failliet club (transfer Vloet). Wat heeft Smulders NAC kapot proberen te maken!

0   0  
Badeend

Vreselijke voetballer die Kali. Heeft in elke wedstrijd die hij speelde laten zien dat hij alleen maar vertraagde en continu verzaakte. Verstopte zich aan de lopende band en liet zo vaak zijn man lopen dat iedereen om hem heen alle zeilen bij moest zetten om de schade te repareren. Of dat nou Verschueren, Nijholt of Koch was - de organisatie was TOTAAL verloren.

Het ergste is dat hij dat dus niet veroorzaakte omdat hij onkundig is (of tenminste, dat weten we niet) maar vooral omdat hij gewoon te lui is. Hopelijk komen we snel en zonder meerkosten van deze flutaankoop af. Misschien dat Cambuur erin trapt, die doen dat met Mühren ook.

0   0  
10diego

@Badeend: en die Mühren maakt daar meer dan 15 goals als middenvelder.

Hebben wij al een scorende middenvelder?

0   0  
BavelSuBert

Denzz. Zijn eerste periode bij FC Utrecht was hij goed. En bij de Stillems had hij een top seizoen. Ik was blij toen hij kwam. Maar achteraf is mooi wonen.

0   0  
Felix

Een te zware frites bakker trekt uiteraard een te zware snack vretende lamlul aan!

Oprotten

0   0  
Tegel

Is Kali al van de loonlijst?

0   0  
Badeend

10diego je bent niet goed wijs. Heb je Mühren op het veld zien wandelen (!) afgelopen seizoen? Dat was echt een grof schandaal en een belediging van alle supporters en de meeste van zijn teamgenoten. Je kunt NAC proberen te verwijten dat ze niet alles uit Mühren hebben gehaald, maar dat begint toch echt met de speler zelf. En die nam er een loopje mee. Grootste graftak die ik ooit live in een NAC shirt heb gezien - en nogmaals, dan tel ik alle 19000 supporters mee. Wat een zak hooi. Zeldzaam, gelukkig.

0   0  
Belgische Naccer

Laat hem maar lekker naar WIllem 2 gaan. Bij die K..club past hij perfect! met zijn K..kop!
Ik hoop echt dat hij binnenkort is opgerot.

En betreft de 2 laatste overgebleven lamballen: Anholt en Allouchi, die zullen KEIHARD moeten werken en in het veld moeten bewijzen dat ze het NAC shirt waardig zijn. Dat hebben ze beiden vorig jaar niet laten zien.
En als dat nu nog niet lukt, dan in de winterstop definitief LOZEN.

Maar godver die KALI moet weg. Voor dat salaris kunnen we 2 goede spelers halen, die wel een bal vast kunnen houden en voorop gaan in de strijd. Die hebben we nog steeds hard nodig, want met deze selectie gaan we niet meedoen om het kampioenschap. Veel te licht.

0   0  
Gold coast Naccer

Linksback positie

Wa denken jullie van Donny Gorter ophalen bij ADO
?
Man uit de regio , voldoende KM op de teller
Ennbekend met de Club

Laad alle berichten na dit bericht in