Wij gaan niet opzij

Kennismaking nieuw CR-lid: Tjerk van Loenhout

Thiestemberg

De Clubraad presenteerde afgelopen week twee nieuwe leden. Tjerk van Loenhout en Tristan Melissen zijn de namen. Om de supporters kennis te laten maken met beide heren publiceren wij twee kleine interviews. Te beginnen met Tjerk!

Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Tjerk van Loenhout, heb een gezin van drie kinderen woon met mijn vrouw in Zundert. NAC-supporter en ondernemer in de watersport. Ik ben 51 jaar, sportief en heb een achtergrond CIOS. Vaak schuif ik op donderdagavond aan bij NACpraat op BredaNu. Ik werkte diverse jaren in Automotive in Breda, Den Haag en Rotterdam.

Hoelang ga je al naar NAC?
Mijn oom en vader namen me mee naar NAC op 7-jarige leeftijd. Door mijn werk heb ik me ook jaren in het zakelijke netwerk van NAC begeven. Ik bezoek uit en thuiswedstrijden van onze club.

Op welke tribune zit je?
Ik zit op F7 samen met mijn maat de Kapper, de mannen uit Zundert en van Dok-19.

Hoe zie jij de rol van de Clubraad in relatie tot bijvoorbeeld directie, supportersgroepen en aandeelhouders/RvC?
Ik zie de Clubraad als de spreekbuis van supporters naar directie en RVC. Die rol moet heel duidelijk zijn en kan om grote maar ook hele kleine zaken gaan. Communicatie kan op veel vlakken denk ik beter, ik merk dat veel supporters niet goed weten wat de Clubraad en de directie nou eigenlijk doen. Dat moeten beide partijen beter zichtbaar maken.

Wil je nog iets kwijt richting de supporters? 

Als ik de aantallen verkochte kaarten zie dan ben ik trots dat ik van deze mooie club deel mag uitmaken. Hou vol, dan zien we elkaar in het stadion. Aarzel dan vooral niet me aan te spreken als daar behoefte aan is. Je kunt mij vinden op F7 rij 14 stoel 213.

Wanneer er vanuit supporters ideeën zijn hoe wij zaken kunnen verbeteren of wanneer er iemand input heeft, neem gerust contact op met de Clubraad ([email protected]) zodat wij samen hiermee aan de slag kunnen gaan!

 

 

Bron:
B-Side Rats, Clubraad
3 Reacties
21   0  
Sjorske

Suc6 Tjerk

21   0  
Sjorske

Suc6 Tjerk

18   0  
Verlegh

Veel succes Tjerk!

2   0  
Juupke

Succes kul!

Laad alle berichten na dit bericht in