Wij gaan niet opzij

KNVB verplaatst competitieduels NAC

Temminho

De KNVB heeft besloten om een aantal competitieduels van NAC in de tweede seizoenshelft te verplaatsen. Het gaat om de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagels en de thuiswedstrijd tegen FC Volendam.

NAC en Go Ahead Eagels zouden elkaar treffen op vrijdag 24 januari. Maar doordat beide teams nog in het bekertoernooi zitten, wordt het uitduel tegen Go Ahead Eagles nu gespeeld op zondag 26 januari om 14.30 uur. Daarnaast heeft de KNVB ook een voorstel gedaan om het thuisduel tegen FC Volendam op een andere datum te laten spelen. Deze wedstrijd stond gepland op vrijdag 17 april 2020. In de app van FOX Sports staat dat deze wedstrijd zal gaan worden gespeeld op zaterdag 18 april om 20.45 uur. Overigens moet de lokale driehoek nog akkoord gaan met de verplaatsing van de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Mocht NAC de finale van de beker halen, wordt dit duel nogmaals verplaatst. De finale van de beker vindt namelijk plaats op zondag 19 april in de Kuip. Zodra dit definitief is, wordt dit uiteraard vermeld op onze site.

 

 

Bron:
B-Side Rats, FOX Sports
Terug naar overzicht
9 Reacties
45   1  
B.O.T.

Nac - Volendam op zaterdagavond? Ik zeg doen!

45   1  
B.O.T.

Nac - Volendam op zaterdagavond? Ik zeg doen!

5   1  
JP

Deze wedstrijd stond toch gepland voor 17 april? Ik heb in mijn agenda MVV - NAC staan op 24 april.

9   2  
Sanseveria

Ik las dat tijdens de bekerwedstrijd tegen PSV hoogstwaarschijnlijk P5 niet beschikbaar is. Dat weekend staat daar festival Ploegendienst gepland en die beginnen echt niet pas op vrijdag met opbouwen. Dat belooft een mooi verkeersinfarct te worden aangezien die wedstrijd ongetwijfeld uitverkocht zal zijn ? Misschien wat extra pendelbussen inzetten?

5   1  
NAC4Ever

Ik ben ook voor de zaterdag. Maar wat is de reden dat NAC-Volendam verplaatst wordt?

1   5  
Jeroen

Even iets anders maar ik zag op donderdagavond na de wedstrijd cambuur-Feyenoord op de open kanaal van fox , dat nac thuis speelt tegen psv in de volgende ronde. Ik dacht dat is een fout want dat word pas zaterdagavond bij de loting bekend gemaakt. Kan iemand me vertellen of ik misschien iets heb gemist? Niet dat het veel uitmaakt maar vind het nogal een raadsel. COME ON NAC

2   1  
Temminho (BSR)

@NAC4ever: De reden wist ik op het moment van schrijven ook nog niet. Dit is wel nagevraagd bij NAC en wij krijgen daar nog reactie op.

@Jeroen: NAC speelt inderdaad thuis tegen PSV. De wedstrijd zal worden gespeeld op donderdag 23 januari om 20.45 uur.

8   0  
Breda

Mooi man.

BSR:

“Zodra definitief is dat NAC de bekerfinale speelt wordt dat uiteraard vermeld op onze site”

Tis daggut wit!! ?

0   0  
NAC4Ever

@TEMMINHO (BSR)
Oke, dan wacht ik af .Bedankt voor je reactie.

0   0  
Jeroen

@TEMMINHO
Bedankt, bedoel alleen meer van dat na de wedstrijd op donderdagavond van Cambuur Feyenoord al bekend was op de fox kanaal dat nac thuis tegen psv speelt terwijl de officiële loting pas die zaterdag plaats vond. Maar die gaan we zeker pakken we gaan de stijgende lijn voortzetten !!

Laad alle berichten na dit bericht in