Wij gaan niet opzij

Van den Abbeele: "Iedereen is altijd te koop tegen de juiste prijs"

Eddy W

Naast een interview met ons gaf Tom van den Abbeele ook een interview met BN deStem. In het dagblad heeft de technisch directeur het onder andere over de contracten van de spelers.

In de krant krijgt Van den Abbeele de vraag of bijvoorbeeld Olij in de winter mag vertrekken als er een grote zak met geld op tafel komt. Volgens de Belg zou dat een optie kunnen zijn, mits het juiste bedrag betaald gaat worden. "Iedereen is altijd te koop tegen de juiste prijs."

Toch lijkt het er niet op dat er sterkhouders zomaar gaan vertrekken bij NAC. Sterker nog, de meeste spelers kunnen zonder veel moeite langer bij de club blijven. "Met de meeste spelers hebben wij eenzijdige opties vanuit onze kant om hun contracten te verlengen.”

Bron:
B-Side Rats, BN deStem
Terug naar overzicht
20 Reacties
49   5  
Klets

Zolang wij enkel een paar vrijdagavonden kijken kunnen we alleen oordelen over die momenten. Een hele week trainen met die gasten geeft wellicht een ander beeld aangaande de potentie en de langere termijn. Beetje kort door de bocht om de TD te betichten van een hoop blabla als je zelf maar een klein deel van een totaal proces ziet! Als er na pak um beet een wedstrijd of 40 nog geen verbetering zichtbaar is dan kun je jezelf afvragen of de potentie nog realiteit gaat worden.

30   1  
7Hills

Qua contracten zit het wel goed geloof ik. Eenzijdige opties ingebouwd, Kali zijn contract zit zo dichtgetimmerd dat hij niet terug kan deze winter en NAC gegarandeerd de huursom tot 30 juni ontvangt...het is weleens anders geweest met die contracten zullen we maar zeggen.

5   1  
Tegel

Goed stuk! ?

13   65  
Wolfmanjack

Interview. Veel bla bla, weinig inhoud. Mashart heeft veel gespeeld (en hoe). Van Hecke doet het fantastisch (één wedstrijd). Lichtgewicht deze Belg.

49   5  
Klets

Zolang wij enkel een paar vrijdagavonden kijken kunnen we alleen oordelen over die momenten. Een hele week trainen met die gasten geeft wellicht een ander beeld aangaande de potentie en de langere termijn. Beetje kort door de bocht om de TD te betichten van een hoop blabla als je zelf maar een klein deel van een totaal proces ziet! Als er na pak um beet een wedstrijd of 40 nog geen verbetering zichtbaar is dan kun je jezelf afvragen of de potentie nog realiteit gaat worden.

7   18  
Buuze

Een echte belg?

12   5  
Otjes

In elke linie moet er iemand bij. Achterin lijkt mij niet.

16   3  
7Hills

@Otjes

Ik denk dat het een doelstelling van Tom is om Van Anholt weg te doen deze winter. Aflopend contract, en wordt niet beter dan dit. En dan moet hij vervangen worden, dus heb je achterin nog iemand extra nodig.

8   3  
Arie

De kunst van een goede TD is ook de juiste mensen weten te slijten. Van Anholt voorop.

22   8  
ome cor

@Wolfmanjack
Lekker makkelijk weer om jonge spelers aan te pakken.

Mashart had dit seizoen moeten rijpen als reserve bij NAC 1, maar door blessureleed speelde hij al veel.
Dat zo'n jongen niet in 1x ontwikkeld is tot een linksback waar Ajax, Liverpool, Real Madrid en Juventus voor in de rij staan kun je hem niet kwalijk nemen. Eerder kun je zeggen dat die jongen keihard werkt, ook al moet ie nog de nodige stappen maken. Hij is jong en enthousiast en gaat er voor. (in tegenstelling tot sommige supporters ?)

Van Hecke heeft dan misschien weinig speeltijd in NAC 1 gehad, maar ook hij zou dit seizoen mogen rijpen als backup voor het eerste. In de groep van Jong NAC maakt hij momenteel een hele goede periode door, wat ook een ontwikkeling is waar TvdA als TD alleen maar blij mee kan zijn.
Maar ja als het glas altijd maar half leeg is ipv half vol zul jij dat vast weer heel anders zien.

Het zo mooi zijn wanneer NAC spelers weet te slijten die we het beste kunnen missen. Van Anholt is een optie, maar Schouten verhuren ook. Het probleem is dat beiden geen complete rechtsback zijn. Ze hebben beiden hun kwaliteiten en hun manco's

Olij zien we hier natuurlijk liever niet vertrekken, maar bij een "offer you can't refuse" zal onze TD wel moeten.
Geen idee of er interesse is, maar Nick zou even moeten kijken naar het Jorn-Brondeel-scenario.
Leuke transfer gemaakt met nauwelijks speeltijd. Een keeper met ambities moet dat niet willen.

23   4  
Arie

Ome cor

Het is sowieso stuitend dat supporters afgeven op Mashart (19 jaar) en ook onze clubtopscorer van 19 van de eerste seizoenshelft, Sydney Van Hooijdonk.
De broertjes Ilic, Dogan en Boussaid ontspringen bij die figuren altijd de dans, terwijl die minder presteren, gezien leeftijd en toegedichte kwaliteiten.
Noblejas was afgelopen zaterdag ook een absolute ramp op linksback, maar dat benoemt dan weer niemand. Zelfde geldt voor Roseler, die samen met de andere spelers om Mashart heen vaak zorgden voor overtal situaties voor Jethro, ik noem geen namen Ilic en Ilic.

Dat sssstttende vingertje bij die laatste afgelopen zaterdag is voor mij zelfs genoeg reden om hem linea recta naar Manchester terug te sturen, omhoog gevallen kleuter.

4   0  
JN

Scandinavische assistenkoning erbij, een ervaren bulldozer op het middenveld en een afmaker erbij, dan winnen we de strijd om de tweede promotieplek. Maar: daar zal het budget niet toereikend genoeg voor zijn. Nog even doorselecteren en zorgen dat het team voor seizoen 20/21 voor de titel kan spelen.

Doorselecteren betekent voor mij ook Luka Ilic terugsturen. Of zit daar een Kali-constructie in verwerkt, waardoor we aan Ilic en zn wijsvingertje vastzitten?

5   0  
Otjes

@7heuveltjes

Nee hoor, Schouten kan van Anholt vervangen. Bovendien denk ik dat onze trainer zelfs Verschueren ook op deze plek ziet........ongelooflijk maar waar. Wout Neelen komt er ook aan

Langere termijn zou ik zelfs overwegen om Rossler rechtsback te zetten als Monslave terug is. Heeft t'ie in de jeugd ook gespeeld.

Ik zie geen reden voor een extra man in de achterhoede = achterlijk

10   4  
Fred1

Afgelopen zaterdag is haarfijn blootgelegd waar de problemen zitten.
Zoeken naar een spits is onzin , een spits is afhankelijk van zijn medespelers en moet er staan om de spaarzame kansen in een goal om te zetten.
Sydney kan dat maar die jongen snakt er naar om eindelijk eens met zijn neus naar de goal te kunnen spelen.
Net als @Arie vind ik het walgelijk dat jongens als Mashart en van Hooijdonk verguisd worden door een klein deel van hun eigen publiek, hardwerkende knapen met de juiste inborst en attitude die zich kapot werken, ik begrijp daar niets van.
Roep het maar vaak genoeg en iedereen gaat het geloven.
Er mankeert niks aan de instelling van deze jongens dat was wel anders destijds met Mats Seuntjens die een bovenmatig talent had maar een verschrikkelijke houding had in zijn NAC periode.
Deze jongens geven geen enkele reden tot een negatieve benadering.
Het zijn volslagen idioten die dit doen.
Als gezegd afgelopen zaterdag zag je waar de problemen zitten, bij Verschueren, Filipovic , Dogan en Boussaid .
Op die posities moet dringend versterking komen en ook eens op postuur geselecteerd worden we hebben genoeg onderdeurtjes.
Verschueren wordt toch weer opnieuw de man van niet doorschakelen, mannetje uit de rug laten lopen , domme overtredingen , balverlies en gemis aan inzicht.
Filipovic wat ik in de twee laatste wedstrijden heb gezien was gewoon cafévoetbal niveau en gebrek aan voetbalintelligentie.
Dogan, voor mij mag daar meteen een strik om en weg ermee, dat is niks en wordt niks, is een eendagsvlieg , te lui, slechte houding , verdedigt geen meter mee en wint geen enkel duel, en heeft de conditie van twee die het niet hebben, die heb ik afgeschreven en maakt het team alleen maar slechter en loopt de spits in de weg.
Boussaid, schijnbaar hard werkend maar zonder rendement , loopt onnodig veel met de bal , is een postbode die alleen van links naar rechts pendelt en geen enkele diepte of steekpass heeft.
Olij weg zou een ramp zijn, maar vergis je niet in die Chiel Kramer dat is een degelijke keeper hoor en ook beter dan alles de jaren hiervoor.
Daarbij moet Brood van Hecke gewoon laten staan dat riep ik al na de oefenwedstrijd vorig seizoen tegen Antwerp, dat is een topper in de dop en die gaat het ver brengen.
Nacho zal je elders in moeten passen want die kan op meerdere posities uit de voeten.
Kortom ik hoop dat Tom zijn werk doet en Brood eindelijk eens gaat werken voor zijn geld en doet wat hij moet doen.
Fijne kerstdagen allen .

5   0  
Jaap

Ja ik ben na afgelopen zaterdag ook helemaal klaar met Luca Ilic en zijn vingertje. Gebeurde recht voor mijn neus. Met zijn kwaliteiten zo slecht spelen en als je dan tegen de nummer laatst scoort je zo misdragen. Je kunt voor €70 een enkeltje Manchester voor hem boeken, maar dan moet wel iemand hem naar Dusseldorf brengen.

5   4  
Belgische Naccer

och och...Ome Cor toch.

Een binde ziet nog dat Olij 10x beter is dan Brondeel.

Olij is zo weg hier. Het is te hopen dat Tom er dan wel 2 miljoen voor krijgt en niet 5 ton. Want dat zou pas echt een schande zijn.

3   4  
ome cor

@Belgische naccer
Gelukkig ben jij een kenner.
Het gaat mij er niet om of Olij beter is dan Brondeel.
Het gaat mij er om dat wanneer Olij vertrekt dat ie dan niet genoegen neemt met een rol als 2e man maar ergens 1e keeper wordt.

Keepen bij NAC in de eerste divisie lijkt me aantrekkelijker dan op de bank zitten in de eredivisie. Die 1 of 2 wedstrijden die je mag spelen in een seizoen afgezet tegen een heel seizoen in de basis.....

1   0  
Koraalnac

Vertrek van Olij zou een ramp zijn.
Allereerst door zn kwaliteiten als keeper maar onderschat ook zijn positieve aanwezigheid in de groep niet.. Zeer belangrijk voor de teamgeest deze jongen!

Ik vermoed dat ze bij een redelijk bod Dogan laten gaan en daar een sterke ervaren spits voor terug willen halen.
Ook een Van Anholt en Kudibamba zijn spelers die mogen vertrekken..

Hoop dat er een keer slim gehandeld wordt in de winterstop!

9   1  
MickJ

IEDEREEN IS TE KOOP ?
Dus ook een TD ?
Als dat gebeurd wat hier meerdere malen opgemerkt
wordt, aangaande de BESTE KEEPER sinds enkele jaren
incl. Jelle .
Dan MOET cq mag deze TD GRATIS WEG.

1   1  
Hangover

Dat is de voetballerij...weg doen wat winst opbrengt en goed herinvesteren wat weer duurder weg kan.

0   0  
naxioma

“Iedereen is altijd te koop tegen de juiste prijs” Vraag is of dit ook voor NAC Breda als club geldt?

Laad alle berichten na dit bericht in