Wij gaan niet opzij

Kraaij: "Van Hecke is echt verschrikkelijk goed"

DeWeesJr

In Veronica Inside was gisteravond aandacht voor Jan Paul van Hecke. De heren aan tafel zijn vol lof over de Zeeuwse centrale verdediger.

Tijdens de uitzending van gisteravond wordt naast Van Hecke ook Van der Ven van Volendam besproken. Kraay heeft in ieder geval een duidelijke voorkeur. "Van der Ven is echt een hele goede speler, maar wie er nóg beter is, is Jan Paul van Hecke. Die is echt verschrikkelijk goed."

Van der Gijp tipt in eerste instantie PSV. Derksen waakt nog voor een te grote stap. "Wat vaak het probleem is met jongens uit de eerste divisie, die moeten een tussenstap hebben en kun je niet op 18-jarige leeftijd al bij PSV neerzetten. Ze spelen dan niet terwijl ze dat juist moeten doen."

Tot slot laat Kraay weten dat ook Pierre van Hooijdonk enthousiast is over Van Hecke. "Hij ziet hem elke week en beweert dat hij goed genoeg is voor Feyenoord."

Bron:
B-Side Rats, Veronica Inside
Terug naar overzicht
24 Reacties
70   1  
signase

We mogen de heren van Veronica Inside wel een fles whisky sturen: ze drijven de prijs voor Van Hecke nog een beetje meer op.

12   5  
NAC76

Afblijven !

67   4  
Breda78

Zij zijn daar over de sloot toch van het principe geen woorden maar daden?
Drie miljoen met doorverkoop voor van Hecke, vandaag nog overmaken aub.

23   1  
GeelZwartHart

4 miljoen + 10% doorverkoopclausule. Bedankt !

70   1  
signase

We mogen de heren van Veronica Inside wel een fles whisky sturen: ze drijven de prijs voor Van Hecke nog een beetje meer op.

28   1  
Wanny

Haalt toch veel van de charme weg dat er tegenwoordig vrijwel niemand meer dan 1 of 2 seizoenen bij onze club speelt. Meestal omdat we weer grote schoonmaak moeten houden. Nu is de reden wat positiever, maar het zou toch mooi zijn als we de weinige goede spelers die we hebben wat langer konden houden.

Als je kijkt wat we in 1993 en 2000 voor selectie hadden waarmee we promoveerden. Daar zaten jongens in die al een hele tijd bij de club speelden en meer dan goed genoeg waren voor de eredivisie.

Nu is het zo dat als je niet promoveert, de betere spelers (Olij, Verschueren, JP, alle huurlingen) direct weg zijn en je weer opnieuw kunt beginnen.

15   4  
Steef

Het zal mij benieuwen of in deze tijd clubs miljoenen gaan willen betalen en kunnen overmaken. De impact van de crisis op sponsoring is enorm groot.

Voor het voortbestaan van NAC kan het weleens heel belangrijk worden om een miljoentje of 2 te krijgen voor van Hecke, half miljoentje voor 1 jaar contract Olij en 7 a 8 ton voor Verschueren. Liefst met wat doorverkoopercentages.

Het is niet anders. Ik vrees dat het water ons weer aan de lippen staat straks. Net doen alsof er niets aan de hand is is onnozel.

9   2  
Bart

@steef verschueren mag wel wat meer opbrengen hoor! Onze topscorer word steeds beter en beter en heeft al aardig wat ervaring op jonge leeftijd! 2 miljoen en 10% doorverkoop percentage, hoeft zeker niet weg van mij!

9   6  
Ivo

JP zou er goed aan doen om nog een seizoen te blijven. Ervaring opdoen, Hyballa lijkt me ook een coach die individueel veel doet. Van een Riera, Monsalve en Verschueren kan JP ook nog wel leren.

En daarna met NAC naar de ere en van daar uit naar een topclub. Dat lijkt me een mooi carrierepad voor hem.

9   0  
Sanseveria

Wij vinden van Hecke ook verschrikkelijk goed! En daarom willen we hem graag behouden. Tenzij een club met een niet te weigeren bod voor zowel Jan Paul als NAC komt natuurlijk...

8   0  
Braze

Als van Hecke "verschrikkelijk goed is "dan hoop ik dat NAC verschrikkelijk veel geld voor hem vangt.

6   10  
Wanny

2 miljoen en 10% voor Verschueren gaat NAC never nooit krijgen natuurlijk. Als je daar 5 ton voor krijgt heb je het prima gedaan.

Niks ten nadele van Arno want die deed het goed dit seizoen. Maar voor hem komen er geen clubs uit de top 4, dus zit je gelijk in een andere prijscategorie dan bij JP. Zwolle, Heracles, Heerenveen, Groningen, die gaan niet meer dan een half miljoen betalen voor een jongen uit de eerste divisie.

3   36  
Kets

Die kan best een volgende stap maken.

Een mooie stap vooruit in zijn carrière is om naar Willem ll te gaan.

9   1  
Bart

Wanny, dan niet verkopen. Vind arno overigens een speler die nog lang bij nac blijft en aan het einde van z’n carrière de woestijn nog even intrekt. Zou mooi zijn weer eens een ouderwetse nac speler die lang blijft samen met EA

9   1  
vdh

10 wedstrijden in de KKD + 3 bekerpotjes..

1   13  
Toontje

Het wordt nog minder dan een miljoen..let maar op. De markt is bijna dood.

2   0  
Sp1

snel cashen...

3   0  
Scheppioni

Kraaij hoeft mij niet te overtuigen, mag hopen dat JP een beetje een normale zaakwaarnemer heeft !!

3   0  
Ruud Brood

Altijd al geroepen. Top speler

8   1  
Belgische Naccer

Ruud Brood...lees je mee?

Zet Verschueren maar achterin...terwijl je van Hecke en Schouten op de bank hebt zitten...man man...

3   0  
RV

Was mooi om te zien ja.
Iedereen gaat mee in de hype en dan doe je iets goed. Kraay is wel iemand die veel ziet van de eerste divisie en ondanks dat velen doen vermoeden absoluut geen koekenbakker.

Ik vind het persoonlijk allemaal vrij snel gaan en hoop dat zon jongen dan een goede keuze maakt. Wat dat betreft laat hij goede dingen zien en toont hij potentie maar er worden af en toe wel behoorlijke bedragen genoemd (met name hier) en roepen dat dit een speler voor oranje is gaat mij ook te ver. Over vier jaar maar eens kijken.

Zijn positie is wel goed op te vullen als de Spaanse enclave blijft.

Geld kan geïnvesteerd worden in een spelverdeler en een voorhoede met doelpunten garantie.

4   0  
Ad B uit Roosendaal

Deze keer heeft Hans Kraaij gelijk: Van Hecke is inderdaad verschrikkelijk goed en..... hij werd met de dag beter.

Van Hecke dient NAC miljoenen op te brengen.

Vervolgens is het dan belangrijk dat een fors deel van de opbrengst wordt geïnvesteerd in de selectie.

Terecht is ook dat een deel naar de aandeelhouders gaat, maar het primaire doel dient te zijn: volgend jaar promotie, hoe dan ook!!

0   1  
Graafmachine

Nu proberen te cashen en wanneer de spelersmarkt ingestort is door corona met dit geld nieuwe spelers binnen halen. Deze transfermarkt wordt een waiting game

1   1  
TheBelg

Die jongen zag je elke wedstrijd groeien en heeft nog ontzettend veel marge. Dus, nog belangrijker dan de initiële prijs (tussen de 2,5 en 3,5M lijkt me oké), is het doorverkooppercentage. 30 a 40% moet onderhandeld worden.

0   1  
den hulk

word een grote leegloop bij nac ter rouwelaar van hecke dogan olij mag van hooydonk ook weg misschien voor twee miljoen

Laad alle berichten na dit bericht in