Wij gaan niet opzij

Laatste kaarten voor Excelsior-NAC

Benn076

Aanstaande vrijdag staat het volgende duel voor NAC op het programma. De kans is groot dat het op Woudestein gespeelde duel de eerste wedstrijd zal zijn van onze nieuwe, nog te presenteren hoofdtrainer. Op dit moment zijn er nog maar 14 kaarten beschikbaar voor het treffen tegen de huidige nummer 7 van de competitie. De thuiswedstrijd tegen Excelsior werd door NAC met 2-1 gewonnen.

Ook voor het volgende thuisduel tegen Top Oss gaat de kaartverkoop weer hard. De teller met beschikbare kaarten voor de B-Side staat op 24 en ook voor Vak G zijn nog slechts 170 kaarten beschikbaar. 

Tickets zijn zoals altijd weer hier verkrijgbaar. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
18 Reacties
15   2  
Rob

Keeper van Excelsior net met een rode kaart er vanaf tegen jong psv, die is er in ieder geval niet bij

22   11  
Moppernac

Veel plezier hoop ik , voor diegene die zich de echte NAC supporters mogen noemen.
Mijn petje af hoor voor deze echte NAC supporters die er telkens weer staan en in geloven op de 3punten.
En ik hoop nu echt dat ze vanaf nu ook eens punten gaan pakken in uit duels.

Sorry dat ik het zeg, maar ik vind voor mezelf thuiswedstrijden oké om te gaan , maar uitwedstrijden met dit NAC, nee nee niets voor mij.



8   3  
Weer niks

We moeten niets verwachten, al de rest kan maar meevallen...

7   19  
Belgische Naccer

Uitwedstrijd, dus waarschijnlijk 0 punten.
Je hebt go-ahead alweer verloren. Die had je moeten winnen. Het lijkt nu nergens meer om te gaan. Of de concurrentie moet inkakken en NAC moet ineens alles winnen. Het lijk op vorig jaar toen je degradeerde. Toen kwam je ook punten te kort. Is nu weer zelfde scenario. Brood heeft teveel punten gemorst tegen ploegjes waar je met 2 vingers in de neus van had kunnen winnen.

Het is focussen op de Na-competitie en doorselecteren voor volgend seizoen.

Olij, Monsalve (mits fit), Noblejas, Riera, van Anholt, Verschueren, Schouten mogen van mij blijven.

De rest is lood om oud ijzer. Allouchi, Ilic-en, Boussaid, het is allemaal te licht en teveel zaalvoetbal. Dogan tja...erg traag, wel redelijk balvast, zou evt. op het middenveld kunnen. En stokkers en van Hooijdonk tja zijn ook geen spitsen waar een tegenstander wakker van ligt.

TvA mag dus aan de bak. Weer een half elftal eruit en een nieuw half elftal kopen ben ik bang. Maar het belangrijkste is dat hij de spelers die mogen blijven, langdurig vast kan leggen. Olij b.v. zeeerrrr belangrijk!

5   3  
Bredafun

En die nieuwe trainer zou nac dan aan n overwinning moeten helpen?? Duhh... als willem t niet kan dan n nieuwe ook niet. Kwalitatief voorin komen we ervaring tekort, en heeft dus niets met n trainer te maken. We verzaken teveel kansen om daadwerkelijk te scoren!

8   3  
DeWeesjr (BSR)

Tof dat er nog extra autocombi-kaarten beschikbaar zijn. Heb ik toch van geprofiteerd ondanks de nederlaag van gisteren. Het is lekker dichtbij en altijd een mooi avondje weg.

Toch blijft het zonde dat je gaat zonder de échte spanning aangezien het seizoen over lijkt.

Maar wij zijn NAC en wij zijn er in voor- en tegenspoed!

9   4  
N@c

Werd er vandaag geen nieuwe Duitse trainer gepresenteerd?

7   5  
Otto

Op naar de volgende teleurstelling.....

6   8  
Tram

Ik vrees het ook: op weg naar de volgende teleurstelling. Is Boussaid alweer hersteld van zijn juich-blessure? Wat een soap.

6   2  
Nr. 20

Respect voor supporters en sponsoren die elke uitwedstrijd maar weer gaan. Petje af want NAC uit is nagenoeg teleurstelling.
Off topic.
Dogan heeft onderhand z’n kans gehad. Van hooydonk erin met 2 buitenspelen die zijn dienst spelen en niet andersom. Qua techniek ms minder (al vraag ik me dat ook af) maar zeker neusje voo de goal. En ja ik val in herhaling maar dogan keer op keer opstellen is ook herhaling. Ws goede jongen en werk ms hard maar effectiviteit is 0,0 tot op heden...

11   3  
Kopspion

Boussaid geblesseerd bij het juichen na zijn doelpunt; ik denk dat er een aantal spelers ook erg bang zijn om zwaar geblesseerd te raken als ze scoren en dus hun best doen om NIET te scoren mochten ze kans daartoe al krijgen !

3   1  
Toontje

Petje af voor diegenen die altijd gaan. Ik trouwens ook al twijfel ik deze keer echt. Maar ik kan ook vrijdag pas beslissen, dat is wat gemakkelijker. Maar ik vrees dat het weer een verleispartij wordt. Als de tegenstander er een scoort wordt het moeilijk. Wij scoren zelf bijna niet en maken bijna geen kansen af.

15   2  
Rob

Keeper van Excelsior net met een rode kaart er vanaf tegen jong psv, die is er in ieder geval niet bij

1   1  
Los Pollos Hermanos

Vanmiddag keek ik via nactickets en toen waren er geen kaarten meer beschikbaar??

Hoe kan dat?

2   2  
Nachoreca1

Is het op fox te zien?

5   1  
Sanseveria

@ Los Pollos

Rond 14 uur zijn er ca 60 extra kaarten voor de autocombi beschikbaar gekomen.

Waarschijnlijk omdat ze een bus geschrapt hebben waar geen animo meer voor was omdat er schimmel in zat.

3   1  
Los Pollos Hermanos

Haha, ok. Helder, bedankt!

4   0  
Patje

Jong psv-exelsior 2-1.maar wij moeten nu punten gaan pakken? Alles is nog mogelijk. Het wordt een mooi einden hoop ik. Noad??

2   1  
Jf

Het is aan het einde van de week weer voorbij deze transfermarkt en het is erg stil aan het front. Er is echt scorend vermogen nodig.

Laad alle berichten na dit bericht in