Overal waar we komen

NAC met 650 supporters naar Alkmaar

Benn076

Op 12 februari mag NAC om 18:30 uur aantreden in het AFAS Stadion tegen AZ Alkmaar voor het duel om de KNVB Beker. NAC heeft voor deze wedstrijd 650 kaarten beschikbaar waarvan 330 supporters met de auto mogen afreizen naar Alkmaar. Aanstaande dinsdag mogen Uitkaart+ houders gedurende 24 uur exclusief een kaart kopen voor het duel, hierna is het de beurt aan Club van 1912-houders waarna op donderdag de vrije verkoop begint.

Tickets zijn voor Club van 1912-houders en seizoenkaarthouders verkrijgbaar voor €13,50 (autocombi) of €35,00 (buscombi). Het is toegestaan om met busjes tot 9 personen naar Alkmaar af te reizen. De parkeerplaats biedt plaats aan 110 auto's wat betekent dat supporters die met de auto willen met minimaal 3 personen moeten rijden. 

Het stadion van AZ zal pas deze zomer worden voorzien van een nieuw dak. Hierdoor is onder andere het uitvak niet overdekt, paraplu's meenemen in het uitvak is zoals gebruikelijk niet toegestaan.

De bussen vertrekken om 15:15 uur vanaf het Rat Verlegh Stadion. Naast de bussen van NAC en de Supporters Vereniging, zal ook Stichting Vak G met een bus naar Alkmaar afreizen. 

 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Fotoalbum: Go Ahead Eagles-NAC (1-0) 11 reacties
Volgend bericht
Laatste kaarten voor Excelsior-NAC 18 reacties
Terug naar overzicht
19 Reacties
39    
Cor Nuijten

Hopen dat Poncho Monsalve tegen die tijd fit is, houden we het in elk geval droog.

1    
Tico

@Cor,

Je bedoeld dat het dan geen goals regent? Ik hoop het!!!

0    
leeuw

@ Cor, anders vraag je poncho mee van Monsalve

3    
Moppernac

Singing in the rain.

Zigezagezigezage NAC

13    
Barry

Vroeger zat iedereen in de hoogste
boom als je voor een wedstrijd een halve dag vrij moet nemen om er bij te kunnen zijn. Nu vind iedereen het wel prima. Snap dat niet....

17    
Paul

Een van de weinig goede dingen die er bij NAC zijn veranderd al een tijdje.
Voorrang op de kaartverkoop voor vaste supporters, helemaal prima!

3    
YLLWBLCK

Volgens mij maken we een goede kans op weer een stunt. We presteren als niemand iets van ons verwacht en we choken als het andersom is. Misschien ligt daar de sleutel...

-29    
Peter

Waarom gaan jullie naar Alkmaar? Om het verlies te gaan vieren? Ons Jong NAC heeft geen spits..... Dus doelpunten hoeven we niet te verwachten....
Dat we van PSV wonnen, heeft te maken met de enorme puinhoop in Eindhoven.

0    
Betweter

21,50 x 50 = ongeveer 1000 euro voor 1 stoffige bus ?

0    
Roy

Stelletje machosisten....

1    
De broer van de buurman

Is bekend waar de omwisselplaats zal zijn voor de autocombi?

0    
ome cor

320 man met de schimmelbus ?

1    
Sanseveria

@ Ome Cor

Ach, Sinterklaas rijdt ook op schimmels...

3    
Los Pollos Hermanos

Dat wordt weer afzien met windkracht 11 op je, in mijn geval althans, ver kale bolus. Volgens wordt alle wind geboren in Alkmaar.

Ben er wel gewoon bij, maar hier winnen? Een mirakel omschrijft niet voldoende hoe uniek dat zou zijn. PSV was al uniek, maar dat kon. De kan was zeer, zeer klein, maar het kon.

Maar we kunnen met de beste wil van de wereld en 7 gele zonnebrillen op toch niet zeggen dat we gaan stunten in Alkmaar?

Maar ik laat mij graag verrassen!

8    
Vreven4President

Massaal een gele bouwhelm op

2    
combiispoep

Zijn er toevallig meerdere mensen vanuit Amsterdam of omstreken die er heen willen? Wellicht kunnen we een auto vullen? HUP NAC!

BSR jullie mogen mijn contactgegevens delen.

1    
Optimist

@Combiispoep

Ik ga er heen, op de fiets, maar ga wel in vak D zitten.
Dan zit je droog en uit de wind, heb je het beste uitzicht en word je niet als vee behandeld. 3 Februari gaat de losse verkoop van start en het ziet er naar uit dat er geen CC verplichting is.0    
Arie

Los Pollos

De kans is aanwezig dat AZ dit als een hekel tussendoortje zal zien, aangezien ze na het verlies van Ajax afgelopen weekend nog maar 3 punten achter staan op de eerste plaats. Ze spelen de zondag ervoor nog tegen Feyenoord en het weekend erna en de week erna ook alweer voor de Europa League.
Ik zie dus zeker wel kansen.

3    
Arie

Willem II mocht trouwens vorige week meer dan 700 supporters meenemen, waarom wij maar 650?

Laad alle berichten na dit bericht in