Wij gaan niet opzij

Leemans kiest voor RKC en trainer Grim

Das Phantom

Clint Leemans wordt niet de nieuwe aanwinst voor NAC Breda. De middenvelder kiest voor RKC en komt voor één jaar over op huurbasis van PEC Zwolle. In gesprek met BN DeStem legt Leemans uit waarom hij kiest voor RKC.

"De trainer heeft een grote rol gespeeld in mijn keuze voor RKC, ik hoor veel goede verhalen over Fred Grim", aldus Leemans, die met de trainers van NAC, Fortuna en RKC sprak. "Grim heeft zich hard gemaakt voor mij. Hij heeft een duidelijke visie en is een grote naam in de voetbalwereld." 

Leemans stond in de belangstelling van NAC, maar dan moest eerst de overbodige Anouar Kali vertrekken. Leemans heeft NAC laten weten dat hij voor RKC kiest. "Ik heb Willem Weijs (assistent red.) een appje gestuurd dat ik naar RKC ga, hij vond het jammer. Maar begreep het wel."

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Liveblog: FC Volendam-NAC 195 reacties
38 Reacties
87   3  
HenkTank

Ik weet niet wat vervelender is, het verplicht aanhouden van kali of de woordkeuze van rubenNac.

8   2  
Owen

Heel erg zonde.

23   126  
Rubenac

Tering kali
Dikke rotte hond dat het is.
Na zon jaar , te dik aan komen en de club NAC. Belemmeren.
Inde singel ermee.. mooie zee leeuw.
Zee leeuw van de atlas.

34   6  
Maikolg

Smulders is hier meer verantwoordelijk voor dan Kali. Dus je kunt beter Smulders, de zeeleeuw van de koelkast, in de singel gooien...

71   2  
WillyG

'Fred Grim is een grote naam in de voetbalwereld.' Tot vandaag nog nooit eerder uitgesproken door iemand op de hele wereld.

11   12  
roosendaler

Heeft weinig met Kali te maken. Het is gegeven dat hij personeel is wat betaald moet worden. Al dan niet functionerend. Het gaat er volgens mij om de bereidheid net dat stapje extra te doen. Er zijn toch voldoende seizoenskaarten verkocht? Neem dan ook dat beetje extra financieel risico. Wat zijn de excuses als straks de selectie te dun blijkt om 38 potjes te blijven presteren?

12   21  
Judge M.

Precies wat Roosendaler zegt. Bij de Graafschap trekken een paar sponsoren de beurs en wordt v/d Boomen gehaald. Daar lijken ze er op bestuurlijk niveau WEL alles aan te willen doen om te promoveren...

Maar goed, eerst vanavond. COME ON NAC!!!

87   3  
HenkTank

Ik weet niet wat vervelender is, het verplicht aanhouden van kali of de woordkeuze van rubenNac.

12   14  
Gek

Wat zijn die bussen slecht geregeld zeg.. De Dijk gaan we niet eens zien joh, wat een amateurisme weer. Regel dan niets NAC...

7   35  
Nachoreca1

Hoe graag willen wij clint nog als je hier zijn beweegredenen leest...?! Wel triest dat we zo ver gedaald zijn dat ene clint ons 2 x een blauwtje laat lopen en deze keer naar rkc gaat...dat die eredivisie spelen is zelfs nog triester...we moeten ons diep schamen voor onze grote 3 en mevrouw sprookjesbos...bedenkelijk niveau hoor.

3   43  
JohanB

Dat krijg je ervan als je een TD hebt die niet weet van doorpakken!!!!
Tot zo allen, en proost op de 3 punten!!

2   58  
Schrikbarend

Godverdomme vette dikke kut kali opzouten zot Leemans had onze selectie compleet gemaakt nu word het 2de rangs

7   1  
Vrago

@Bsiderats of iemand die dit weet

Weten jullie of NAC meedeelt in de subsidieregeling voor natuurgras? Omdat er nu 4 clubs zijn gekwalificeerd krijgen alle eredivisieclubs met natuurgras (buiten de 4 clubs) 350.000 euro. Telt NAC nu nog als eredivisieclub omdat het er vorig jaar inspeelde of is het weer eens dikke pech?

7   2  
Sigaar

Maakt niet uit die degraderen toch.

23   10  
willem 4,5

Een bannetje voor RN, of houden jullie bepaalde figuren een handje boven het hoofd?, ik kreeg een ban voor als je geen gevoel voor humor hebt een ban krijgt. schandalig dit commentaar!

12   1  
De sjaak

Waarom zou je financieel risico nemen
Je hebt Vd gaag toch ook nog.

5   55  
Rubenac

Lekker een ban aannaaien linkse willem??

15   1  
Signase

Tja, Clint Leemans. Deed het leuk bij VVV, maar speelde toen in een ploeg die overleefde met betonvoetbal. Bij Zwolle moest Leemans mee vooruit voetballen. En zakte toen door het ijs. Snap niet zo goed wat Leemans zijn meerwaarde zou zijn. El Alouchi en Van Anholt kunnen ook (indien nodig) verdedigende middenvelder spelen. Zie liever dat NAC het geld voor Leemans achter de hand houdt voor een echt overtuigend buitenkansje. Al zou ik niet weten voor welke positie, want de selectie is groot genoeg om tegenvallers op te vangen. Nou ja, vooruit: een ervaren spits met garantie op goals is welkom, al zou je daarmee de andere aangekochte spitsen eigenlijk half afschrijven.
Daarnaast hebben we natuurlijk Kali nog. Als hij NAC-speler blijft, zie ik liever dat ze hem prikkelen om zich weer terug in het team te knokken. Al is het maar om hem dan eventueel in de winterstop van de hand te kunnen doen. Of transfervrij te kunnen laten vertrekken.

10   3  
La matanza

Ik zie het probleem niet met kaki. Gewoon keihard laten meetrainen en fit worden. Net als bij elk ander bedrijf werken met officiële waarschuwingen ,.past hij zich niet aan nu n je gratis afscheid nemen , past hij zich wel aan kun je er nog een goeie aan hebben. Mensen die denken dat je zomaar iemand kunt buiten werken of ontslaan snappen niet hoe het werkt in de grote mensen wereld. Zin ikn vanavond. HUP NAC op naar de 12 punten

5   1  
Ivo

Nog 3 dagen, dan is de transferperiode voorbij. Ik verwacht eerlijk gezegd geen ontwikkelingen meer bij NAC.

Kali, Carolina en Reuvers staan al maanden in de etalage. Kali heeft een slecht imago en is blijkbaar niet fit, Carolina ligt overhoop met z'n zaakwaarnemer(s) en Reuvers heeft nog een 2-jarig doorlopend contract, voor hem is het nog te vroeg om een stapje terug te doen zoals Brusselers.

Als er geen gekke dingen gebeuren denk ik dat ze alle drie tot de winterstop gaan aansluiten bij NAC 2. Daarna weer verder kijken.

Eerst Volendam uit. Knallen jongens!

7   3  
Nacdictive

Jammer, next...
Off topic: ik snap de hetze tegen Kali niet, ook al moeten we hem zien te slijten.. Dat hij blijft zitten, is zijn goed recht. Een terugkeer zie ik totaal niet zitten omdat hij, vermoed ik, funest is voor het groepsproces.

3   4  
JimGoose

@BSR, waarom wordt ook hier weer de link met Kali gemaakt? Kali lijkt sportief afgeschreven en is daarmee gewoon een kostenpost... zoals NAC er vele andere heeft.

De grote 3 hebben toegezegd de selectie op peil te houden. Die toezegging is gedaan ruim voor duidelijk was dat Kali mogelijk gewoon blijft, maar ook ruim voordat veel meer supporters dan verwacht besloten toch maar weer een seizoenkaart te nemen. Per saldo is de financiele situatie nu gunstiger dan toen de toezegging gedaan werd.
Dus als nu duidelijk wordt dat er een extra middenvelder nodig is dan lijkt mij dat onze eigenaren daar de beloofde verantwoordelijkheid moeten nemen. Nu laten we ze ze verschuilen achter een oude fout verschuilen die ze, indirect via Smulders, zelf veroorzaakt hebben.

6   2  
Am

Sfeer is nu goed in de groep dus niemand meer bijhalen zou ik zeggen.

11   0  
Nacorakel

Wat een volgevreten pesudo-vedette niet aan scheldpartijen op kan roepen. Laten we meneer Kali netjes vragen om mee te werken aan een spoedige oplossing, meneer Clint vergeten en overgaan tot de orde van de dag - het is matchday, heren.

12   3  
TpT

Spelers willen huren van PEC Zwolle en daarin worden afgetroefd door RKC. Dat is eigenlijk toch wel NAC onwaardig.

Ik vind NAC in alles een zoveel mooiere en grotere club dan PEC en RKC.

1   1  
Ivo

Een middenvelder erbij mag zeker nog wel. Zeker controlerend, je hebt Verschueren en Ivan Ilic, en met Azzagari als achtervang. Ik vind dat nog wat kwetsbaar.

Soms moet je in de laatste 20 minuten een voorsprong verdedigen of juist iets forceren, dan wil je een frisse speler achter de hand hebben met voldoende kwaliteit.

Ik ben benieuwd of er nog wat uit de hoge hoed getoverd komt. Maandagavond weten we waar we aan toe zijn.

8   2  
Balletje

Wat maakt t uit? We hebben een leuk elftal in opbouw. Kali kijkt over een paar jaar in de spiegel en kijkt naar vele gemiste kansen. Dit nac is leuk om te zien. Daar hebben we Leemans of Kali niet bij nodig. Alleen een Olij is al meer fun dan de heel het vertrokken zooitje van vorig jaar!

18   2  
1 van de 2

Reactie van rubennac mag wel verwijderd worden.

6   12  
DunErwt

Vragen om een ban uit rancune.
Snitchen bah bah
En dan commentaar hebben op Flieger omdat hij uit rancune handelt.
Toppunt van hypocriet zijn.

Het altijd zelfde riedeltje in 3,2,1

5   0  
Cees

Crazy! Wat een voetbalspelletjes voor reacties kan oproepen. Jammer genoeg zijn er geen medicijnen voor. Welkom in de moderne maatschappij! Waar ligt de ondergrens betreft fatsoensnormen?

Dat e.e.a. behoorlijk is ontspoort aangaande Kali, dat zal vast. Maar dan is hij niet de enige die ontspoort is.

3   2  
Keesje

Logisch toch dat hij voor rkc kiest.
Zij spelen ere

8   0  
Buurman

Kom net terug van een wedstrijdje ouwe lullen voetbal , zodoende lees ik pas nu met walging een aantal reacties. Deze reacties zijn een gevolg van hoe werkgever NAC met de case Kali omgaat. Dat NAC een speler niet kan / wil aantrekken wordt bij Kali weggelegd. De reactie van 15:18 kan toch echt niet. Ik zal ook nu niet om een ban gaan liggen janken. Maar de redactie kan die reactie van 15.18 en nog enkelen andere soortgelijke reacties toch simpel verwijderen. Nu valt de opkomende hetze tegen Kali nog een beetje te overzien maar je moet eens kijken wat Kali aan emmers stront gaat krijgen als NAC wat punten gaat verspelen. Ruud Brood heeft de situatie betreffende Kali keurig uitgelegd. Laten we het daarbij houden en kijken wat er volgt.

3   1  
Buurman

Ik hoop uiteraard dat het nog flink wat weken duurt voor NAC een punt verspeelt. Volendam - NAC 1-2. Winnen we daarna van j-Utrecht dan kan worden gesproken van een vliegende start. Wie had dat verwacht toen het seizoen begon ? Maar goed het is het nog niet zo ver.

3   0  
Prof dr nakkermans

Wat een gezeur om clint leemans...

Komop zeg geen calimerogedrag ! Op naar Volendam.

3   0  
De muzikant

Vroeger waren we nog bourgondisch en tegendraads, tegenwoordig moedigen we ballenjongens aan die een bal de tribune in trappen, doen we quasi gewichtig en zeuren we om een ban ...... De NAC supporter is veranderd. We zijn ver af gegleden.

1   3  
willem 4,5

Tering Rubenac.
Dikke rotte hond dat het is.
Na zon jaar , te dik aan komen en de club NAC. Belemmeren.
Inde singel ermee.. mooie zee leeuw.
Zee leeuw van de atlas.

5   1  
Los Pollos Hermanos

Willem 4,5 is echt zo'n naar naaiballetje. Lekker iemand een ban proberen aan te naaien bah bah bah..smerige klootzakje. Kots op mensen als jij.

3   0  
DunErwt

Om in de trend te blijven........... Zeeleeuw schrijf je aan elkaar.

1   1  
Jan Bril

Kali niet buiten kunnen werken, Leemans niet binnen kunnen halen. Wat kan Tom eigenlijk wel? Die Akela heeft een soort stagiair binnen gehaald die blunder op blunder mag stapelen.

Laad alle berichten na dit bericht in