Wij gaan niet opzij

Leigh maakt naam in Europa

Benn076

Greg Leigh maakte gisteren zijn debuut voor Aberdeen in het Europa League-duel tegen Chikhura Sachkhere uit Georgie. De door NAC verhuurde linksback maakte direct naam door in de 58ste minuut de 3-0 te scoren voor de Schotten.

Schotse media noemen het optreden van Greg Leigh in zijn debuutwedstrijd voor Aberdeen briljant en excellent. Door de overwinning van Aberdeen plaatst de ploeg zich voor de derde voorronde van de Europa League. De volgende tegenstander is HNK Rijeka uit Kroatië. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
34 Reacties
55   2  
D'N Klaagmuur

Het is hem gegund. Nog steeds achterlijk dat Gersbach de voorkeur kreeg boven hem. Had gewoon een hele goede toevoeging geweest in de KKD.

53   3  
Piet Kamps

Leigh is toch van NAC of vergis ik mij? Wat was dan de gedachte achter verhuur aan Aberdeen. Nu hebben wij géén linksback!

23   1  
Broeder B

Wat een held is het ook!

31   2  
SKNL87

Terughalen! Ik zie Leigh graag op de linksback positie in de KKD.

55   2  
D'N Klaagmuur

Het is hem gegund. Nog steeds achterlijk dat Gersbach de voorkeur kreeg boven hem. Had gewoon een hele goede toevoeging geweest in de KKD.

2   4  
wvb

?

19   1  
Blanco

LEIGH LEIGH LEIGH!

25   4  
DunErwt

Volgens de kenners kwam hij tekort voor NAC, wat blijft theorie en praktijk toch ver uit elkaar liggen.

30   1  
Kopspion

ik had LEIGH toch echt heel erg graag hier zien blijven !!
als éen van de weinigen van afgelopen jaar; ben ervan overtuigd dat die in de KKD een grote rol bij NAC had kunnen vervullen
doodzonde dat hij verhuurd is !!!

16   3  
TvB

Hadden Leigh goed kunnen gebruiken dit jaar! Aan de andere kant; speelt hij een goed seizoen bij Aberdeen dat ook Europees speelt, krijgt hij meer transferwaarde.

9   3  
Breda-Loyal

Om de positieve gedachten op de nieuwe site erin te houden .

Leigh is wss verhuurd omdat ze het die arme arme arme rechtsbacks in de kkd het niet aan wilden doen verwoest te worden door die Engelse tank

20   10  
D'n Beuk

Naast het niet vastleggen van Seuntjens blijf ik het ook onbegrijpelijk vinden dat ze Leigh hebben laten gaan

16   2  
Ratteketet

Ik wordt echt enorm blij van de prachtige foto's bij de berichten. Ziet er zeer professioneel uit. Bericht over Leigh had ik al gelezen in de stem, maar leuk voor die jongen dat hij het na zijn mindere beginfase bij NAC nu al maanden goed blijft presteren. Is deze harde werker gegund!

13   1  
WillyG

Het is hem gegund! Maar man, man ,man.. Wat had ik hem graag dit jaar bij ons in de KKD gezien.

15   33  
Badeend

Kon écht niet voetballen. Een zwaluw tegen Chikhura Sachkhere (oprecht nog nooit van gehoord) maakt zeker geen zomer. We zullen zien rond de winterstop.

9   3  
Mot van den Eleebba

Mag toch hopen dat we niet alleen maa 100% salaris krijgen voor Gregh maar toch ook een mooie huursom.

9   1  
Simpson

Even offline: BSR, wat hebben jullie toch een mooie site gebouwd!
Echt een genot om als NAC supporter dit te mogen aanschouwen.
De complimenten!!!!

7   2  
Ivo

@Badeend

Nee, Top Oss en Telstar, dat zijn geweldige tegenstanders.

Leigh speelt nu toch maar mooi Europees voetbal. Als hij het goed doet, en dat Schotse voetbal ligt hem wel denk ik, verwacht ik dat hij niet meer voor NAC in actie komt. Dan komt er in de winterstop of anders na het seizoen wel een transfer.

3   4  
Breda

Leigh was duur en wilde zelf weg. Dat laatste overigens wel door gebrek aan vertrouwen. NAC heeft zeker niet alles gedaan om hem te houden. Helaas.

13   1  
cram

Nog steeds een onbegrijpelijke beslissing om een publiekslieveling te verhuren en dan zelf zonder volwaardige linksback te zitten.

1   3  
The Cosmic Gate

Ik zeg : meteen verkopen nu voor paar miljoen ;)

8   1  
Mascleta

Als er één speler het afgelopen seizoen is die ik alle succes en geluk wens ik zijn carrière is het Leigh wel!

8   1  
Mark

Je kan het voor de verandering ook eens positief zien....het kan namelijk 2 kanten op. Hij komt volgend seizoen weer in Breda op ere niveau voetballen( mijn stille wens) of heeft Europees zoveel indruk gemaakt dat hij tegen de hoofdprijs verkocht kan worden. Beide goed voor NAC?

5   8  
ome cor

Persoonlijk vind ik Leigh geen grootse voetballer, maar hij valt op vanwege zijn doorzettingsvermogen en hij laat zich zichtbaar opzwepen door een vol Rat Verlegh stadion.

Hij past in het rijtje Kenny vd Weg, Gerard den Haan en John Smit, om er maar eens een paar mooie voorbeelden te noemen.
Het zou leuk zijn als we datzelfde volgend seizoen over Mashart kunnen zeggen.
Maar dat er een 1e man voor de LB positie moet komen, lijkt me duidelijk.

7   0  
Eljé

"Leuk die Leigh, maar echt voetballen kan ie niegh". Ondertussen kan niemand uitleggen waarom een degradatieclub een speler verhuurt aan een club die om de hoogste plaatsen meespeelt.
En dan de speler onder wiens drive onze club de enige echte opleving van vorig seizoen doormaakte...

Laten we hopen dat hij het waar kan maken en Aberdeen of een andere club er een leuk bedrag voor wil betalen.

4   0  
Scheppioni

Wens Leigh het beste, zeker eentje die wel had mogen/moeten blijven !

2   0  
Arie

Iets met oude en nieuwe schoenen.
Leighver Leigh dan niks.

1   0  
Nacorakel

Contract tot mid 2021 bij NAC. Volgend jaar met ons in de ere na een glorieus jaar Schotland.

2   1  
geelzwartwit

Helemaal top natuurlijk een speler verhuren die zich Europees in de picture speelt en hem dan straks voor dik geld verkopen. Voor dik geld verkopen lukt je minder snel vanuit de KKD

7   0  
Belgische Naccer

Onbegrijpelijk dat we Leigh verhuurd hebben...
Was vorig jaar de minst slechte van het hele zooitje...!

Dit is toch wel een grove fout. Kunnen we hem nog terughalen? of in de winterstop? Zoals City met Muric deed?

Leigh kunnen we in tegenstelling tot Damen en Allouchi, WEL goed gebruiken in de KKD. Sterk aan de bal, altijd naar voren denkend, goede voorzet en Leigh kan WEL een man uitspelen.

0   0  
NAC-till-I-die

Ik zie hier mensen denken dat we miljoenen gaan verdienen of dat we volgend jaar met Greg in de ere spelen. Dit gaat never nooit gebeuren... zie link: https://twitter.com/NACnl/status/1143568286329778176?s=19

1   3  
Nacdictive

1 zwaluw maakt zeker geen zomer maar mooi dat (bijna) iedereen elkaar napraatten..: hij was geen goede voetballer.

0   0  
Ojee

Schitterend. Het gros zat hier te zeveren dat Leigh er niks van kon op basis van zijn eerste wedstrijden. En nu roept het gros dat het echt onbegrijpelijk is dat ie verhuurd is. En de grootste kenners die Leigh niks vonden zwijgen.

Ik lach me rot.

0   0  
Henri

Ik hoop niet dat de verkoopprijs al is vastgelegd in de huurovereenkomst. Dit is niet gecommuniceerd door NAC, maar vaak wel gebruikelijk.

1   0  
7hills_rules

Was in mijn bescheiden mening een zeer bruikbare speler geweest dit jaar in de KKD. Eredivisie kwam hij een beetje speltechnisch tekort maar dat probeerde hij in ieder geval door een tomeloze inzet te compenseren en dat is meer dan dat er van een groot gedeelte van de selectie van vorig seizoen gezegd kan worden. Wens je het beste Greg en misschien zien we je ooit nog terug in ons mooi zwart/geel

Laad alle berichten na dit bericht in