Wij gaan niet opzij

Van Halst:"Ruud Brood is voor NAC zo’n rustige coach.”

Eddy W

In het hele land is het aan het kriebelen, vanavond start de Eredivisie en een week later de Keuken Kampioen Divisie. Ook Jan van Halst heeft er zin in, de analyticus laat in het AD weten dat Ajax kampioen gaat worden, dat RKC degradeert en dat NAC gaat promoveren.

Sterker nog, op de vraag wie er kampioen gaat worden in de Keuken Kampioen Divisie hoeft Van Halst niet lang te denken. “Dan houd ik het toch op NAC.” Volgens de oud middenvelder heeft de club goed ingekocht en is het een goede zaak dat Ruud Brood trainer is gebleven. “Ze hebben daar die spits van TOP Oss gehaald. Huseyin Dogan. Goede zet denk ik. In de eerste divisie is het zaak om een zo rustig mogelijke coach te hebben. Zoals Emmen toen met Dick Lukkien en zoals afgelopen jaar bij RKC met Fred Grim. Op dat niveau moet je gewoon niet veel gekke dingen doen, dan kan je eind komen. Ruud Brood is voor NAC zo’n rustige coach.”

Bron:
B-Side Rats, AD
Vorig bericht
Leigh maakt naam in Europa 34 reacties
Volgend bericht
Dat was ons het avondje wel 42 reacties
12 Reacties
90   5  
PrideoftheSouth

Ja, want Vreven bewerkstelligde promotie met NAC en was ook zo’n lekker rustige coach.

17   7  
M.H. te R.

Bla bla.

8   4  
seuter

Hier zijn de meningen over verdeeld,we zullen het zien na 5 wedstrijden.

90   5  
PrideoftheSouth

Ja, want Vreven bewerkstelligde promotie met NAC en was ook zo’n lekker rustige coach.

5   4  
Baosje

zou van Halst laatste nieuws omtrent Dogan al gelezen hebben , is de vraag.... we gaan het met zijn allen meemaken .. zou zomaar eens een onvergetelijk seizoen kunnen worden!

10   6  
Mot van Eleebba

Ruud gaat ons team gewoon naar de eredivisie helpen! De juiste spelers worden vastgelegd omdat er word nu geluisterd door Tom. Ik heb er weer alle vertrouwen in mannen!

HUP NAC!

6   1  
Steef

Nog geen enkel team is compleet, weinig over te zeggen dus.
Op basis van spelersbudget zou NAC voor het kampioenschap moeten gaan. Samen met de graafschap, excelsior en GAE en mogelijk nec of roda. En er sluit altijd wel een verassing aan.

3   1  
Cees

Jan van Halst, daar heb ik de laatste, pakweg vijf seizoenen meer over gelezen, als ik me niet vergis. Ook over Aad de Mos. Uiteraard mogen mensen een prognose hebben, maar de onderbouwing laat met regelmaat behoorlijk wat te wensen over. Zo ook deze keer.

Laten we maar eens rustig afwachten, pas dan kunnen we het op waarde inschatten, welk niveau de haast compleet nieuwe aanwas aan spelers heeft. Daar kun je momenteel lang over discussiëren, echter weinig zinnigs over te melden, op een uitzondering daargelaten.

Ik blijf grote vraagtekens zetten bij het totale beleid, inmiddels ook bij Brood. Maar ik geef ze een eerlijke kans. De tijd zal het uitwijzen.

4   10  
ome cor

Jan van Halst associeer ik nog steeds met fc twente, dus laat ik maar niks over de kale ziener zeggen.
Uiteraard hoop ik dat ie gelijk krijgt voor wat betreft de promotie van NAC.

2   0  
Scheppioni

De mos en van halst, dat zijn nou niet twee namen die dit zeggen zodat het mij enorm opbeurt, hopelijk hebben ze het toch een keer bij het rechte eind !!

2   2  
Sia

Van Halst altijd al top gozer gevonden. :P

4   4  
Belgische Naccer

Onbegrijpelijk die reacties van blaat-apen die nog geen wedstrijd gezien hebben van NAC in de voorbereiding.

NAC heeft een middenveld dat veel te licht is voor de KKD. Natuurlijk heeft Ilic wat creativiteit, maar daar moet dan wel iemand naast staan die je kunt inspelen in de dekking en waar Ilic dan van kan profiteren.

Verschueren kan nog wel. Maar voor Allouchi en Damen zul je echt 2 goede vervangers moeten hebben die aan bovenstaand signalement voldoen. Want Alloudhi en Damen winnen beiden geen enkel duel, kunnen Geen man passeren en lijden continu balverlies.

Kortom als die 2 echt in de basis komen in de competitie dan speel je niet bij de eerste 10.

1   1  
Bommetje

Damen speelt niet bij NAC

Laad alle berichten na dit bericht in