Wij gaan niet opzij

Lierse SK en Zeeuws elftal nieuwe tegenstanders in de voorbereiding

Eddy W

Volgens de PZC zijn het Zeeuws elftal en Lierse SK de twee tegenstanders tijdens het trainingskamp in Kapelle. De wedstrijden zijn gepland op 23 en 26 juli.

Tijdens het trainingskamp in Zeeland zouden, zoals eerder bekend werd, twee wedstrijden worden gespeeld. Deze wedstrijden zijn nu door de PZC bekendgemaakt. Oud-NAC-speler Rogier Veenstra is tijdens de wedstrijd tegen het Zeeuws elftal de assistent-trainer.

Bron:
B-Side Rats, PZC
9 Reacties
7   0  
Francesco

Dezelfde Vaessen die gelinkt wordt aan PSV en Celtic? Maar natuurlijk geeft hij de voorkeur aan een overstap naar NAC in de KKD boven die clubs...

4   7  
Jurgen1912

Naast de gesprekken met met Mats en Omer is nac ook het gesprek aangegaan met Etiene Vaessen! De keeper overweegt serieus om naar nac te gaan en met nac in de eredivisie uiteindelijk te keepen! Hij is een jongen van de stad en heeft altijd een droom gehad voor nac uit te komen! Ben benieuwd….

1   0  
Wanny

@ JURGEN1912

waar heb je deze info vandaan?

3   0  
Rijen 076

@Jurgen1912

@Wanny, inderdaad, bron? Die jongen is 28 jaar, die komt echt (nog) niet naar NAC

0   3  
Fritske d'n Olifant

Als Vaessen komt zou dat wel het einde van Kortsmit zijn bij NAC. Dus ik ben benieuwd.

6   1  
Italo

Gasten, Vaessen kan bij zo ongeveer iedere club in de Eredivisie terecht, is (zeker voor een keeper) nog hartstikke jong en is totaal maar dan ook echt totaal onhaalbaar voor NAC.

Ik zie het droppen van zijn naam maar als een vorm van humor, want het is in niets serieus te nemen.

1   3  
Traaise Rat

Vergeet niet dat de fam Seuntjes en Vaessen al jarenlang vrienden zijn. Kennen elkaar van kleins af aan en hebben jarenlang samen bij Boeimeer gespeeld.

Mochten ze ooit samen willen spelen is dit hun kans, alleen denk ik niet dat Etienne nu naar NAC zal komen om misschien 1-2 jaar met de gebroeders Seuntjes te spelen.

7   0  
Francesco

Dezelfde Vaessen die gelinkt wordt aan PSV en Celtic? Maar natuurlijk geeft hij de voorkeur aan een overstap naar NAC in de KKD boven die clubs...

3   7  
scheppioni

@ Italo
Jurgen 1912 is net tien dagen te laat maar het zij hem vergeven......
Verder tegen lierse oefenen, mooi om te kijken hoe onze jeugdige topper Luc er voor staat......

5   0  
henk

@Scheppioni
Ik neem aan dat je het woord topper ironisch gebruikt. Je vriend is immers al drie maanden geschorst of geblesseerd. En de weken daarvoor speelde hij maar matig. En dat bij de nummer 11 van Belgische kkd. Contract loopt af in juni.

Laad alle berichten na dit bericht in