Wij gaan niet opzij

Lokhoff bij ESPN: “Denk dat het niet doorgaat, dat is mijn gevoel”

Thiestemberg

Ton Lokhoff heeft bij het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie zijn licht laten schijnen op de overname perikelen bij NAC. Eerder was Lokhoff op de achtergrond betrokken bij het overnameproces, maar ondertussen kijkt hij net als menig ander supporter van de zijkant naar de huidige gang van zaken. Lokhoff denkt dan ook dat de overname door de City Group geen doorgang zal vinden.

In het begin van het relaas van de voormalig NAC speler, trainer en technisch directeur vertelt Lokhoff dat hij in 2021 goede gesprekken had met de Amerikanen. Uiteindelijk ging de overname door de partij van Nick Sakiewicz onder andere door de lockdown niet door, aldus Lokhoff. Eerder werd de coronalockdown door Wim van Aalst ook al aangestipt als een belangrijke kwestie voor het Amerikaanse Global Football Corporation. De aandeelhouder vermoedde echter dat GFC hiermee tijd wilden rekken voor het op de achtergrond werven van investeerders. Lokhoff doet hier verder geen uitspraken over.

Inmiddels staat de City Group op pole-position om de aandelen over te kopen. Lokhoff denkt echter niet dat het zover gaat komen: "Ik denk dat het niet doorgaat, al heb ik die signalen niet. Dat is mijn gevoel. Ze willen de eigen cultuur en identiteit bijhouden en kijken naar Lommel en Troyes, City heeft al tien voetbalclubs. NAC moet NAC blijven en de identiteit behouden, vinden zij."

Afsluitend geeft Lokhoff aan de deur naar NAC altijd op een kiertje open te hebben staan. Maar dan wel met een andere organisatie en ander beleid. Lokhoff stapte op na een conflict met de huidige leiding van de club.

Bron:
B-Side Rats, ESPN
Volgend bericht
Oproep voor massaal protest vanavond 471 reacties
178 Reacties
182   50  
RaraNAC

Heel goed dit. Oud NACcers mogen zich ook in de media uiten, zonder een absurde (City)tussenpersoon als de eenzijdige lijntjes via de Telegraaf.

Inmiddels heb ik ook al een aantal grote sponsoren langs zien komen op LinkedIn die hun zorgen uitspreken.

Blij om te zien dat de zorgen vanuit alle hoeken komen en niet alleen van enkele supportersgroeperingen (zoals ik in de discussie onder dit nieuwsbericht weer moet gaan geloven)

182   50  
RaraNAC

Heel goed dit. Oud NACcers mogen zich ook in de media uiten, zonder een absurde (City)tussenpersoon als de eenzijdige lijntjes via de Telegraaf.

Inmiddels heb ik ook al een aantal grote sponsoren langs zien komen op LinkedIn die hun zorgen uitspreken.

Blij om te zien dat de zorgen vanuit alle hoeken komen en niet alleen van enkele supportersgroeperingen (zoals ik in de discussie onder dit nieuwsbericht weer moet gaan geloven)

107   139  
naxioma

Tsja, wat hebben we aan het gevoel van Ton Lokhoff als hij er persoonlijk belang bij heeft dat de overname door CFG niet door gaat? Bovendien geeft hij aan geen signalen in die richting te hebben. Het is meer ingegeven door wensdenken.
Alle signalen wijzen juist op het tegenovergestelde. Aandeelhouders lijken akkoord te gaan en ook RvC is onder voorwaarden akkoord. De tegenstand vanuit sommige supporters geledingen is minder dan gedacht en neemt af. De Stichting NOAD zal uiteindelijk ook het licht zien. Serieuze gelijkwaardige alternatieven zijn niet voorhanden. Kortom, de overname komt met de dag dichterbij. En dat is maar goed ook. Dan kunnen we onze wonden likken, ons verenigen en kan de weg omhoog uiteindelijk worden ingezet. Daar is het de hoogste tijd voor!

77   43  
Ome cor

Lekker suggestief weer.....
De bewindvoerders die Lokhoff op straat zette.
Lokhoff is toch gewoon zelf opgestapt ?

120   63  
Bertus

Dit is weer een mooi voorbeeld van verkeerde beeldvorming waar we met zijn allen al jaren in trappen.
Kleine nuance dus, Lokhoff is zelf opgestapt en niet ontslagen.
En dit is wat BSR steeds doet kleine nuances aanbrengen en de geschiedenis willen veranderen om het nog erger of smeuïger te maken.
Dat daargelaten maar we weten uiteindelijk inmiddels wel hoe de hazen lopen.
Ik vraag me uiteindelijk ook af wat het wezenlijke verschil tussen CFG en de Amerikanen zou zijn?
In ieder geval hebben beiden potentiële kopers de intentie om het trainersduo Arnold / Vidmar aan te stellen en in de wandelgangen hoor ik ook dat CFG zelfs de ogen op Nemo Gudelj heeft gericht om maar te voldoen aan het Bredase gezicht waar iedereen zo het vizier op heeft.
Ik geloof echt in de goede bedoelingen van City.
Het maakt allemaal niet uit het gaat om wat er op het veld te genieten is en alles er omheen zal mij in ieder geval een rotzorg zijn laten we ophouden met al dat gezeik.

119   106  
Akkie

Lijkt Rusland wel op deze site, heel eenzijdige berichtgeving, alleen wat BSR goed uitkomt wordt geplaatst.

Heb niets gelezen over de weinig geslaagde massale protesten die uitbleven.

Omarm CFG, op weg naar de eredivisie!


Vrijdag in het stadion aan78 man in mijn vak de vraag gesteld voor of tegen, 9 tegen, 22 voor en de rest maakt het geen reet uit.

86   23  
Wanny

Goed om Ton weer eens te zien. Dat zijn de echte NAC mannen.

Als lid van oud NAC heeft ie ook nog wat invloed op de uitkomst van dit proces.

49   40  
Cees-2

Lokhoff heeft het geluk dat hij zijn mening "kan" geven. En dat e.e.a. daarvan in de publiciteit komt! Menigeen heeft ook een mening, echter komt deze niet in de publiciteit. Maar uiteraard heeft dit alles geen enkele invloed, op wat dan ook. Gelukkig maar, anders zou Jan en- alleman er zich in gaan mengen. Lokhoff mag voelen wat hij wil, zoals alle anderen dat ook mogen. Wel heb ik sterk het gevoel dat de B-site rats dit graag op deze site plaatst. Opnieuw om zich wat moed in te praten, terwijl alles nog open ligt. Het beste voor NAC daar gaat het om.

63   52  
Die ne gast

@Naxioma
Onder welke voorwaarden zou de RvC dan akkoord hebben gegeven? En waarom zou jij dat weten?

Als City de boel overneemt dan zullen de rijen zich niet verenigen, maar zal de boel juist uiteenvallen. Veel sponsoren zullen afhaken: Waarom zou je de gaten voor City gaan dichten? En City zal het waarschijnlijk ook niks kunnen schelen hoeveel sponsoren wel of niet betalen. De hoofdtribune zal leegstromen en nobody cares. En een deel van de supporters, waaronder ik, zullen ook afhaken.
En jij mag lekker kijken hoe talenten als Brandon Barker en Ashley Smith-Brown zich aan het ontwikkelen zijn.
Er zal weliswaar betaald voetbal blijven in Breda, maar het zal betaald voetbal voor voetbalconsumenten worden. Hoe kan je ooit nog trots op prestaties van NAC zijn, als dat in Manchester besloten is?

Er is maar één club in Brabant, één club in Brabant,
Geen PSV, geen Willem II. In Brabant is alleen maar City-Twee?

105   16  
Das Phantom (BSR)

Foutje in de tekst. Onze excuses, want Lokhoff was natuurlijk niet ontslagen, maar opgestapt. Is aangepast in de tekst.

109   44  
Noadhugodver

Toen ik dit artikel las had ik al een vermoeden dat dit op bsiderats zou komen. Geen artikel over de aflopende contracten, eigen internationals, terugkeer Mario Bilate, wedstrijdverslag, of andere meningen betreft de overname. Maar een artikel waar mister NAC Ton Lokhoff, die eigenlijk niks nieuws zegt, wordt wel geplaatst. Naar mijn mening omdat het aansluit bij de de mening van o.a. bsiderats.

Begrijp mij niet verkeerd. Ik waardeer het werk dat iedereen binnen bsiderats doet enorm en dat zal zo blijven. Jullie hebben volkomen het recht te plaatsen wat jullie willen, en mocht het niet plaatsen van belangrijke informatie uit protest zijn (of iets anders), dan respecteer ik dat. Wel vind ik het als persoon die graag zijn eigen mening vormt jammer, omdat ik nu merk dat deze site wat betreft de city-overname niet objectief is.

40   30  
Willem 4,5

Ton kan natuurlijk niet het achterste van zijn tong laten zien. Geloof maar dat ie meer weet dan er naar buiten komt, heel goed! Uitspraken die verkeerd vallen kunnen zijn eventuele toekomst bij NAC in de weg staan. Zou het onderhand niet zijn doorgedrongen bij de City Group dat ze uitgekotst worden door een groot deel van de supporters. Hopelijk komende week meer duidelijkheid.
Tijd genoeg, we spelen sowieso nog een jaartje KKD, of zijn er nog die aan promotie denken?

37   16  
Nil

Ton is een NAC man in hart en nieren, maar praat uiteraard voor eigen parochie. Hij zou zijn gedroomde baan hebben bij zijn club als men in zee zou gaan met de Amerikanen. Ergens hoopt Ton dat de boel met City afketst en de Amerikanen er alsnog instappen. Worden spannende weken!

52   33  
Die ne gast

@Akkie
Gek. Ik heb ook 100 man in mijn vak om hun mening gevraagd.
Alle 100 vonden dat het tijd is voor verandering!
33 waren tegen City, 1 was écht voor (daarna kwam hij nog een keer terug, stelde zich onder een andere naam voor en zei nogmaals echt heel erg voor de overname door City te zijn) en de rest wist gewoon niet meer wat te geloven en wat het beste voor NAC zou zijn.

Welk vak zit jij?

44   30  
Beest

Klasse Lokhoff!!

Nooit zullen we zwijgen voor het corrupte geld.

De geruchten gaan dat Noad al een besluit heeft gehad en er wordt 3-1 tegen gestemd. Ik had zelf 4-0 verwacht eerlijk gezegd.

Waarschijnlijk weet Ton dit ook al lang maar mag hij niks zeggen op tv.

73   42  
Das Phantom (BSR)

“Bij ons op de site verschijnt de komende tijd even alleen nieuws over de overname. Dat betekent ook dat tot dat de deal met City van tafel is geen wedstrijdbezoekjes op de perstribune. We willen de club nu als supporter beleven en steunen. Hup NAC! 💛🖤 #NACpraat”

Goed dat je reageert, Hugodver. Dit plaatsten wij van de week op Twitter.

En wij zijn ook niet objectief, dat mag je best weten!

67   73  
GJ_NAC

Al die trollen die hier weer de CFG omhoog halen, tieft lekker op joh!

Jullie namen waren hier nog nooit te zien en nu ineens zijn jullie hier als "supporter" met een mening.

En Naxioma, jou zien we sinds het overname proces ook op ieder forum en website met iedere keer een andere mening. Dus wat jij allemaal neerkalkt is helemaal BS.

Een echte supporter is sowieso tegen een overname van CFG omdat dat alle ziel uit je club haalt. Mensen die voor stemmen zijn alleen maar op voetbal succes uit, de bekende gloryhunters en geven geen klote om NAC en haar history. Dus ga dan lekker naar PISvee of zo, maar laat onze mooie club lekker met rust.

Vergeet niet dat het kloppend hart van onze club, de supportersgeledingen en diverse groeperingen allemaal weg zullen vallen bij een overname door CFG. Gaan jullie gloryhunters dit oppakken? Nee hoor!

We gaan van traditionele volksclub naar een verdien fabriek met spelers die ieder jaar weer vertrekken. Europees wordt ook al een probleem want de andere teams van CFG gaan voor op NAC de mag je niet eens europa in. Dus je kiest dan voor om nooit verder te komen dan de eredivisie!? Dat willen jullie gloryhunters toch niet? Jullie willen gloryhunten in Europa!

Laat het los, NAC is van Breda en van de supporters en niet van een of andere rijke sjeik!

Hup NAC and Fuck City, Go Home You Fucking Cunts!!!!!!

55   23  
Chris W.M.

@ NAXIOMA

Jij moet echt hele goede oren hebben dat je vanuit Shanghai ‘signalen’ op kunt vangen.

30   32  
Beest

@chris

Trollen hebben grote oren he;)

62   64  
Bertus

Iedereen zal het toch met me eens zijn dat het een klein beetje op Oostblok censuur gaat lijken?
Alleen plaatsten wat in je straatje komt en de voorstanders zo weinig mogelijk podium geven.
Dat jullie niet objectief zijn is dus onderhand wel bekend.
Dat jullie geen interviews doen zal ook niemand erg vinden, laten we eerlijk zijn het is alleen maar spelers en trainer naar de mond praten.
Een wedstrijdverslag hoort denk ik wel bij een nieuwssite maar BSR heeft zo zijn eigen regels en kijk op de realiteit.
Dat is jammer want ze zouden er voor alle supporters moeten zijn.

23   22  
Didier

Ton denkt dat de Amerikanen betere kaarten hebben ;-)

57   34  
Beest

@bertus

Ga zelf wat doen in plaats van hier te lopen janken dan . Gadverdamme zeg.

Begin je eigen site. Maak spandoeken en ga naar het stadion.

Nee lekker achter je telefoontje kritiek hebben om mensen die wel tijd in de club steken. Kutvolk

17   25  
Didier

Overigens heb ik na de uitspraken en interne info van de Amerikanen een nog slechter gevoel bij hen als bij City. Dan worden we echt een stel proefkonijnen. Met maar een gedeelte van alle ins and outs heb ik nog het beste gevoel bij Sports Republic.

34   19  
Beter de Laat dan nooit

Hoop het met Ton mee. De pro-city aanhangers baseren zich op aanname’s waar van ik bang ben dat ze niet juist zijn. Verwacht dat we de afvoer van city worden qua spelers. Daarnaast zal vanwege de financial fair regels de tekorten van city op onze begroting terecht komen en vrees dan ook voor regelmatig verliespunten door KNVB.
En als belangrijkste natuurlijk het poenerige dubieuze imago.
Promoveren kan ook zonder oneindig veel geld maar moet je bereiken op basis van standvastig goed beleid.

21   20  
Jammer

@ Die ne gast

Jammer dat jouw bericht weer gemanipuleerd wordt. BSR stop toch met die duimpjes. Het is een jammerlijke vertoning.

60   18  
Wanny

BSR is ook een supporterssite, geen krant. Degenen die de site beheren bepalen wat er op komt. En daarbij mogen ze hun eigen mening laten zien.

23   24  
Didier

Haha geweldig die duimpjes. Zijn er echt mensen die de Amerikanen een beter alternatief vinden dan CFG? Wat mij betreft hetzelfde principe alleen is CFG gevorderd en moeten de Yankees nog beginnen. Allebei kut dus!

21   9  
Noadhugodver

@Das Phantom

Goed om te weten! En dat mag uiteraard ook. Zelf vind ik het nogsteeds jammer, omdat ik het juist altijd leuk vind hier NAC-nieuws te lezen, waar vervolgens ieder zijn mening over geeft. Nu worden er vrij subjectieve berichten geplaatst en gaan veel reacties niet meer over NAC, maar om het bekvechten met elkaar (uiteraard link ik dit niet met jullie).

30   24  
Beest

Didier.

Daarom gaat noad ook Vrolijk als alternatief voordragen.

Die had namelijk al lang een akkoord met de aandeelhouders en goedkeuring van noad.

Alleen de trolletje(s) proberen het steeds naar boven te brengen dat hij niet genoeg geld heeft. Yeah right.

Daarom zijn er meerdere mensen akkoord gegaan. Omdat hij niet genoeg geld heeft idd...

29   49  
Felix

Wel toevallig dat jullie uitgerekend nu een NAC coryfee interviewen?!

Natuurlijk mag Ton zijn mening geven maar stop met manipuleren Ton is vorig jaar zelf opgestapt. Begrijpelijk toen maar hij is niet ontslagen.

CFG is het beste alternatief en in plaats van dwars te gaan liggen kan de stichting NOAD alvast gaan nadenken op wat wat voor wijze ze de afspreken met CFG willen vastleggen over behoud van de NAC cultuur? Clubkleuren, muziek in het stadium geen achterlijke mascotte, sfeer etc m.

Onder cultuur wordt hopelijk niet verstaan aan blijven modderen in de KKD en nog verder afzakken dan wat we nu al wekelijks op de mat leggen. Gezellig man lekker zuipen en meedraaien in de krochten van de KKD. Minder publiek, minder sponsors, nog minder geld om te investeren en de aandelen van de 3 worden nog minder waard. Straks komt er echt een kut partij met een paar MIO. Dan mag je blij zijn dat je in die kut KKD mag blijven spelen.

21   17  
Noadhugodver

@Beest

"Klasse Lokhoff! Nooit zullen wij zwijgen voor het corrupte geld"

Lokhoff wilt echter wel samenwerken met de Amerikanen. Een groep rijke mensen uit een corrupt land, die maar niet willen aangeven waar hun geld vandaan komt.

Ik ben bang dat de realiteit is dat de meeste groepen die NAC willen overnemen niet eerlijk aan hun geld zijn gekomen (ook als het legaal is). Vrolijk is tot nu toe de enige partij waarbij ik dit gevoel niet heb.

18   39  
Beest

@bsrcrew.

Bedankt voor het bannen van de persoon achter:

-johnny1912
- erwt ( 3de keer dat deze Al gebannen is )
- noad1975
- waarschijnlijk nog veel meer sub accounts

Ook op de rat is deze troll verwijderd.
Je ziet ook gelijk dat er veel minder met de duimpje gemanipuleerd wordt.

Laat nu de pro city,s maar eens komen. Het zullen er niet veel meer zijn

26   22  
Beest

@ noad

Ahja want het geld uit dubai is wel eerlijk?

Het land waar mensenrechten worden geschonden. Waar armen worden afgehakt. Waar mensen van flatgebouwen worden afgegooid met een andere mening.

Daarbij wil ik ook niet dat de Amerikanen het worden . Ik ben het kamp Vrolijk.

Die man is Al jarenlang een grote sponsor van NAC. Die vertrouw ik 1000x meer dan Yankees of Mensen uit de zandbank

18   20  
Jb

Ik snapt het zo wie zo niet want de fia gaat die nieuwe regeling in voeren dat alle clubs kans heeft om zijn eigen jeugd spelers opgeleide naar het eerste elftal .. zo het club cultuur gaat niet verloren want daar mogen niet veel buitenlandse in een team ziten per club dus is een zware min punt voor city Group dus we kunnen gewoon door gaan met city overname nu worden we alleen maar better van en iedereen blij en ik denk van de 19000 sup zeker 17000 er mee eens zijn met de over name

12   19  
Mo

Ik denk dat 70 procent tegen city is,maar ik denk wel dat je geen alternatief heb,veel horen het niet graag ik ook niet ,masr er is egt niemand dat serieus is en bedoel ik mee die nac in de eredivisie kan krijgen,,..hoop dat vrolijk nog aansluiting krijg maar word steeds moeilijker

14   6  
Noadhugodver

@Beest

Ik zeg juist dat dat geld niet eerlijk verdiend en juist corrupt is. Ik geef alleen aan dat dit voor de Amerikanen zeer wss net zo geldt. Dus het morale aspect w.b.t de overname is geen reden om voor Lokhoff te zijn, gezien hij met die Amerikanen in zee zou willen. Sowieso is het morale aspect een lastig iets, omdat je dan daarin objectief moet blijven. Hierdoor zullen de meeste partijen die NAC willen overnemen dus wegvallen.

Vrolijk behoort hier niet bij en heeft ook mijn voorkeur.

50   26  
Ome Cor

Bij Lokhoff heb ik nog steeds de vraag: waarom stapte je op ? Waarom ben je niet van binnenuit gaan vechten tegen wat er volgens jou niet deugde ? Jij ben kind van de club, jij drinkt en piest in geel en zwart.
Hoe kun je als echte NACcer zo weinig NOAD hebben en bij jouw NAC weglopen omdat het je in conflict bent met de huidige leiding ?

Als wij als supporters dit normaal vinden, waarom accepteren wij gebrek aan doorzettingsvermogen van broekies als Mashart, Agougil, Azzagari en De Rooij niet en van Lokhoff wel ?

De overname van de club is alleen maar een vervolg op de reeds ingezette ellende: drie eigenaren bezitten het grootste deel van de club.
Met andere woorden...wat hier gevreesd wordt door de City deal is al gebeurd. We hebben onze ziel al verkocht aan de grootaandeelhouders. Alleen beseft niet iedereen dat.

Vrolijk is 1 persoon. Wat als hij stopt met zijn bedrijf ? Wat als de beste man komt te overlijden ? Hoe zit het dan met zijn aandelen NAC ? Waar gaan die dan terecht komen ? Is dit gedoemd tot nieuwe ellende in de toekomst ?

De Amerikanen willen een soort Citygroup opzetten. Het voetbal in de USA loopt achter op Europa en Afrika en dat kunnen ze niet hebben, dus zij willen ook speler op de markt proberen te worden.
Als je NAC in de lift wil helpen en dan (met alle respect) Lokhoff als boegbeeld aandraagt dan ken je het niveau van organisaties niet waar we naartoe moeten groeien.
Een beste kerel, die Ton, kind van de club etc., maar die zet NAC niet ff in de middenmoot eredivisie hoor.

City heeft ook nadelen, maar is op voetbalgebied wel de partij met de meeste ervaring. Uiteraard moet er wel e.e.a. uitonderhandeld worden en niet zomaar braaf ja en amen geknikt worden.
Wel bijzonder dat alleen in dit geval mensen ineens principieel en politiek georiënteerd zijn.

De gedroomde optie is ook in de boeken gekomen. De heren Tiësto en Hardwell stellen samen het kapitaal beschikbaar. Oud spelers met kennis van zaken worden aangesteld als AD, TD, RVC, commerciële afdeling, hoofdtrainer en staf. De samenwerking is perfect, want iedereen ademt NAC in en uit, drinkt bier en kent elkaar. Niemand laat eigen belang zwaarder wegen, wil vriendjes op bepaalde posities krijgen of denkt anders dan de rest. Zelfs op supporters fora is iedereen het met elkaar eens.
Dit plan is nog niet af en ligt momenteel nog bij de auteurs: de gebroeders Grimm (geen familie van Fred).

Zo lang het plan City op tafel ligt vaart BSR volgens aangepaste dienstregeling.
En wat als het plan er toch door komt ?
Nemen zij deze site in z'n geheel uit de vaart ?

15   15  
Beest

@Noad

Ah dan begreep ik je verkeerd idd.

We kunnen enkel hopen dat Vrolijk het wordt

36   14  
Charles

Ik steun een lokaal alternatief.

Maar als er niet binnen 6 weken een goed, lokaal, financieel gegarandeerd alternatief is, dan wordt het City.

City ga ik dan ook steunen, hoop er het beste van en niet meer zeuren dan, er zijn voldoende kansen geweest.

39   12  
Ivo

Man man man man man. Wat een hypocrisie weer.

We willen niet bij de City Group, we willen NAC blijven, op eigen benen blijven staan, en niet met vaag geld en nog vagere leiders te maken krijgen. NAC=Breda, las ik vrijdag nog.

Dus lopen we achter Ton Lokhoff aan, met zijn Amerikanen. Een Amerikaans consortium, zonder Track Record, met zeer vage geldstromen die ons net zo goed kunnen volstoppen met onbekende spelers en schulden. En die Amerikanen willen gewoon keihard geld verdienen aan NAC. Maar Amerikanen zijn slick, ze verkopen het altijd beter en mooier dan die wat stijve en hautaine Engelsen.

Ton Lokhoff is opgeleid als TD van dit verhaal en heeft hier gewoon een belang in. Hij zal het dit keer misschien een paar jaar volhouden, en dan? Binnen 3 jaar zijn de NAC coryfeeën weg en zijn we alsnog onze club kwijt. Dat moet je toch niet willen?

Voor mij is er maar één gewenst alternatief en dat is een lokaal of regionaal alternatief. Amerikanen, Engelsen, Serviers, Russen, Japanners etc, kijk maar lekker verder.

39   22  
Felix

GI NAC

Waar haal je het vandaan dat supporters die voor CFG alleen glory hunters zijn en niets om NAC identiteit geven. Klassiek voorbeeld van je bent voor of tegen. Je creëert kampen die tegenover elkaar staan ipv partijen samen te brengen. Dat is precies waar het fout gaat.

Ik ben voor NAC oa vanwege de clubcultuur wie ben jij om voor mij te bepalen of ik daar voor of tegen ben omdat ik een andere mening dan hij heb over CFG?

Nee, ik hoef geen Europees glory voetbal maar ik wil naar een club kijken die fatsoenlijk voetbal op de mat legt in de middenmoot eredivisie met minimaal 100% passie en inzet en een mooie aanhang. Geen overhoopliggende bestuurders en directie en een kerkhof aan versleten trainers en td’s.

Schande dat een club zoals NAC daar zelf al tig jaar niet is in geslaagd. Een bepaalde mate van ambitie en succes (resultaat) zorgt ook voor meer mogelijkheden en een betere sfeer.

Hoe lang denk je een talent te kunnen behouden in het hedendaagse voetbal (zeker in de KKD)? Punt 1 de mentaliteit van spelers is drastisch veranderd tov vroeger het zijn eigen bv’s.
Wat heeft NAC op dit moment een talent te bieden? Alles wat er bovenuit steekt wordt meteen gekocht (in KKD kan je niet veel aan transfersom vragen) dus die ben je ook binnen 1 a 2 jaar kwijt.

Dus als je dan elk seizoen of 2 seizoenen een paar andere spelers krijgt van CFG met daarbij een injectie in de jeugdopleiding, aankoopbeleid en voetbal technische know is dat toch iets wat je zou moeten omarmen lijkt me mits de cultuur is geborgd.

11   16  
Jb

Je ziet wel dat hier op de side een vriendenclub je zit
Betreft ,...met de duimpje en zeker bij die er op tegen zijn van city als je er op drukt en het verschild ziet

36   5  
Nvt

De afgelopen dagen veel berichten gelezen en mijn conclusie is... NAC is helemaal niet dood, maar leeft meer dan ooit, enkel met een grote diversiteit in cultuur en beleving.
Tuurlijk, ook ik zwijmel mee als als ik de verhalen lees over de Beatrixstraat en de eerste jaren in het nieuwe stadion. Tevens ben ik realistisch genoeg om te beseffen dat dit verleden tijd is en deze tijd nooit meer terug gaat komen.
Laten we elkaar respecteren voor hoe wij NAC beleven, want dat is de basis en dat is wat ons bindt en wat de huidige (!) cultuur vormt. Ook al beleef je NAC vanaf jouw toetsenbord, of sta je de gehele wedstrijd met je rug naar het veld. Ieder zijn ding.
Wat betreft het voetbal is NAC al jaren comateus. De KKD jaren zijn dramatisch en de wedstrijden zijn niet om aan te gluren. Noem mij een successupporter, maar ik ben dat reversed glory hunting behoorlijk beu en kan niet wachten om weer eens een kwalitatief goed elftal te zien, waarbij menig tegenstander uit de Eredivisie met angst naar het NAC stadion komt. En daar is verandering voor nodig!

27   6  
Cool Hand

Een fanzine mag niet subjectief zijn? Het woordje fan in fanzine is wat dat betreft vrij relevant.

23   37  
HupNAC

De teneur is duidelijk. Meer en meer wordt duidelijk dat de campagne van bevooroordeelde mensen om CITY buiten de deur te houden waarschijnlijk niet gaat werken. Waar zijn jullie toch allemaal zo bang voor? Goed om te zien dat de meeste supporters ook nog een eigen mening hebben en deze nu ook daadwerkelijk (durven) uiten. Ja, ook met CITY erbij kun je nog steeds voor NAC zijn, trots zijn op je club zolang het DNA van onze prachtige club maar blijft gewaarborgd! Dat is ook voor mij een must. Daar is stichting NOAD voor. Ik heb vertrouwen in deze mensen dat ze de juiste keuze gaan maken mits ze hun werk mogen doen zonder bang te zijn voor represailles.

10   26  
Jf

Beste Amerikanen,

Neem het zooitje over en neem Steward mee als AD.
Td Gillissen proberen.
Trainer Fraser
En stop met city.

11   19  
Nacdictive

Alles toont eens te meer dat in tijden van 'oorlog' altijd 1 ding als eerste sneuvelt en dat is de waarheid / objectiviteit.
Een aantal 'nac' supporters zijn geen neus voor de knip waard met hun politieke spelletjes voor eigen gewin, emotionele geblaat etc..
Fijne zondag.

6   13  
Nacdictive

De reactie van JF is gelijk weer zo'n reactie want die neemt een Steward mee ipv Stewart 🤣🤣

14   28  
Noad1976

Hij heeft er verder geen belang bij dat de Amerikanen het worden. Lachwekkend hierzo.

26   20  
Beest

@hupnac

Jawel hoor. Het gaat ons juist steeds beter lukken City buiten de deur te houden.

Steeds meer mensen op tv gaan zich uitspreken en niet ten gunste van City.

Eerst Helene Hendriks en nu Lokhoff. En er zullen nog volgen

21   27  
Heksenketel

@BSiderats

Ja hoor, geen nieuwe items meer plaatsen en dan weer komen met een anti-City item. De drang naar objectiviteit en onafhankelijkheid is bij jullie inmiddels vervangen door vooroordelen en vooringenomenheid.

Ik ben alleen geïnteresseerd in wat het beste voor NAC is! Ik wil weten waar NEE of Ja tegen wordt gezegd. Al dat opgefokte gedoe lijdt nergens toe. En wat Lokhoff voelt, is fijn voor hem maar doet niet terzake. Het is trouwens nog maar de vraag of hij een goede TD was/is.

18   19  
naxioma

@die ne gast
RvC is onder voorwaarden akkoord. RvC heeft ‘verduidelijkende’ vragen gesteld aan CFG. Als deze positief worden beantwoord (en dat worden ze) dan gaat de RvC akkoord.
@GJ NAC
Voor wat betreft het overname dossier ben ik zeer consistent in mijn opinie. Lees de verschillende posts er maar op na.
@Chris WM
Helft van de tijd in het Verre Oosten, helft van de tijd in Nederland. Signalen opvangen is een kwestie van goed doorverbonden zijn. En soms is het goed om (letterlijk en figuurlijk) wat afstand te nemen om zaken beter te zien.

18   11  
Mvgmarty

@gj_nac

Jij typt wat ik denk! Hoe lang hebben we bij het openingsscherm/laadacherm van derat kunnen zien dat we tegen gloryhunting zijn? Dat vond ik altijd wel passend bij mijn gevoel en de reden dat ik voor nac ben geworden als kindje van 10.

Verder als open reactie:
De echte supporters willen echt wel ooit succes, maar wel door jezelf gemaakt. Niet met 'snel' geld. En hoe mooi zijn die goede tijden als we samen door de slechten zijn gekomen. Daarom is zo'n promotiefeest een echt feest, spelen in Europa na de nacompetitie, vieren dat we lijfsbehoud hebben behaald. Dat ben ik als nac supporter.

Tot slot over de overname: er zijn voor mij duizenden redenen te bedenken om het niet te willen. Maar er is er 1 die voor mij al genoeg is. Het geld is gewoon bloedgeld, waar mensen voor/door zijn vermoord. Is dat niet genoeg reden?

Hup nac

31   20  
Chris W.M.

@ NAXIOMA

Jij weet dus al wat CFG gaat antwoorden? Knap hoor. Maar dan zijn we er nog niet he. NOAD is er ook nog. En een nieuwe lokale serieuze partij is ten tonele verschenen. NOAD krijgt steeds meer redenen aangedragen om af te wijzen.

33   20  
Geelzwartwit

@bsiderats

Het zou wel zo netjes zijn om de uitspraken van Lokhoff niet te verknippen. Hij heeft dit zo helemaal niet zo gezegd.

Daarnaast zou het jullie sieren ook de uitspraken uit dezelfde uitzending van Danny Buys en Hans Kraaij hier te plaatsen.

Overigens mag je ook scbrijven dat Lokhoff helemaal geen antwoord geeft op de vraag of het ook een financiele noodzaak is dat de club verkocht moet worden.

Mensen die op bovenstaand bericht van bsiderats reageren... Neen de moeite om het tv fragment terug te kijken. Eenzijdige beeldvorming is voor een supportersplatform niet echt netjes.

En de troffee van bndestemmingmakerij schuift langzaam richting bsiderats.

Baal flink van de gekleurde berichtgeving. Het helpt de club op geen enkele wijze.

Overigens wist ook niet heel goed uit te leggen waarom de supporters tegen zijn. Verder dan ja ze willen hun identiteit en cultuur behouden kwam hij niet. Op de vraag waarom de amerikanen dan beter zouden zijn werd het best lachwekkend.. Want die willen met hem en vidmar en graham arnold gaan werken...

En dat is dan garantie voor succes en beleid en toekomst?? Als Arnhold er niks van bakt vliegt ie er ook gewoon uit. Het is namedropping for goodwill.
Kraaij gaf het goed aan. Het aan de top goed zitten en vandaar ga je het naar beneden goed invullen.
Nu al vidmar en arnold noemen is niet aan de top beginnen.

Enfin kijk zelf maar. Best interessant hoe de tafelgasten objectief met ook gevoel en ervaring bij NAC er tegenaan kijken.

Mooi gesprek. Iig mooier dan dit tendentieus bericht van bsiderats.

17   10  
Monir

He bsr.... schakel even voor een paar weken de reacties uit. T wordt er niet gezelliger op.
1 grote uitklep hier voor iedereen. Normaal is dat goed. Maar die negatieve flow mag wel doorbroken worden.

21   5  
Spionkop

VA-KAN-TIE-MAN!!!!

Gezellig hé !?!?!?

11   11  
Geelzwartwit

-Ton zijn alle 19000 supporters tegen of alleen de harde kern.

-Nou ik heb ze niet alle 19000 gesproken maar alle supportersgeledingen zijn tegen.

Dan denk ik om hoeveel mensen gaat het dan bij alle supportersgeledingen?
En dan niet de leden die niet er niet in gekend zjjn door geledingen of ze tegen zijn .

200 man?
500?
1000?

Op 17.500 stadionbezoekers en wellicht 25.000 supporters?

Het zou fijn als er eens een keer ergens helderheid duidelijkheid en een besluit komt. Wat het besluit ook mag zijn.

13   8  
NAC & Liverpool

De laatste keer dat NAC gepromoveerd was , was niet met een club man .

Hiermee wil ik aangeven dat het misschien niet werkt omdat elke keer met club mensen te gaan werken als NAC zijnde.
Ik kan het mis hebben

19   25  
Noad1976

@ beest wanhopig op zoek om maar City te cancelen . Als Lokhoff komt met de Amerikanen en disney circus word het en dat is prima voor de nac identiteit haha

14   12  
Beest

@noad

Waar zeg ik dat ik voor de Amerikanen ben dan?

21   26  
Noad1976

@geelzwartwit

Zelfde als interview Nick Olij die volgend jaar gewoon weg is. Wat doet de 5e colonne met de titel terug naar het oude nac terwijl hij gewoon aangaf dat het beter is al als de club snel word overgenomen en er duidelijkheid komt.

Bsiderats precies zo alles draaien ze in hun anti city propaganda beschamend hun macht wanhopig proberen te behouden.

18   20  
Nacman

De City staat op klappen een aantal kleine sponsors zien niks in om hun aandelen aan CITY te verkopen.
Bovendien wil city ook het gouden aandeel hebben om totale zeggenschap over de club.
Nu er openlijk en intern te veel tegenstand komt lijkt het er op aan te komen dat ze zich gaan terug trekken uit de deal.

10   29  
Noad1976

@ beest dat roep je steeds maar als je City cancelt dan krijg je de Amerikanen toch aangezien Vrolijk genoeg vermogen heeft. Dat weet jij ook of anders ben je wel heel dom.

6   26  
Noad1976

Niet genoeg vermogen;)

20   12  
Beest

@ noad

Daar gaan we weer met dat gelul in de ruimte.

Verklaar anders even waarom zowel de aandeelhouders als noad akkoord zijn gegaan met de plannen van Vrolijk?

Omdat hij niet genoeg geld heeft ? ;)

23   38  
Noad1976

City cancelt niets jullie willen dit cancelen met vieze machtspelletjes. Dit zijn geen supporters die voor het voetbal en voor de nac toekomst gaan maar voor eigen belangen en macht. Als City de club koopt dan is het gedaan met ze en kan NAC eindelijk een BVO worden zonder die onruststokers. De 5e colonne is al 10
Jaar elke serieuze trainer, eigenaar en investeerder aan het wegpesten.

12   31  
Noad1976

@ beest niets gelul de RVC greep in en de KNVB schiet het ook af jij neemt het risico dat het de Amerikanen worden of faillisiment met je Anti city gedram

19   32  
Scheppioni

Ton Lokhoff !! The man to be .....💛🖤

19   10  
Bas

@NOAD1976
Mooi om te zien dat jij nu ook om bent. Geen Disney circus Manchester City als het aan ons ligt!
https://www.ft.com/content/e1961ea2-d6c5-11e7-a303-9060cb1e5f44

Gelukkig wordt er gewerkt aan een lokaal alternatief.

17   35  
Noad1976

@ bas de city group heeft voetbal knowhow de amerikanen kennis van ijshockey!! Jullie zijn verraders van onze mooie club wel voorstander van Amerikanen en dubieus geld en commercieel uitbaten maar City moet eraan.

Met jullie keuzes gaat NAC verder naar de afgrond weet je ik gun bijna jullie nog 10 jaar nac telstar wat een kneuzen bij NAC voor wat invloed en macht te behouden en zo interessant te kunnen doen dat je echte nac supporter bent. Kansloos die supportersgeledingen die gaan dreigen de
fansites op te heffen als ze niet hun zin krijgen het nac beleid te bepalen en zelfs eigenaren en investeerders bedreigen.

10   34  
Noad1976

Lokaal alternatief na bedreiging stichting noad nog 6 weken anders failliet!

30   17  
Chris W.M.

@ NOAD1976

Ik lees hier alleen maar mensen die voor een lokale eigenaar zijn. Waarom blijf je bezig over die Amerikanen?

15   22  
Didier

Er zijn dus gewoon nog mensen die in de Amerikanen geloven. Die zijn al meerdere keren gewisseld van zgn. financier en zijn echt cowboys. Snap niet dat je wil dat onze club in hun handen komt.
Waarschijnlijk geloven er ook nog in Vrolijk die ook al 5 keer van strategie is gewisseld en gewoonweg niet bij de bel kan.
Echt bizar en een plank voor je kop heb je dan als je het mij vraagt! Ik zie ook helemaal niks in City, maar ben ook realist.
Overigens is de reden waarom ik (en m'n maten) al een paar jaar twijfel om geen scc meer te kopen dat NAC allang niet meer is wat het was toen ik in de jaren 90 m'n eerste wedstrijden bezocht.
Tuurlijk tijden veranderen, maar we hebben Vreven en Hyballa gewoon de laan uit laten sturen zonder enige actie of verzet. En bij de wedstrijd tegen rivaal Feyenoord waar we officieel degradeerde klonken er nadat we achter kwamen carnavalsliedjes van de tribune. De 'actie' afgelopen vrijdag staat symbool van wat we zijn geworden. Het Heerenveen van het zuiden.
Overigens wil ik niet alleen negatief zijn. Die gasten die naar Manchester zijn gevolgen waren met die actie voor mij wel een stukje van wat we ooit waren. Misschien dat daarom mijn verwachtingen van de actie tegen Jong Ajax wellicht te hoog waren.

24   10  
Beest

Hahah noad .

Wat zeg je nou eigenlijk allemaal?🤣
Snap je het zelf allemaal nog wel?

22   6  
Bzzzz

Ja ik ben tegen een overname door City.

Nee daardoor ben ik niet voor de Amerikanen. Dat is lood om oud ijzer.


Tegen City is voor mij op de korte termijn voor lokale investeerders. Op de lange termijn de aandelen terug naar de club halen.

21   16  
Beest

Hieruit kan je dus zien dat:

-noad1975
En john1912

Exact dezelfde persoon is.

Gisteren wist john1912 te vertellen dat de noad bedreigd wordt door de tegenstanders van City.

En nu beweert noad1975 ineens hetzelfde ?? 


Edit BSR: Je hoeft het niet elkaar eens te zijn, maar blijf een beetje fatsoenlijk

21   5  
Didier

Laat er een of meerdere lokale investeerders opstaan die het gaan doen met alle garanties en middelen die benodigd zijn voor een terugkeer naar de Eredivisie op termijn en zonder belang van een nieuw stadion!

20   3  
NAC4Ever

@AKKIE
03 April 2022, 12:14

Ik vind 78 geen representatief getal op 19 000.

25   4  
NAC4Ever

Ik wil in ieder geval een eigenaar wie 'maar' aan één club denkt, NAC Breda.
Is dat te veel gevraagd?

22   14  
steef

Hoeveel krijgt Naxioma hiervoor?
Of welk belang dient hij. Zo eenzijdig, zo doorzichtig.

26   10  
Bas

@NOAD1976
Ik begrijp uit je reacties dat je door emoties overmand bent en nu niet helder kan denken. Dat geeft niet. Dat kan ons ieder overkomen.

De City Football Group is de grootste proponent van de Disnyficatie van het voetbal. Zie het artikel in de Financial Times waar ik naar linkte. Dat is de reden waarom jij tegen de Global Football Corporation bent. Ook ben jij net als ik tegen dubieus geld en verraders. Dan moet je het met mij eens zijn dat CFG en GFC niet de juiste partijen voor NAC zijn. Gelukkig wordt er gewerkt aan een lokaal alternatief. Die gedachte zou jou rust moeten geven zodat je nog een beetje van je zondagmiddag kan genieten.

31   19  
Die ne gast

@geelzwartwit
Als je het niet eens bent met de koers van BSR, dan begin je toch gewoon je eigen website/blog.
Ik snap de keus van BSR volledig. Mensen moeten niet de indruk krijgen dat na een overname van City alles bij het oude blijft met wat de supporters doen. Deze koers van BSR geeft mooi aan dat het qua support gewoon kariger en schraler wordt. Kan je alvast wennen aan dat idee als City of de Amerikanen de boel overnemen.

17   33  
ELH

Nee nee stelletje fucking jankerds!!! Dan ook geen Amerikanen he!! Die vallen ook elk land binnen Syrië, Afganistan, Irak enz. Dat zijn pas foute mongolen! Daar hoor je hier weer niemand over.
Stel hypocrieten hiero met hun gejank over fout geld en vriendjes van Assad en Putin.
Schei toch uit man met die bullshit!!

18   6  
NAC4Ever

@ELH
De Verenigde Staten heeft die landen nooit willen inlijven.

24   12  
Nonkel Frans

De GeelZwarte loper is voor de lokale 💛🖤Koper (s) !

29   16  
Vrouwke

Ik heb vernomen dat ook Nouwens een optie gaat worden al dat niet in combinatie.
Lokale partij heeft absoluut mijn voorkeur. Hopelijk kunnen ze zich gaan verenigen en nac redden van city

24   25  
Nachoreca1

Met alle respect voor ton, mijn absolute NAC held, maar dat soort uitspraken moet hij niet doen. Zijn nergens op gebaseerd en werken averechts. Reageerder Didier hierboven,pleit voor lokale investeerders... dan creëer je dus exact de situatie waar we van af willen... of zijn de meesten wel tevreden hoe het nu gaat? Ik lach me werkelijk kapot om de drogredenen om niet voor city te zijn... ik heb in 10 dagen nog niets gelezen dat hout snijdt. Laten we het helemaal maar niet hebben over de ' acties ' van afgelopen vrijdag......

13   8  
Zwampie

City, Amerikanen, vrolijk of een combinatie.
Kan men ook de verschillen die daadwerkelijk er zijn op een rijtje zetten.
Men praat beide dat ze NAC in de ere willen en rond plek 5.
Wat is de waarde hiervan als we toch geen Europees mogen. Als dit ook bij de Amerikanen geldt zal er weinig verschil aan de orde zijn en zal het weer vriendjes belangen worden.

Ik wil een NAC waarbij de tegenstander de broek vol schiet om hier in Breda te komen. Waar rust komt en organisatie .
En 1 keer in de zoveel jaar Europees als dat erin zit.
Het interesseert me geen hol of er wel of geen reclame op het scorebord komt te staan(zelfs dit kon niet, want dat paste niet bij NAC)

Mee de tijd meegaan heet dat. En NAC terugbrengen in de subtop. Daar moet na gekeken worden, dat is toch wat we uiteindelijk willen.

28   12  
Die ne gast

@Nachoreca
Dat is dan wederzijds. Ik heb nog geen enkel goed argument gehoord waarom een overname door City wél goed voor NAC zou zijn. Kan jij ze voor mij anders nog eens op een rijtje zetten?

En wellicht gaat 5-6 gelijkwaardige lokale investeerders wel beter werken dan de alleenheerschappij van een Van Aalst? Iedereen doet alsof meerdere aandeelhouders niet kan werken, maar 18 aandeelhouders hebben de afgelopen jaren überhaupt nooit wat te zeggen gehad. Zie het briefje en de toon van Van Aalst aan zijn mede-aandeelhouders. Er is er maar één die bepaalt en niet 21.

30   7  
Chris W.M.

@ NACHORECA1

En ligt dat aan het feit dat de eigenaren ‘lokale’ mensen zijn, of het feit dat ze de ballen verstand hebben van voetbal en zich door de verkeerde mensen lieten adviseren?

20   9  
P

Nouwens, heb ik ook gehoord !!

19   31  
Bertus

Blijven we nu aan de gang om duimpjes te manipuleren of hoe zit dat nu?
Ik zie voorbeelden van plus 18 naar min 12 stuiteren, je kunt me héél veel wijsmaken maar dit toch écht niet.
Heel de tijd is de tendens al dat de reacties en duimpjes ver in het voordeel van de pro City mensen zijn, kan me niet voorstellen dat het plots anders is.
Vals spelen hoort niet bij sport maar zeker ook niet in het grote mensen bestaan.
Ga in de hoek staan en jullie schamen en stop met de club gijzelen en ten koste van alles je zin door willen drijven.
Ik vind het een steeds vieze laag bij de gronds spelletje worden, als ik al tegen City was dan zou dit een reden zijn om pro te worden, wat hebben jullie door de jaren heen veel kapot gemaakt zeg.
Had er tevoren geen idee van hoe erg dit was.
Trouwens volkomen met NAC Horeca en consorten eens hoor !

40   13  
Ivo

In Zwolle, Almelo, Waalwijk, Deventer, Nijmegen etc. etc. hebben ze ook lokale mensen. Maar die zijn er niet tegen wil en dank, die gaan er gewoon voor, hebben een plan, een visie.

Met de juiste mensen op de juiste plek kan NAC gewoon de weg omhoog inzetten.

Ons grootste probleem is dat de club al jaren gekaapt is.
De grootste fout die we kunnen maken is er via de City Group voor zorgen dat we de club nooit meer terugkrijgen.

14   11  
Martinus

Ik sluit me wel aan bij mensen hierboven die aangeven dat er veel nieuws niet besproken wordt. Alles draait om de overname, maar veel ander nieuws wordt gemist.

Ik snap het belang van de (inmiddels giftige) discussie over de mogelijke overname, maar laten we de rest niet negeren. Zeker ook omdat er dingen op de achtergrond kunnen plaatsvinden die toch ondergesneeuwd raken door de overname perikelen. Laten we ook naar ander NAC-nieuws kijken.

28   2  
Beest

100% eens met Ivo.

Het is een beschamend resultaat om van plek 10-12 in de eredivisie naar plek 9 in de kkd te gaan in 8 jaar tijd.

Waarvan we er 5 kkd hebben gespeeld.

26   34  
Ome Cor

Ton Lokhoff is een man, die moet gewoon een prima stoel geven in het Rat Verlegh stadion, voorzie hm op tijd van een biertje en gun die man een mooi avondje NAC met vrienden van vroeger.

Hopelijk is zijn hoofd een uiting van welvaart en heeft hij geen enge dingen onder de leden. Ik schrok in alle eerlijkheid van zijn hoofd. Dan mogen we Jefke van As een bijnaam geven.....
Maar nogmaals.. hopelijk is er niks aan de hand met Ton.

Maar terug komend op de persoon Lokhoff. Eren die man als oud speler, maar geen functie meer geven binnen de club mensen. Niet nog eens de mogelijkheid aangrijpen om hem over een half jaar weg te honen. Dat verdient hij niet.
Je gaat Annie van Hooijdonk of Ben van Bilsen ook niet opeens AD maken omdat ze al zo lang bij NAC rond lopen.

14   16  
Geelzwartwit

@omecor

Ik schrok helaas ook niet zozeer van zijn uiterlijk maar heel erg van het gebrek aan energie. Wie de club ook overneemt ik zie hem het liefst in een adviseursfunctie die er vooral voor zorgt dat een nieuwe eigenaar de brug kan bouwen tussen cultuur en NAC nieuwe stijl (topsport).

39   41  
Otjes

Lokale partijen (aannemers/ transport bedrijven , etc) met 0 voetbalkennis die Nac overnemen daar geloof ik niet in.

Dan komen alle oude bekenden weer terug en er zal nix veranderen.

City brengt voetbal kennis, goede trainers, een paar goede spelers, extra investeringen in jeugdopleiding voor Bredaas talent, etc. Er zullen ook wat extra sponsoren meekomen.

Dan zullen ook de Bredase talenten minder snel naar 010, 020, etc gaan. Denk dat het ook makkelijker wordt om spelers aan te trekken. Wie komt er nu naar Nac? Nou ja, dat zien jullie wel op het veld.

Anyway wie de voordelen van City niet ziet tov een lokale partij, heeft bier in z’n ogen….

33   29  
A

Ik ben inmiddels zo afgeknapt op deze site dat ik besloten heb hiervan geen gebruik meer van te maken.
Ik besef heus wel dat de personen achter deze site hier geen slapenloze nachten van zullen hebben. Het manipuleren van duimpjes en het niet dulden van een andere mening heeft tot deze stap geleid!!

15   13  
Didier

Nouwens zal het altijd met andere moeten doen. Heeft weliswaar z’n DC verkocht maar de genoemde bedragen zouden z’n complete vermogen betekenen. Als hij anderen erbij betrekt is het zeker een optie. Vrolijk en Nouwens lijkt met niet waarschijnlijk en niet wenselijk. Liggen elkaar niet en twee dezelfde types die binnen mum van tijd ruzie met elkaar zouden krijgen.

31   25  
Nacdictive

@die je gast:
CFG is de best gerunde voetbal maatschappij ter wereld en dan ga jij vragen om 1 reden om pro city te zijn (of althans niet tegen).

Zoals er meerdere aangeven: er worden gigantisch veel vieze spelletjes gespeeld voor zelfbelang. We willen met 'lokale' partijen door? Misschien moeten mensen eens gaan nadenken of dat dit ook juist het probleem is? 'oude jongens krentenbrood' 'ons kent ons'.

HtC hekelde het feit dat er geen topsportklimaat was in Breda. Ik ga nu ong 25 jaar elke thuiswedstrijd naar NAC maar dat was de mooiste periode. Ben ik dan een gloryhunter?

Ik ben eerlijk in het feit dat veel NAC geledingen / platforms gigantisch veel tijd en energie in NAC steken en staken en dit onbetaald doen. Dit neemt echter niet weg dat dit betekent dat NAC van eenieder is die NAC aanhangt, met scc / zonder scc / via televisie / op afstand of hoe dan ook en daar neigt het nu wel degelijk naar.

Er wordt een bepaald sentiment gecreëerd en alles moet wijken om dit te bevestigen.

Voor mij telt alleen het belang NAC, ik wil tweewekelijks voetbal zien met vrienden en het hoogste goed is daarbij naast gezelligheid een bepaald niveau, het niveau waar NAC thuishoort. City Group is heus niet perfect maar voetbalkennis hebben ze, Lommel is nu wellicht een voorbeeld maar focus ook eens op wat ze wel voor elkaar hebben gekregen. Eerlijk is eerlijk: Lommel en NAC zijn niet te vergelijken dat weten jullie zelf ook.

Dat we de ziel dan verkopen, vind ik kolder. Ik heb me de afgelopen 10 jaar nog nooit zo vervreemd gevoeld van NAC als in die periode en we hadden 'lokale' eigenaren. Alles staat en valt met prestaties, hoe tegendraads, Bourgondisch je ook wilt zien. Denken jullie niet dat het voor ex naccers die wel begaan waren met de club leuker was om in 1993 in de Ere te spelen dan de jaren ervoor anoniem in Eerste.

Moraal van het verhaal: laat ook het pro (/niet anti) City verhaal naar voren komen, uiteindelijk weet je pas achteraf wat goed is / was voor NAC, niet meer en minder.

Ik wens de mensen die moeten gewoon veel succes en dat ze in alle rust (zonder inmenging) hun keuze objectief kunnen maken in het belang van NAC!

15   26  
De baviaan

Tja Ton,
Alles een presenteerblaadje dan wil je..??

Laat dan maar.. beter dan ook je mond houden over de mensen die wel de moed hebben om de club verder te brengen.

Nac verder beengen doe jij niet en heb je ook eerder bewezen niet te doen of niet te kunnen.

Beter niet meer bij nac aan de slag!!

24   35  
Tip

Vier opmerkingen.
1. TL als TD bij NAC is lachwekkend. Dat schreef ik vorig seizoen al. Je ziet het leedvermaak en spotprenten van de buitenwacht al komen. TL een stoel in de RvC is nu nog haalbaar.
2. Een holding is een juridische constructie met grote bedrijfseconomische voordelen. NAC is dan juridisch een werkmaatschappij binnen de holding. Die werkmaatschappij kan hartstikke lokaal worden ingevuld. Met AD,TD, trainer etc. Ook kun je Ons NAC in de werkmaatschappij een belangrijke positie geven etc.etc. Als supporter merk je alleen dan we vooral een veel beter elftal krijgen.
3. Deze verkoop gaat bijna zeker in een impasse geraken. Vertel eens wat stichting NOAD moet doen? Je stoot altijd een groep supporters voor het hoofd. En als je het doet op rationele gronden ga je andere kandidaten vergelijken met CFG die miljarden hebben en voetbalkennis en ervaring. Succes met de keuze. ( Het gerucht dat leden van de NOAD stichting privé worden lastig gevallen zoemt rond, ik hoop dat het niet waar is.)
4. Voor supporters die het met me niet eens zijn noem me gerust troll etc. Belachelijker kun je jezelf namelijk niet maken. De buitenwacht lacht wederom de ballen uit de broek.

12   8  
Lamington

Iemand een stream?

21   13  
Bzzzz

@NACDICTIVE

Valse tegenstellingen doen het goed in het pro-City kamp.

Nee als je anti-City bent wil je niet dat een of andere Amerikaan het gaat doen, die eigenlijk gewoon het zelfde trucje uit wil gaan voeren.

Nee het wil ook niet zeggen dat je aandeelhouders wil die zich inhoudelijk met voetbal zaken bezig gaat houden, terwijl ze daar zelf geen verstand van hebben.

Het wil wel zeggen dat je handelshuis wil worden voor spelers. Dat je geen sturing wil van honderden kilometers verderop. Dat je geen eigenaar wil met foute relaties. Dat je wel wil dat spelers na de wedstrijd geïnterviewd kunnen worden ook als dat misschien niet goed is voor de marktwaarde. Dat lokale sponsors blijven. Dat de club ook in de plaatselijke gemeenschap zijn gezicht blijft laten zien. Dat supporters meer zijn dan onderwerpen voor je ‘commerciële tools’. Dat er niet ingezet wordt op een digitale ervaring. Dat ik niet elk jaar weer 20 nieuwe namen uit m’n kop moet leren. Etc.

Ja het wil zeggen dat ik liever geen aandeelhouders zou zien, maar dat ik besef dat dat op de korte termijn niet haalbaar is.

Ja dat wil dus zeggen dat er een investeerder moet komen. En een die weet dat hij de juiste mensen moet neerzetten die wel verstand hebben van het besturen van een BVO.

Maar het moet wel een investeerder zijn voor wie NAC nummer #1 is ipv #12.

20   16  
Andre

Tiësto, Hardwell. Oudbourg, vrolijk enz enz . Kom op . Breda en iedereen

26   12  
Baosje

Noad1976=Johnny1912

Zelfde schrijfwijze en liefst op de man spelend

Doodzwijgen en niet té veel aandacht geven...dat bloedt het vanzelf dood

23   4  
Baosje

@Andre

Je vergeet cafetaria Schraven 🤣

19   19  
Nachoreca1

@Die un gast ...
Ik vraag me weleens af of jij en je kompanen beseffen hoe slecht we ervoor staan ? We hebben 0,0 te eisen en nog belangrijker: we hebben werkelijk niets wat eigenlijk geld waard is. Overschat het allemaal niet te veel. Een man als van Aalst is zakelijk een topper en daar schaar ik me eerder achter als achter dat sentimentele noad gejank. Wie het ook in handen krijgt, het is hopen en bidden dat dat goed afloopt.

29   8  
Ivo

TIP
02 April 2022, 08:55
mijn advies , ga op zwart !!! Ik ga dat in ieder geval nu doen en ik ga NAC volgen op andere kanalen.

TIP
03 April 2022, 20:08
Jaaaa mensen, daar ben ik weer!

19   15  
Hubert

@Bzzz wat jij zegt geldt ook voor de tegenstanders. Waarom zou je de Amerikanen zien zitten en anti City zijn. De Amerikanen willen idd hetzelfde trucje doen alleen moeten alles nog opzetten en hebben niet een sjeik die he fund. Los van wat je van die sjeik vindt.
@Andre Tiësto gaat het absoluut niet doen, dat kan ik je verzekeren. Ook Ouborg gaat het niet doen.
Dat is het hele probleem van de locals. De paar met de echte middelen (Tiësto, Aartsen, CM, Van der Horst) gaan het niet doen. De schreeuwerds met een stuk minder centen (Vrolijk, Nouwens etc) kunnen het niet.

11   10  
Beest

@ivo

🤣🤣🤣

18   10  
die ne gast

@Nacdictive
City is inderdaad een goed gerund voetbalbedrijf.
En dat de overname van NAC door City goed is voor City en hun voetbalbedrijf dat snap ik ook wel. Maar waarom is het goed voor NAC? Wat zijn de argumenten daarvoor?
Van Aalst heeft bewezen telkens de foute AD en TD keuzes te maken voor NAC, maar waarom zou dat dan moeten gelden voor alle mensen in de regio Breda? Kijk inderdaad naar clubs als Go Ahead, Groningen, Heracles e.d.

@TIP
De mannen van Stichting NOAD kunnen het inderdaad nooit goed doen. Als mensen van Stichting NOAD bedreigd zouden worden, is dat onacceptabel. Punt.
Maar het valt me wel op dat het gerucht dat de mannen van Stichting NOAD bedreigd zouden worden, vooral door mensen uit het Pro-City kamp verspreid wordt...
Ik zou dat gerucht graag bevestigd zien door iemand van BSR of DROL.
Ik krijg nu meer de indruk dat men zich aan het indekken is dat er 'nee' gezegd wordt en dan à la Manders en Steijn bedreigingen door supporters weer de schuld kunnen geven. Het copy-paste lijntje naar de Telegraaf is in ieder geval recent nog getest door heet pro-city kamp: het lijntje werkt nog! Hoera!

Uiteindelijk moeten we het niet moeilijker maken dan het is: met wat extra geld doen we zo weer mee met de bovenste plaatsen. En dat geld is er in de regio Breda dus ook. Moeilijkheid zit vooral in het benoemen van de juiste AD, TD en trainer. Met nieuwe eigenaren heb je een beter verhaal om wél capabele mensen binnen te kunnen halen en dan kan de weg omhoog zo weer ingeslagen worden.

Positie Lokhoff vind ik lastig. Idealiter zou hij de technische man in de RvC moeten zijn, maar dan moet je wel afspraken maken dat hij in de RvC zit en dus niet te dicht op de TD en trainer mag gaan zitten en dat hij zich niet met de dagelijkse gang van zaken mag bemoeien. Ik weet niet of hij dat kan?
Voor een nieuwe TD en nieuwe trainer zou ik niet te veel in de oud-NAC vijver gaan vissen. Een frisse nieuwe start, vraagt ook om frisse, nieuwe mensen.
En zeker na deze stinkende overname-soap, zijn frisse nieuwe mensen, die geen rol hebben gehad in de overname-soap meer nodig dan ooit.

11   18  
Maarten

@ tiP, jij was toch weg hier?
Snap ik niet, zo nemen ze je niet serieus vrees ik.
Vond het juist zo’n goeie actie want ik ga hier trouwens ook nokken.

28   11  
H.V.M.

Ik verwacht net als Lokhoff dat de City Deal niet doorgaat.
Waarschijnlijk zal de RVC niet dwars gaan liggen.
Die is namelijk al geruime tijd ingepakt door Van Aalst.
Het kwartet met het 'gouden aandeel' zal zeer waarschijnlijk wél de boel blokkeren.
Zo niet, dan zullen we dat óók moeten accepteren én respecteren.
Voor het grootste deel zal dat niet meevallen.
Ook bij mij geen slingers aan de wand, mocht het alsnog doorgaan.

Het eerste seizoen onder de nieuwe vlag gaan we met aangrenzende zekerheid een beter NAC zien dat serieus mee gaat doen voor rechtstreekse promotie en dat mogelijk ook gaat bewerkstelligen.
Iedereen blij dus!!!
Het tweede seizoen (vooral bij eventueel niet promoveren) gaat de klad er inkomen.
Dat hebben we inmiddels gezien bij Lommel, Troyes en Girona.
De CFG heeft overigens in laatst genoemde club een minderheidsbelang van 44,3%.

CFG zou natuurlijk ook minstens kunnen gaan voor een Subtopper in een van de betere competities van Europa maar daar ligt hun doel niet.
Die Subtoppers hoeven geen toppers te worden binnen de CFG.
Nee, ze laten hun keuze bewust vallen op armlastige clubs.
Die zijn gemakkelijker en bovenal goedkoper over te nemen.
Het gaat ze er vooral om, om vliegtuigen vol met vaak jonge, onbekende exoten van over de hele wereld te laten spelen.
Breken er enkele door binnen CFG dan kan de kassa weer rinkelen.
De kassa van CFG uiteraard, want de clubs zelf blijven straatarm.
Het maakt ze ook nul komma nul uit of er Überhaupt fans op de tribune zitten.
Als de scouts maar komen kijken.
Dat is voldoende en dáár valt het geld aan te verdienen.
In de clubs of de cultuur daarvan, zijn ze absoluut niet geïnteresseerd.
Het gaat hun om het belangrijkste en dat is zoveel mogelijk geld binnen harken door er overigens zo min mogelijk in te steken.
Tot nu toe blijkt dat uitstekend te werken, want hun koopwoede is nog lang niet gestild.
Over het wel of niet een keertje 'Europa' in mogen, ga ik het hier niet eens over hebben.
De Sheik en zijn trawanten liggen er in ieder geval geen enkele seconde wakker van.
Het zal ze worst wezen.
Daar ligt hun belang niet.

19   13  
PatjeR

Wauw. Wat een reacties. De City trollen gaan het wat mij betreft niet redden. Dus NOAD1976 tot ziens.

Èén ding: ik hoop op Vrolijk/Nouwens/Ons NAC. Amerikanen zijn net zo vaag als city. Het gevaar is alleen dat we weer teug bij af zijn a la de grote 3.

Uiteindelijk draait het om de juiste mensen op denjuiste plek, rust en stabiliteit. Dan kan iedere combi het redden. En dan liefst lokaal en onafhankelijk!

12   20  
Tip

Inderdaad @Maarten. Ik heb tijdelijk gekozen even geen reacties te geven. Echter geheel stoppen is van ene kant ook het hoofd buigen voor mensen die hun wil willen opleggen vind ik. Dat is ook niet goed.
Daarom zal ik af en toe nog reageren als ik dat nodig acht. Als de nepinformatie m.i. iets teveel wordt.
Als NOAD de deal met CFG afkeurt begint het spel pas echt. Want wie gaat er dan komen ? Belangrijkste dat het democratisch gaat verlopen...... Tja....

1   8  
ELH

Een ban ja?? Voor wat??

1   8  
ELH

Ik heb niks gezegd

8   20  
Noad1976

Edwin de Graaf heeft een goed gevoel overgehouden aan zijn eerste gesprek met de City Football Group. Zij willen NAC Breda over gaan nemen, maar stuiten op felle weerstand van de supporters.
De Graaf begrijpt die weerstand, maar benadrukt zelf goed met de vertegenwoordigers van de City Group te hebben gesproken. "Ze zijn erg ambitieus en willen met NAC naar de Eredivisie", vertelt hij tegenover Omroep Brabant. "Ze vroegen ook naar mijn ambities en hoe ik dit in wilde vullen. Dat heb ik ze verteld. Voetbalinhoudelijk had ik er een goed gevoel over."
De investeerders willen namelijk doorpakken en dat hoopt de trainer zelf ook te kunnen doen. "Ik heb aangegeven dat ik niet zit te wachten op nog zo'n jaar. We willen allemaal dat NAC meedoet

7   18  
Noad1976

@patjer hoop dat je een spaarpot hebt want dat lokale alternatief van je is puur bluf er is tot nu toe geen enkele vermogende lokale ondernemer die genoeg op tafel legt. Dus lekker in Efteling sprookjes blijven geloven!

14   21  
Tip

Je avond is weer goed he. Weer 10 duimen omhoog met een niet inhoudelijke opstokerige reactie. Hier krijg je er gratis nog een paar 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

9   17  
Tip

Vorige reactie gericht aan mijn grote vriend @Ivo.

7   18  
Tip

@HVM. Ik begrijp je reactie. Maar al nagedacht wat er gaat gebeuren als Stichting NOAD de deal met CFG afkeurt ? Dan moeten ze binnen relatief korte tijd met een alternatief komen. Een beter alternatief. Maar wat is 'beter'? Dat zal ook weer de RvC dienen te passeren. En gaan de aandeelhouders ja zeggen tegen die nieuwe kandidaat ? Zij verkopen de aandelen en kunnen volgens mij altijd nee verkopen. Geloof me het wordt een litanie zonder einde als het nu niet doorgaat. Maar goed dat kan een nieuw zijn.

11   7  
Beest

@noad

Ik snap dat je het steeds wilt ontkennen want dat is niet goed voor je procity verhaal.

Vrolijk had 20 miljoen gereserveerd in 5 jaar voor NAC. Dit was volgens mij in zijn 1tje( dat weet ik niet voor 100%) zeker . Hij heeft nu een Bredase medeinvesteerder gevonden volgens Van aalst zelf.

Waar staat dat city meer gaat betalen dan Vrolijk? Precies nergens.

Helemaal prima dat je pro city bent. Maar het Bredase alternatief is er en daar gaat ook gebruik van worden gemaakt.

9   19  
Noad1976

@ Baosje jhonny12
heeft maar 1 ding met mij gemeen hij wil NAC gerund door een BVO met een plan voor de toekomst.

Jullie kunnen ons trollen noemen en John Karelse negeren. Edwin de Graag kapot maken. Steijn bedreigen. Wim van Aalst als vieze Rotterdammer bestempelen. Mander als kut hagenees. Maar jullie zijn het grootse uitschot van NAC met een iq van pinda.

5   9  
Tip

nieuw moet zijn.....keus

5   18  
Noad1976

@ beest de RVC en de KNVB willen Vrolijk niet dus houd maar op

12   6  
Beest

@noad

1)De knvb wilt Vrolijk niet? 😅 verklaar dat even.

2) De rvc heeft niet zoveel te willen. Die zijn de spreekbuis voor de aandeelhouders en die willen hun aandelen verkocht hebben voor Juli.

9   18  
Tip

De laatste voorlopig weer even.

@Vrolijk had 5 miljoen voor de aandelen. En, volgens zeggen, 7,5 miljoen voor NAC gespreid over 3 jaar.
Inmiddels heeft hij dit geld niet meer en heeft zeker een tweede en waarschijnlijk zelfs derde partij nodig.

Fijne avond allemaal.

8   1  
Jammer

Wanneer voldoet een reactie niet aan de voorwaarden?

In principe is het heel simpel: als je binnen algemeen geldende fatsoensnormen blijft, is er weinig aan de hand. Om toch wat houvast te bieden, vind je hieronder een (niet uitputtende) lijst met voorbeelden. Onze reactiebeleid wordt overtreden, wanneer reacties de volgende zaken bevatten:

1. Scheldpartijen

Ik zou zeggen: "Redactie, handhaaf je eigen regels eens".

8   15  
Noad1976

@ beest

Vrolijk moet geschikt worden bevonden qua UBO , voldoende middelen en herkomst van gelden.

Vrolijk wil heel graag maar het lijkt hem te gaan om een stadion te bouwen niet om NAC structureel naar de eredivisie te brengen. Die 20 miljoen . 7 miljoen naar aa deelhouders. 13 miljoen delen door 4/5 jaar. Dan investeert hij netto 2,5 miljoen per jaar in NAC.

Dat is terug bij af. We willen juist niet weer over 4-5 jaar de club moeten verkopen.

11   15  
Ome Cor

De NAC cultuur, eigen identiteit, mensen uit de regio.....dat is ook werken met Lokhoff als kind van de club als de TD.

Maar Pierre (die toch ook wel heul heul erg belangrijk voor NAC is geweest hoor) willen we dan weer niet.

Lokhoff als trainer was overigens geen succes. Wat te denken van Karelse, Gudelj, Steijn, assistent Penders.....

Nu riep meneer Lokhoff bij ESPNde namen van Arnold en Vidmar. Is dat garantie tot succes ? En vinden we dat na een maand ook nog steeds ?

Pak alle oud NACcers er maar bij en iedereen kun je de ideale trainer noemen.
Nee, daar gaan we een goed gevoel van krijgen.

10   7  
Beest

@ noad

2.5 miljoen extra investeren per jaar. Welke eigenaar van NAC heeft dat ooit gedaan?

Waar staat dat city zoveel gaat investeren? Die zullen dure speler kopen en bij NAC stallen. Maar daar is niks voor NAC zelf bij .

20   6  
Fritske d'n Olifant

Goed stukje bij Espn. Als er al in geknipt zou zijn dan lijkt me dat eerder uit gemakzucht of tijdgebrek te zijn gebeurd want als BSR ons al bewust van informatie zou onthouden dan hebben ze daar in dit geval geen enkele baat bij gehad. Lokhoff legde heel goed en helder uit hoe de vork in de steel zit en Danny Buijs legde de vinger op de zere plek door te benoemen dat er onder de huidige eigenaren een grote bende van is gemaakt en dat daar het probleem van NAC zit. Lokhoff zei alleen wat de plannen van de Amerikanen waren en welke mensen ze daarbij wilden betrekken. Niet dat de plannen beter waren dan die van City of welke andere partij. Mensen moeten echt wat beter of minder selectief luisteren.

Verder is het schandelijk hoe er door types als ome Cor over Ton Lokhoff gesproken wordt. Ja, Ton heeft geen sixpack meer en geniet terecht duidelijk van het leven. Heeft dat iets te maken met zijn kwaliteiten? Heeft hij daardoor minder verstand van voetbal? Ton heeft meer kennis en verstand van het spelletje in zijn linkerteennagel dan 10 ome Cors bij elkaar. En dan ook nog eens suggereren dat hij iets onder de leden zou hebben, bah. Ook de suggestie dat Ton een wegloper zou zijn en hem daarmee in mentaliteit gelijk stellen aan de huidige spelersgroep is misselijk. We weten allemaal niet wat zich achter de schermen tussen Lokhoff, Steijn en Manders heeft afgespeeld en blijkbaar wil Ton het daar niet over hebben of wordt hem daar niet naar gevraagd. Maar wij hebben onze mening al klaar.

Verder bepaalt Ton zelf wel of hij zich in een TD functie ziet of liever zitting neemt in de RVC in de toekomst. Met zijn voetbalknowhow, kennis, ervaring en liefde voor NAC is Lokhoff altijd van toegevoegde waarde.

6   18  
Noad1976

City zal volgens de FIFA regels maar een beperkt aantal mogen verhuren dooverkopen. Dus zeg maar 50 procent eigen eigendom spelers 50 procent huur. City verdient op 50 procent handelswaar. NAC op 50 procent bij verkoop.

En we hebben een selectie die NAC naar bovenkant eredivisie brengt.

Erediviegelden tvinkomsten meer supporters in het stadion. Sponsoren die meer willen betalen bij meer exposure….noem maar op.

Trainingsaccomedatie verder verbeterd et etc

8   16  
Noad1976

@ Fritske de Olifant Tonnie Sixpack heeft zijn ziel verkocht aan de Amerikanen dan ben je al klaar toch als je dan ook nog roept ik wil de NAC identiteit behouden hoe dom kan je zijn

8   5  
Beest

@noad

Hmm okee. Voor het eerst dat je nu ook echt met argumenten komt. Misschien zit er wat in.

Ik vertrouw city nog voor geen meter. We zullen noad moeten afwachten.

15   11  
Just me

Is het pro kamp ondertussen al georganiseerd? Hebben ze al acties op de planning staan? Een eigen platform misschien…

Of blijven ze alleen hier anoniem reageren en hebben ze de ballen niet om uit de anonimiteit te treden.

9   4  
Fritske d'n Olifant

@NOAD1976

1. Heb jij de plannen van de Amerikanen gezien? Weet jij wat ze met NAC van plan waren of baseer jij je alleen op de brief van WVA?

2. Lokhoff geeft aan dat hij alleen in het begin met de Amerikanen heeft gesproken. Hij is dus geen onderdeel van die groep. Heb je überhaupt wel gekeken?

3. Dus omdat Lokhoff met de Amerikanen gesproken heeft, is hij ineens af? Ik kan me herinneren dat begin dit jaar iedereen hier liep te gillen dat NAC zsm de boel aan de Amerikanen moest verkopen want die zijn zo lekker zakelijk. Zijn al die mensen nu ook af? Doe niet zo ontzettend kinderachtig.

6   15  
Noad1976

@ just me graag jouw volledige naam en adres als je dat van anderen ook eist. Waarom is dat zo relevant voor je?

Net als de stichting noad ( familie) leden krijg ik dan fanmail zeker.

4   15  
Noad1976

@ fritske de olifant jij en Tonnie Sixpack sxhieten toch City af ol basis van opgeven eigen identiteit en dan ga jij nu zeggen dat we dus niet de plannen van City serieus moeten nemen maar wel die van de disney Amerikanen omdat die trekpop lokhoff daar slim wegzetten.

Wake up de Amerikanen komen als handelshuis misschien nog wel harder en zonder voetbalknowhow snel geld verdienen en door.

4   15  
Noad1976

@ beest respect omdat jij reageert inhoudelijk en niet op de persoon ook al hebben we flinke discussies. Ik vind de troll opmerkingen erg vervelend. We zijn allemaal supporters niemand is in principe meer of minder supporter. Ik wil echt afstand nemen van oproepen tot namen bekend maken en verkapte dreigementen. Ik ga nu maar slapen dat is beter we wachten idd stichting Noad af

12   2  
Fritske d'n Olifant

@NOAD

Misschien moet je eerst eens gaan terugkijken. Lokhoff zelf schiet de plannen van City helemaal niet af. Hij geeft alleen aan wat de mening van de verschillende supportersgeledingen is en waarom zij tegen zijn.

Verder heb ik mij nog nooit uitgesproken voor de Amerikanen en heb ik behoud van identiteit nooit aangevoerd als belangrijkste argument om tegen City te zijn. Alsof iedereen die tegen City is een melancholische wappie is. Maar blijkbaar stop je graag mensen in hokjes.

15   19  
Ibio

Tonnie Lokhoff,
Als speler een held, maar is helaas ook de slechtste trainer die ik in 30 jaar bij NAC heb gezien.

Van mij mag CFG het overnemen.

22   31  
Belgische Naccer

Grappig dat het anti-City kamp iedere strohalm vastpakt om het tij te keren. Dit Lokhoff verhaal is ook weer aandoenlijk. Lokhof had een deal met de Amerikanen...een nog vagere partij dan City...waarvoor alle argumenten die nu tegen City aangevoerd worden, ook allemaal geldig zijn...dus wat zit hij nou te blaten over identiteit..Nee, bij de Amerikanen zit dat goed! man man man...het is de wereld op zijn kop.

En dan verder...

Ik lees hier ook dat er een aantal sponsoren dreigen te zullen stoppen als City de nieuwe eigenaar wordt...
Lekker belangrijk...Waar waren jullie in dit verhaal dan?
Heel Breda en omstreken heeft de kans gehad om een bod te doen, maar alleen Vrolijk heeft wat geprobeerd, maar heeft te weinig geld, en moet zich vergezellen van partijen die een keer of 10 zo schimmig zijn als City.

Nou guess what? Geld is straks geen issue meer, als City de nieuwe eigenaar wordt. Dus die paar duizend euro per jaar van de lokale slager die doen er straks niet meer toe.

De angst regeert...nog steeds. En in mijn ogen volledig onterecht. Kijk naar wat er gisteren op het veld stond...
Bij Lommel hebben ze in ieder geval Verschueren...dat zou bij ons momenteel de beste veldspeler zijn...NAC stelt sportief geen reet meer voor mensen. Maak je daar eens druk over...in plaats van of we volgend jaar nog wel Europees Voetbal mogen spelen...man man man...

Het word met de dag ongeloofwaardiger hier...
En over het massale protest zullen we het maar niet meer hebben zeker?

Ik vind het triest dat BSR een zo gekleurd en subjectief beeld geeft over deze City Deal. Plaats eens een artikel dat neutraal is over de City deal. Zet de voordelen eens op een rij...zoals een financieel onafhankelijke toekomst, een hogere kwaliteit spelers, dan de amateurs die er nu rondlopen...leuk, aanvallend voetbal....eredivisie...! een VOL stadion, ik kom naar het stadion hoor voor een Manu Garcia en een Angelino! Zou dat lukken BSR? Of is dat te veel gevraagd. Waarschijnlijk het laatste...

Want voor Mashart of Ligeon of Malone of Maria, of Antonia, of tja, ik kan moeilijk alle 30 Steijn en Manders spelers opnoemen hier...kom ik niet naar het Stadion, en met mij 1000-en andere supporters die volgend jaar wegblijven als er niets veranderd. Als deze deal niet doorgaat graaft NAC haar eigen graf.

Er is geen alternatief...wanneer beseft men dat eens? Wim van Aalst weet het al een paar weken. Of heeft stichting NOAD al met Tiësto gebeld? Ik zie het niet gebeuren. NAC is Breda, maar Breda is geen NAC gebleken. Dus komt er een rijke Sjeik die wel durft. En daar moeten we respect voor hebben. Want ze betalen echt veel meer dan NAC op dit moment waard is. Dankzij het wanbeleid van de laatste 10 jaar. We moeten blij zijn met deze kans. Schrijf dat eens op. Als ik alle blaatverhalen hier lees van het anti-City kamp, dan snap ik best goed dat van Aalst en consorten er klaar mee zijn. Want wie de nieuwe eigenaar ook zal zijn, hij is al afgeschoten voordat hij begonnen is bij NAC. Zo is het altijd geweest, en zo zal het ook altijd blijven.

Het alternatief is failliet. En veel sneller dan we denken. Sportief zijn we al failliet en met de miljoenen die onder Steijn en Manders verkwanselt zijn, zal het financieële failliet niet lang op zich laten wachten.

Wat was het ook weer? We zijn bang om het Lommel van de KKD te worden? Dat zijn we allang hoor...en wat was het nog meer...identiteit, clubcultuur? We kunnen niet winnen van Helmond Sport, Dordrecht en Jong Ajax...en niemand maakt zich er druk om...Mattijs Manders zit nog gewoon op zijn plek...na de ene flater na de andere....niemand maakt zich er druk om...We hebben nog 1 goede speler, Olij. De rest is verkocht, gratis weggegeven of gevlucht, niemand maakt zich er druk om...wat waren nog meer de "minpunten"...oja een handelshuis van spelers en ieder jaar een nieuwe selectie....ok, en wat denk je dat er de laatste 10 jaar bij NAC is gebeurd? Juist...ieder jaar een nieuwe selectie en al het tafelzilver is inmiddels verkocht of gratis de deur uitgelopen....

Het kan alleen maar beter worden onder City, mensen. Ome Cor weet het zelfs!

Plaats eens een onafhankelijk, objectief artikel...iemand....hier op BSR kan het blijkbaar niet...BN De stem? nee...die Yadran Blanco schrijft ook alleen maar gekleurde artikels....het VI artikel was het meest realistische verhaal wat er geschreven is. Zakelijk, objectief, zoals het hoort. Zonder emotie of angst.

Ik wacht het af. Heeft stichting NOAD al een gelijkwaardig bod van 7.1 miljoen? Die aandeelhouders gaan echt niet tegen stemmen. Waarom zouden ze? Ik heb nog geen enkel geldig argument gelezen hier. En anders...zie boven.

Hup NAC. Ik wens iedereen veel wijsheid toe.

WELCOME CITY! PLEASE MAKE US PROUD AGAIN!

17   10  
Kinderkaartje

@Belgische Naccer

"WELCOME CITY! PLEASE MAKE US PROUD AGAIN!"

Man. man, man. serieus? Da's godverdomme hetzelfde als 3 ton erven van een tante die je niet kende of wist dat ze bestond, daar een Lambo van kopen en dan de gebraden haan uit hangen in Monaco met andermans geld.

Make us pathetic snobs again, zil je bedoelen.

26   4  
die ne gast

Nogmaals waarom hebben alleen Pro-City mensen het over geruchten van bedreigingen aan (familie)leden van NOAD?
Het lijkt mij dat juist in het pro-regionale kamp meer mensen te vinden zijn, die de (familie) leden van de NOAD-mensen goed kennen en die zouden dat dan toch ook melden of oproepen om het niet meer te doen? Waarom zie ik geen berichten van die kant?

Noem me paranoia, maar sinds de City-deal boven water gekomen is, zijn hier een heleboel nieuwe nicknames verschenen, die allemaal pro-City zijn en verschillende frames gebruikt hebben om de discussie en anti-geluid te smoren:
- Laten we eerst de plannen afwachten
- er is geen alternatief
- laten we het weer over voetbal gaan hebben
- manipuleren van de duimpjes (en daar weer over gaan klagen)

Of anders probeerden de discussie te ontregelen door persoonlijke vijandigheden of veel nietszeggende reacties achter elkaar te plaatsen, zodat het zoeken naar de echte discussie en argumenten bemoeilijkt wordt.

En nu zijn we blijkbaar op een punt dat er ook Fake News gemaakt moet worden om de boel te laten kantelen?

Ik snap dat mensen verandering willen. Dat willen we allemaal. En ik kan -tot op zekere hoogte- ook nog begrip opbrengen dat mensen denken dat City NAC zou kunnen helpen, maar als je na alle argumenten de afgelopen dagen alles nog steeds alleen maar positief in het voordeel van City uitlegt en de mogelijke 'downsides' niet (h)erkend en daar niet op wil ingaan, dan houdt het wel een beetje op.

Het wordt vemoeiend. Alles is voorlopig wel gezegd. Het wachten is nu op meer duidelijkheid over het proces (zijn er al bijeenkomsten van de RvC en stichting NOAD gepland?) en wanneer worden die beslissingen naar buiten gebracht?
Wat is het tijdspad en wat zijn de deadlines (bijv. voor het aandragen van een alternatief?).

BSR kan wat mij betreft de reactie-mogelijkheid voorlopig wel sluiten. Scheelt een hoop ergernis over en weer. Ik voel me een soort pitbull die te graag hapt naar alles wat riekt naar een georkestreerde beïnvloedingscampagne. En ik trap er dus elke keer weer in door te reageren.
Meest vermoeiende vind ik eigenlijk nog wel dat door de vele nieuwe nicknames de verdeeldheid onder de NAC-supporters veel groter lijkt dan hij is.

Op Twitter is bijna niemand pro-City. Daar kan je openlijk zien wanneer een account is aangemaakt...

Het is een beetje het klimaatdebat: 99% van de klimaatwetenschappers is het er over eens dat klimaatverandering een probleem is. 1% niet.
Dan worden in de TV-studio 1 wetenschapper uitgenodigd die voor is en 1 wetenschapper die tegen is, waardoor het voor de kijker thuis lijkt alsof 50% van de wetenschap het een probleem vindt en 50% niet.

Ik weet ook wel dat niet iedereen fel anti-City is. Te veel supporters snakken naar verandering en sportief succes, maar dat wil niet zeggen dat ze pro-City zijn. Ze weten het gewoon niet en zien echt de voor- en nadelen wel. En ze zien het allemaal wel, maar ze denken dat ze er geen invloed op kunnen uitoefenen, vandaar ook de rare sfeer afgelopen vrijdag. Niet voor, niet echt tegen, dus ik houd mijn mond.
De nieuwe nicknames zijn hier veelal wél 100% pro-City en ook nog anti-supportersgeledingen. Dat is een combinatie die alleen in de kringen rondom Mattijs Manders en Van Aalst voorkomt en daarom de verhoudingen binnen de NAC-supporters niet goed weergeeft en een digitale verdeeldheid creëert die niet de werkelijkheid is. Zoals gezegd: vermoeiend allemaal.

23   9  
Kinderkaartje

@die ne gast

Het is een doorzichtig spelletje van de sjeik pijpers.

Ik denk dat de bedreigingen van hetzelfde kaliber zijn als de verzonnen bedreigingen aan het adres van Steijn, waar dit hele circus mee is begonnen.
Verzinsels dus, die maar wat graag worden opgepikt door de media, want die leven nu eenmaal bij de gratie van onrust, op welk vlak dan ook.

Als je weet hoe je de media (hallo Telegraaf!) bespeelt, hoeft maar een aantal personen iets dergelijks te roepen en voor je het weet ben je voorpagina nieuws.

En verder denk ik dat Noad1976 een nick is voor Mattijsje Manders. Je hebt de gewone sjeik pijpers, maar Noad1976 is next level. Hij is dusdanig fanatiek dat er meer van af moet hangen. Ik denk dus dat zijn baantje op het spel staat.
Bij elke andere partij is Manders sowieso out. Met city heeft deze sokpop nog een kansje.

Mattijsje vecht dus voor zijn laatste kans.

8   8  
Dunhector

Ik hoop echt dat iemand dit overneemt,na de ronduit schandalige vertoning van vrijdag avond

11   3  
Kinderkaartje

@Dunhector

Dat was ook exact de bedoeling.

Wat vind je van Vrolijk c.s. ?

26   8  
die ne gast

@Belgische NACCER

hier een wat objectiever artikel waar het hier echt om gaat:

https://www.nrc.nl/nieuws/2022/04/01/bijt-de-sjeik-uit-abu-dhabi-zijn-tanden-stuk-op-nac-breda-a4106434

Amerikanen zijn voor iedereen een gepasseerd station en waarschijnlijk nog erger dan City. Het gaat over behoud van je eigen zelfstandigheid en de regionale verankering van de club.
Inderdaad zal het sjeik niet uitmaken of sponsoren bij NAC stoppen of niet, maar dat betekent wel dat jij volgend jaar naar een lege hoofdtribune zit te kijken en dat heeft weer invloed op de sfeer en is de eerste stap op weg naar een Vitesse-sfeer.

En iedereen maakt zich juíst druk om het sportieve verval. Daarom wil iedereen verandering. Een groot deel van de supporters is gewoon niet overtuigd dat City het sportieve succes gaat brengen. In bovenstaand NRC-artikel wordt gequoot uit een City-document waarin staat: "wij geloven dat de handel in niet-kernspelers winstgevend is. Het uitlenen van spelers is de beste route voor het ontwikkelen van spelers en het creëren van waarde".

Ik lees dat als: City is niet geïnteresseerd in sportief succes voor NAC. Het gaat puur om de ontwikkeling van de spelers.
Precies de reden en instelling waarmee de Jong teams in de KKD het veld opstappen en waarom wij een hekel aan Jong teams hebben. Wij worden gewoon een Jong team van City en mogen dan naar de Brandon Barkers en Ashley Smith-Browns van deze wereld kijken.
Een enkele keer zal er eens een Angelino tussen zitten, maar het stadion zal echt niet vollopen als die Angelino met een Faupala moet voetballen...
Persoonlijk kom ik wel naar het stadion voor Boris van Schuppen en Luc Marijnissen, maar niet voor Eric Palmer-Brown.

NAC financieel onafhankelijk? NAC wordt financieel juist compleet afhankelijk van City!
City hangt NAC vol met schulden (7 mln spelersbudget bij Lommel). Als je dat drie keer doet is de schuld inmiddels zo ver opgelopen dat je nooit meer van City afkomt.
Het is hotel California van de Eagles: you can check out anytime, but you can never leave.
Je kan de verkoop aan City nooit meer terugdraaien. It's a one way ticket. Als City NAC wat laag inschaalt op de prioriteitenlijst en elk jaar de vierde of vijfde garnituur spelers stuurt, kunnen ze dat jaar na jaar volhouden als dat past in hun 'spelers-ontwikkelingsplan'.

Verschueren voetbalt trouwens inmiddels bij Sparta. Zou jij als Belg toch mee hebben moeten krijgen?

7   20  
Dabbert

Ik wil geen City. Ik wil de Amerikanen met Ton Lokhoff als technisch directeur. Stewart als algemeen directeur. Peek als commercieel directeur. Ronald Spelbos als manager. Ik wil Arnold of nog liever Stijn Vreven als trainer. Onder Vreven heb ik voor het laatst genoten van het voetbal van NAC.

5   24  
Bredaaaa

Mooiste scenario is dat van Aalst en co alle aandelen aan NAC teruggeven. Werken met een voorzitter en goede rvc. De Graaf en Hellemons een contract geven voor onbepaalde tijd. Een sterke technische directeur als Lokhoff. Inspraak van elite supporters zoals stichting breda loco's, bsr etc. Zij zijn cultuurbewakers.

13   3  
ctk

Ik ben ook tegen de over name door MCG, maar er MOET wel iets gebeuren anders spelen we over 10 jaar nog in de KKD, want wat er vrijdag op het veld stond viel van lamlendigheid bijna om.
Zoveel treurnis heb ik sinds de jaren 80 niet meer gezien, met die gasten bereik je helemaal niets.
Tijd om schoon schip te maken en opnieuw te beginnen en ja, daar is geld voor nodig, geld dat NAC zelf niet heeft, dus zal iemand een flinke investering moeten doen en dus moet NAC wel over worden genomen en liefst door mensen met hart voor NAC.

24   17  
NAC!!!

@Belgische naccer.

Je moet je eens even wat meer verdiepen in de club NAC, en wat NAC betekend/voor staat in Breda en de omgeving e.d.

Ik stel voor dat je eens naar Lommel gaat kijken, Verschueren speelt ondertussen in Sparta 🙈🙈🙈🙈🙄.
Tis maar dat je het weet.

PS: ook uit België hier maar heb de indruk. (Kan fout zijn) dat je NAC als club toch niet goed kunt snappen qua cultuur en dergelijke.

City is het medicijn niet, dat is het vergif!

9   18  
ELH

@NAC!!!
Laat Belgische Naccer met rust, met je verdiepen. Die gast komt er waarschijnlijk al langer als jij. Snel terug in je hok.

2   1  
Cool Hand

Ik wil Betamax, Dabbert.

8   6  
Nonkel Frans

@OmeCor waarom blijf je toch zo ziekelijk negatief bezig ? Wat en wie dienen je opmerkingen eigenlijk? Je trapt jezelf vooral omlaag in plaats van de anderen die je denkt aan te moeten pakken.

9   0  
Die ne gast

Zoals ik zei. Het wordt vermoeiend hier. Laatste paar reacties zijn allemaal weer persoonlijke sneren naar elkaar. Verder geen inhoudelijke discussie. Wachten op nieuws over het (vervolg)proces wordt er zo niet leuker op…

10   15  
Bozke

Geen idee wat de oplossing is. Vooraf had ik gezegd geen city of miljardair speeltje. Maar als city nu niet doorgaat is de club echt het lachertje en alles nog onprofessioneler dan ik ooit in mijn nachtmerrie had gedacht.

En dan? Heintje Davids Vrolijk? Ik geloof er niet in. Amerikanen, geen idee maar niet slechter of beter dan City in mijn ogen.

Gokken dat er ergens uit alle puinzooi toch een partij opstaat?

Of uit clubliefde lekker door rommelen en straks gezellig met RBC voetballen in de Brabantse kelder klasse.

Dus wat mij betreft toch maar hopen op City en hopen dat alles goedkomt.

10   4  
Dos

Aan BSR het verzoek om de reactiemogelijkheid te verwijderen totdat er duidelijkheid is.
De reacties naar elkaar zijn regelmatig schofterig en totaal onnodig. Ik snap dat de crew geen tijd heeft om iedere reactie te screenen, dus dit lijkt me de beste oplossing.
Alles is inmiddels wel gezegd door de mensen die voor, neutraal of tegen zijn.
Laat iedereen in zijn waarde en laat het verder aan Noad over.

Hup NAC !

9   9  
Tip

Inderdaad @DIE NE GAST. Op dit niveau discussiëren , met trollen, pijpen etc., moet je niet willen. Veel mensen haken terecht af. Nadeel is dan wel dat de berichtgeving te eenzijdig wordt. Dus kies ik er voor af en toe mijn mening ventileren en dat probeer ik netjes te doen. Groffe reacties lees ik niet. Niet proCity en niet AntiCity.

Als NOAD de deal afkeurt, wat hun goed recht is uiteraard, is er nog niets opgelost. Daar ben ik van overtuigd.

Mijn persoonlijke mening. Kies voor de bedrijfseconomische veilige haven van een holding met ruim voldoende geld die bekend zijn in de voetbalbranche. En vul vervolgens de werkmaatschappij NAC lokaal in met : een aansprekend elftal, een te pruimen AD, een jonge deskundige TD en een RvC waarin enkele oude spelers. Geef in de werkmaatschappij NAC, Ons NAC een belangrijke positie voor supportersparticipathie.
De schouders eronder.

Ik zie oprecht geen andere oplossing. Mocht er een lokale partij zijn die dit ook allemaal waar kan maken en dus eveneens ruim voldoende geld heeft ben ik daar natuurlijk voor !!! Maar noem eens namen......

4   30  
steven73

Dit is de man die ervoor heeft gezorgd dat we in deze situatie zitten. Hij heeft nooit willen samenwerken met Maurice Steijn. Wat je ook van Steijn vind, als baas moet je wel met de zittende coach samenwerken en dat kan Lokhof niet. Tevens heeft hij vanaf minuut 1 rare dingen gedaan intern. Stop eens met het verheerlijken van deze man. Lokhof heeft alleen het beste met zichzelf voor en absoluut niet met NAC. Stop ook met het verheelijken van andere oud nac gediende. we zitten in andere tijd en op de ouderwetse manier word het nooit meer iets met een BVO zoals NAC ( fortuna, zwolle, Cambuur, W2, etc etc)

14   1  
Willem 4,5

@ steven73 ga je schamen met zo,n commentaar. Steijn ophemelen, een van de grootste oplichters die ooit bij NAC heeft
gewerkt samen met de Haagse kliek. Ton hoeft helemaal niet zo nodig, hij is financieel onafhankelijk en wil NAC helpen als het nodig is. Natuurlijk is hij van de ' oude ' garde. We zitten jammergoeg niet in Italië waar spelers zoals hij met respect worden behandeld zo lang ze leven. Nee, afzeiken en alleen het geld laten prevaleren dat is de modus van het moderne voetbal. En een ding is zeker, de deal met City gaat niet door, dat Weet Ton al lang. Hij heeft namelijk contacten in alle geledingen van NAC. Maar ja, Manders zal jouw mannetje wel zijn, dat is ons toppertje ,toch? Die zou zijn eigen moeder nog verkopen als het hem goed uitkomt.

1   17  
John de Beuker

Ook ik vind dat B-Side Rats zich de laatste weken laat kennen in zijn verslaggeving, of beter gezegd: het gebrek aan (neutrale) verslaggeving. (Ex-)redacteuren kunnen zich wel verschuilen achter het argument dat het allemaal voor de lol en voor de hobby is, maar zo werkt het niet helemaal. Door de gegroeide statuur van B-Side Rats is er in mijn ogen wel sprake van een (journalistieke) verantwoordelijkheid naar de lezers toe.

Oprecht vraag uit interesse: heeft B-Side Rats ooit een ledenmodel (zoals de Correspondent) overwogen? Op die manier zou de site nog een professionaliseringsslag kunnen maken. Of geeft de B-Side Rats er de voorkeur aan de site op deze manier door te zetten?

1   9  
DunErwt

Edit BSR: Ban. Je gaat natuurlijk te ver wanneer je dreigt met geweld en crewmembers fascisten noemt.

15   0  
bas

@John de Beuker
Bsiderats is een supporterswebsite. Supporters zijn per definitie niet neutraal, want betrokken bij het onderwerp. Daarom kan er ook geen afstand worden betracht zoals voor deugdelijke journalistiek nodig is. Over neutraliteit blijven drammen omdat de boodschap je niet aanstaat is wat kinderlijk.

@Dunerwt
Grote woorden gebruiken die je niet begrijpt betuigd niet van veel besef. Je kan gewoon je mening onder ieder bericht plempen, mits je binnen de huisregels blijft. Fascisme krijsen als iets je niet aanstaat betekent dat je het inhoudelijk niet meer weet en er met inhoudelijke argumenten niet meer uit komt.

7   4  
Real Robert

Waarom niet Ridouan Taghi als eigenaar van de club?
Zit dichterbij die die schurk uit Abu Dhabi!
De achtergronden van hun verdiende geld is vergelijkbaar. Taghi wat ook niet voor niets daar, net als veel andere boeven.
In beide gevallen kies ik ervoor, dat mijn bescheiden geldstroom niet meer naar NAC gaat.
Na meer dan 50 jaar dan maar geen NAC meer.
Kom ik echt wel weer over heen.

9   4  
willem 4,5

BsR, goed gedaan de ban voor denerwt, hopelijk voor altijd.
Fascisten zitten op dit moment Oekraine en komen uit Rusland.
Dus je leest geen kranten kijkt geen nieuws en bent niet op de hoogte van wat er in de wereld gebeurd is een voetbalsite inderdaad het enige waar je je onzin kunt posten. Als je het woord fascist al überhaupt durft te gebruiken op deze site weet je niet waar je over praat en verdien je diep heel erg diep medelijden.

5   0  
die ne gast

@TIP
Leuk idee van je, maar ook redelijk naïef.
Ik heb niet de indruk dat City openstaat voor heel veel eigen invulling bij NAC. Er is een format / template dat gevolgd moet gaan worden. Als je 11-12 clubs onder je hoede hebt, ga je geen 11-12 verschillende constructies optuigen. Zo werkt dat niet.

Dus ik betwijfel ten zeerste of City ons vrij gaat laten in het kiezen van AD en een technische staf. En een RvC bij NAC zal City sowieso onzin vinden. Zij zijn de baas en houden zelf wel toezicht op whoever zij bij NAC neerzetten als 'Director Operations Breda'
En supportersparticipatie lachen ze om. Vraag dat maar aan de City-fans die er op Maine Road op het derde niveau in Engeland nog wel bij waren en nu niet meer...
Ja, mogelijk dat we net als Fortuna tokens mogen gaan kopen om mee te stemmen hoe het wedstrijdshirt er het komend seizoen uit gaat zien...

5   2  
Lamington

Ik ben het zo vaak niet eens met wat ik hier lees. Dat is wat het is. Ik start zelf niks en lees hier en op DeRat het nieuws wel. Gejammer over 'journalistiek', 'fascisme', 'gekleurd nieuws' e.d. zijn tegelijkertijd lachwekkend én pathetisch.

Er zijn ondertussen een hoop mentaal minder begaafden die wél beter een ander platform in het leven moeten gaan roepen. Die zijn de weg kwijt. En verbetering ligt niet op de loer.

2   7  
Bredaaaaa

Willem4,5, idd. Azov fascisten brigade.

0   5  
Spionkop

Maar deze city deal niet. En dan? Dat zou ik wel eens willen horen. Veel verder dan Vrolijk, en ‘Bredase ondernemers’ lees ik niet.

Ik heb in alle veels te verhitte discussies nog niet één realistisch ander plan gezien. Helemaal niks......

Nu las ik dat bij Girona de city groep een minderheidsbelang heeft, was het 45% wat ik las? Is dat misschien een tussenweg waar meer mensen zich in zouden kunnen vinden?


11   0  
Dutchbird

Lokhoff is inderdaad zelf opgestapt. Maar iedereen die daar op doelt is blijkbaar niet in staat de aanleiding daartoe te reconstrueren. Lokhoff is opgestapt omdat de trainer (Steijn) weigerde samen te werken met zijn nieuwe baas. Toen Lokhoff zag dat zijn baas (Manders) niet achter hem ging staan is hij terecht opgestapt.

Hij is gewoon gemangeld tussen die twee Hagenezen die worden uitgekotst (ook door de meesten die hier roepen "hij is toch zelf opgestapt").

6   0  
Bas

@Bredaaaaa
En wat vind je van de Wagner groep (zoek hun leider maar eens op), Dugin of de inhoud van de laatste speetches van Poetin? Of krijg je dat niet hapklaar door je trechter gevoerd.

0   2  
Trouwe supporter

Doe maar Amerikanen
Lokhoff td
Arnold en Vidmar trainer en assistent
Dan goede spelers erbij en dan promoveren we volgend seizoen
En dan spelers erbij van naam en we blijven jaren in middenmoot of hoger in eredivisie dat is wat we willen toch

1   1  
Anno 1971

We weten nu globaal wat het plan van Citybis. Maar wat zijn de plannen en het budget van GFC (en Vrolijk)? Daar lezen we niets over. Behalve dat GGC Lokhoff als TD wil aanstellen en lonken met Arnold en Vidmar op de bank. Is dat laatste wel serieus te nemen? Laat ze dat plan van Meulensteen maar eens presenteren aan de supporters? Of is het het zoveelste luchtkasteel? Ik ben zeker geen voorstander van een deal met City maar andere serieuze en kansrijke alternatieven die NAC structureel vooruit helpen en rust brengen heb ik inhoudelijk niet gezien.

Laad alle berichten na dit bericht in