Wij gaan niet opzij

Lokhoff trekt conclusies en stapt op

Raskolnikov

Ton Lokhoff stapt op bij NAC. Het clubicoon besloot vandaag zijn conclusies te trekken en wil in de huidige samenstelling niet verder bij NAC. De technisch directeur was pas sinds april in dienst bij NAC.

De aftocht van Lokhoff betekent dat Manders en Steijn de strijd om het Rat Verlegh Stadion voorlopig 'gewonnen' hebben. Het zal binnen afzienbare tijd een pyrrusoverwinning blijken, want het vertrek van Lokhoff is voor een substantieel deel van de achterban voorbij een grens en ronduit onacceptabel. De positie van Steijn en Manders wordt met het vertrek van Mr. NAC normaal gesproken definitief onhoudbaar, hoezeer de trainer en algemeen directeur zich ook gesteund weten door wat rest van de RvC en (een deel van) de aandeelhouders.

Heel onverwacht komt het vertrek van Lokhoff niet. De technisch directeur clashte vanaf dag één met Maurice Steijn, maar ontdekte al snel dat de trainer op de onvoorwaardelijke steun van Mattijs Manders kon rekenen. De algemeen directeur gaf Steijn vorig jaar een driejarig contract en gaf verschillende malen aan die overeenkomst koste wat kost te zullen respecteren. De beslissing van de RvC om geen kant te kiezen maar Lokhoff, Manders en Steijn op te dragen er samen uit te komen, gaf Steijn en Manders (zo lijkt het althans) de noodzakelijke interne steun om het conflict voorlopig in hun voordeel te beslechten. Lokhoff bleef helemaal alleen over toen RvC-lid Mark Haarman vandaag zijn vertrek aankondigde. Reden voor de oud-speler, -assistent en -trainer van NAC om zijn conclusies te trekken.

Grote vraag is wat nu. Zoals gezegd lijken met het vertrek van Lokhoff ook de dagen van Maurice Steijn en (wellicht in iets mindere mate) ook die van Mattijs Manders geteld. De trainer en directeur kunnen nog zoveel interne steun krijgen, de buitenwereld accepteert deze uitkomst zeer waarschijnlijk niet. Als Steijn en Manders het tot de start van de competitie volhouden, zal het stadion normaal gesproken geen enkele onduidelijkheid laten bestaan over wie de club is en wie er passanten zijn.

 

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Live: Opstappen Lokhoff 237 reacties
311 Reacties
783   21  
Raf17

Het is nu echt tijd om in te grijpen als supporters. Tot hier en niet verder. We moeten opstaan.

783   21  
Raf17

Het is nu echt tijd om in te grijpen als supporters. Tot hier en niet verder. We moeten opstaan.

215   7  
JN

Godverdomme…

Misschien nog wel belangrijker om nú van ons te laten horen dan voorafgaand aan de nacompetitie…

Wat een gekloot, zeg.

134   10  
Bladran Yanco

Dag Steijn

96   6  
Bas

Wat een kutzooi dit

109   25  
Joop Klepzeiker

Failliet laten verklaren, iedereen buiten en dan in de derde divisie beginnen lijkt me op dit moment het minst zwarte scenario.

We zitten met een selectie en een trainer die beiden niet meer willen, dus sportief zijn we al failliet .

48   6  
Elje

Ik ben ook ongeschikt maar wil best even tekenen om daarna snel weer te vertrekken met een afkoopsom.

Maar heb er spijt van dat ik verlengd heb met een rooskleurige donatie. Eerst een beetje lacherig gedaan over de zoveelste ophef maar ben die zooi echt schijtzat eigenlijk. Wat was de laatste zomer zonder dure afkoopsommen?

37   83  
Pik

Welke koekwous geeft die min duimpjes ?
MM zeker …. Overjaarse pannenkoek

Jullie brengen NAC naar de verdoemenis!!!

23   5  
PieterPost

🤡🤡🤡

92   12  
Bart

ON-GE-LOFELIJK! Echt flink pist hierom!!! Manders, Steijn + de rvc zo snel mogelijk breda uit en nooit meer zien! Godver zo’n clubman wegjagen.. Hellemons de volgende? Heel deze club gaat naar de tering door dit zooitje ongeregeld! Helemaal klaar mee en het seizoen is nog niet begonnen… wanneer Steijn en Manders nog aanwezig zijn tegen Telstar hoeven ze geen enkele steun van mij te verwachten! Hét liefst zou ik ze toegang tot het stadion ontzien!!! Schande dit!

30   16  
Jos de Wit

Godverdomme tering NAC

104   8  
Gman

Jezus Christus. RVC stap geheel ook maar op, jullie zijn nu bij deze verantwoordelijk voor deze bende. Lokhoff binnenhalen om beleid te laten bepalen, maar vooral Manders zijn gepruts laten voortzetten samen met Steijn. Lokhoff had alle steun moeten krijgen en Steijn had moeten volgen, dat had het bericht gvd moeten zijn!

Wanneer komt een supporterscollectief met vermogende NAC supporters??? Tijd voor controle over de club! Wat een afgang en een regelrechte schande dit!! Er zijn gvd bijna 10k seizoenskaarten verkocht en hoe gaan jullie om met die trouwe support? Door het enige kleine lichtpuntje weg te jagen door lokhoof onvoldoende te steunen. Bedankt.

56   7  
Ivo

Schandalig! Wat een smerige bende is het ook. Manders en Steijn lachen zich nu kapot. Zij hebben niks met NAC en zitten er nog. Wat een waanzin!

Next: Eric Hellemons, let maar op. Penders zie ik ook nog wel gaan.

84   16  
Baosje

KUT NAC...krijg de TIEFUS maar met je KUT Steijn

43   7  
Rbull

Het is om te janken.

130   12  
Chris W.M.

Definitief overgenomen door de Haagse kliek. Op elke positie zit nu iemand met Haagse connecties. Maas, Haarman, nu Lokhoff. De enige met nog een beetje een feeling met NAC is Hellemons, de rest zit hier alleen omdat ze een baantje hebben gekregen van Manders, die zijn Haagse vriendjes graag om zich heen wil hebben. Ik kan wel janken.

111   12  
Semsi

Dit is mijn club niet meer. Heb verschrikkelijke spijt dat ik onze 4 kaarten verlengd heb. Zonder restitutie.

45   6  
Bammes

Pffffff!!!! Helemaal klaar mee.onze club wordt kapot gemaakt!!

24   6  
Bredalex

K*t

67   12  
Mevr van beuningen

Vorig jaar toen mensen kritiek hadden om Manders was je een zeikerd. Iedereen in de voetbalwereld had NAC gewaarschuwd, niet aan beginnen.
Zoals te verwachten heeft hij ook hier een grote chaos veroorzaakt, zoals overal.
Hij is nog erger als Mommers en Oltmans in het kwadraad!

124   15  
The Cosmic Gate

Het is nu aan ons om Steijn & Manders dat stadion uit te jagen ! Dan maar met grof geweld !!! Haagse bluf lijkt het te gaan winnen !

93   6  
GeelZwart

Waar haal je het gore lef vandaan om zo met een clubicoon om te gaan. Tot hier en niet verder. Manders OUT! En neem Steijn maar mee. Wat een pleurisbende is het momenteel...

61   9  
Bierengoeter

Opflikkeren tifus hagenezen

45   7  
Hansie

Godverdomme man. Is het nou onderhand nog niet duidelijk???
Oprotten met die klote hagenezen, clubiconen lopen zi de deur uit. Waar zijn we mee bezig?!

48   5  
Pietjebel

Zo dan ......
Scc verlengd in de hoop dat steijn weg zou gaan
Wat is dr toch met onze club aan de hand

Denk dat de trainert geluk heeft gehad dat dr geen publiek aanwezig mocht zijn dit seizoen.

Ik voorspel een paar hele hete dagen rond het stadion


Tot hier en niet verder

72   216  
Doeterniettoe

Ongetwijfeld vele duimpjes omlaag....

Op basis van wat staat iedereen zo hard achter Lokhoff.
Zn bijnaam Mister NAC??? Werd pak em beet 15 jaar geleden stadion uitgejaagd.

Heef leuk netwerk opgebouwd en relatief gepresteerd in Duitsland. Maar wat weten we er echt nu van??

Manders maakt zich volkomen belachelijk met zijn berichtgeving van vandaag. Steijn is niet te pruimen bij de supporters, door zijn speelstijl en geleverde prestaties en de Ibiza en van Hooijdonk gate..

Oja aan van Hooijdonk mag ook niemand aankomen inderdaad.

Ga als supporters achter het beleid staan wat een jaar geleden is uitgezet en geef het eens wel de 3 jaar de tijd die op voorhand is uitgesproken nodig te hebben.

Netwerk van Manders en Steijn is groot genoeg om titelwaardige selectie neer te zetten...

Maar het overgrote deel zal mee gaan in de sfeer die bsiderats in deze lijkt neer te willen zetten. Wat ik niet gewenst ben van deze website...

120   12  
NNB

Wat mij betreft breekt nu de pleuris uit! Oprotten met die haagse bende. Steijn en Manders, de twee grootste boeven die NAC ooit gekend heeft.

Vanavond nog een statement bij het stadion?

60   45  
N1912

Ook even een applausje voor het groepje ‘supporters’ dat tot vandaag Manders/Steijn en hun meelopers zijn blijven verdedigen. Jullie zijn geen haar beter dan de Den Haag kliek en verdienen een levenslang stadionverbod.

72   8  
J nac

Blijven we dit pikken nac supporters?
Ik ben niet moeilijk maar ben nu pislink.
Moeten we niet in opstand komen 🤔

34   25  
Jantje2

Het zijn de K.. rotterdammers !!!! Oprotten met dat k.. volk !!! Heel de club naar de klote door een stelletje passanten !!!

16   5  
Zucht

Serieus, waarom ben ik in Breda geboren? Ni leef ik tegen alle signalen in toch m'n leven lang in de veronderstelling dat het beter is om te juichen voor mensen in geelzwarte shirts.

Echt...

29   6  
Nacbreda1989

G.vd mn bloed gaat steeds meer koken van die 2 Hagenezen..

Gisteren iedereen nog(blij) dat Steijn mocht blijven, die gaat onze club nog meer naar de klote helpen. En je ziet wat er gebeurd.. Onze mister nac al opgestapt, voor er überhaupt 1 speler is gehaald!!

Mijn gevoel zei gisteren al dat het fout ging om op deze manier samen te werken, maar toen was niemand het er mee eens... Nu wel zeker

72   4  
FredKroket

Tijd voor een coup!

#indebresvoorton

49   4  
NAC!!!

Het is aan de supporters nu. Dit kan echt niet meer. Dit is het einde. De 2 rotte appels moet zeer duidelijk gemaakt worden om op te stappen.
Het is goed geweest, ik heb verlengt voor mijn club, mijn club is in een greep van Hagenesen. Dit kan niet!!!

34   150  
Ibio

Pff, wat een zwaktebod om op te stappen.
#teamsteijn

42   3  
Rp

Ik hoop nu toch echt dat we als supporters een actie op touw kunnen zetten want dit laten we niet meer pikken dat een stelletje hagenezen hier alles bepalen dit moet veranderen!!

44   5  
Henk

Nu is het aan de supporters!!!!!

48   6  
Ric

Laat aub nu nog de pleuris uitbreken. Dit accepteer ik niet!!!

43   7  
Bertus

Helemaal klaar met NAC.
Ik laat er me nooit meer zien zolang die smerige Steijn en die kwal daar nog zitten.
NAC is dood gemaakt door die etters.

38   3  
Henk

Kan het niet meer aanzien om ONZE mooie club naar de klote te zien gaan onder leiding van die bovensloters.

Tot hier en niet verder.

MM out
MS out

53   5  
Ons NAC

#teamlokhoff

19   5  
L.

Mede mogelijk gemaakt door Steijn..

38   3  
Tim076

G*VDOMME! zijn ze nou helemaal gek geworden ?! #TeamLokhoff #SteijnOut #MandersOut !!!!!!!

52   2  
Ata

Volledige voorstander van actie nu. Flikker maar op met die Hagenezen. Geen idee wat er vanavond of morgen op touw kan worden gezet, maar dit is onacceptabel. Ben er pislink over.

39   5  
Geelzwartwit

In mindere mate Manders?
Die houdt een jaar lang Steijn de hand boven het hoofd en slingert de een na de andere onwaarheid de wereld in

Hoeveel kan je fout doen in 1 jaar tijd sportief en organisatorisch??

Ik vraag nooit om ontslag van mensen maar in dit geval.. Opzouten!
Blijf van mijn club af.
Alleen al het gelieg en bedrieg is genoeg om op te moeten bokken.

85   4  
naxioma

Dit is de dag waarop alles gaat veranderen. Het vrijwillige vertrek van eerst Haarman en daarna clubicoon en "redder-in-nood" Lokhoff is nodig om aandeelhouders en RvC in te laten zien dat wij supporters dit niet pikken. Wij staan niet toe dat onze club kapot wordt gemaakt door Manders en Steijn.
Uiteindelijk winnen wij de supporters van NAC en waarschijnlijk is dat eerder dan we denken. De zet van Haarman en Lokhoff is helaas nodig om het vertrek van de Haagse maffia uit Breda te forceren.
Manders had als opdracht van de RvC meegekregen te komen tot een werkbare oplossing tussen Lokhoff, Steijn en hemzelf. Hierin is hij nu opzichtig gefaald, met name ook doordat hij -geheel ten onrechte- te vaak de kant van Steijn koos. Manders heeft gefaald in zijn belangrijkste taak en kan dus vertrekken. Hem aanhouden is onmogelijk. Dat Steijn daarna vertrekt -waar het allemaal om begonnen is- lijkt me dan niet meer dan logisch.
Pas als Manders en Steijn weg zijn kan er weer opgebouwd worden bij NAC, eventueel weer met Lokhoff als TD.
Nu moeten wij er eerst voor zorgen dat Manders en Steijn vertrekken. Wij rusten niet voordat dat gebeurd is!

31   22  
Zandrat

Medesupporters nu is het de tijd om dit NAC vaarwel te zeggen en onze prachtige club zelf voort te zetten door een nieuwe club op te richten, naar voorbeeld van FC United of Manchester. We zijn groot genoeg om dit ook te kunnen.

Wij zijn NAC, wij zijn de historie, de uitstraling en het hart van deze club. Ton Lokhoff is NAC en met hem nog vele anderen die nu schofterig geslachtofferd worden door de incapabele aandeelhouders. Deze Haagse passanten die nu 'gered' worden, zullen over een paar maanden ook opbokken en een dan nog grotere puinhoop achter laten dan hun voorgangers. De RVC zal weer vervangen worden, de aandeelhouders storten weer een fooitje op de rekening en vervolgens begint het hele circus weer opnieuw.

Zolang deze mensen de eigenaar zijn van deze club en niet bereid zijn te verkopen aan een geschiktere partij of daadwerkelijk eindelijk eens de juiste mannen de beslissingen laten nemen zal deze ellende voortduren en zal onze club steeds verder afglijden.

Het is niet 5 voor 12, het is 5 over 12. We kunnen beter zelf van onderaf opnieuw beginnen en onze cultuur meenemen.

44   1  
Wanny

Manders is als AD ook verantwoordelijk voor het personeelsbeleid. Het is een grote teringzooi bij NAC, dat is hem aan te rekenen.

58   4  
Jacobse en van Es

Respect Ton!

Denk aan je hart met die gluiperds.

13   63  
Ernie

Wat een zwakte bod.

56   3  
Don Leo

Weer genaaid. Vandaag seizoenkaart verlengd en dan enige met NOAD en visie die op stapt. Helemaal klaar met Haagse bende. Ingrijpen nu RVC en aandeelhouders anders klim ik als 50+ de eerste wedstrijd over de gracht het veld op. Stadionverbod: i love it!

43   2  
NAC bredaa

Nu ben ik er helemaal klaar mee... Een clubheld die veel hart heeft voor NAC gaat weg omdat hij ontevreden is over een trainer (terecht) Steijn en Manders mogen nu echt weg van mij

23   1  
RichardvV

En nu moeten we voor dit zooitje ongeregeld weer op de banken gaan staan zeker, werkelijk waar wat een ongelooflijke teringzooi is het bij onze mooie club! Ik heb werkelijk echt spijt van het verlengen zonder enige tegemoetkoming, ons geld word verkwanseld door incapabele zakken. Rot een eind Breda uit joh, mafketels

59   3  
Wanny

Mocht je spijt hebben van je seizoenkaart, dan gewoon de afschrijving straks laten storneren. Dan ben je er zo vanaf.

23   6  
Cees-2

Ik heb het een aantal keren aangegeven, Lokhoff krijgt dat “alleen” niet op gang. Een ander ook niet, de duimpjes naar beneden waren massaal. Het organigram is waardeloos, al jaren. Pak gerust een ander, lukt weer niet. Een bepaald persoon krijgt het “niet” op gang. In de volle breedte moet het kloppen, dat moet!

23   1  
Kopspion

Wel godverd….
De club wordt gewoon gegijzeld en volkomen kapot gemaakt door een stel k’t hagenezen !!
En wat denk je dat er nou nog spelers hierheen willen komen, behalve ook weer ‘vriendjes van’
Eruit met die klootzakken en laat die rvc ook maar meegaan !
We zijn gvd BREDA !!!!!!!

43   2  
D’n directeur

WANNEER KOMEN WIJ IN ACTIE!? Gvd zeg ik sta helemaal te koken we laten die kut hagenezen heel de club de tyfus in rotten. ACTIE!!

#teamlokhoff

47   5  
Arie

Zin in de eerste wedstrijd/training. Supporters die over elkaar heen struikelen om de kop van Steijn als eerste eraf te trekken en bij Manders in bed te leggen.
Dit is echt de waanzin voorbij.

39   1  
RV

Ik zit al een tijd te bedenken of ik dit in 30 jaar NAC heb meegemaakt. Heb veel meegemaakt hoor maar dit gaat alles te boven. Nu is echt het punt bereikt dat ik me niet met NAC kan identificeren.

Ik hoor het wel waar en wanneer ik er moet zijn, ik ben er bij. Heb ook Steijn wel boven het hoofd gehouden maar dat kwam ook omdat we vaak niet wisten hoe het er intern voor stond. Dat is nu duidelijk.

Het moet ook hardhandig gebeuren (zonder geweld maar het mag wel weer eens rauw) maar ze moeten (mooi voorbeeld was bij Roda) gewoon het stadion uitgezet worden, nooit meer vertonen in Breda.

38   9  
Belgische Naccer

De GIJZELING van Steijn en Manders blijft duren.

NAC is dood mensen.

Tot 2023 hoeven we niks meer te verwachten dan een rokende puinhoop met waarschijnlijk een miljoenenschuld en geen enkele restwaarde op het veld.

NAC R.I.P. 16/06/2021

49   2  
TvB

Van wie is de club nou? Van ons of van Manders en Steyn? Actie zsm!

18   3  
MrChin

Ik heb genoeg fifa gespeeld om deze vacature op te vullen...

16   5  
Tja

Kunnen we niet beter de hele boel opdoeken en opnieuw beginnen?

64   3  
Leurenaar

Tijd voor actie!!! BSR,Front,Locos,St.vakG pak als vertegenwoordigers van de supporters jullie verantwoordelijkheid en organiseer iets! Onze club en clubicoon terug en snel een bietje!

66   4  
Ivo

Het probleem is niet Steijn.
Of Manders
Of die RvC

Dat zijn symptomen.

Het probleem zijn de grootaandeelhouders die geen enkwl benul hebben van hoe je een voetbalclub succesvol maakt. NAC is een financiele sluitingspost voor ze die niet teveel meer mag kosten want er zit al zo veel geld in. Ja gek he, als je ieder jaar je management 2x moet vervangen omdat je incapabele sukkels aanstelt.

Verkoop je aandelen, pak je geld en wegwezen! Klaar met jullie!

12   68  
Rubenac

Haagse tering joden

22   3  
Eddie_V

Ik ben er helemaal klaar mee

11   53  
D’n directeur

Al komt Lokhoff niet terug, die haagse .....joden moeten eruit. Hellemons wordt de volgende die eruit gaat denk

42   2  
David Heyer

Manders overleeft dit niet. Die sukkelaar is weg voor eerste bal rolt

18   3  
keesje ketting

catastrofe zou Gillis zeggen ...... maar opstappen is de makkelijkste weg. Nu al geen zin meer in het komend ( kut) seizoen

22   1  
Fritske d'n Olifant

#TeamTon

Zoals eerder gezegd. Degene die onderdeel van het probleem was moest het probleem gaan oplossen. Dat werkt niet.

49   2  
Ben

Het NAC- bestuur blijft opzichtig dom falen!

Gvd, TIJD VOOR SUPPORTERSACTIES!

MET ZIJN ALLEN ACHTER TON!

GVD, MET ZIJN ALLEN NAAR HET STADION!

DIT PIKKEN WE NIET!

14   1  
DunErwt

Zo met je iconen omgaan. Diepe diepe schande. Wat een land verraad. Mij zien ze voorlopig ff niet meer in dat stadion of iets wat met de club te maken heb. Kzou overstappen naar de kleuren geel/groen ipv geel/zwart.

30   2  
Pannelap

Onvoorstelbaar zeg..... wat gebeurd hier. Mister NAC vertrekt en die Haagse passanten blijven. Schande!

36   2  
Kopspion

Ik geef die RVC 24 uur om Manders en Steijn te kennen te geven dat ze kunne opzouten
Ze hadden toch duidelijk de taak aan MM gegeven om tot een werkbare situatie te komen met TL en MS
dat is niet gelukt en dus is er gefaald, eruit dus met Manders !
En Steijn kun je ontslaan vanwege werkweigering lijkt mij !!!

59   6  
Un bietje

Ik ben al bij het stadion! Woedend ben ik!

47   4  
Freek

Niet normaal!!!!… knap werk van Steijn en Manders in een jaartje tijd…zijn ze dan eigenwijs…. Situatie is compleet al weken onthoudbaar voor ze…. Maar gewoon blijven zitten…RATTEN zijn het

Peter Maas weg gepest
Svh weg gepest
Hyballa weg gepest
Eisenga weg gepest
Reira weg gepest
Nacho weg gepest
Colin Rösler Weg gepest

Azzagari zijn ze aan het weg pesten
Mashart zijn ze aan het wegpesten
Hele jeugdopleiding zijn ze aan het weg pesten

en nu ton lokhof WEG GEPEST!!!

Supporters dit kan toch NIET waar zijn!!!!

35   3  
Bas

Arrogante praatjesmakers zijn het!!!!

Manders
Steijn
De Graaf
Schoenmaker
Jeugdtrainer van ADO

Allemaal opzouten naar Den Haag !!!!!


Per direct!!!!!!

31   1  
NAC4Ever

Wat is er in het hoofd van Lokhoff gebeurt tussen de uitspraak dat hij geen wegloper is en dit moment? Ik begrijp hem wel, daar niet van.

Zouden Manders en Steijn door hebben hoe groot probleem zij hebben?

Ik hoop dat het snel rustig wordt. Die rust gaat er met Manders en Steijn niet komen.

Ben benieuwd naar het hele verhaal van Lokhoff. Hoop stiekem dat hij toch terug komt/blijft wanneer Manders en Steijn weg zijn.

Even voor de helderheid, wat mij betreft kan ook Manders nu niet meer blijven. Hij maakte fouten, deed ook goede dingen, maar Lokhoff niet binnen kunnen houden, iemand die er voor NAC ging zitten, niet voor zichzelf, dat is voor mij de druppel.

46   4  
Noad

Edwin van Baal
Robert Coppens
Van Poppel

Laffe RvC!!!!
Schaam jullie diep....

46   3  
Karel

GVD, DIT PIKKEN WE NIET!

OP NAAR HET STADION!

14   1  
Den Hoge

En wat iedereen al zag aankomen na de zwakke reactie van de RVC voltrekt zich nu.

Het moment is nu eindelijk daar om in de top van de club eens de boel om te gaan gooien. Ik ben klaar met Manders en Steijn, maar al helemaal met de RVC! Prutsers!!

We gaan dit toch niet pikken?!

19   2  
Peaky

Eisenga
Hyballa
Sydney
Maas
Lokhoff

Allemaal kanjers die deze RvC en deze Hagenezen hebben weggewerkt!

Mogen we toch niet accepteren jongens?????

32   2  
Ratbreda

Wat denken deze k*t hagenezen wel. Aankomen waaien en meteen deze club verneukt. Ik vind het schandalig dat een nac icoon er zo word uitgewerkt door dat stelletje. MM en MS die vinden dit maar allemaal mooi en verzieken de club nog meer. WE MOETEN IETS DOEN #rednac

30   1  
nac fire

Nou supporters laat je horen, tijd voor actie. Dit is toch wel het absolute dieptepunt.

35   3  
Scheids!

Ik hoop dan wél dat Ton Lokhoff op zijn schreden terug wil keren , als wij eigenhandig die Haagse bloedhonden naar buiten hebben gejaagd! Nóóit zullen wij accepteren dat Mister NAC zich naar buiten laat dirigeren en onze club naar de klote laten helpen door deze giftige passanten!
Zélfs niet, als onverhoopt de garantie op promotie zou gelden!
Wegwezen , zonder of mét onze hulp!

26   30  
Drè

Tijd dat die fakkelgooiers en relschoppers hun agressie nu ten goede gaan gebruiken tegen de RVC!!!

Red de club!!! Massaal maar t stadion!!

20   3  
nac bredaa

Tot een paar jaar geleden was ik een trots nac supporter (nog steeds dankzij de supporters) maar mensen van andere clubs nemen ons niet meer serieus door dit beleid en dat kan ik heel goed begrijpen.

2   35  
Moppernac

Nu zijn Manders en Steijn helemaal verplicht om te promoveren, en gebeurd dat niet dan MOETEN ze met de winterstop verplicht vertrekken.
Deze serie is nog erger dan GTST(goede tijden slechte tijden).

61   4  
Vak G

Melden stadion nu!!!

28   2  
RV

Hoezo zouden Manders en Steijn een groot probleem hebben? Die interesseert het geen hol wat er over 5 of 10 jaar met NAC gebeurd. Dan hebben ze hun zakjes gevuld en kijken ze er op terug als een roerige tijd en lachen ze er een keer om.

Diknekken!

30   2  
Svt076

Tot nu toe aardig ingehouden maar het is tijd dat de club weer in onze handen komt.
Manders en Steijn zijn af.
Daarnaast mogen heren aandeelhouders ook eens zeer kritisch bevraagd gaan worden, wat is de club naar de klote zeg.
Tijd voor actie !

26   2  
Mark

WAT EEN CHAOS!

DE PUINHOOP WORDT ALSMAAR GROTER!

24   5  
't veer

Ik ben geen voorstander van actie, s met geweld. Iedere club is afhankelijk van zijn supporters. Gelijk duidelijk maken als supporters groepen dat we niet naar Nac gaan zolang deze twee en de rvc er zitten. Voor mij part hiervoor een petitie ondertekenen. Dit houden ze nooit lang vol

34   2  
PatjeR

Dit moet wel een gecoördineerde actie zijn om de boel te forceren Sydney, Lokhoff en Haarmans...

Nu mag van mij de hele boel plat. Weg aandeelhouders. En dan lokhoff terug en een fatsoenlijke AD en trainer.

Onze club is gewoon gesloopt... ik ben woest!!!

22   9  
Jeroen

Helemaal klaar met deze kut club. Echt dat ze maar failliet mogen gaan en inderdaad lekker op laag niveau door blijven voetballen. Stadion weg en lekker op de amateurvelden. We zijn ook niet meer waard!!

34   2  
Klets

Ben al van jongs af aan supporter van NAC Breda en heb dus vele pieken en dalen meegemaakt. Nog nooit ook maar een seconde getwijfeld om mijn seizoenskaart te verlengen, afgelopen jaar ook een gouden genomen maar nu heb ik toch lichte twijfels. Voor het eerst voelt het alsof NAC me wordt afgenomen, twee totaal volstrekte passanten nemen mijn passie af. Ze breken het NAC DNA stukje voor stukje af en de zogenoemde weldoeners die er geld in steken staan het toe en dat is misschien nog wel het ergste! Het voelt alsof je vrouw met een ander gaat en je er niets tegen kan doen.

Ik wil gerust een vorm van actie voeren, ik denk dan niet aan geweld oid want daar ben ik geen voorstander van. Maar misschien zijn er andere mogelijke middelen? Dit kan en mag niet verder gaan, nog een paar weken en dan start.de voorbereiding en nog 2 maanden en dan start de competitie. Na deze Corona ellende wil ik mijn club terug, weer naar het stadion, feesten bij winst en teleurstelling bij verlies en dat gaat niet met deze Haagse Enclave en passieve RVC en investeerders.

19   3  
NAC.1912

Godverdomme nu je zin Manders 🤬🤬🤬

25   2  
Nacman

Hoe is dit mogelijk WAARDELOOS .
Nu is het genoegd geweest Steijn Manders rvc de grote 3 oprotten en snel een bietje.
Weg met die rotzooi die er zit.
ACTIE actie supporters.
Steijn rot op.

53   2  
J

Ton lokhof speelt zijn laatste troef uit!!

Is nu aan ONS!!!

53   5  
Rp

Gaan we stadion ??

21   3  
fanneke

Wat heb ik spijt van mijn seizoenkaart..
Wat een aanfluiting dit zeg. De club gaat echt naar de klote.

27   9  
Ginnekense Rat

Wegwezen met die waardeloze hagenezen en rotterdammers!!!!! Geef onze club terug en wel direct! Als we dit als supporters pikken dan is het einde zoek mensen echt waar.

Die grote bek van front 76 en oude garde F7 is helemaal niks waard. Waardeloze supporters als we hier weer kalmpjes mee omgaan.

23   53  
SCHAAMJEKAPOT

Waar wonen Maurice en Matthijs?

21   3  
Joop

Wat een grote rotzooi geen woorden maar we moeten nu met alle supporters achter ton staan en doe twee hagenneesen terug schoppen

11   54  
Nicky

Als Ton een echte TD was had hij het proberen op te lossen... NAC hangt aan elkaar van amateurs..

1 ding is zeker, er geen directeur bij NAC die er niet in 1 jaar 10 jaar ouder op is geworden

38   4  
HupNac!

Voor zolang hij er nog wel zit:

#TEAMHELLEMONS!!!!

22   3  
Cor

Als reactie, petitie starten: " Ik zeg mijn seizoenkaart op"
Kijken hoeveel handtekeningen we ophalen. Dit als signaal naar dit zooitje. Dit alles kost je minimaal 2 seizoenen.

24   2  
Bredafun

Ik snap ton heel goed. Die constateerd een grote fucking shit kliek.
De RVC bepalen gewoon alles daar, de rest zijn de loophondjes. Ik heb t helemaal gehad met deze fuckzooi!
Aub die Steijn er zsm uit en neem die schijnheilige Manders ook mee!
Wat n zootje!!!!!

28   3  
MickJ

En nu is het GVD afgelopen met die Haagse kliek
OPDONDEREN

41   1  
Sp1

Vanmorgen heeft Ton idd zijn laatste wanhoops actie gedaan... De club... Wat zeg ik?.... ZIJN Club de rug toekeren. Elke speler die Ton aandroeg werd direct naar de prullenbak verwezen door die vieze Haagse galbakken.... NEE Clint leemans moet komen... Koste wat kost.


Mensen stop met dit zooitje te steunen... Annuleer je SCC en laat ze het maar voelen.

36   2  
Bert

Net als bij Roda gewoon vreedzaam netjes onder de arm nemen en buiten het stadion zetten, zonder geweld.
Want geweld is nergens goed voor , maar je stem laten horen is nu echt nodig. Dit kunnen we niet laten gebeuren, ze snappen er helemaal niks van.
En ze snappen nu toch ook dat er voor zowel Steijn als Manders geen plaats meer is, onwerkbare situatie.
Zouden ze nu zoveel boter op het hoofd hebben zo’n grote plaat voor hun kop en zo’n groot misplaatst ego?
Dat kan toch niet?
Ik geloof niet wat ik steeds zie lees en hoor.

12   1  
Roderick

Wat een ongelofelijke kutzooi!!!!!

30   3  
Barbapapa

Kakzooi, nu is de weg vrij voor van As.

Dan maar een nep supporter maar ik ga mijn seizoenskaart proberen te annuleren. Dit is niet meer het NAC waar ik 30 jaar met plezier naartoe ging.

29   1  
Robert

Ik mag toch hopen dat de supporters dit niet pikken en in opstand komen!!

17   10  
Opstand

Ja, gvd… NU pikken we het niet meer. Nu is de maat vol. Nu gaan we ingrijpen. Allemaal naar het stadion. We jagen ze de tent uit….
En toen viel iedereen weer in slaap met het duimpje in de mond.
Jaar in jaar uit veel (dezelfde) woorden en weer geen daden. De beste supporters van het land. Met 19.000 trouwe lieden…
Hahaha
Truste

93   6  
Ton van Haperen

Als kleine aandeelhouder heb ik contact gehad met meerdere kleine aandeelhouders welke gezamenlijk toch nac gered hebben deel ik namens hun en mijzelf ons ongenoegen met hetgeen er nu gebeurt rondom nac ik zou het zeer respecteren dat we met zijn allen ons op een vreedzame manier laten horen dit moeten we niet accepteren nac is niet meer van ons maar van een paar passanten welke dit jaar weg zijn maar nu even nac kapot maken.

25   1  
Puckstra

Wat gebeurt er met onze club. Wordt zo helemaal naar de klote geholpen. Waar is de geel zwarte olifant! Tijd voor actie!

24   2  
tiswat

Ik wil eigenlijk nu ook wel opstappen ivm dit wanbeleid. Hoe kan ik mijn seizoenkaart terugvorderen?

12   3  
NAC4ever

Het houdt maar niet op. Ik denk dat ik maar bij RBC wat potjes ga kijken. Wat oud NAC spelers en goed beleid. Eens zien of ze het flikken hogerop te komen en wat positiefs ipv dit continue gezeik.

15   5  
Ed

Ik stop als NAC supporter. Dit is ongelofelijk.

23   2  
donvangeene

Het vertrek van Lokhoff vind ik NIET acceptabel. Hij moet gewoon blijven , hij heeft zo’n groot netwerk, daar kan Steyn niet aan tippen. Bovendien jaagt Steyn alle Bredase talenten weg, kijk maar naar Sidney. Vanaf dag één had hij het gefit op Sidney, walgelijk gedrag voor een leider. Ik heb dan ook geen begrip voor de RVC die op de hand zijn van Steyn. Ik hoop dat het rvc tot hun zinnen komen en mr. NAC opnieuw verwelkomen.

17   1  
naxioma

Hoe komt het toch dat de aandeelhouders steeds de verkeerde keuzes maken en vooral aan eigen kapitaalvernietiging doen? Zitten ze er te ver vanaf, of zitten ze er juist te dicht boven op? Hebben ze wel voldoende verstand van het voetbalbedrijf? Of ontbeert het hen aan sociale antenne en mensenkennis? Waarschijnlijk een combinatie van alle drie. Zo vaak zijn de verkeerde mensen aangesteld, zo vaak zijn goede mensen vertrokken, zo vaak zijn ten onrechte goede mensen ontslagen. Ook nu weer heeft men weer de verkeerde keuzes gemaakt. Ze snappen het gewoonweg niet. Wie verlost ons uit dit lijden? Hopelijk begint men nu in te zien dat ze zich beter verre kunnen houden van het eigenaar zijn van een BVO.
Nu eerst NAC redden op de korte termijn door Manders en Steijn er uit te werken!

28   3  
De Kroonprins

Als we massaal de afschrijving van onze seizoenkaart storneren, dan zijn Manders en Steijn binnen nu en een week vertrokken. Tijd voor actie!

15   65  
Akkie

Waar komt toch die onvoorwaardelijke steun voor TL toch vandaan

goede speler voor NAC

slechte trainer voor NAC

en nu zijn debuut als TD, - dus dat was afwachten

en dan bij de eerste tegenwind - stapt meneer op!

en wat heeft meneer al bijgedragen dan - Als spreekbuis gefungeerd voor kamp van Hooijdonck, en gezegd dat Leemans niets voor NAC is

Om met Lokhoff te spreken, NAC is thuiskomen, maar mijn ego is nog groter - gevolg - de druk zal wel zo groot worden dat Manders en Steijn niet te handhaven zijn, we weer het beetje geld wat we hebben kwijt zijn aan afkoopsommen en de zoektocht naar stabiliteit en beleid opnieuw kunnen starten

Wat een dom sentiment:
Nog steeds lees ik hier van alles over de goden Hyballa en Vreven, maar kijk nu eens naar de feiten en vergelijk de stats van die twee met die van steijn.

29   2  
Hertog Jan

Ik was er helemaal niet voor om Steijn te ontslaan, maar dit is echt te gek voor woorden.
Steijn is onhoudbaar, en Manders zijn lot zit daar aan gekoppeld.
Gewoon exit allebei liever nu nog dan morgen.

28   4  
[email protected]

Tijd vóór actie NU.
Eruit met die Haagse Bluf!

31   5  
Gman

" "We respecteren de wens van Ton natuurlijk en we gaan in goede harmonie uit elkaar", zegt directeur Manders."


Wat een ongelofelijke eikel. Goede harmonie!!

26   5  
Tico

GODVERDOMME!!!!!!!!

Wat een vuile kutkwal is die steijn, en die Manders met zn dikke harses OPROTTEN ALLEBIJ!!!!!
Ton kom alsjeblieft terug…..

14   0  
Pierefluiter

Wanneer krijgen we positief nieuws?

33   4  
Bart

En weer kan die etterbuil Manders zijn bek niet houden en zegt op omroep Brabant dat hij het besluit van Lokhoff respecteert en snel op zoek gaat naar een nieuwe TD.
NIET TE GELOVEN.
ZE DENKEN ECHT DAT ZE IN HET ZADEL KUNNEN BLIJVEN!

24   9  
Willem 4,5

Ik slel voor dat we niet meer naar het stadion gaan. Wedstrijden met 3, 4 duizend man maakt deze misselijkmakende kliek misschien wakker. Snap niet dat Steijn überhaupt het nog aandurft om trainer van NAC te blijven, hetzelfde geldt voor Manders. Goed gedaan RVC, los het nu maar op!!!

29   4  
Toon

Dit is nog erger dan het mislopen van de promotie. Dit is een doodsteek voor de club

26   4  
HenkTank4823

FC Den Haag moet weg meteen!!

15   2  
Bier en friet

Was er al bang voor. Had gehoopt dat Ton er wat meer voor zou vechten, maar als AD en trainer 1 front vormen dan moet de rugdekking van boven komen en die heeft hij niet gevoeld. En nu?

Nog een jaar Steijn in dubbelfunctie oude vriendjes binnen laten halen? Nog een jaar geen perspectief voor de jeufd? Leegloop van de jeugd? Exit hellemonds? Nog een jaar afbraakvoetbal? Supporters die afhaken? En dan?

Ik zie er het nut niet van in om nu naar het stadion te fietsen om een boos te zijn tegen een stapel stenen, maar er moet wel iets gebeuren. Een leeg stadion kan helpen, maar dat voelen ze pas als het seizoen is begonnen en dan ben je te laat. Voel echt de behoefte om iets te doen, maar weet niet wat helpt

25   3  
Wolfmanjack

De grootste lul is Manders. Wat doet die man bij NAC. Hij maakt alles kapot.

16   1  
Peerke

Manders houdt de NAC supporter al in de maling. Hij heeft overal korte dienstverbanden, maar begint overal opnieuw te raaskallen en denkt daar mee weg te komen. Mattijs doet ons een plezier en rot op. Nog een tip voor je : zoek iets buiten de voetballerij. Al denk je er zelfs anders over, maar voetbaltechnisch heb je geen enkele know-how. Bedankt dat je mijn clubje verder de vernieling in hebt geholpen. We hadden vorig jaar wat financiële meevallers maar jij hebt ze in een jaar verbrast.

22   1  
Ton

ZE MAKEN ONZE CLUB KAPOT

26   3  
Geelzwartwit

Die tekst van Manders ook weer over het opstappen van Ton op www.nac.nl
Ze betreuren het besluit hadden graag samengewerkt en in 1 en dezelfde adem zegt Manders dat ze nu snel op zoek gaan naar een nieuwe TD...

Spoort niet hoor die man

8   0  
Pietjebel

Zit zo is na te denken he ik ga zo'n jaar of 32 naar nac heb van alles wat meegemaakt
Dit soort situaties kwamen volgens mij in het verleden wel een vaker voor

Wat ik niet snap en denk ook niet dat ik het ooit gaat snappen

Hoe kan het dat dr bijna alweer 10.000 scc verkocht zijn
En mochten we allemaal weer na binnen mogen dat dr weer 19.000 man zit
Sponsoren met heel wat kapitaal dr zitten ieder jaar weer en heel wat te vertellen hebben
Het toch weer een zooitje kan zijn ieder jaar weer iedere trainer weer

Je zou toch zeggen je leert van je verleden maar blijkbaar bij nac is dat niet

7   33  
Steven73

Afhaker

37   2  
Roderick

en dan nog even dit!!!!
Weet u nog dat Steijn tijdens een belangrijk moment in het seizoen voor zaken naar Ibiza moest.... dat bleek dus verdomme gewoon voor z’n vakantiehuis te zijn geweest.

We zijn onze club aan het kwijt raken aan een paar Haagse zakkenvullende honden. Oprotten tot hier en niet verder!

15   3  
Lockhof for president

Worden we het nou onderhand nirt kotsbeu allemaal. Al jaren zijn we aan t kloten. Pleur die nietsnuttende hagenezen eruit. Ik wil ook geen kaart meer komende seizoen.

21   3  
Baosje

Niet alleen Steijn en Manders eruit

Ook de grote 3 moeten nu hun conclusies trekken...

Niets,nul komma nul,noppes,nada zijn we opgeschoten onder hen

Verkoop de failliete bende maar


27   2  
Tinus076!

Steijn en manders bedankt voor het verkloten van onze club door clubiconen weg te pesten door talenten weg te pesten en door er een grote puinhoop van te maken!

De actie gaat er sowieso komen van diegene die jullie totaal onderschatten en ook jullie koppen gaan rollen!

Mijn persoonlijke actie gaat niet zijn om mijn kaart te annuleren want ik sta voor nac altijd en overal en niet voor jullie achterlijke mongolen!

Jullie onderschatten de kracht van deze club en dat zijn de supporters!
Wij zijn NAC en geen enkele passant is groter dan de club!

Dit geld ook voor de rvc ook jullie koppen gaan rollen!

Het word tijd dat er een grote groep oud naccers in de het bestuur komt die weten hoe het hier werkt!
Kijk naar ajax en bayern die mensen weten wat er gevraagd word!

Ik ben zo klaar met dit gezeik maak van deze club de club die het moet zijn!

Wij zijn NAC en wij gaan niet opzij!

Payback time

#teamlokhoff

16   2  
Muijske

Dit kan zo niet verder. Medesupporters hoe laten we ons horen

18   2  
't veer

Ik hoop dat dereactie van Ton van Haperen daadwerkelijk van hem is en niet nep. Deze reactie is hoe het mijn inziens moet werken. Het gaat alleen werken als een groot gedeelte van de supporters er achters staan maar ook kapitaal krachtigen (aandeelhouders) en dan de grote drie uitkopen en beginnen vanaf 0. Maar eerst zullen de supporters zich moeten laten horen. Een petitie ondertekenen via bside rats, en andere groepen zie ik als een optie. Met tienduizend supporters onderteken en geen nieuwe seizoenkaarten aanschaffen.

22   2  
#TEAMLOKHOF

TE BIZAR DIT……

Het wordt met de dag gekker….

Ton Lokhof is een clubicoon en die behandel je zo?

Aandeelhouders WTF?

RVC: dikke middel vinger!!

Manders: oprotten heel snel!

STEIJN: HEB JE NU JE ZIN? Vieze flikker!

22   1  
Ouwe spionkop

Schandalig dit. Onze mooie club wordt vermoord door Haagse passanten en wij pikken t allemaal maar.
Zolang Steijn trainer is zet ik niet stap meer in het stadion.
Niet mijn trainer, niet mijn voetbal. Wegwezen bokhonden.

18   3  
Vlag

Jeffrey van As als TD en het zooitje is compleet

16   2  
TheBeek

Okee niks geen podcasts meer en schouders ophalen en het laten gebeuren!!!

Dit kan en mag niet!!

Nu actie!!! Keihard. Bestorm het stadion het maakt niet meer uit!

Roda heeft een paar jaar terug het goede voorbeeld gegeven!

Gauw onze club terug en snel een beetje!!!

Heb nu 26 jaar een seizoenkaart en ben er helemaal klaar mee!!!!

Als we nu niks doen dan moeten we allemaal de komende 10 jaar zitten en zwijgen!!!

13   2  
Ton Weterings

Wat een soap georganiseerd door 2 K.U.T. Hagenezen Goed gedaan raad van commissarissen jullie hebben een echt NAC hart. Supporters laat van je horen (netjes natuurlijk) TE TRIEST VOOR WOORDEN

14   10  
We moeten door

Even uit de box denken. In de Verenigde Staten verhuizen eigenaren soms hele clubs naar andere delen van het land. Kunnen wij als supporters dat niet andersom doen? We zetten een advertentie dat 19.000 hondstrouwe supporters op zoek zijn naar een waardig bestuurde club met bijpassend eerste elftal . Een team met een stabiele basis en een goed op elkaar ingespeelde leiding, maar met weinig supporters. En hen dan overhalen om voortaan in Breda voor ons te komen spelen?


15   2  
Nilles

Weg met de grote drie! Tijd voor een nieuwe eigenaar! Één eigenaar!

30   2  
de waarheid

Wat een toestand bij NAC!
Ik heb jaren uitgekeken dat good old Ton Lokhoff terug zou keren naar zijn NAC....
Ik wist het gewoon toen Steijn zou blijven , dat Lokhoff zou gaan vertrekken....
Om van te huilen , wat hebben ze de club in een afgrond geduwd.
Toen Marwin Reuvers naar RBC vertrok zaten sommige daar onsmakelijk om te lachen , als we nu niet uitkijken gaan we die kant ook op.
Wat een galbakken die Hagenezen.............


Rot lekker op naar ADO stelletje bloedhonden!

De strijd hebben ze ''gewonnen''

ECHT NIET
WIJ ZIJN NAC , WIJ ZIJN DE SUPPORTERS , WIJ ZIJN DÉ CLUB!
NIEMAND IS GROTER DAN DE CLUB!
DE EEUWIGE 12e MAN!
WIJ GAAN NIET OPZIJ!!

13   1  
Geelzwartwit

"we moeten juist blij zijn met Steijn"

En ze gaan gewoon door met een plaat voor de kop en oneindig geloof in zichzelf. Want Manders gaat na het harmonieuze afscheid met Ton meteen snel op zoek naar een nieuwe TD

Wie kan en gaat er ingrijpen?
Sponsoren? Supporters?
Wie hebben er invloed?

20   3  
Wolfmanjack

Manders, Steijn. Opdonderen. Lokhoff kom aub terug.

10   50  
Bredase ooievaar

Hou vertrouwen! Actie gaat ons nergens brengen. Wij zijn NAC. Wij zijn NOAD. Nu doorzetten, een glaasje pils drinken en de club steunen. Iedereen die om actie gaat roepen, adressen opvraagt of nu bij het stadion staat is geen NOAD. NAC onwaardig.

21   2  
Ad B uit Roosendaal

Steijn heeft er niets van gebakken en ook de jonge spelers van NAC geblokkeerd om door te groeien en dan dit.

Hij krijgt nu de macht in handen voor het technisch beleid??

Dit is slechter dan slecht. Mijn NAC hart breekt.

18   1  
NVT

Misschien is dit het moment dat supporters mogen gaan beseffen dat niemand binnen NAC iets om jullie geeft. Het is 200% liefde vanuit 1 kant. Manders, Steijn, ze denken enkel aan zichzelf. Hun ego moet gevoed worden en dat is het enige wat belangrijk is. NAC is onze club niet meer.

14   48  
Akkie

Het NOAD gevoel van Lokhoff

zit het tegen, dan stap ik op

17   1  
Jammer

Wat een masochisme. Denken ze nu werkelijk dat Steijn nog een leven heeft als hij op de bank zit? Hij overleeft de oefenwedstrijden niet eens. Dit alles natuurlijk in overdrachtelijke zin.
Ik wens hem nog een lang leven toe. Misschien kan hij bij een concurrent in KKD het attractief spelen onmogelijk maken.
Als wij als supporters hem daarvoor het laatste zetje mogen geven dan graag.

20   2  
Bord voor z’n kop

Zouden die 2 niet snappen dat ze nu zelf ook klaar zijn. Of wat doen die heel de dag. Manders als je dit leest ga alvast een andere baan zoeken want wij zorgen er persoonlijk voor dat je het begin van het seizoen niet haalt even als Steijn. Als ze dat niet door hebben zijn ze nog achterlijker dan dat is ik al dacht.

37   4  
Bertus

Ik ben heel blij met de reactie van Ton van Haperen hier.
Iemand die jaar in jaar uit voor NAC klaar heeft gestaan en meermaals financieel is bijgesprongen.
Een van de redders van NAC.
Zijn reactie zegt alles , ik ken Ton al jaren die treedt niet zomaar naar buiten dus dit gaat hem echt aan het hart.
Ik heb voorlopig mijn sponsorschap opgeschort, onder deze twee passanten zie ik het niet meer zitten.
Als die twee weg zijn graag dan neem ik er nog twee Seats bij, maar met deze lui gaat het denk ik met mijn hart fout en ik wil niet weer op de ic terecht komen.
We mogen Lokhoff niet laten gaan en die twee moeten er uit.
Ik ben ook voor een massaal vreedzaam protest .

13   4  
Come on

Al wint nac elke wedstrijd met 10-0 we moeten niet rusten voordat heel de Haagse enclave is opgerot!!

Come on supporters!!… we can do this!!
Voor iedereen die ze weg gepest hebben!!

9   3  
Bogdanovic

RvC heeft z’n rol gepakt, chapeau! Steijn en Manders zijn aan het cashen tot einde contract of tot en met de ontslagvergoeding. Dat zulke simpele zielen met hun gladde praatjes er mee weg komen is de verloedering van de voetballerij an sich. Nu snap ik dat er ook hockey of tennis ‘managers’ azen op vacatures in de voetballerij. Brallend je geld binnenharken, niks presteren en een lange irreële termijnstrategie verkondigen. Zou Graydon Manders nog missen whahaha! Deze heren lachen helaas nog harder. Ook om de NAC supporters. We hebben namelijk als supporter helemaal niks in te brengen. Enige oplossing: RvC moet z’n verlies nemen en iets anders beleggen waar ze wel verstand van hebben. Dit zodat de club in Bredase handen valt. Liefst in handen van een persoon/hoofdsponsor. Denk aan Boekhoorn bij NEC. Breda heeft de beste dj’s voortgebracht dus laat hen De parel van het zuiden helpen. Dak erop, veld eruit schuiven en we kunnen ook dancefestivals in het stadion houden. Win-win! Ik droom nog ff verder. Wat een soap.

23   2  
Peerke

De club staat in brand en wat doet NAC. Ze plaatsen het doelpunt van het jaar op Facebook. Stelletje imbecielen.

14   8  
H.V.M.

Tja, dat het alweer maanden een puinhoop is bij NAC is niets nieuws, maar deze keer is het blijkbaar de overtreffende trap!
Desondanks valt het mij tegen dat T.L. uit z'n 'eigen' stadion vlucht.
Dit lijkt toch ook niet de oplossing te zijn om de broodnodige rust in de NAC tent terug te krijgen.

31   4  
D’n directeur

De reactie van Raf17 heeft 330 duimpjes. Allemaal supporters die op willen staan. Is het idee om met die mensen een WhatsApp/Facebook groep aan te maken oid om een actie/opstand/protest actie te organiseren bij het stadion?? Zomaar een gek idee...

Daarnaast nog even bij Lokhoff langs om te laten weten dat HIJ NOOIT VERLOREN ZAL GAAN. We love you Lokhoff!

17   1  
Kobus

Mijn NAC hart breekt,hoeveel kan een NAC supporter hebben.

17   11  
Van nispen

Ik hou het voor gezien, ben er klaar mee. Ik zit er serieus aan te denken om de vrijdagavond in te ruilen voor de zondagmiddag. Ik lees leuke dingen over RBC. Lijkt me leuk om te kijken wat het niveau daar is en hoe ze het daar op aan het bouwen zijn. Vond het altijd een symphatiek clubje. En wat die supporters daar is overkomen... veel respect voor die jongens toch een pareltje in het voetbal.

22   4  
Habe

Kunnen we niet met zn allen naar de eerste training en op een vreedzame manier Steijn en Manders bij de arm nemen en buiten het hek zetten? Voor de zekerheid ook even een wielklem om beide auto's. Even meenemen en op t station eruit zetten op de trein richting den haag. Dit kunnen we zo toch niet meer toestaan. En vPoppel die namens de supporters in de RvC zit, blijkt hier dus helemaal de supporters niet te vertegenwoordigen. Kunnen we van hem geen vertrek eisen als supportersvertegenwoordiger???

17   5  
4814

Stein +Manders oprotten naar jullie vieze stinkstad, jullie maken onze mooie club kapot..

15   6  
DennisZB

Wat een vertoning, trek gewoon de stekker uit de club en ga net zoals RBC verder als amateur vereniging. Lekker bier en kouwe frikandellen op zondagmiddag,en juichen als je eens wint van een 3e klasser.

Jammer voor de supporters maar deze club is zo ziek als het maar kan.

21   3  
Lamington

Die haagse kuttekoppen weg en rap. Al dan niet goedschiks

Manders "we gaan in goede harmonie uit elkaar". Waar durft die gore rothond deze woorden vandaan te halen.!?

Kokend..

28   3  
NAC4Ever

Manders en Steijn, het is over.
Supporters zijn niet gek.

23   4  
Vliegende hollander

Tyfus steyn en manders,oprotten klootzakken.
Jullie horen niet bij nac,

14   2  
Crouch87

Wat een teringzooi. Ik laat m'n club niet afpakken door een stel Hagenezen. Schandalig dat ze een club icoon die geen kans heeft gekregen er zo uit knallen.
Er blijft niks van NAC over met deze K*t Hagenezen!

18   1  
Maikel

Ik dacht echt alles meegemaakt te hebben bij ons clubje maar hier snap ik echt niets van. Waarom stel je lokhoff dan aan als je hem een mes in de rug steekt een paar weken later. Steijn kan niet tegen kritiek dat zag je al in de media. Ik denk als je de vrije hand krijgt bij het samenstellen van een selectie en je zet zo’n matige groep weg dan moet je wel tegen kritiek kunnen. Manders gaat Steijn echt niet afvallen want je gaat je vrienden niet in de steek laten. Als je Manders zijn carrière bekijkt vertrekt hij overal net voordat hij ontslagen wordt. (ADO-KNVB)
Misschien kan de NOAD box sponsors nog iets voor elkaar krijgen binnen NAC want naar ons wordt toch niet geluisterd.

13   1  
MisterMG

Het is werkelijk ongelooflijk. Altijd als je denkt dat het niet erger kan.... Laat het dan maar aan NAC over. Zonder goed bestuur en rust aan de top wordt het nooit wat. Er zitten nu mensen die rvc en aandeelhoudertje spelen maar geen idee hebben waar ze meebezig zijn.....

Ze zullen met z'n alle bij de eerste wedstrijd wel weer in Ibiza zitten

11   2  
Oosterhout

Niemand bij stadion ????

19   1  
Martinus

Dit slaat natuurlijk alles. Je haalt iemand voor technisch beleid, maar diegene moet naar de pijpen dansen van een arrogante trainer die niet tegen kritiek kan en er zelfs letterlijk voor vlucht. Ik snap dat Ton hier geen trek in heeft, maar wie is nu NAC?

Wat de uiteindelijke uitkomst onderaan de streep gaat zijn, supporters en club zijn de dupe. Hier kom je niet zomaar meer bovenop, alles valt weer eens als een kaartenhuis in elkaar. En dat kan ik Ton niet kwalijk nemen, die heeft met zijn NAC hart echt het beste met de club voor. Maar gaat het niet, dan gaat het niet.

Steijn/Manders gooien nu echt hun eigen ruiten in. Dit wordt gewoon niet gepikt. Als die niet doorhebben hoe catastrofaal dit is voor henzelf, dan hebben ze een nog groter bord voor hun kop dan we al dachten.

5   2  
Klets

@vannispen
Begrijp je emotie maar bij RBC is het niet veel beter. Ook een slangenkuil met die Hans vd Ende voorop!

13   2  
Moppernac

De 10.000ste seizoenkaart zal nu nog wel een poosje op zich laten wachten, en zolang Steijn en Manders aan de macht blijven komt die er ook niet.

7   9  
Oosterhout

Maaskant werd binnen gehouden om na ze huis te gaan !!!!!

Nu na lokhoff !!!!
Waar blijven jullie

10   1  
Moppernac

Oosterhout@

Wat wil je nu bij een leeg stadion doen dan??????

23   1  
Ata

De reactie van Manders op Omroep Brabant is inderdaad tenenkrommend. Wat een ongeëvenaarde minkukel ben je dan.

17   7  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Wow where going to Ibiza
Wow back to the island
Wow where gonna throw Maurice
Wow in the Mediterranean Sea

Verrekte koekwous!

8   2  
Kisku

Ieder jaar zak je verder in de stront ,man man wanneer komt onze club weer terug

17   3  
HupNac!

Ik kan er gewoon echt niet met mijn hoofd bij hoe zo'n Steijn tikt op dit moment.

Dit ga je gewoon écht niet redden en is het je dan echt om die ontslagclausule te doen?

Je hebt op dit moment m.i. je volledige carriére om zeep geholpen (Welke club wil nog aan zo'n figuur beginnen? Ibiza? niet presterend betonvoetbal? geen spelers beter maken, nul om de jeugd geven) en zoveel kan die clausule toch ook niet opleveren dat je het daarmee tot je pensioen mee gaat halen.

7   1  
Maarten

Godverdomme!!!

7   5  
Vlag

Zou manders, Martin Jol al gebeld hebben, ook zo'n Haagse gluiperd

21   7  
Fritske d'n Olifant

Even los trouwens van deze Griekse tragedie die zich nu voor onze neus aan het voltrekken is, stoor ik me enorm aan de bestuursgetrouwe reageerders en trollen die deze fantastische site de afgelopen weken overspoelen. Allemaal nieuwe nicknames die Lokhoff door het slijk menen te moeten halen en continu vragen wat Lokhoff al bewezen heeft en waar hij zijn steun aan verdient. Als je daar antwoord op geeft krijg je geen reactie terug maar wordt diezelfde vraag een dag later weer gesteld door dezelfde persoon. Er wordt zelfs beweerd dat Ton er in zijn periode als speler van NAC niet zoveel van bakte. Sorry hoor, maar of je nu pro of anti bestuur/Steijn bent. Waar slaat het op om onwaarheden te verkondigen en een NAC icoon op deze manier in de zeik te nemen en te beschadigen? Noem je jezelf dan supporter? En dan die insinuaties en verdachtmakingen. Lokhoff houdt wijselijk z'n mond in de media en dat wordt gelijk afgedaan alsof hij achterbaks is en Blanco en PvH al het vuile werk laat doen. Ze staan nog net niet met aluhoedjes op en grote borden met BNdeStem = Fake news. Ik was zelf ook niet zo gecharmeerd over die roddels over de ibiza-trip van Steijn. Maar dit gaat wel echt een brug te ver vind ik.

14   2  
BredaWS

Dit is voor mij de druppel, die Haagse moppen zien mij niet meer in het stadion tot zij zijn vertrokken!!!!! NAC is Breda en blijft Breda!!

12   2  
NACPB

Wat een klap in het gezicht van alle supporters.

Eerste thuis wedstrijd van het seizoen en Manders en steijn zijn er nog eerste half uur het stadion leeg houden.

22   3  
Rp

Bsiderats gaat 22:00
Live bij stadionstraat
Idee melden dan bij stadion om ook al
Onvrede te uiten???

4   1  
RVC

Het is allemaal de schuld van de RVC die totaal geen voetbal knowhow hebben en de meest incapabele personen met belangrijke functies binnenhalen (Steijn/Manders)

14   4  
Badeend

Wanneer laat "de vertegenwoordiger van de supporters in de RvC" van zich horen?

Dit is niet mijn NAC meer. Na 30 jaar, als het op deze manier moet, hou ik er mee op. Die Cv1912 kaart kan Lex Immers zijn reet mee afvegen (dat doet hij waarschijnlijk ook) als ik hem straks linea recta retour afzender stuur.

De incapabele aandeelhouders en hun incapabele personeel (RvC, AD en trainer/TD) hebben voor elkaar gekregen wat zelfs mensen als Oltmans, Mommers, Rijsbergen en Van As niet is gelukt - NAC is de totale binding met haar achterban kwijt (behalve dan nog Ernie en Tip). Daarmee is het unieke 'kapitaal' van de club verloren en dat is écht heel knap.

En een absolute schande.

10   30  
Nero

Ik ben fan van jou ton was blij dat je kwam,maar nu net als van hooydonk de handoek in de ring gooien terwijl achter jou staan vind ik wat minder

9   1  
Marti

En zo gaat het al jaren bij NAC , iedereen die NAC een warm hart toedraagt Die worden hier weggepest , oud spelers en de mensen uit plaatselijkej journalistiek , door let wel sommige suporters en nu dus ook al door de RVC , die in het verleden in de rust en na de wedstrijden gezellig samen leuke tijden hebben gekent met een pilsje in de hand , dat was ons kent ons en nu deel van die zelfde mensen geven clubiconen een trap na ,

18   1  
Wolfmanjack

Manders. Steijn oprotten

18   4  
Struikrover

De enige manier om ‘actie’ te ondernemen, is om gewoon niet meer te komen. Geen geld meer uitgeven aan de club. Alleen dat signaal zullen ze voelen. Beetje schreeuwen en met dingen gooien, dat gaat ze niet boeien. Zolang al die mensen onder het sentiment van ‘clubliefde’ braaf hun geld blijven brengen, zal er echt helemaal niks veranderen….

17   0  
1912

Wanneer is de eerste training?

16   1  
Hugo

Ongekende puinzooi. Deze club is dood en doodziek. Kleine en grote sponsoren en supporters, hondstrouw, pompen jaarlijks miljoenen in deze club. Mensen met een hart voor NAC . Een hart voor deze club. Die het allemaal zien zitten met Ton Lokhoff. 'Mister NAC'. Een Bredase voetbalgrootheid. En na Peter Maas , svh ook buiten gewipt . Binnen twee maanden. Het is een ongekende vorm van narcisme. Eigenbelang . Wat ben ik bedroefd

Eens dan wordt de hemel stralend blauw.

16   5  
Nacman

Steijn en MANDERS door achterbaks vuil spel lokhoff buiten spel gezet.
Dit is de grootste fout die jullie gemaakt hebben.
Nu krijgen jullie te maken met 19000 boze supporters die nu al bloed willen zien .
Het vertrek van lokhoff werkt als een rode lap bij een stier.
Nu kan Steijn weer oude over de top versleten voetbal vriendjes halen die geen klote presteren.
Door het aanblijven van Steijn zullen er zeker nog wat goeie spelers vertrekken die niets in hem zien.
CITY neem NAC over en zo snel mogelijk.
R.I.P. NAC BREDA sterkte voor alle na supporters mijn NAC hart heeft er weer een barst bij.

22   2  
Pizzabakker

De directie van NAC zegt het besluit te betreuren. "We respecteren de wens van Ton natuurlijk en we gaan in goede harmonie uit elkaar", zegt directeur Manders. "NAC zal de zoektocht naar een nieuwe technisch directeur zo snel mogelijk opstarten."

Yeah right! Mooi niet! Ik wil een zoektocht naar een nieuwe AD en trainer! Wat een puinhoop!

9   4  
Geelzwartwit

@wemoetendoor

19.000 supporters x 1000 €
Daarmee heb je en de aandelen en een hogere spelersbegroting

En er zullen best supporters tussenzitten die minder of meer kunnen betalen.

4   2  
Habe

Is het ook mogelijk om een overzicht te krijgen hoeveel van de 9800 verkochten seizoenskaarten met 100%, 50% en 10 % compensatie zijn ??

15   10  
Boom

Ik ben er voor het eerst in mijn lange NAC leven echt compleet klaar mee! Manders en Steijn hebben de club voor mij echt verkracht. Ik ga ADO2 in NAC tenue niet lopen aanmoedigen. Zolang Steijn niet weg is, is het met pijn in mijn hart : Hup Go Ahead

22   8  
Boeimeervlagger

Berry de Kort en Joost van Mierlo rap terug in rvc en Justin Goetzee heel snel als Algemeen Directeur. Weg met die niet Bredanaars.

7   4  
Van nispen

Struikrover, ga je mee naar het helstacostadion in roosendaal?

13   1  
Martinus

Dit gaat volgens mij een domino-effect creëren. Zijn er mensen binnen NAC die zich solidair verklaren met Ton? Ik acht die kans heel groot, met het oog ook op een RVC lid dat zijn conclusies trekt. Gaan Hellemons, Penders, Lurling dit bijvoorbeeld gewoon aanzien?
Alarmfase rood zijn we in elk geval ruimschoots voorbij. Dit is een probleem buiten alle proporties, want je bent de clubmensen en 99% van de achterban nu kwijtgeraakt. Dit raakt mensen in het hart en dit is een mogelijke doodsteek voor de club.

Dit is NAC niet meer.

20   12  
Kees

Ik en mijn kleinzoon van 9 jaar zouden een seizoenkaart nemen maar we zien er nu vanaf

17   2  
Ibio

De aandeelhouders zijn verantwoordelijk
zij creëren deze chaos

23   14  
Joey076

Ik was net bij het stadion maar daar stonden enkel wat gasten te zuipen. Nou, kei harde actie hoor! Ben met tranen in m’n ogen weer gegaan. Is dit nou wat NAC tegenwoordig is?

14   24  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

In plaats van het stadion is het slimmer om het adres van onze Haagse nsb-ers te achterhalen. Kaalscheren die gasten en achter de wagen door de straten trekken. Schande komt ze ten deel!

4   4  
NAC4Ever

Even voor de duidelijkheid.
Ik ben niet de onderstaande NAC4Ever.

NAC4EVER
16 June 2021, 20:26
Het houdt maar niet op. Ik denk dat ik maar bij RBC wat potjes ga kijken. Wat oud NAC spelers en goed beleid. Eens zien of ze het flikken hogerop te komen en wat positiefs ipv dit continue gezeik.

1   1  
Ratkopf

Tering jantje, man man man man man

13   1  
Leo

Kutttt Manders! Rotop lul!

6   5  
HupNAC

Heel Nederland weet dat wij de beste zijn, het is tijd dat wij de club krijgen waar we recht op hebben!

Steijn en Manders, optyfen!

Ik stel voor dat we een krat pils laten bezorgen bij Lokhoff, als steun in de rug! Misschien komt ie dan terug als dat laffe Haagse gemeentepils is uitgespuugd!

NAC zal voort bestaan, zolang er bier stroomt uit de kraan!!!!

7   0  
DeNeel

En net als je denkt, het dieptepunt is bereikt, het kan niet gekker, ja hoor, wij zijn NAC, wij zijn tegendraads, wij zijn Bourgondisch ( of waren... ), echt ongelooflijk dit weer, bedankt GROTE DRIE, bedankt RVC, hup NAC, NOAD 💛🖤

11   0  
Tinus

Volgorde van de neergang:

RvC geeft Manders onbepaalde tijd contract

Manders geeft Steijn 3-jarig contract met ook nog veel tekengeld

Steijn doet wat ie bij VVV-Venlo deed, oude spelers/hoge salarissen aan vriendjes/eigen staf aanstellen

8   1  
NVT

Manders en Steijn zijn wars van enigszins negatief commentaar en/of protesten van ons supporters. Hun ego is te groot om hun te raken (Manders: 99% van de supporters herkent het genie Steijn). Het enige wat deze ego's kan raken zijn financiële consequenties. Dus allen, trek jullie seizoenskaart in of zorg ervoor dat de automatische overschrijving teniet wordt gedaan en laat zien dat dit wanbeleid moet stoppen!

8   1  
Rooie

Heel nac stond dit toe: RvC en aandeelhouders plus financiële mensen trokken niet aan de bel

12   0  
Martinus

NAC zal de zoektocht naar een nieuwe technisch directeur zo snel mogelijk opstarten."

Er is maar één persoon die kan samenwerken met Maurice Steijn en dat is Maurice Steijn. Dus ik ben benieuwd waar die 'zoektocht' op uitdraait. Maar het argument dat het goedkoper is om trainer en TD te combineren kan dan weer van de plank.

Dit is NAC niet meer.

15   6  
Ropke

Lokale en bevlogen klasbakken als Lokhoff, Maas, Sydney van Hooijdonk toonden ballen en pikten het niet meer om onder corrupt en incompetent Haags bewind te dienen

5   3  
Maarten

AKTIE

4   2  
Jammer

Als het kalf verdronken is......

8   3  
Knee

RvC, Manders, Steijn plus alle NSB’ers: nu oprotten!!!!

8   6  
NAC4Ever

@KEES
Jij en je kleinzoon kunnen leuke 'opa-kleinzoon herinneringen' maken. Dat laat je je toch door niemand afpakken?

2   1  
Van nispen

Dempt men de emerput

29   3  
Shower

15 strijders bij het stadion.............. na een uur nog steeds 15..... typisch NAC. ... ik hoor het wel wanneer de volgende spontane actie oproep komt...

9   1  
Pao

Gooi die Haagse bende Breda uit en snel een beetje!!

10   1  
Martinus

@HupNAC

Roerend mee eens. Ik denk dat het belangrijk is dat wij supporters Ton gewoon steunen, en dat kan met een simpel gebaar. We kunnen een man met zo'n NAC-hart geweldig gebruiken als we uit de gijzeling zijn ontsnapt.

En dat geldt wat mij betreft ook voor mensen binnen NAC die zich solidair tonen met Ton, die staan aan onze kant.

9   2  
Roosendaoler

Geen van 3-en haalt het begin van de voorbereiding. Dit is zo ongeloofwaardig! Zal een gezellige seizoensafsluiting worden volgende week.

16   3  
Steefl

ACTIE NU!
Eigenaren aanpakken!
Gvd onze club terug stelletje fuckers!

11   4  
Sia

Ik zet komend seizoen geen voet in het stadion en kijk geen wedstrijd. Ik laat mij niet hijacken door een stel mensen die geen binding met de club heeft. Lokhoff moet blijven, Steijn en Manders exit!

17   1  
Dun Diëe

Het was te verwachten na de eerdere berichten vandaag. Het lijstje van weggepeste werknemers begint nu angstaanjagende proporties te krijgen. En dat wat voor een gezellige en warme familieclub door zou moeten gaan.

Ik heb Manders lang het voordeel van de twijfel gegeven maar dit heeft heeft hij helemaal zelf laten ontsporen. En ten tweede komt nu een eigenschap van hem naar boven waar ze in de eredivisie al achter waren: dat hij in tijden van crisis vooral uitblinkt in het doen van helemaal niks, zijn kop in het zand steekt en geen enkele harde beslissing durft te nemen. En dan komt hij bij een club terecht die elke paar jaar in een orkaan verkeerd.

Dat de RvC dacht of hoopte de boel nog te kunnen lijmen blijkt dit achteraf totaal de verkeerde inschatting te Zijn geweest. Ik waardeer de poging in elk geval wel. Er wordt vaak gezegd dat NAC kampioen is om de verkeerde beleidsbepalers aan te nemen. Ik vraag me af of het voor beleidsmakers wel mogelijk de juiste beslissing te nemen bij onze club want het maakt niet uit wie je aanstelt, de beslissingen zijn achteraf altijd de verkeerde.

En tot slot, Manders en Steijn zijn weg. Daar is op drie stemmen na nul draagvlak meer voor. Dus zitten we weer in dezelfde penarie als vorig jaar en het jaar daarvoor. Geen AD geen TD en geen trainer. Het is een wurggreep waar je niet meer uitkomt. Want in het ideale scenario zet je eerst een AD en een TD neer en dan een trainer. Maar daar is nooit tijd voor. NAC zou eigenlijk een jaartje met sabbatical moeten gaan om orde op zaken te stellen maar dat kan natuurlijk niet. Wie er ook als AD en trainer gaan komen aanwaaien: we hebben weer hetzelfde probleem en volgende zomer zit iedereen in Breda weer briesend en rood aangelopen achter zijn telefoon of laptop. De zaak maar gewoon opdoeken en beginnen bij de amateurs zou wellicht het beste idee zijn.

11   5  
NAC4ever

Nooit saai op deze wijze. Als ik sommige posts lees, dan zien er een aantal graag veel oud NAC aan de leiding komen. Nou, als ze capabel zijn, anders no go. Pierre bijvoorbeeld s.v.p. echt never nooit meer binnen gaan halen

17   2  
't veer

De grote drie aanpakken, M&M en de RVC aanpakken. Laten ziet dat ze geraakt worden waar het pijn doet. Het begint bij de grote drie met geld. Gewoon niet meer gaan met zijn allen en dan zien ze dat hun club niets meer waard wordt. Eerst dit uitspreken door een petitie. Je kan je niet meer verschuilen achter NOAD. Tot hier en niet verder. Ton van Haperen en andere sponsors sta op.

15   0  
Racebabe

Hoeveel hadden de seizoenkaart verlengd als ze dit hadden geweten?
Dan had ik toch zeker nog even gewacht. Wat een rotzooi is het weer :-(

21   1  
Michael Graban in naam van Theo Graban

@Ton Van Haperen, wij staan hier 100% achter. Dit is niet normaal en dit moeten we niet accepteren.

17   1  
Geelzwartwit

Teken de petitie dat is het minste wat je kan doen.

https://www.petities.com/signatures/tot_hier_en_niet_verder_geef_ons_nac_terug/start/20?s=87178975

28   0  
Hont

Dit is HET moment om de aandeelhouders uit te kopen. Het lukt ze maar niet om een fatsoenlijk bestuur neer te zetten.

Is het een idee om een website te starten waarin supporters met een grote portemonnee als Nouwens en Tiësto, maar ook die met een kleinere (4000 supporters x 1000 euro is ook 4 miljoen) zich kunnen melden en er zo voor zorgen dat net als in Duitsland het meerderheidsbelang van de club voor altijd bij de supporters komt te liggen? - direct na overname vastleggen in club statuten.

Dit kan zo niet verder.

10   0  
Van Etten naar Breda

Nu n mannetje of 20, geen sprake van een grote actie helaas

10   0  
Jammer

Waar ik eerder schreef bij het onderwerp Haarman dat Geert van Poppel moest blijven zitten om Lokhoff te steunen, mag hij wat mij betreft nu rap opstappen als er nog enig NAC-dna in hem zit.

23   1  
Sp1

Kotsmisselijk word ik hiervan... Het was geen geheim dat Ton enkele bundesliga spelers op het oog had en Graham Arnold voor de groep wilde hebben.

Dit is bij de RVC, en Stijn terecht gekomen... Reden voor Manders aan de lobby te gaan... Met als resultaat dat er geen draagvlak voor clubman Lokhoff meer was.

Krankzinnige beslissing, die heel veel geld gaat kosten.

9   2  
Foxwild

Ik wordt hier godverdomme Foxwild van!!

Tijd voor aktie mensen!!

16   2  
Stepas

Ophouden met die hagenezen !!!!!!!!!
Als de club niet zorg dat ze hun contact inleveren dan zorgen de supporters hier wel voor .
Stein en zijn kliek mag blij zijn dat er geen supporters waren .
Je contract Inleveren zonder bonus JAREN.
Op houden met die gekheid .
48 jaar fan .
Voor 1 gulden vanuit de je club naar het stadion .
Als je denk alles te hebben meegemaakt in breda krijg je dit .
NAC WAS VAN BREDA EN BLIJFT VAN BREDA .EN VAN IEDEREEN DIE DAAR WOONT !!!!!!
IEDEREEN DIE MET ONZE CLUB KLOOIT JE BIEZEN PAKKEN EN NOOIT MEER TERUG KOMEN

12   13  
Henk

Helaas blijft het bij een klein groepje bij stadion

46   5  
Stijn

Wat een soap zeg bij jullie…

Moeten jullie als supporters niet eens in actie gaan komen??

Dit zouden wij niet accepteren in Tilburg!

Sterkte.

16   2  
Scheppioni

Dit is gvd te ziek voor woorden !!! Kut Rvc schande met die twee zoutzakken hagenezen maken onze prachtige club kapot !!! Dit is in 40 jaar NAC voor mij het volkomen dieptepunt !! Walgelijk !!! Ooit zo trots op ons NAC daar is nu met die twee en de Rvc heel weinig meer van over !!! Schaam jullie heel diep gvd !!!!

11   0  
Jammer

Stijn

Zoals jullie met Erwin van de Looij bedoel je?

4   48  
Bertjan

Jeetje, wat hangt er hier een vijandige sfeer. We zullen het toch gewoon moeten accepteren. Het baart me meer zorgen dat er nog geen nieuwe spelers zijn aangetrokken. We lopen weer achter de feiten aan.

14   1  
NAC!!!

Vorige week nog gemeld dat TL zelf zou opstappen. Zo zie je maar. De info klopte. Het opboxen tegen 2 vriendjes werkt niet zoals verwacht .

10   4  
Geelzwartwit

@hont

Ik denk dat dat nu maar eens serieus gedaan moet worden.

19.000 supporters x 1000 euro is 19 miljoen. 15 miljoen voor overname aandelen. 4 miljoen extra voor het het sportieve gedeelte.

Er zijn natuurlijk supporters die maar 100 kunnen of willen inleggen maarrrr er zullen er wellicht ook zijn die 5000 of meer inleggen. Kan zomaar zijn dat je op 25.000.000 uitkomt.

De plannen en vormen zijn volgens mij allang uitgezocht. Het moment was er nooit naar of de aandeelhouders hielden het tegen. Nu kan wel eens het moment zijn.

5   1  
Van nispen

We kachelen achteruit naar nuveau 0,niks. Lachertje van de 1e divisie op deze manier, schande

18   4  
H.V.M.

Het is inmiddels wel duidelijk dat de aanstelling van Manders en Steijn niets opgeleverd heeft.
Integendeel, de onrust is in de loop van het afgelopen seizoen alleen maar toegenomen met als dieptepunt, de excessen van de laatste weken.
Wat er vandaag allemaal gebeurd is, is helemaal niet met een pen te beschrijven.
Dat T.L. vanaf het begin is tegen gewerkt moge duidelijk zijn.
Desondanks vind ik dat T.L. na amper 11 weken, wel snel het bijltje er bij neerlegt en dat is toch wel teleurstellend.
Uiteindelijk was Ton toch onze hoop in bange dagen!

10   1  
Wanny

@ BERTJAN

Heeft geen zin om nieuwe spelers aan te trekken, als het in de organisatie een teringzooi is.

TD is opgestapt, lid RVC is opgestapt, hoofd jeugdopleidingen zal de volgende zijn die opstapt. Denk dat nieuwe spelers nu niet ons grootste probleem zijn.

28   2  
Sp1

Grote sponsors waaronder Dennis Nouwens gaan de stekker er al uit trekken....


Wie in godsnaam staan achter die Haagse paljassen?... Kan me niet voorstellen dat willempje van Aalst bekoeld is na het debacle tegen NEK!

10   1  
Ei

NU schoon schip om er nog iets van te maken komend seizoen. Een seizoen zonder Manders en Steijn!! Met Manders en Steijn geen supporters geen sfeer! Vertrek!! Als zij vertrekken is Lokhof zo weer terug, echte Bredanaars/Naccers zijn nu nodig!

13   1  
Ata

Nieuwe spelers zijn wel mijn laatste zorg nu. Er is toch geen hond die in deze situatie alleen al komt praten bij NAC? Op sportief gebied verwacht ik even helemaal niets dit seizoen. Hoewel, we hebben vlak voordat onze TD kwam nog wel even gauw een bejaarde spits binnengeharkt. Een buitenkansje.

18   1  
Muijske

Steijn oprotten uit breda

15   1  
G

Wat een schande! Ik walg die arrogante houding van MS!

Een belediging van het eerste uur voor Ton, die meer noad vertegenwoordigd als heel de Haagse clan.

15   1  
Sp1

Stijn gaat eerst tijdens de aanloop naar de belangrijkste fase van het seizoen doodleuk wat papierwerk afhandelen in Ibiza... Verkloot tactisch de enige kans op een goede afloop op een seizoen NAC wat het aan gluren niet waard was... Er word een evaluatie door de TD gepland en meneer weigert werk door notabene weer naar Ibiza af te reizen. En dit word gewoon goed gepraat door de AD die geen poot heeft om op te staan.

Dit kunnen we als supporters niet langer accepteren. We eisen het vertrek van af, trainer en RVC en het verdelen van 51% van de aandelen onder de supporters.

22   2  
Robbie

Lokhof had deze week gesprekken gepland met zeer talentvolle jeugdspelers . Om ze perspectief te bieden. Deze waren maandag al afgezegd. Jeugdspeler zelf geeft aan vanwege gedonder met Steijn. Ook hier zal snel een leegloop gaan plaatsvinden. Wat zich nu ontwikkeld is veel erger en diepgaander dan menigeen zich kan voorstellen. Schade zal behoorlijk oplopen en als dit langer dan een paar maanden duurt ook niet door een volgend koppel zomaar even opgelost kunnen worden. Helaas en voor t eerst hebben wij, 7 man, spijt van het vroege verlengen. Ik hoop dat sponsors hun stem laten horen. Wie betaald bepaalt.

10   2  
Kudeta

Massaal supporters en sponsors alle seizoenskaarten en contracten annuleren of opzeggen.
Laat ze het maar eens voelen

16   0  
Mattijs afleidingsmanoeuvre Manders

Mail over nieuwe stadion in 3. 2. 1..

20   0  
t, Veer

Allemaal kleine acties gaat niet werken. BSIDE RATS neem het voortouw met een petitie. Ton van Haperen neem het voortouw met de kleine aandeelhouders. Sponsoren neem het voortouw.

11   27  
Spion

Met alle respect voor Ton hoor maar kiest hij nier niet de gemakkelijkste weg? Een groot deel van de sponsoren, rvc en aanhang lijkt achter hem te staan en toch neemt hij afscheid!?
Achter de schermen speelt er meer dan dat wij weten. Hopelijk komt er snel duidelijkheid en tevens een oplossing

8   13  
Kapitein Iglo

Makkelijk om je pijlen te richten op Manders en Steijn maar het echte probleem zit bij de aandeelhouders. Die worden bedankt voor hun goede bedoelingen maar richten de club ongewild ten gronde. Let maar op: ontslag van Manders en/of Steijn levert geen reet op. Ja, supporters kunnen zich dan weer even richten op de volgende target(s) maar de oorzaak blijft. Wat moet er dan wel gebeuren: 1 partij met geld proberen te vinden die dus ook onderbouwde voetbal visie dient in te brengen…ja, dat wordt een uitdaging, maar anders blijft het aanklooien met ms soms een uitschieter…..

10   3  
Anton

Heel heel snel buiten flikkeren die kut hagenezen voordat ze nog meer schade aanrichten bah bah echt waar!! Het begint alleen maar meer en meer te koken bij mij, vuile vieze hufters m & s!!

6   2  
Nonkel Frans

@BSR svp apart nieuwsbericht plaatsen over de petitie met link - dan begint die alvast te lopen.

Kan personeel van de,NAC organisatie - staf pkus,spelers plus vw ers en clubraad urgent overleg vragen met RvC.?

Ondertussen wij klaar staan om ssc terug te storten........afhankelijk uitkomst van dit overleg.

1. Heeft personeel en spelers stakingsrecht? Wat zegt de vakbond?
2. Wij als supporters vragen geld terug.
3. Sponsoren zijn ook niet gek. Houden de klep dicht.

Kortom als personeel supporters en sponsoren staken dan zal RvC rap bewegen.



13   3  
Geelzwartwit

Hoe mooi zou het zijn. 51% van de aandelen van de supporters. Een type a la Aad Ouborg als Directeur commerciele zaken en een andere AD.
Lokhoff terug. Klankbord en support in kennis van ManCity. Graham Arnold of welke trainer dan ook die de visie en beleid wat door Lokhoff en consorten met hulp van ManCity opgesteld is uitvoerde. Lurling Hellemons Penders Babos die de brug slaan tussen jeugd en selectie en ontwikkeling en waarde.
Het zal best met vallen en opstaan gaan maar dat zal een NAC supporter best begrijpen.

12   2  
Bredafun

Manders en die FUCKING STEIJN zijn de loophondjes van de RVC.
zolang die kloothommels aan het bewind zijn, blijft NAC n club met een ondeskundig beleid.
die geldschieters zijn leuk en makkelijk als er financiële problemen zijn, maar echte kennis van het vak hebben deze NAC figuren totaal niet.
Elk jaar zakken we dieper in de stront door die malloten, alleen met geld zwaaien, groot denken, en dat de hele wereld aan hun reet hangt.
Laat NAC lekker failliet verklaren, en bouw het opnieuw op met figuren die verstand van voetbal hebben.
Ton is niet voor niets opgestapt, die heeft een totaal andere denkwijze dan de malloten en feestvierende eurogooiers.
'n complete horror momenteel.
RIP NAC

24   6  
Bredafun

@TON, vergeet niet dat er minimaal 19.000 supporters achter jouw beleid staan!

11   28  
Jesse

Het was een rotseizoen , slechte wedstrijden , geen publiek en bijna gepromoveerd, het scheelde weinig.
Technisch directeur komt en het is een bekende die door de breda aanhang het stadion is uitgeschreeuwd in het verleden.
Hij moet ons redden , de technisch directeur die sporen in het verleden heeft verdiend ( nog nergens in nederkand)
En die gaat er vandoor na wat oneinigheid met een hagenees
Lekker laten lopen , dan kan hij de klus ook niet aan!
100% NAC we maken er een mooi seizoen van en blij om weer naar NAC te gaan
F7

10   1  
Ix

@DOETERNIETTOE: ik ga je geen duimpjes omlaag geven, omdat ik ieders mening respecteer. Daarnaast snap ik je punt ook wel en idd, we moeten ook een keer mensen de kans geven om wat langer dan een paar maanden aan beleid te werken.

Maar geef toe: heb je afgelopen jaar enig beleid gezien wat recht doet aan de in statuten vastgelegde speelstijl of streefdoelen?

Kom op zeg, in 9 van de 10 wedstrijden afgelopen seizoen, voelde je als supporter plaatsvervangende schaamte . Spel leek echt helemaal nergens op. En dat je uiteindelijk nog om een promotieplaats mee mocht ballen, lag niet in de laatste plaats aan het feit dat Sidney in zn paar invalbeurten er nog zoveel inschopt en dat Mounir ElAl zo'n goed rendement had. Sidney, die men dan vervolgens gratis de deur uit laat lopen en Mounir, die zeker begin van het seizoen te porren was voor een verlenging, loopt er gratis achteraan.

Dat is geen beleid dat gericht is op de toekomst, dat zijn domme fouten die NAC heel veel geld kosten.

7   3  
Cees-2

Ik roep het al jaren, supporters verenig je en neem de club voor zover mogelijk over. Uiteraard onder deskundige leiding. Ook had ik aangegeven, stort je geld voor een seizoenskaart op een onafhankelijk rekening (notaris b.v.). Pas later als het klopt, op de rekening van de club. De duimpjes naar beneden waren massaal. Uiteraard komt er iets meer bij kijken als ik het hier aangeef, en moet je niet over een nacht ijs gaan, maar onderzoek het a.u.b.

6   32  
Sprang-Capelle

Mooi Lokhoff weg. Wat heeft die dan gepresteerd dan? Dat is toch geen TD. Steijn moet ook weg en Manders ook dat staat buiten kijf. Maar wat schieten we op met Lokhoff dat is een aardige assistent trainer maar toch geen TD? Dan denk aan Hans Nijland, laat hem NAC 2 jaar leiden. Maar Lokhoff kom op zeg.

7   1  
Atleet

Man man wat denken die 2 toch dat ze geweldig zijn!!!

Stelletje criminelen zijn het om zo het geld af te troggelen van de hardwerkende supporter.

En jullie werken echt niet hard hoor, daar ben ik van overtuigd, ja voor je eigen bankrekening dat wel.

MM je kan geen bedrijf runnen en MS je kan geen voetbal team trainen. Is dit jaar wel gebleken.

Ik hoop het echt niet dat Hellemons de volgende is die opstapt. Zou het wel snappen want zijn gezondheid gaat boven alles.
Doet hij het toch dan haal ik m’n neefje (gaat nu bij o11 beginnen )uit de jeugdopleiding want ga niks aan die 2 gekken betalen.

Sponsoren verenig u en doe er wat aan aub.

13   1  
Kraoj

Je moet niet de haagse kliek wegjagen.

Je moet de 3 grote aandeelhouders wegjagen.

En daarna die haagse kliek.

8   29  
Rade

Wegloper… Je weet toch waar je instapt? Net als Pi-Air.. Met veel bombarie binnen komen en bij de eerste tegenslag de benen nemen. En straks weer vanaf de zijkant of via de achterdeur gaan lopen zagen aan de poten van de mensen die wel verantwoordelijkheid nemen

21   7  
Frank

Sterkte NAC supporters ! Hopelijk alles snel weer op de rit zodat we weer mooie derby mogen hebben. NAC is een te mooie club om dit alles te laten gebeuren.
Namens w2 supporter

10   1  
Wtf

Alle reacties zijnnegatief op die blaaskaak Steijn en dropje Manders. Moeten we nog
Meer reacties vragen? Gaan de oren nog steeds niet rechtop staan?
Komop zeg beide arrividetzi eruit, en snel n totaal nieuwe start.

7   0  
@ernie

Jij ben al lang ‘af’, Ernie…

6   29  
Ome Cor

Beste Ton,
Waar is jouw NOAD gebleven ?

12   47  
Ome Cor

En laat je club maar in de steek.

Als speler held van Breda
Als trainer uitgekotst
Als TD na een paar maanden zelf opgestapt....
Hoe serieus moeten we Ton Lokhoff nog nemen als hij opstapt zodra het ff echt moeilijk wordt.

Heel veel supporters geven hem credits, omdat hij mister NAC is, maar ik denk dat er nog nooit iemand zo snel na zijn aanstelling verdween bij NAC.

Van HERO naar ZERO, Ton.
Danke für gar nichts.


7   23  
Frank

Nou ome Cor, ondanks de duimpjes omlaag is het wel een waarheid die je neerzet.

Lokhof wordt neergezet als een verlosser, maar heeft het ook nog niet laten zien.

Hij zat wel in een onmogelijke situatie, want als hij technisch beleid moet maken, maar een trainer heeft die zijn eigen pad kiest ga je nooit succesvol worden. De voorgestelde oplossing om het uit te praten en samen verder te gaan was onmogelijk natuurlijk, dus logisch dat hij zijn spullen pakt...

10   40  
S

Want interesseren mij al die duimen nou? ik sta toch niet op de snelweg te liften? Die Lokhoff is toch gewoon een weggooier? Meneer weet het altijd zo goed, Nu kan hij het laten zien, en bij het eerste zuchtje tegenwind neemt hij de kuierlatten.

Dadelijk een heel jankverhaal om vervolgens te gaan zitten zagen. Had dan de confrontatie aangegaan 'held' dat je er bent.

Dat laat zich mr NAC noemen, wat een afgang. Voor mij een raadsel waarom hij TD was. Op basis omdat het in een grijs verleden een prima voetballer was. Als trainer was het een drama en als hulptrainer kan je geen schade aanrichten.

Voor mij heeft hij afgedaan. Ik vind het een slapjanus ook al steekt heel Breda en Prinsenbeek zijn duim omlaag.

11   0  
Bart

Nu kan ik er hugoffers niet v slapen ook.

6   6  
Breda F2

Jammer Ton, ik had niet verwacht dat uitgerekend jij op deze manier een statement had gemaakt.

Ik snap dat je niet met die eikels wilt werken maar om op deze manier Nac te verlaten, is dat wel de juiste keuze geweest.

7   1  
Samson

Mij zien ze niet meer zo lang die 2 pipo's daar nog zitten. Wat een poppenkast.

3   0  
Samson

We moeten af van die buitenstaanders die het hier wel even denken te gaan regelen. Slaat nergens op. Een voetbalclub is geen normaal bedrijf.

5   0  
Tim076

Wat is de planning voor vandaag als ik vragen mag? Zie die 2 pipo’s het liefst vandaag nog onze club verlaten, kan niet snel genoeg zijn!!!

5   0  
Wanny

@ Ome Cor

Het gaat niet zozeer om Lokhoff die opstapt, maar om de enorme puinhoop die onder leiding van Manders is ontstaan. Als het een andere TD was geweest, was het probleem hetzelfde.

3   1  
Nac58

Er zijn brood voetballers maar er zijn ook brood trainers, de koop van ADO is voor Jol mislukt, daar viel ook het doek voor Stein dus hij blijft want er moet brood op de plank, deze man heeft echt niets met ons NAC.

5   3  
canaar

Gvd, de man waar we jaren op gewacht en gehoopt hadden is eindelijk gekomen en binnen afzienbare tijd vakkundig buiten de deur gewerkt door een stelletje Haagse ... De kans dat Ton z'n neus nog eens in dit wespennest steekt is hiermee dus voorgoed verkeken. Hoe hebben we (lees RVC en directie) het in godsnaam zo ver kunnen laten komen dat zelfs onze clubiconen (en vergeet SvH en scout Maas niet) onder de tirannie van Manders en zijn volgeling Steijn op zijn gestapt. Hoe nu verder. Dat de hemel ooit weer stralend blauw wordt geloof ik wel, maar dat gaat voorlopig niet gebeuren ben ik bang.
#SteijnOut
#MandersOut
#TeamLokhof

7   3  
NAC made

Ton moet blijven en teken de petitie: https://www.petities.com/tot_hier_en_niet_verder_geef_ons_nac_terug
deel de link en laat onze stem horen!

2   8  
Geertruidenberg

Met weglopen voor problemen los je niets op, ga de confrontatie aan met Steijn/Manders, aanvallen is iets wat bij NAC past daar zie ik niets van terug bij Lokhof. Degene die Steijn en Manders hebben aangenomen die moeten er als eerste uit die zijn voor deze chaos verantwoordelijk, en dan Steijn en Manders buiten zetten met een afkoopsom, helaas voor NAC neem je verlies.

7   3  
Die ne gast

Steijn en Lokhoff kunnen niet met elkaar door één deur. Elke speler die Lokhoff wil, wil Stein niet en andersom.

Totaal onwerkbare situatie. Steijn blijft zitten omdat hij een afkoopsom wil. Ton gaat weg zonder geld te vragen. En dan Ton verwijten dat hij een wegloper is en geen hart heeft voor de club????
Blijven zitten omdat je NAC financieel een poot uit wil draaien is wel NOAD?
Ga je schamen!

5   2  
cookiemonster

Heb de link naar de petitie ook ontvangen, maar de cookies zijn echt bizar (o.a. toestemming aan specifiek google en microsoft om alles gedurende 100 dagen te mogen volgen). Nu weet ik dat velen standaard op 'accepteren' klikken en dan maakt het niet uit, maar ik moet helaas deze site overslaan hoewel ik graag 'iets doe' en een petitie in de huidige situatie één van de weinige alternatieven is. Er zijn sites met minder cookies, maar ik zal dat niet opstarten om geen tweespalt te creëren. Wel jammer dat voor deze site is gekozen

9   0  
Bertus

@ sponsoren @ Ton van Haperen, laten we sowieso de afsluiting van het seizoen bij STRND op 22 juni massaal boycotten, we moeten als sponsoren een DUIDELIJK signaal afgeven.
Het is nu niet de tijd om gezellig een biertje te drinken met die slijmjurken, laat staan naar een speech van zelfverering te moeten luisteren .
Wellicht is het ook een optie om NAC te laten weten dat we alsnog voor compensatie kiezen.
Een acute crisis BC meeting lijkt me ook meer dan nodig.
Het kan zo niet langer.
We mogen Manders geen centimeter ruimte meer geven om nog andere catastrofale dingen te doen.

1   5  
Willem Naccerski

Denk niet dat VVV - NAC nog doorgaat op 08 augustus .
Als ik al deze berichtjes hier bij B Side moet geloven , dan is er straks geen NAC meer .

6   2  
Michiel

Al jaren lang kenmerkt NAC zich als een zeer onprofessionele organisatie waar van alles mis gaat op financieel, bestuurlijk en sportief vlak. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat je Lokhoff aanstelt als TD en hij vanaf dag één in de clinch ligt met Steijn, met wie hij juist innig moet samenwerken? Het lijkt me dat je van tevoren uitvoerig gesprekken voert en dat je ervoor zorgt dat mensen die innig samen moeten werken, zoals een TD en trainer, dezelfde visie hebben en elkaar goed liggen op persoonlijk vlak.

In plaats daarvan doet men maar wat, waardoor NAC ten onder gaat aan persoonlijke ruzies en machtsspelletjes. De afgelopen seizoenen hebben we hele tritsen trainers en bestuurders de revue zien passeren. Allemaal worden ze in no time ontslagen of stappen ze op.

Trainers: Dijkhuizen, Vreven, Van der Gaag, Willem Weijs, Brood, Hyballa... Bestuurders: Smulders, Goetzee, Eisenga, Van den Abbeele, Lokhoff, RvC-leden... En dan vergeet ik er vast nog een hoop.

Het wordt ondertussen steeds moeilijker om capabele mensen te vinden. Wie stapt er nog met zijn gezond verstand in een functie bij NAC als je weet dat je positie vanaf dag één onder druk staat en de kans groot is dat je binnen no time weer wordt ontslagen? Het zwalkende (of beter gezegd ontbrekende) technische/bestuurlijke beleid zorgt mede voor de slechte sportieve prestaties waardoor alle verantwoordelijken nog verder onder druk komen te staan en je compleet gevangen zit in een vicieuze cirkel.

Het lijkt me een goed idee om een extern bureau de hele organisatie eens te laten doorlichten om te zien waar de problemen precies zitten. Je kunt wel elk seizoen weer nieuwe poppetjes overal neerzetten, maar dat helpt geen snars: de problemen zijn structureel. Wie je er ook neerzet, iedereen delft in no time weer het onderspit aan de constante ruzies. Het zou fijn zijn om eens te weten waar de grondoorzaken liggen die elke keer weer voor problemen zorgen.

2   2  
rinus

En wat nu...Lokhoff weg de enige echte nac icoon....wat krijgen we nu voor een bericht? kleuterschool gesloten?

6   0  
die ne gast

@Michiel
NAC moet de dingen gewoon in de juiste volgorde doen:
- eerst een goede en capabele RvC (met alle bloedgroepen vertegenwoordigt)
- dan een goede AD
- dan een goede TD
- dan een trainer aanstellen

Op één of andere manier lukt dat bij NAC nooit, zodat het nooit een soepele machine is / wordt.

5   2  
Lionnes

Omgaan met clubiconen is niet de sterkste kant van NAC. Lokhoff heeft de eer aan zichzelf gehouden groot gelijk. In elke linie van de organisatie jarenlang gezeik geen visie, kliekjes. Doodzonde, zelfreflectie Manders en Steijn zelfs op dat niveau er niet in. Die Haagse arrogantie, bluf past hier niet in Breda!

3   14  
Sprang-Capelle

Er is maar één oplossing mogelijk. Manders weg en een TD aanstellen boven Steijn. Iemand die meneer Steijn even duidelijk gaat maken hoe de selectie er uit gaat zien, en wat de speelwijze is. Dus luisteren naar de baas.

En Lokhoff? dat is een slappeling die bovendien niet wordt gehinderd door enige kennis van zaken. Met dat soort 'strijders' hoef je geen oorlog te voeren.

Lekker blijven afgeven in de pers, maar hij weet niet hoe snel hij weg moet wezen als hij geconfronteerd wordt door oppositie van zijn mindere. De trainer. Wat een lutser.

0   0  
Michiel

@DIE NE GAST

Helemaal mee eens: zoals je het schetst, zou het normaal gesproken moeten lopen. En zo is het ook tot nu toe (min of meer) gegaan. Alleen ergens in dat proces gaat er iets grondig mis en het zou goed zijn te onderzoeken waar precies. Er worden aan de lopende band poppetjes vervangen, waardoor je geen continuïteit hebt en de club kapot gaat aan interne ruzies en ontslagen.

Hopelijk kan een keer nader gekeken worden waar de onderliggende oorzaken precies liggen. Is het de RvC die faalt door elke keer de verkeerde mensen aan te stellen? Zijn het de aandeelhouders die zich teveel met de aanstellingen bemoeien? Is de organisatiestructuur van NAC niet goed opgetuigd? Vindt er te weinig controle plaats op de dagelijkse gang van zaken? Zorgt de vijfde colonne voor te veel onrust? Is er geen duidelijke visie/beleid?

Het zal vast een samenspel van factoren zijn. Maar als je inzichtelijk krijgt waar de grootste problemen liggen, kan je daaraan gaan werken. Het zou me niet verbazen als - na het vertrek van Lokhoff - ook Manders en Steijn opstappen of ontslagen worden. Dan kan je wéér van voren af aan beginnen met het zoeken naar een nieuwe trainer, AD en TD. Wat ongetwijfeld wederom mis gaat/onzorgvuldig gebeurt, zodat je na 1 jaar weer in dezelfde situatie zit.

De afgelopen jaren hebben trainers/TD's het gemiddeld ongeveer 1 jaar uitgehouden. Ik denk dat er geen andere club in het Nederlandse voetbal is die de afgelopen jaren zóveel trainers/bestuurders heeft versleten. En ik zie dit niet snel veranderen als de grondoorzaken niet worden doorgelicht en opgelost. Het is om wanhopig van te worden :( ...

0   0  
Felix

Zo lang we met deze RVC opgezadeld zitten werd het niets en wordt het niets.

Respect dat jullie NAC financieel hebben geholpen maar jullie onkunde heeft er toe geleid dat we geen centimeter op vooruit zijn gegaan.

Geef de eer aa je zelf en stap op!!!

1   3  
Gure attenberrie

Ik slik dit niet meer. Ik slik wel iets anders. Ton lokhoff is shemale.

Laad alle berichten na dit bericht in