Wij gaan niet opzij

'RvC-lid Haarman kan zich niet vinden in koers en stapt op'

Italo

Een dag nadat de Raad van Commissarissen (RvC) van NAC met een statement kwam over de interne machtsstrijd, stapt RvC-lid Mark Haarman op. Hij kan zich niet vinden in de gekozen koers. Dat meldt BN DeStem.

Haarman was binnen de RvC verantwoordelijk voor de portefeuille ‘technische zaken’. Zijn besluit tot opstappen heeft naar verluidt direct te maken met de berichtgeving van gisteren. De RvC van NAC maakte bekend dat het niet wil overgaan tot ontslag van Steijn of Lokhoff. In plaats daarvan wordt het tweetal verzocht onderlinge geschillen samen op te lossen.

Dit is kennelijk tegen het zere been van Haarman. Volgens BN DeStem kan de commissaris zich namelijk niet vinden in de uitkomst van het overleg eerder deze week. Haarman zat sinds oktober 2019 in de RvC van NAC.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
98 Reacties
203   23  
Henk

Ik vind het wellicht opmerkelijker dat dhr. Geert van Poppel niet opstapt. Als afgevaardigde van de supporters binnen de RvC blijkt hij zich wel aan te sluiten bij het statement en de keuze van de overige RvC leden.

Mij rest dan de vraag; in hoeverre ben je dan een afgevaardigde van de supporters wetende wat er onder het overgrote merendeel van de supporters leeft m.b.t. Steijn?

38   6  
Peetjeetten

We dronken een glas we deden een plas en ons nac blijft ons nac

28   12  
Henk

Prima. Als toezichthouder op het afgelopen jaar heeft hij opzichtig gefaald.

10   4  
Rustaaag

Niks an de hand...

9   3  
MrChin

Zegt me helemaal niks.....

13   4  
TdG

En nu tijd voor iemand die weet wat hij doet!

22   12  
Baosje

als 1 schaap over de dam is , volgen er vaak meer

lezen jullie mee Mattijs en Maurice ?

29   6  
RV

Samenzwering, vijfde colonne, politiek...
Noem het allemaal maar op, het lijkt echt volledig mis te zitten intern.
Weer een klote seizoen en we zijn op sterven na dood.

Maar ondertussen loopt iedereen op het pluche zijn eigen straatje schoon te vegen óf proberen ze juist de oppositie buiten spel te zetten. Ze doen er allemaal aan mee, stuk voor stuk.

Een hoop belangen behalve het belang van NAC dat op het veld moet presteren en komend jaar moet promoveren om een beetje gezond te blijven.

Man man man, dit zie je zelden bij clubs in Nederland.

20   10  
Nacman

Volgende episode in de STEIJN story.
Hopelijk wordt er iemand benoemd die verstand van voetbal heeft en pal achter team Lokhoff staat

40   14  
Ivo

Lokhoff en Hellemons staan er nu alleen voor. Geen steun meer van bovenaf. Het is wachten tot die opstappen. Dan hebben de Hagenezen gewonnen.

17   9  
Sp1

Lokhoff stapt uit zichzelf op, wat een begaaiing zeg.... Pppffff

203   23  
Henk

Ik vind het wellicht opmerkelijker dat dhr. Geert van Poppel niet opstapt. Als afgevaardigde van de supporters binnen de RvC blijkt hij zich wel aan te sluiten bij het statement en de keuze van de overige RvC leden.

Mij rest dan de vraag; in hoeverre ben je dan een afgevaardigde van de supporters wetende wat er onder het overgrote merendeel van de supporters leeft m.b.t. Steijn?

19   0  
Hont

Helpt ook niet echt mee om de selectie voor volgend seizoen op orde te krijgen hè?
De excuusjes voor een waardeloos begin van het seizoen worden nu al gecreëerd.
Kan het verdomme niet gewoon 1x wel normaal gaan bij NAC?

10   3  
Boxer

Nu een zwaargewicht daar a.u.b.

37   10  
Bredafun

En dat allemaal omdat die fucking Steijn gehandhaaft blijft. Hoeveel moeten er nog meer vertrekken??
Trek de stekker eruit bij die Steijn, dan pas keert de rust terug, en kunnen we ons gaan focussen op we. Nieuw seizoen.
Zolang die zak pudding hier blijft, zo lang zal er ook onrust blijven!

35   21  
Chris W.M.

Ik ben er vrij zeker van dat Lokhoff de volgende is die opstapt.

27   8  
leeuw

Zó, haarman is opgestapt, van Poppel volgt en de overigen zien het morgen ook niet meer zitten, Manders en Stein krijgen een meningsverschil en stappen ook zaterdag onverwacht op, dan blijft over onze NAC technische staf en eist Ton bij de grote 3 een bedrag van 4 mlj. om een nieuwe selectie te vormen en eist tevens dat de nieuwe directie uit Breda en omgeving dient te komen...........haaaaahg dat was een lekker middagdutje........

11   12  
Sp1

@chris wm

Die is al weg.

21   6  
The Cosmic Gate

@CHRIS W.M.
ik vrees het ook, maar als het zo is dan ontstaat er toch een opstand van jawelste vanuit de supporters ? We hebben een soort Julius Caesar aangesteld als directeur ofzo ....het zal toch niet waar zijn .. voor de zoveelste keer : ons NAC word kapot gemaakt van binnenuit door een stelletje Hagenezen nog wel

16   2  
SjorsNac

Gifbeker is nog lang niet leeg. Het gaat weer een horror seizoen worden. Waar andere clubs zich aan het hergroeperen zijn vecht men hier weer de tent uit. Allemaal eigen belang.

16   5  
fvf6

Er zal pas rust komen als Steijn zijn conclusie trekt en opstapt , ik kan me niet indenken dat er nog mensen zijn die geloven in de samenwerking Lokhoff en Steijn , en aangezien ik meer vertrouwen heb in Lokhoff , zal Steijn voor mij NAC moeten verlaten anders blijft de situatie het hele seizoen maar door sudderen .

23   6  
N1912

Alle begrip voor deze Mark Haarman.

20   4  
Dutchbird

Eindelijk laat hij zien dat hij ballen heeft. Maar helaas hebben we daar niets meer aan.

Net als @Henk vind ik het heel raar dat Geert van Poppel in het pluche blijft zitten. Zal wel lekker warm aanvoelen dat stoeltje dat de akela voor hem heeft geregeld.

Wie is er nog overtuigd van de deugdelijkheid van de bestuurlijke structuur bij NAC?

22   5  
Ivo

@Chris WM

Lokhoff en Hellemons zie ik ook wel opstappen ja. Doek die jeugdafdeling maar op zo lang Steijn er is. De aandeelhouders hebben gegokt en verloren. Nu stort het in.

17   2  
Tico

Dit keer gaat het goed mis met NAC als er nu geen stappen worden ondernomen. Ik heb er geen goed gevoel over, ik word er zelfs lichtelijk zenuwachtig van. Hoe gaat dit aflopen………sjongejongejonge

61   2  
Da Pope

Ben wel benieuwd waar Haarman zich dan precies niet in kan vinden. Vorig jaar vond hij het als RvC-lid technische zaken namelijk geen probleem om Maurice Steijn voor drie jaar aan te stellen als trainer én hem maandenlang verantwoordelijk te maken voor het technisch beleid.

Als hij daadwerkelijk vindt dat Steijn het veld moet ruimen (een conclusie die ik overigens van harte steun), vraag ik me wel af waarom hij aan de voorkant niet beter opgelet heeft. Waarom niet aangestuurd op een contract voor één jaar of op zijn minst een contract met evaluatiemomenten? Waarom heeft hij de (financiële) belangen van de club niet beter behartigd toen daar de mogelijkheid voor bestond?

Prima dat je je niet kunt vinden in de gekozen koers, maar je bent zelf op zijn minst medeverantwoordelijk voor de ontstane puinhoop.

9   4  
Fritske d'n Olifant

Ik ken Haarman niet persoonlijk. Het het leek me geen zwaargewicht op Technische Zaken en vraag me ook af waarom hij nu pas in actie komt. Maar dat de RvC niet op 1 lijn zit is wel veelzeggend. Ik hoop wel dat er iemand voor terug komt die het voetbalwereldje kent, die net als Ton Lokhoff en groot NAC hart heeft en de sportieve clubcultuur kan bewaken. Wat doet Nebojsa Gudelj tegenwoordig?

19   3  
Geelzwartwit

We moeten zo blij zijn met een trainer als Steijn dat door Steijn Haarman op stapt.. Oh wat is iedereen blij met Steijn.

Benieuwd hoeveel lof uitingen Manders vandaag weer heeft kunnen turven

Ik voel een
Hij eruit of ik eruit aankomen

22   5  
guuske

Ik denk dat Manders en Steijn een gruwelijk zware seizoen start te gemoed gaan zien. Waar sommige begin vorig jaar al voor waarschuwde blijkt uit te komen. Met Manders gaat de club naar de kloten! Heeft vanwege zijn te beperkte netwerk enkel Haagse vriendjes binnen gehaald. korte termijn politiek. tegenstanders met vieze spelletjes weg gepest. Pech gehad met doelstelling qua corona en resultaten. er komen nog meer lijken uit de kast let maar op.
Hoeveel seizoenskaart houders zitten er straks voor niks? 10 % , 30% niemand die het durft te zeggen. Sponsoren trekken zich tijdelijk terug uit deze ellende! is een kwestie van tijd. Een trainer/ td die op vele punten heeft gefaald! Manders die alles probeert recht te lullen! maar zijn geloofwaardigheid is weg! Aandeelhouders die enkel willen pappen en nathouden! zeker niet willen investeren in de club waardoor we blijven bungelen op KKD nivo!
En wij als publiek alles maar blijven pikken.
ONZE CLUB TERUG! EN SNEL!

13   2  
Geelzwartwit

De RVC zit er dus duidelijk alleen voor de vorm want over de wil van de enige commissaris met de portefeuille technische zaken heen wordt anders besloten.

6   9  
Real Robert

Met Dapope eens, maar vergeet niet, met alle respect, dat Haarman voetbaltechnisch en maatschappelijk geen zwaargewicht is.
Dan daarvoor Peek in ieder geval maatschappelijk neer.
Maar dit geldt natuurlijk voor het merendeel van die RVC leden,
Was natuurlijk ook de bedoeling van die heks, die het voor de grote 3 organiseerde.
Tegen de brutale Haagse en Rotterdamse. maffia al helemaal geen partij!

27   7  
Chris W.M.

Waarom zou Haarman nu opstappen? Tussen de regels door lees je dat hij Steijn weg wilde hebben, en dus meer in kamp Lokhoff zit. Maar vooralsnog zit Lokhoff er nog gewoon. Waarom zou hij Lokhoff nu in de steek laten, en zonder dekking van iemand in de RvC achterlaten? Als je het niet eens bent met het beleid blijf je nu toch juist om Lokhoff te helpen knokken?

Ik kan maar 1 conclusie trekken; Lokhoff heeft Haarman laten weten op te stappen, en Haarman verklaart zich solidair.

14   2  
Willem 4,5

Ik dacht dat we het ergste al gehad hadden. Wat is het een ongelooflijke teringzooi bij onze club!

18   2  
Dun Diëe

Ik mag hopen dat Lokhoff nog wat meer rugdekking tegen Manders en Steijn heeft dan enkel Haarman. Het zou het ultieme doemscenario zijn, maar als hij en Hellemons opstappen is er werkelijk niks meer over van het raamwerk dat de afgelopen 5 jaar met horten en stoten is opgezet. Dag jeugd, dag duurzaam beleid met eigen talent opleiden, en dag toekomst.

37   6  
GB

Als Lokhoff opstapt kunnen we alleen nog maar massaal actie voeren. Het handvest zou leidend zijn en wordt al tijden met de voeten getreden. Dat alleen al zou genoeg moeten zijn om als supporters tegen op te treden.

Als Lokhoff en hellemons gaan, vrees ik dat Lurling, Penders etc.. ook volgen. Dan zijn we sportief gezien failliet. Dat ben ik niet van plan over mn kant te laten gaan. Als Lokhoff opstapt is het echt tijd om MM en MS buiten te zetten, desnoods fysiek, uiteraard zonder geweld. Gewoon heel duidelijk maken dat zij niet meer welkom zijn. Lokhoff terughalen en verdergaan. Desnoods betaal je de 2 idioten door, maar je ontzegt ze gewoon de toegang.

U zijt gegroet!

10   10  
Nac

Tijd voor een spandoek?

Lokhoff= NAC STEIJN OUT!!!

26   29  
Tip

Ik word er niet warm of koud van. Wie is Haarman? Even terug in de tijd. Steijn kreeg een driejarig contract omdat.... we rust in de organisatie wilden. Iedereen was het er mee eens, ook de supporters. Maar gemakshalve is iedereen dat nu vergeten. Het loopt even een seizoen wat minder en het gebral van supporters begint weer. Als NAC kapot gaat is het aan het verwachtingspatroon van de supporters zelf en vervolgens een oeverloos gedram van diezelfde supporters als het even net niet lukt. Zelfs Ernie Brandts werd weggepest met een derde plaats. Uiteraard zijn er fouten gemaakt , maar als Lokhoff en Steijn gewoon gaan samenwerken is er niks aan de hand. Lokhoff stapt op. Wat nu? Gaan we de barricade op voor de man die we als trainer ( onterecht) hebben uitgekotst. En blijft Ton en het valt volgend seizoen 3 wedstrijden tegen dan is hij zijn goodwill net zo vlug weer kwijt. Die goodwill is namelijk gebaseerd op de wraakzucht naar Steijn en Manders. Waar gaan wij nu precies kapot aan ? Tijd voor eens in de spiegel te kijken.

18   11  
Tim

Grootste blunder van deze RvC was het ontslaan van Eisenga.
Eisenga paste op het geld en wilde enkel en alleen de incapabele Belg weghebben van NAC.

19   7  
Badeend

Weg met Steijn.
Weg met Manders
Weg met de slampampers in de RvC.

WIJ ZIJN NAC. Niet jullie.

#TeamLokhoff

13   4  
@tim

@tim

Daarna nog erger: die laffe RvC stelde de onbetrouwbare twitterkoning Manders aan!!

Die doet alles om de buitenwereld te bespelen.

14   5  
Bas

Manders geeft bakken geld uit (zoals de complete opbrengst van JP) aan oude of vage spelers. Samen met zijn vriendje Steijn, die als tractaat een contract voor 3 jaar plus de vrije hand kreeg

11   1  
Peaky

Steijntje stapt op de troon van technisch directeurtje en de neergang is compleet

14   1  
Bas

Tegen de wil van Steijn en onder druk van de aandeelhouders stelt Graydontopper onze nac-held Lokhoff aan.

Heibel in de tent nog groter

7   1  
Geert

Nu wil de RvC in het pluche blijven en daarom zijn ze bang voor Domino-exit: 1 trainer , 2 directeur, 3 zij zelf

6   0  
Simon

Heel goedkoop management

Maar ook heel duur verlies

12   1  
Geelzwartwit

@chris w

Ik denk dat Lokhoff niet opstapt zonder de - Hij eruit of ik eruit - kaart te spelen.

Haarman zal opgestapt zijn omdat het er blijkbaar niets toe doet wat je als RVC lid voetbalzaken zegt. De aandeelhouders oberrulen blijkbaar de RVC. Tsja wat moet je dan nog in de RVC?

21   9  
Badeend

Top, hou toch op met die onzin die je verkondigt. Je zit al weken Steijn en Manders op te hemelen die een heel seizoen hebben laten zien wat een groot deel van voetbal-Nederland - inclusief de NAC supporters - van tevoren al aan zag komen én voor had gewaarschuwd: deze non-valeurs passen niet bij NAC en hebben niet de capaciteiten om deze mooie club te leiden, laat staan uit het slop te trekken.

Jij doet hetzelfde als Manders: inzoomen op incidenten, die dan met non-argumenten wegbagatelliseren en dan de conclusie trekken dat het eigenlijk allemaal wel goed gaat. Of "niet écht heel erg superslecht".

Terwijl Steijn als trainer én TD zwaar gefaald heeft, en dat tot op de dag van vandaag blijft doen en Manders nog geen prestatie geleverd heeft, behalve in de media van alles vinden (onder andere dat Steijn blijft, er een nieuw stadion komt en alles en iedereen om hem heen 'volwassen' moet doen). Het is echt om te kotsen, die lui. En dat jij dat allemaal dan ook nog goed meent te moeten praten en daarbij en passant nog even wat mensen schoffeert, is niet veel fraaier.

23   1  
DunErwt

De grote verliezer indeze : de supporters!
Ga je diep diep schamen NAC!

17   6  
H.V.M.

Ach, ach, Mark Haarman kan zich niet vinden in de gekozen koers en rent weg.
Hieruit blijkt dat de man niet geschikt is voor dit werk.
Een lichtgewicht, waar we er net iets te veel van hebben bij NAC.
Dit is precies de reden dat er bij onze club te vaak van alles mis gaat.
Goedwillende amateur's met veel te weinig Knowhow.

5   6  
Tip

Ok al wetende badeend. Ik schoffeer volgens mij niemand. Cynisme is wat anders. Maar denk wat je wilt. Als ik iemand heb beledigd oprecht excuus ! Goed dan gaan we er voor dat Lokhoff blijft en Manders en Steijn eruit. Het lot van NAC leggen we in handen van de zeer ervaren TD Ton. We zullen kijken.

9   2  
Cees-2

Meer en meer komt het interne brevet van “onvermogen” naar buiten. Bewijs, op bewijs, dat de “Parel van het Zuiden” slechts een zwaar haperend gloeilampjes is. De supporters zien het aan, lullen als de beste, maar? Juist niets! Wie “nu” nog denkt, “wij” komen weer waar we horen. Tja als een luchtkasteel. Nee hoor, einde oefening, voorlopig zeker.

4   1  
Wanny

Slechter kan het toch niet worden. We spelen nu al op KKD niveau zonder uitzicht op beter. Hooguit zakken we nog een paar plaatsen.

Haarman ken ik verder niet, maar als RVC lid technische zaken ben je toch verantwoordelijk voor het sportieve. Dus heel succesvol was ie niet.

15   2  
Jurgen

Kunnen we Steijn niet verhuren voor 2 jaar aan Ado?

4   4  
Ome Cor

En dat is één ....

Overigens weet ik niet wat Haarman z'n inbreng was in de RvC, maar hopelijk was het indrukwekkender dat wat hij voetballend voor NAC heeft betekend in het verleden.

18   1  
Nicky

Soms zou ik willen dat ik er ook zo uit kon stappen...... Maar helaas ben ik gebonden voor het leven aan deze ellendige club...

#supportyourlocal #zolangdeliefdeblijftbestaan

Tja... Bier dan maar?

8   1  
Peerke

Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald. Als Lokhof vandaag opstapt, zullen de hagenezen morgen Leemans aantrekken. Zo zijn ze dan ook weer wel.

12   0  
Geelzwartwit

Het zou de clubraad ook sieren een enquête op te zetten om Manders onder zijn neus te wrijven dat de balans tov alle lofuitingen die hij dagelijks krijgt toch echt anders is.

De clubraad vertegenwoordigd toch de stem van de supporters? Daar iig Maurice Steijn aangaf social media en podcasts en sites niet te lezen is het wellicht handig dat de teneur op een andere 'officiele' wijze wat duidelijk maakt.


14   2  
Jammer

Ik hoop dat Geert van Poppel blijft zitten om TL te steunen. Dan vertegenwoordigt hij in ieder geval de supporters. Dat hij niet opstapt wil toch niet zeggen dat hij het eens is met de gekozen strategie van 'ze zoeken het maar uit, wij wassen onze handen in onschuld'.

9   1  
Geelzwartwit

@jammer

Van Poppel kan Steijn of Lokhoff iig onafhankelijk steunen met een enquête onder supporters en sponsorende supporters.

4   5  
GeelZwarHart

Klasse Haarman. Helaas iemand met verstand en NAChart die opstapt. Succes Haarluis. ;)

10   1  
Boxer

Ik geloof niet dat Lokhoff opstapt.
Hij begrijpt wel dat hij de enige is die de boel nog kan redden. Ik denk meer dat Haarman is opgestapt om duidelijk te maken dat er iets MOET gebeuren en het dus inderdaad niet eens was met het slappe statement. Ik ben het eens dat hij opzichtig gefaald heeft bij het aanstellen van Steijn.
Dat er nog iets gaat gebeuren staat vast want dit gaat natuurlijk niet werken.

Manders heeft ondertussen het afgelopen jaar wel bewezen niet geschikt te zijn voor deze functie. De boel zo gierend uit de klauw laten lopen laat zien dat je niet capabel bent voor de functie van AD, nog even los van wat andere weeffoutjes afgelopen jaar (3 jarig contract, de trainer alle vrijheid geven, veel lullen weinig zeggen en als klap op de vuurpeil het interview van 2 juni.

Daarnaast zullen de centjes van van Hecke, Verschuren en Verbruggen (iedereen vergeet die laatste 2, ook goed voor 550 K) zo goed als op zijn en zou het met niets verbazen als er voor Immers ook nog flink betaad is (tekengeld of transfersom ADO)

Kortom, wordt vervolgd....

6   4  
Chingblauw

Aangezien iedereen maar ongefundeerd conclusies trekt doe ik dat ook maar. Is het niet mogelijk dat Haarman juist de zijde van Steijn heeft gekozen en dat deze op termijn buiten gewipt wordt en hij zich daarin niet kan vinden?? Just saying.

6   2  
Scheids!

@baosje
Ik hoopte eerder dat Steijn en Manders schaap 1 en 2 zouden zijn!
Dan bleef de rest gewoon binnenboord, want zij zijn het gif wat binnen NAC iedere vezel kapot maakt!
De raad van commissarissen dekt hen alleen omdat er geen geld vrij wordt gemaakt om ze beide op straat te flikkeren!

3   3  
Nonkel Frans

We kennen de motivatie van Haarman niet. Je hoeft geen verstand van voetbal noch een Naccer tezijn om te zien dat Manders hier een groot deel van het probleem is.
Zou die Haarman - ik ken de man ook niet- misschien op de lijn zitten om Manders de deur te wijzen of met hem minimaal stricte deliverables af te spreken . Hij geloofde er niet in om hem aan te houden maar kreeg van de week handen niet op elkaar........zoiets.

Ik speculeer ook maar.

7   31  
Willem Naccerski

@Tip , ik ben het wederom met je eens, de meeste hier willen Lokhoff vast houden , maar ik denk dat zeker 95 % procent van de reageerders hier , hem nog nooit hebben zien voetballen . En dst was toen hij voor NAC speelde ook niet bijster goed .
Daarnaast is hij als trainer ook niet erg sukses vol geweest , enige voordeel wat ik kan bedenken is , dat hij hier in Breda bijna overal makkelijk kan aanbellen .
Het enige wat nac nodig heeft is rust in de tent , en geen geroeptoeter van deze kinderen hier ( gezien het taalgebruik van sommigen ) .
Zal wel weer een hele hoop - duimpjes opleveren , maar ik denk maar zo , de meeste van die jongetjes die hier reageren weten niet beter .
Kijk naar de Graafschap , waar staan die nou op dit moment : nog geen trainer en de selectie incompleet .

5   2  
Ron N

De beerput is nog niet leeg! De aandeelhouders zullen toch moeten begrijpen dat de waarde van de club op deze manier enorm kelderd. Dus als zij slim zijn dan zouden ze nu de juiste beslissingen moeten nemen m.b.v. de rvc en dat is Stein en Manders op non actief zetten en Lokhof het beleidsplan laten bepalen met de door hem verkozen medewerkers! Dus dan zullen ook alle supporters rustig worden! Anders voorzie ik grootte problemen en een mogelijk failliet voor de aandeelhouders! Dus kom op en wordt wakker en maak nu eens de juiste keuze buiten deze incapabele AD van een Manders!

8   6  
De muzikant

Jammer want de steun voor Lokhoff wordt op deze manier minder. Toen ik vorige week hier meldde dat niet Steijn maar Lokhoff (en wij) hier wel eens de grote verliezer konden worden toen waren er een hoop ... lichtzinnige denkers (laat me die jongetjes zo maar noemen) die massaal neerwaartse duimpjes gaven. Zijn er nog mensen die er op terug willen komen? Bijvoorbeeld ene Stan misschien? ;)
Hoe dan ook het gaat helemaal mis bij NAC en ik ben blij dat ik weer een seizoenskaart heb genomen. Enerzijds om te laten zien dat wij het hart en bestaansrecht van de club zijn, anderzijds om Steijn te laten horen dat wij hem niet moeten.

9   14  
Tip

Overigens heb ik Manders en Steijn nooit opgehemeld. Ik heb gezegd dat er (grote) fouten zijn gemaakt, teveel wedstrijden was het voetbal onder de maat. Desondanks zijn we op een haar na gepromoveerd. Mag ik dat zeggen? Zijn toch feiten?

En nog 1 keer. Toen Steijn begon zag iedereen een meerjarig contract zitten omdat er rust moest komen in de organisatie. Er waren al teveel, belachelijk veel, trainers ontslagen. Iets wat Lokhoff nog eens herhaalde toen hij in dienst kwam van NAC.
Nu valt het afgelopen seizoen tegen en weer moeten er dus koppen rollen.
Als Manders vertrekt gaan we zeker Edelenbos weer vragen een nieuwe AD te zoeken tegen advocaten tarief?

De bloeddorstigheid onder de supporters is echter te groot om rustig een normale discussie te voeren. Wederom een soort hysterie waar ook de buitenwacht niets van snapt.

Ik haak daarom voorlopig maar eens af. We gaan het wel zien. NAC voetbalt straks weer gewoon zijn eerste wedstrijd. Lekker met publiek erbij. En van Aalst zorgt dat er weer geld is voor versterkingen.

Wie er ook gelijk gaat krijgen ik hoop op een mooi en waardig seizoen.

Allemaal een hele fijne vakantie.

7   1  
Bas

Ondanks de geschiedsvervalsing van de schreeuwende verdedigers van MM + MS gaat de implosie nog wel komen. De huidige situatie is als een tikkende tijdbom. Stabiliteit en rust wensen werkt niet, rust en stabiliteit is het gevolg van gedegen beleid en de juiste acties op het juiste moment. Daar is nog steeds geen sprake van.

3   3  
Baosje

@Badeend

Top = Manders

😉

9   1  
Geelzwartwit

@tip

Ik hoor blijkbaar niet bij iedereen want ik vind lang jarige contracten in het voetbal en in het bijzonder hij NAC iets ouderwets en erg achterhaald. En dat vind ik al een behoorlijke poos.

Prestatiecontracten met meerdere evaluatie momenten. Doelstellingen en consequenties zowel positief (bonussen) als negatief.

Sowieso vind ik het belachelijk als je een hoge afkoopsom krijgt en vooral kan behouden als je spoedig daarna weer een andere baan hebt. Heel vreemd.

8   3  
Wolfmanjack

Manders is gewoon een onbenul die totaal niet is berekend op deze functie. Vuilnisman kan deze zak ook mee.

17   3  
Mo

Manders en Steijn SPELEN EEN MACHTSSPEL!

SUPPORTERS WORD WAKKER!

10   2  
a

Zo zie je al wat er allemaal van komt:

Tip is ook al overspannen!!

5   32  
Ernie

Mensen, Steijn blijft trainer dat is een feit.
Als Lokhoff niet kan samenwerken met Steijn, dan moet hij maar opstappen. Had toch al niet zo'n hoge pet van hem, komt allemaal een beetje geniepig over.

9   3  
Baosje

@ernie

Lokhoff is gewoon een integer mens

Komt geniepig over..

Gekkenhuis 🤪

6   2  
ArnoldUno Breda

@ERNIE, jij bent af.....

9   4  
NAC!!!

Graag voor einde van de week het EIGEN GEGEVEN ONTSLAG VAN: Manders, Steijn, en de rest van de RVC.

Stelletje bedriegers!!!

De club is van ons, jullie moeten oprotten

7   1  
MdH

Deze soap is dus nog niet voorbij. En da's goed ook.

Er word gesproken over dat we rust in de tent willen hebben. Nou, dat willen we allemaal wel - maar niet ten kostte van het product dat we voorgeschoteld krijgen. Ik begrijp echt niet dat er nog fans zijn die blij zijn met de taktiek, systeem en handelswijze van Steijn!

Wij, de fans, zijn ook de klant. Wij betalen hier voor!

En Ton afbreken voordat hij ook nog een ding heb kunnen doen slaat nergens op. Iemand screef zelfs dat hij niet zo'n goede voetballer voor NAC was. Waar slaat dat op?!

Wel hebben we Steijn (en Manders) kunnen ervaren. En als je daar blij mee bent, of als je bang bent om een afkoopsom te betalen - dat dan ten kostte van volgend seizoen (en meer) gaat - nou dan zit je er volgens mij echt naast.

Mijn opinie. We blijven allemaal voor NAC. ;-)

5   0  
Geelzwartwit

@ernie

Er zit een banaan in je oor

8   2  
Normaal

Iedereen vindt er wat van maar het aantal seizoenkaart neemt gewoon toe. Zeiken over de speelstijl maar na drie goeie ballen loopt men weer de polonaise. Als je als supporters echt wat wil zul je actie moeten ondernemen. Eis het aftreden van Steijn.

5   1  
TpT

Het standpunt van de RvC vond ik in eerste instantie prima. Leer maar samenwerken ipv handjes uitsteken voor een oprotpremie en dan lekker door naar je volgende baantje.

Helaas werkt dit alleen voor mensen met enig fatsoen in hun lijf. Een eigenschap die ik bij Manders niet kan ontdekken en ook Steijn valt me hierin ontzettend tegen. Lokhoff en deze Haarman hebben ze ellende allemaal niet nodig en vertrekken dus vrijwillig. Dit is koren op de molen voor de op macht en geld beluste egootjes van Manders en Steijn.

Onbetrouwbaar zijn ze. Met NAC hebben ze echter wel de verkeerde club uitgekozen om mee te sollen. NAC is groter dan deze 2 clowns, al beseffen ze dat zelf nog niet. Het is een kwestie van tijd voordat de grond te heet wordt onder de voetjes voor deze 2 en ze hun volgende club om zeep kunnen helpen. Gezien hun laatste staat van dienst zal dit steeds een stapje lager zijn. Na NAC helpen ze ADO om zeep, daarna wachten clubs als Den Bosch en dan houdt het wel op voor deze 2. Ben je uitgekotst in heel Nederland. Zou je dan tevreden zijn met wie je bent? Ik denk het niet. Maar ach, misschien overschat ik Manders en Steijn wederom en zijn ze alsnog best tevreden met zichzelf.

4   28  
Ernie

Lokhoff had allang zijn mening kunnen geven via een persbericht, heeft hij niet gedaan. Heeft een vies spelletje gespeeld samen met Bndestem en de firma van Hooijdonk om Steijn pootje te lappen. Dat is is niet gelukt en dat is maar goed ook!

7   0  
naxioma

De aandeelhouders en RvC maken een enorme inschattingsfout. Manders is zeer waarschijnlijk niet in staat de problemen tussen Lokhoff, Steijn en hemzelf op te lossen. Het gevolg hiervan is dat de ontstane situatie voortduurt en verslechtert. Dit zal Manders ook zodanig beschadigen, dat uiteindelijk NAC zowel Manders als Steijn moet laten vertrekken.
Door nu snel te breken met Steijn, is er nog een kans voor Manders om (vooralsnog) aan te blijven. Ik ben absoluut geen fan van Manders, maar als aandeelhouders en RvC aan damage control willen doen en zo veel mogelijk geld willen uitsparen, dan is een snel vertrek van Steijn de enige juiste keuze. Pas daarna kunnen de gelederen zich sluiten en kan er eenduidigheid, focus en daadkracht gaan ontstaan bij het samenstellen van de selectie en de voorbereiding op het komend seizoen.
Hoe langer deze situatie voortduurt hoe groter de schade uiteindelijk zal zijn, zowel voor NAC als voor de aandeelhouders.

4   3  
D'n Klaagmuur

Ik dacht dat ik alleen Corona moe was... Blijk je daarnaast ook nog NAC moe te kunnen worden.

10   2  
Rubenac

Peek waarschuwende al weken terug

5   0  
Geelzwartwit

Chris wm
Zegt op Twitter dat Lokhoff opgestapt is?

3   1  
Dromer

Als dagelijkse soap zou NAC live altijd op nr 1 staan bij de kijkcijfers. Als supporter echter begrijp je er helemaal niks meer van. En in de rest van het land lachen ze zich te barsten. Hoe komen we hier nu uit en misschien net zo belangrijk wie gaan "wij" daarna afmaken.
De enige echte oplossing zou zijn de club verkopen en met een hele schone lei, voor de jongeren onder ons een leeg scherm, opnieuw beginnen. Wij zullen dan moeten begrijpen dat de

6   0  
076*R

Lokhoff stapt op lees ik. Dit kan je niet menen. Wat een ellende

5   2  
Arie

TIP

Je vindt jezelf wel een soort zelfverklaarde alziende Jomanda ist nie?
Verwachten dat het met dit Haagse duo aankomend seizoen beter wordt. Dan ben je echt zo naief als de pest.
Op een haar na gepromoveerd, door een toevalstreffer in Emmen en dankzij een laffe, afwachtende houding op te pakken tegen NEC. Zelfs nadat ze rijp zijn voor de slacht na de 1-1. Gewoon weer terug gaan zakken.
Op een haar na gepromoveerd. Op een haar na gepromoveerd. Hoe vaker je dit opleest, hoe lach -en zorgwekkender tegelijkertijd het gaat klinken. Op een haar na gepromoveerd. 😅

11   0  
Ivo

Lokhoff heeft hier allemaal geen zin in joh. Hij wilde zijn oude club helpen en is vanaf dag 1 tegengewerkt. Ton neemt een paar weekjes vakantie en kan daarna weer in Duitsland aan de slag, waar ze hem wel waarderen. Let maar op.

Wat een stelletje randdebielen bij NAC zeg, niet te geloven.

9   0  
naxioma

Als het waar is dat Lokhoff opstapt, dan is de beer los. Dan moeten RvC, Manders en Steijn per direkt vertrekken! Dan is er hoogverraad gepleegd aan alles waar NAC voor staat.
Dan kan uiteindelijk Lokhoff terugkeren als TD, kan een nieuwe trainer worden aangesteld en kan desnoods (grootste grap) Wim van Aalst (voor heel eventjes) interim AD worden.

3   0  
D'n Klaagmuur

Met pen en veren de stad uitjagen die Haagse narcisten. Genoeg is genoeg.

2   3  
de generaal

Schaam je van Poppel!

1   0  
D'n Klaagmuur

Pek en veren uiteraard...

4   0  
Wolfmanjack

Lokhoff moet terug. Die andere twee moeten opdonderen.

5   0  
Roosendaoler

Dan was het besluit van TL dus gisteren al bekend. Hij kreeg geen dekking vanuit RvC. Harman was het daar blijkbaar niet mee eens en trok zijn conclusies. Ik mag dat wel.

1   1  
Marco

Motte we die afgevaardigde van de supporters ookniet even aan de tand gaan voelen?

1   1  
the fly

Ik zal wel een hoop minnetjes krijgen, maar ja het is maar zo. Ik vind het heel goed dat er niet zomaar weer iemand word ontslagen. Laat een trainer nu eens een keer een paar jaar zitten. En ja, ik ben het ook niet altijd eens met de keuzes van de trainer.
De grote kneuzen zitten echter achter de schermen. Die bakken er helemaal niets van. Al jaren niet. Het is wederom totale chaos daar. Als er eerst een trainer is en daarna een technisch directeur binnen is gehaald, dan moet het toch iemand zijn die in de zelfde lijn staat dan de trainer en de directeur. Dat pols je toch eerst. Het blijkt dat de combi steijn, lokhof niet past. Dan had je lokhof niet moeten halen.
De zal zo gewenste lokhof werd jaren geleden nog uitgekotst door vele van jullie. Dat vind ik wel hypocriet. Het lijkt me trouwens zelf wel een geschikte TD.
Mede door de enorme bak stront die mede hier word verspreid over NAC, zal het wederom enorm rommelen tijdens de voorbereiding. Niet goed voor de club.



Laad alle berichten na dit bericht in