Wij gaan niet opzij

Loshi op proef bij FC Den Bosch

Thiestemberg

Skender 'Keno' Loshi heeft zich aangesloten bij de selectie van FC Den Bosch voor een proefperiode. De voormalig Jong NAC-topscorer heeft nog steeds geen club en hoopt bij de Bosschenaren een contract af te dwingen.

Loshi is in zijn lange periode in de NAC-jeugd altijd een gewaardeerde kracht geweest. De aanvaller scoorde veel en vaak ook mooi. Toch is hij er onder verschillende trainers en technische directeuren nooit in geslaagd om een contract af te dwingen. Waar concurrenten Snepvangers, Brusselers en van Hooijdonk dat wel voor elkaar kregen. Opvallend is ook dat Loshi nooit werd uitgeleend in zijn periode bij NAC, bij veel andere jeugdexponenten is van zijn lichting was/is dat immers wel het geval.

Aan het begin van dit huidige seizoen liep Loshi nog stage bij TOP Oss, dit resulteerde echter niet in een contract. Toch moet er voor de grillige en productieve aanvaller wel ergens een plekje zijn in het Nederlandse profvoetbal. Wij wensen hem veel succes in Den Bosch en hopen dat hij daar wel een contract af kan dwingen.

 

Vorig bericht
Fotoalbum: NAC-Excelsior (2-1) 13 reacties
Volgend bericht
NAC-Excelsior: Man of the Match 35 reacties
13 Reacties
25   2  
@redactie

Hoe had hij verhuurd kunnen worden als tie geen contract heeft?

4   1  
ome cor

Succes Skender !

25   2  
@redactie

Hoe had hij verhuurd kunnen worden als tie geen contract heeft?

16   24  
Beest

Weer een hele dikke vinger naar de "kenners" die er al jaar in en jaar uit overal naast zitten.

Loshi moet een kans krijgen bij nac Hahaha . Grootste grap ever van de "voetbalkenners " hier die werkelijk al jaren overal naast zitten.


Loshi succes in je carrière, nac is te hoog gegrepen

13   7  
Ojee

Best Beest, dat zijn zeker dezelfde kenners die tot voor kort vonden dat Van Hooijdonk naar Hemond had moeten gaan en dat ie het niveau absoluut niet aan zou kunnen?

13   1  
Michel

Maak het maar waar Skender! Je kunt niet anders dan deze jongen al het positieve gunnen.

9   6  
Guuske

Zul je net zien dat hij over een paar top scoorder word in de eredivisie....en wij maar blijven prullen.

4   3  
Los Pollos Hermanos

Wel vreemd. Vond hem altijd een klasse beter dan Sydney. Scoorde echt aan de lopende band. Was zelfs bij Oss niet overtuigend genoeg om een contract af te dwingen. Toch wel heel, héél erg vreemd hoor.

Wens hem het beste toe, maar vrees toch dat hij zijn aandacht beter op een fatsoenlijke studie kan gaan richten. Profvoetballer lijkt nu wel erg ver weg. En dat is jammer.

3   2  
DunErwt

@ojee

Jammer dat beest dun wijsneus dan geen antwoord geeft..........

10   2  
vriendjespolitiek

@beest

Huntelaar en van nistelrooy werden ook te licht bevonden destijds.

6   2  
van Flieger

Loshi viel totaal niet op tijdens de trainingen in La Manga. Zachte rollertjes bij het afwerken en fysiek niet dominant. Duidelijj minder dan can Hooijdonk die wel een grotere draaicirkel had dan Loshi. Maar om nou te doen alsof we Messi gratis de deur uit hebben laten lopen, niet bepaald zeg.

9   4  
Joop Klepzeiker

Zo vreemd is het niet. Los van dat Skender tekort komt, komt Sydney dat natuurlijk ook. Als die laatste 'Janssen' of 'De Vries' van achteren had geheten was ie wellicht ook in de B2 afgeserveerd. Nu scoort ie een paar goede goals, waarvoor alle credits. Maar we moeten nu niet gaan doen alsof we de topscorer van de KKD uitgevonden hebben. Een beperkte spits, met een beperkte techniek, die de gave heeft om zo nu en dan op het goede plek te staan. Laten we hopen dat dat nog vaak voor gaat komen.

2   2  
Gjoewie

Ik heb die Loshi nooit zien spelen, maar ik heb me al vaker openlijk afgevraagd waarom hij nooit naar de selectie is overgeheveld. Je denkt dan snel dat het wel een lastige jongen zal zijn.
Maar nu ik hem op de foto zie, doet hij me sterk denken aan Alex Schalk. Dat is ook zo'n klein ventje en die ook de doelpunten aaneen reeg. Uiteindelijk wel doorbrak, een transfer afdwong en heel ergens anders terecht is gekomen. Ik denk dat hij gewoon niet in het spel past dat de trainer(s) wil(len) spelen. We hebben toch al zulke kleine kereltjes voorin lopen. Dus dan trekken ze maar een speler als Kudimbana aan.

1   4  
Youri

Keno Loshi hij kreeg de kans niet om bij NAC te spelen mijn vriend gaat weg niet naar top Oss Maar hij gaat naar FC den Bosch ik ben supporter van NAC Breda en zie dan ben ik toch wel een beetje voor Den Bosch maar mijn hart ligt bij NAC tegen den Bosch moet dan ben ik keno

Laad alle berichten na dit bericht in