Wij gaan niet opzij

Luka Ilic: "Ik denk dat we de prijs kunnen binnenhalen"

Masthow

Na acht wedstrijden staat NAC bovenaan in de Keuken Kampioen Divisie. Als NAC wint van N.E.C. is dat alweer de vierde zege op rij voor de ploeg. Luka Ilic is tot op heden een van de smaakmakers van de ploeg gebleken. Hij hoopt de periodetitel binnen te halen om de goede reeks voort te zetten.

Volgens Ilic is het afgelopen week een chaotische week geweest met een nipte overwinning in Oss. Het was na Jong AZ en Excelsior al de derde wedstrijd op rij waarin NAC de zege in de slotfase naar zich toe trok. Volgens Ilic  Ilic: “Ik denk dat het met de chemie tussen selectie en staf wel goed zit. Iedereen geniet van de overwinningen en ik hoop dat we op deze lijn door kunnen gaan.”

Dat er komende wedstrijd ook een prijs op het spel staat brengt volgens Ilic geen extra druk mee. “Elke wedstrijd is natuurlijk belangrijk. Om eerlijk te zijn wist ik tot een week geleden niet van het bestaan van de periodetitel af. Het is voor ons nu extra motivatie om goed te spelen. Ik denk dat we de prijs kunnen binnenhalen.” De Serviër geeft aan dat het doel is om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen en goed spel op de mat te leggen. “Het doel is om als eerste te eindigen, goede resultaten te halen, zoveel mogelijk goals te scoren en de fans te laten genieten van ons spel.”

Morgen speelt NAC tegen een op voorhand verwachte concurrent. Ilic klinkt zelfverzekerd als hem gevraagd wordt wat hij verwacht van de wedstrijd. “We hebben de tegenstander geanalyseerd en gekeken hoe ze spelen. Ook hebben we getraind op hoe wij gaan spelen morgen. We zijn voorbereid en als je het aan mij vraagt verwacht ik van ons een overwinning.” Het feit dat NAC in een vrijwel uitverkocht stadion zal spelen, maakt het voor Ilic extra bijzonder. “Het is altijd mooi om in een vol stadion te spelen ik hoop daarom dat de fans genieten van het spel dat we laten zien, want we geven altijd het maximale om te laten zien wat we kunnen. Dat geeft een speciaal en fijn gevoel.”

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Van Hooijdonk:"We moeten op ons best zijn" 25 reacties
Volgend bericht
Voorbeschouwing NAC-NEC 13 reacties
18 Reacties
50   1  
Oldskool

Die periodetitel wordt te veel opgeblazen. Historisch gezien is dat killing. Maar op zich moet je van NEC kunnen winnen.

Wel lekker: een echt avondje. Op vrijdag oke. Maar donker, kut weer en volle bak. En een echt historisch affiche: NAC - NEC. Classic.

13   4  
Nacman

We pakken de prijs en daarna op naar de eredivisie het kampioenschap is van ons de weg naar de grote markt is ingezet niets kan ons stoppen

13   0  
Nacfan

Gewoon winnen. Dan is de prijs al zeker! Ik heb der vertrouwen in....NOADD!

8   1  
Scheppioni

Denken ? Opvreten die hap, WIJ ZIJN NAC !!!!

6   20  
D’n opletter

De vorige keer dat Illic zoiets riep verloren we...!

18   2  
Buurman

Ik vind Luka een geweldige speler. Niet meer weg te denken uit de basis. We krijgen nu nec , eindhoven en graafschap. Sta je na deze wedstrijden nog nummer 1 dan is de kans groot dat er iets mooi' s aan zit te komen. Periode titel tegen NEC is een prachtig begin. Of we daar sterk genoeg voor zijn heb ik nog steeds twijfel over. Komende weken hoop ik mee te maken dat die twijfel vet onterecht blijkt te zijn.

50   1  
Oldskool

Die periodetitel wordt te veel opgeblazen. Historisch gezien is dat killing. Maar op zich moet je van NEC kunnen winnen.

Wel lekker: een echt avondje. Op vrijdag oke. Maar donker, kut weer en volle bak. En een echt historisch affiche: NAC - NEC. Classic.

8   1  
Matc

Talent is aanwezig, aan Brood de taak dat het een geoliede machine wordt. Nu nog met hakken over de sloot, moet beter gaan! Heb er vertrouwen in!

9   0  
kopspion

Luka is natuurlijk een geweldige speler voor een club als NAC, maar hij moet toch eens leren iets rustiger aan de bal te worden en zijn actie's doseren, het koppie koel houden
iets meer oog voor de medespelers en het rendement gaat omhoog !

6   1  
Scheids!

Er is maar één prijs waarop ik wacht, die van de café eigenaar in mei 2020 als we klaar zijn met juichen op de grote Markt! Mórgen drie punten én 75 k✊

9   3  
Rubenac

Umar Sadiq maakte beide doelpunten voor Partizan. Kort voor tijd scoorde Rúnar Már Sigurjónsson tegen.

3   16  
willem 4,5

@ rubennac Wat moeten we met deze zéér belangrijke en onmisbare mededeling, ik dat we het over NAC/NEC hadden. Misschien kunnen we het ook even over Vloet heben, die heeft toch ook bij NAC gespeeld!

2   1  
Lamington

Roep dat nouwis allemaal niet..
Onheil

2   8  
Die ne gast

voor mijn gevoel is de ploeg die de eerste periode wint, bijna nooit de uiteindelijke kampioen? Weet dus niet of ik blij moet zijn met een periode titel?

4   0  
Fabi

Het zegt in ieder geval wel dat je het seizoen beter begonnen bent dan je directe concurrenten. Op zich niets mis mee. Het is enkel zaak om na het binnenhalen van de periodetitel net zo gedreven aan de eerst volgende wedstrijd te beginnen en niet te verslappen.

Heerlijk avondje NAC vanavond. Zin in!!

0   0  
The Cosmic Gate

Als ik dit soort dingen weer lees, dan vrees ik alweer ...
Zijn al zo vaak met dit soort taal het stadion in gekomen, en vervolgens krijgen we weer keihard de deksel op onze neus.

Maar dit jaar is hopelijk alles ECHT anders

8   1  
H

Al een tijdje mis ik een aantal onvervalste tribunekneiters. Uit vervlogen maar niet vergeten tijden.

Uiteraard de klassieker:
'We love you, we love you, and where we go we follow....'' Maar ook het onovertroffen 'Oh NAC, give us a goal' en het massale zigge zagge zigge zagge NAC.

In bovenstaande lijst mogen 'Bloed aan de paal, bal in net' en 'steek die vlag maar in je reet' overigens ook niet ontbreken.

En ook al weet ik dat ie nooit meer terugkomt, het 'Vakantieman, Gezellig he!', was een van de allermooiste ooit. Gewoon omdat ie niks met NAC te maken had, maar wél massaal werd ingezet.

Zo. even die old skool 90's eerste divisie memories. Op naar vanavond.
HUP NAC!




3   0  
DunErwt

Hansje van den dungen o o oooooo

0   0  
Michel Simons

NAC kan vanavond eindelijk een periodetitel pakken. Maar veel belangrijker is die drie punten die je nodig hebt om eerste te bijven. Hoop dat de spelers scherp zijn en er 90 minuten vol voor blijven gaan. Warm aankleden (wij als supporters) en op naar de winst!

Laad alle berichten na dit bericht in