Overal waar we komen

Van Hooijdonk:"We moeten op ons best zijn"

Eddy W

Het kan snel gaan, waar Sydney van Hooijdonk in 2017 nog op de tribune stond ,staat hij de afgelopen wedstrijden in de basis bij de Parel van het Zuiden. Als speler hoopt hij nu de support weer zo uit hun dak te kunnen laten gaan als toen.

In 2017 stond de jonge Van Hooijdonk nog op de B-Side te juichen tijdens NAC-NEC. "Ik weet het nog. Het was een beetje zomer, het zonnetje scheen. Ik stond op de B-Side. NEC was beter, maar vanaf de zestigste minuut was het zingen, zingen, zingen. Dat was geweldig. Hopelijk kan ik dat morgen vanaf het veld ervaren, zodat we de periodetitel grijpen.”

Het winnen van de periodetitel is niet het doel wat de selectie heeft. Toch is het volgens Sydney fijn als NAC hem deze keer wel weet te winnen. "Voor ons is het niet het hoofddoel, maar het is wel een prijs. Je kan het vieren. Het is nog niet wat we willen, maar de supporters zien zo wel dat we met iets moois bezig zijn.”

Ondanks dat de spits de drie punten en dus de periodetitel wilt pakken aanstaande vrijdag geeft de spits wel aan dat de punten nog niet binnen zijn. "Ik merk dat mensen denken dat we al gewonnen hebben. Maar NEC is een taaie ploeg. We moeten op ons best zijn. Lukt dat, dan denk ik dat we ze verslaan."

 

Bron:
B-Side Rats, BN deStem
Terug naar overzicht
25 Reacties
17    
Sanseveria

@van Dale

Grappig, inmiddels herken ik de consequente 'hij wilT' fout direct als het watermerk van Eddy W.

Zou het bijna gaan missen als hij het vanaf morgen ineens wel correct (dus zonder die 't' erachter) zou schrijven 😂

10    
Van Dale

Wil pakken

17    
Sanseveria

@van Dale

Grappig, inmiddels herken ik de consequente 'hij wilT' fout direct als het watermerk van Eddy W.

Zou het bijna gaan missen als hij het vanaf morgen ineens wel correct (dus zonder die 't' erachter) zou schrijven 😂

-4    
Da Huge

Hopelijk heeft Sidney inspiratie opgedaan bij de havenslaven gisteren en bezorgt hij ons een mooie overwinning.

12    
Voorwaarts

Vak I inmiddels in de verkoop.
Alles voor een vol stadion vanavond!

@BSR
Misschien even officieel melden, verkoopupdate oid?

0    
Buurman

Ik denk dat Sydney het meest in aanmerking komt voor een basisplaats in de spits. En dat zegt gelijk dat we dun in de spitsen zitten en een spits met ervaring missen. Maar mogelijk gaat SvH ze binnen schieten als zijn vader , dat is afwachten.

4    
Buurman

Vanavond NEC. Een niet zo lang geleden gerenommeerde ere club en nu nummer 11 in de pikorde van de keuken. Het verschil tussen NAC en NEC is 9 punten. En het zat NAC op 1 wedstrijd na meestal niet tegen. Om dus niet de kans te lopen NEC achterna te gaan dienen we vanavond thuis te winnen. De winnende goal van Sydney ?

7    
De Bolle Damen

Regen, triestig weer, te hoge verwachtingen, teksten als "er hangt iets in de lucht", sleeping Giant, glaske bier, en denkend aan Thijs die straks door de straten van het Ginneken rijdt voor de laatste keer.
En toen dacht ik; ik ga het nummer draaien wat ik hoop vanavond 80x te horen. Kom ik op you tube en zie ik voor het eerst dit https://www.youtube.com/watch?v=CfekSx40eGw

Ja dan is de eerste zin uit ons officciele clublied wel heel erg van van toepassing.
Hup NAC!
Hup NACcers.
En daar hoor ik gelukkig ook bij... "wat is het fijn...

10    
[email protected]©

NEC, de naam is groter dan de prestaties momenteel. Eredivisiewaardige club normaal, maar ook een club waar het altijd onrustig is, waardoor ze nu in de KKD spelen. Dat herkennen we wel.

Periodetitel, het is geen prijs, maar het levert wel geld op en je hebt aan het eind van het seizoen toch een vangnet, mocht dat nodig zijn. Het is vanavond dus wel een andere wedstrijd, dan andere wedstrijden.

-5    
sjef de gevulde koek

Wij zijn niet veel beter dan NEC. Maar wij hebben een speler als de broertjes Illic die nog uit het niets een goal kunnen maken. Die hebben hun niet. Dat wij bovenaan staan is vertekend beeld maar je moet ook geluk hebben er zijn gewoon 5 a 6 ploegen die zo goed als gelijk aan elkaar zijn. Thuis voordeel en de broertjes Illic kunnen ons net dat extra zetje geven. We gaan het weer zien

7    
Arie

Als er iets te winnen valt is een verliespartij vaak ingecalculeerd. Hopelijk hebben ze dat ondertussen eens geleerd.
NEC en NAC zijn trouwens niet alleen qua naam vergelijkbaar, maar ook het beleid is bij beiden verre van ideaal. Laat het een les zijn dat te lang in deze kutdivisie blijven een NEC scenario op kan leveren waar je moeilijk weer uit komt.

6    
7Hills

We spelen vanavond tegen een ploeg die al 16 tegendoelpunten heeft gehad. In 8 wedstrijden. Zou dus een schande zijn als je niet scoort. Hebben er ook al 16 gemaakt, dus de conclusie mag getrokken worden dat de zwakke plek de achterste linie is. Daarom moet er gewoon volle bak druk uitgeoefend worden op de achterste 4, dan moeten de doelpunten vanzelf komen.

-6    
Heksenketel

Enige voordeel van een periodetitel is het geld dat het oplevert. Verder leidt het alleen maar af.

10    
Tombola Breda

Stokkers eens op de bank laten beginnen lijkt mij geen slecht idee. Dat haalt misschien ook wat druk bij die jongen weg. Dan kan hij zichzelf opnieuw bewijzen met invalbeurten. Ik heb hem absoluut nog niet afgeschreven. Ik ben er van overtuigd dat hij uiteindelijk weer meer gaat scoren. Maar voor nu is de druk gewoon te hoog.

1    
Cool Hand

"Wij hebben een speler als de broertjes Illic." Dat is (onopzettelijk?) best poëtisch en mooi verwoord.

12    
Michel

Sydney is naast een jonge, goede spits in potentie ook gewoon een van ons, een NAC-Supporter. Ondanks dat we dat Feyenoord verhaal iedere keer houden is Pierre dat ook: anders had zijn zoon toch gewoon in Zuid gespeeld ben ik van overtuigd, zoveel lijntjes heeft Pierre daar nog wel als UEFA Cup held.

Go Sydney, make us proud!

-5    
Beest

Wordt er nog iets gedaan in de 80ste minuut voor Thijs van der molen?

Er is mij ten oren gekomen dat er 1 minuut geklapt zou worden. Als dat de planning is moet dit duidelijk gecommuniceerd worden met de overige supporters .

2    
Vriendjespolitiek

Buurman
Pierre had een “onzichtbare” kracht naast hem,genaamd John Lammers!!Duo was goud voor NAC.Jammer dat PvH vaak alle credits krijgt terwijl Lammers het vuile werk opknapte en toch zijn goaltjes meepikte.
92 stuks in 165 wedstijden voor NAC.

-1    
De passage 144 Amsterdam zuidoost

Weer geen NAC op de fox zender. Ook niks geen stream online op de site zoals bij de laatste speelronde wel vaak is. Wordt er schijtziek van. Gelukkig kan ik wel naar het stadion maar er zijn er genoeg die niet kunnen maar wel willen zien. Met zen alle naar bovengenoemd adres. En daar de volgende keer maar de wedstrijd kijken.
Hup NAC

7    
7Hills

@De passage 144 Amsterdam zuidoost

NAC wordt op het open kanaal van Fox uitgezonden....

1    
scheppioni

Strijden tot het bot !!
Bloed aan de palen !!
Drie punten blijven in ons moi BREDA !!!

0    
GSG

Ik vind regelmatig een stream op livetv.sx.......zie NAC NEC er nu tussen staan al is dat geen garantie.

1    
Molenschot Loco

7hills...waar zit het open kanaal? Fox 1 zit op 421..fox 2 op 422..fox3 op 423..dus waar het open kanaal?

2    
7Hills

@Molenschot Loco

Ligt eraan welke provider je hebt. Bij Ziggo en TELE2 is het kanaal 11, KPN en Telfort kanaal 16 en T-Mobile en Delta kanaal 13.

0    
Molenschot Loco

7Hills ..Dankjewel kerel!!!

0    
Gjoewie

Cool hand > Ja, dat is zo iets als onderstaande klassieker:
Deemoedig zit ik voor het vensterglas
Me stierlijk te vervelen,
Ik wou dat ik twee hondjes was,
Dan kon ik samen spelen.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja