Wij gaan niet opzij

Mac Nulty en Martina op pad met nationale (jeugd)elftallen

Masthow

Anselmo Garcia Mac Nulty en Cuco Martina gaan deze interlandperiode op pad met respectievelijk Ierland Onder 21 en Curaçao. De Ieren spelen in eigen land een oefenwedstrijd tegen Ijsland O21. Curaçao speelt eerst in de CONCACAF Nations League tegen Canada en daarna vriendschappelijk in en tegen Argentinië.

Mac Nulty zat al drie keer eerder bij de selectie van Ierland O21, maar wacht nog op zijn debuut. De 20-jarige verdediger speelde al wel meerdere interlands voor de Onder 17 en Onder 19 van zijn land. Op zondag 26 maart kan hij in actie komen tegen de leeftijdsgenoten uit Ijsland. De wedstrijd wordt gespeeld in Cork en begint om 17.00 Nederlandse tijd.

Aanvoerder Martina is opgenomen in de 24-koppige selectie van Curaçao. De uitverkiezing van de 33-jarige is geen verrassing. Naast het feit dat Martina de afgelopen weken belangrijk was voor NAC, speelde hij in de drie eerdere groepswedstrijden alles en was hij tevens aanvoerder. Op 25 maart speelt Curaçao tegen Canada het laatste groepsduel voor de Nations League. Martina en consorten moeten winnen om niet te degraderen naar een divisie lager. Een paar dagen daarna staat nog een oefenwedstrijd op het programma tegen wereldkampioen Argentinië. Ook oud-NAC’er Elson Hooi zit bij de selectie.

Bron:
B-Side Rats, Curaçao Football News, Ireland Football
24 Reacties
44   1  
Jim

Het maakt niet uit, hoe laag NAC staat, het maakt niet uit hoe slecht we zijn. Op de 1 of andere manier hebben we altijd internationals.

33   9  
Tuffie

Succes jongens en kom weer heel terug,en mensen reageer niet op meneer Stein,dat is net wat hij wil.Nu gaat het goed met hem maar geloof me er komen ook andere tijden

8   6  
scheppioni

Zo is't Tuffie !!!

10   12  
The Don

Lachwekkend

44   1  
Jim

Het maakt niet uit, hoe laag NAC staat, het maakt niet uit hoe slecht we zijn. Op de 1 of andere manier hebben we altijd internationals.

9   0  
L.

@Jim en uiteraard uit de meest stabiele linie ;)

11   1  
Thierry14

Antonia toch niet fit genoeg? Is toch ook niet wat we ervan verwacht hadden, zonde weer.....

34   7  
Wanny

McNulty heeft best potentie, maar is veel te jong en onervaren om een defensie te dragen. Maar wie weet hoe ie zich ontwikkelt.

Pablo Mari werd hier ook compleet dolgedraaid tegen Ajax en die heeft toch een aardige carriere.

17   5  
Bp

Volgens Hyballa gaan er koppen rollen in de opstelling tegen PEC. Velanas en Velthuis staan op de nominatie om gewisseld te worden door Vet en Omgba of Agougil.
Hij wil echte soldaten cq strijders zien tegen Zwolle.

Maar voor volgend seizoen mag er ook wel naar andere keeper gekeken worden, zowel voor KKD of eventuele Ere. Kortsmit valt steeds verder terug in keepen en in zijn doen en laten !!

4   3  
Wanny

@ BP

Ben het er wel mee eens dat die twee niet veel (meer) brengen. Maar naast dat er strijd geleverd wordt is het ook Hyballa's taak om te zorgen dat het veldspel beter wordt.

6   2  
Zwampie

Wanneer
Idd, je kan allemaal druk zetten of veel strijd leveren,maar als je geen duels aangaat of wint , in de honderd rond rent zonder te weten wat je doet of moet doen, dan win je ook niks.

Alles hangt aan mekaar en ook hier moet en kan hyballa de ploeg nog veel leren.

10   6  
Ivo

Maandag was een collectief falen van alle spelers, maar ook van de trainer die 90 minuten lang niet in staat was om de tactiek om te buigen. NAC nam veel te veel risico, vanaf de aftrap, en betaalde de prijs.

Kijk de beelden nog maar eens terug, het was op 2 vlakken een drama.
Op de eerste plaats lag er veel te veel ruimte en op de tweede plaats werd er ontzettend slecht ingegrepen. Soms werden 3-4 spelers tegelijkertijd te kakken gezet. De 1e goal is echt belachelijk slecht verdedigd. Wat doen bijv. Staring en Besselink daar?

Dat dan niemand op het middenveld de angel uit de vele counters haalde maakte het alleen maar erger. Je mag een keer een gele kaart pakken. We lieten over ons heen lopen. Bijvoorbeeld bij de 2e goal, kijk eens naar hoe lang Fitz-Jim mag dribbelen en daarna nog die linksbuiten alle tijd krijgt om te schieten.

Het klopt dat spelers hebben verzaakt, maar die hele 3-5-2 met hoogstaande wingbacks sloeg nergens op.

10   57  
Van Flieger

Ivo - trek het maar breder. Het fiasco is veroorzaakt door N=B.

15   1  
Tico

Nogmaals, ik denk dat je Hyballa weinig kunt aanrekenen. Een hardloopcoach kun je een persoon zonder benen ook geen marathon laten lopen. Geduld mensen, gewoon geduld tot volgend seizoen. En dan is ook een betere keeper gewenst, want hij wordt met de wedstrijd minder maar krijgt een steeds grotere mond naar zn medespelers.

12   17  
Cees-2

NAC "moet" vanavond 17 maart uit naar Goliath, oftewel PEC Zwolle. Na de eche tegen de pupillen uit Amsterdam zien de echte NAC-mensen dit duel met stront tussen de bilnaad naderen. Goliath, PEC Zwolle, het is voor de nog steeds zwalkende club uit Brabant echt de realiteit.

PEC Zwolle pakte wel door na de degradatie, zoals het hoort. Het kan dus wel! Jeetje, bang voor nog een debacle binnen twee weken. Het is realistisch te noemen.

Hyballa valt niet te benijden, nou ja, hij niet alleen. Laten we in godsnaam hopen dat het scorebord niet overbelast gaat raken.

24   2  
Willem 4,5

Het blijft jouw frustratie hè fliegertje, je hebt in ieder geval genoeg tijd om er aan te wennen, want NAC= BREDA zit er en blijft, gelukkig!!!

11   0  
Uitsupport

Vanmiddag nog meer NAC-supporters die voor het omwisselen bij Klarenbeek nog even Arnhem in gaan? Zou leuk zijn om met een groepje naar een café te gaan.

4   0  
Tante Annie

@uitsupport, Wij pakken de pre-party bij het uitvak mee, mochten we dit halen. Kan evt ook een aanrader zijn

9   0  
Rotje

MG toch hopen dat nac een doorverkoop percentage heeft afgedwongen bij de verkoop van Verbruggen...die gaat over de 10 miljoen qua transferwaarde

7   2  
Nac

@ VAN FLIEGER

Wat kan N=B hier aan doen dan?

Ze hebben nu 1 transferperiode spelers gehaald. In de zomer weer doorselecteren en we kunnen gewoon een promotieteam hebben.

7   1  
scheppioni

Vroeger was ons NAC nog ooit verrassend wanneer iedereen dacht dat ons NAC zou verliezen, kwamen onze helden weer eens verrassend voor de dag !! Laat het vanavond maar weer eens gebeuren ....... COME ON SUPER N.A.C. ! (ene pec speler sowieso in de tang, scheelt mij wat frustratie op het werk!)

16   0  
WillyG

Verbruggen in de definitieve selectie, lekker voor hem!

23   4  
Ben de Gaijgek

Dat er niet voor City gekozen is , dat snapt iedereen.
Dat er niet voor de Ameriaantjes is gekozen of een vage Balkanman.....prima.
Maar waarom is er nu gekozen voor NAC=Breda als je ook had kunnen kiezen voor NAC=HansDeelen ?

Dan hadden we net zoveel blikken onkundige mensen opgetrokken, net zulke wisselende resultaten gehad als nu alleen geen Van Flieger meer op dit forum om alles af te zeiken.

2   0  
Badeend

On topic - dan lijkt het erop dat we Martina met wat vlieguren in de benen op 30 of misschien 29 maart terug zien. Niet ideaal, maar goed. Hij is ervaren, zal weten hoe met zijn lichaam om te gaan.

Match Day - op naar PEC.

3   0  
Willem 4,5

Eens beultje, er zijn er altijd die dat niet kunnen en die krijgen een ban als het goed is. Die kunnen alleen maar schelden en onzin uitkramen. Die hebben geen niveau, dat is heel triest, vooral voor hun.

Laad alle berichten na dit bericht in