Wij gaan niet opzij

Malone wint met Suriname van Guadeloupe

Raskolnikov

Suriname heeft de laatste wedstrijd op de Gold Cup gewonnen. In het BBVA Compass Stadium in Houston versloeg Natio het elftal van Guadeloupe met 2-1. Dion Malone speelde de hele wedstrijd.

De overwinning op Guadeloupe was een historische zege voor de mannen van Dean Gorré, want Suriname won nog nooit eerder een duel op de Gold Cup. Ondanks het feit dat Natio al in de groepsfase strandt, verlaten de Surinamers het toernooi daarom met opgeheven hoofd. 

Dion Malone startte weer in de basis en maakte opnieuw de negentig minuten vol. De NAC'er speelde alle drie de poulewedstrijden als centrale verdediger. 

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
9 Reacties
43   4  
Voorwaarts

@Ouwe spionkop

Hoe vaak heb jij dat gedaan dan?

19   4  
Buddha

Krijgt NAC ook compensatie voor elke dag dat Malone actief was op de gold cup? Bij een EK of WK is dit wel zo.

7   50  
Ouwe Spionkop

Knap zeg om van Gaupoloepoulepe te winnen.

43   4  
Voorwaarts

@Ouwe spionkop

Hoe vaak heb jij dat gedaan dan?

8   0  
Pik

Als tie slim is neemt hij een korte vakantie en sluit hij gelijk aan.

Hij is nl conditioneel nu al veel verder dan de rest van de spelers. Heeft een goeie basis gelegd dus zal wel een stuk makkelijker spelen dan vorig seizoen waar zijn conditie niet optimaal was!!!

6   1  
Talentje

NAC heeft Danny Bakker voor 2 jaar vastgelegd! Prima speler!

0   7  
D’n directeur

Bakker aangetrokken als linker CV, interessant om te lezen. Dan gaan ze er nog niet vanuit dat Haye vertrekt denk ik. Vrees dat Malone dus naast Bakker komt te staan en Adilehou buiten de boot valt

9   0  
De muzikant

In eerste instantie dacht ik hetzelfde als ouwe spionkop, maar later besefte ik me dat zowel het Nederlands als Belgisch elftal ook nog nooit van Guadeloupe heeft gewonnen....

0   0  
DunErwt

Die word nog onomstreden in het Surinaams elftal

0   0  
Ivo

Malone is alleen nog inzetbaar als CV, op het middenveld kan hij het niet meer belopen. Vorig seizoen al niet meer.

De kans is groot dat Rosler vertrekt, hij is een jeugdinternational en wil spelen. Die zie ik wel terug naar Noorwegen gaan. Dan zou ik daar nog een goede CV voor terughalen, waardoor Malone en Adliehou je reservespelers worden. Malone kan dan uitbollen bij ons, en Adilehou moet de andere 2 scherp houden.

Laad alle berichten na dit bericht in