Wij gaan niet opzij

NAC legt Danny Bakker voor twee seizoenen vast

Das Phantom

Danny Bakker is de eerste zomerse versterking voor NAC. De club meldt deze ochtend dat de speler zijn handtekening heeft gezet onder een contract voor twee jaar. Bakker was transfervrij nadat zijn contract bij ADO Den Haag niet werd verlengd.

Bakker zelf is blij met zijn overstap naar Breda. "Ik heb ontzettend veel zin om bij NAC aan de slag te gaan. NAC is een schitterende club met een mooie achterban. Ik kan niet wachten om in een vol Rat Verlegh Stadion te gaan spelen", laat hij weten in een reactie op de site van NAC. 

Ook trainer Edwin de Graaf is tevreden met de aanwinst, die hij zal gaan gebruiken als linker centrale verdediger. "Danny is voor ons de linker centrale verdediger waar we al enige tijd naar op zoek waren. Hij beheerst over een uitstekende traptechniek, waarmee hij ons verder kan helpen in de opbouw", aldus de Graaf. "Met zijn ervaring kan hij ook de rest van de defensie goed aansturen. Danny heeft een goede persoonlijkheid en is een uitstekend prof. Hij wil altijd hard werken en kan daarmee tevens fungeren als voorbeeldfunctie voor de jonge spelers." 

De 26-jarige Bakker heeft al de nodige ervaring. Bij ADO Den Haag speelde hij 176 Eredivisieduels. Vorig seizoen werd Bakker verhuurd aan Roda JC, waar hij tot 29 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kwam. 

Welkom bij de club Danny en veel succes!

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
64 Reacties
215   4  
Scheids!

Gewoon héél veel succes gewenst en laten we de vooroordelen even achterwege laten voor wat betreft de afkomst! Succes Danny!

215   4  
Scheids!

Gewoon héél veel succes gewenst en laten we de vooroordelen even achterwege laten voor wat betreft de afkomst! Succes Danny!

18   96  
Maarten

Tja, ok. Succes Danny. Niet algeheel onder de indruk maar laten we t beste hopen.

100   3  
Kaieschetter

Prima aankoop, mooie leeftijd, genoeg ervaring op het hoogste niveau, op meerdere posities inzetbaar en transfervrij, succes Danny!

66   19  
PPG

Werkelijk bij elke nieuwe speler het standaard zinnetje:

"Ik heb ontzettend veel zin om bij NAC aan de slag te gaan. NAC is een schitterende club met een mooie achterban. Ik kan niet wachten om in een vol Rat Verlegh Stadion te gaan spelen", laat hij weten in een reactie op de site van NAC.

Kunnen ze niet een keer wat nieuws verzinnen?

Maargoed, welkom bij NAC!!

14   2  
Ons NAC

Prima speler. Ben benieuwd wie dan de voorkeur gaat krijgen voor de rechter plek in de verdediging mocht Bakker een vaste waarde zijn. Malone, Moise, Rösler? Veel keuze met jeugd er achter.

18   44  
Talentje

HEt begint al wel ergens op te lijken:

--------------------Olij----------------------
Schouten-Adilehou/Rosler-Bakker-Maria
-----Haye--------Malone/Azzagari------
----------Seuntjens----------------
Vacature---Bilate--De Rooij

16   16  
Rubenac

Word het dan een soort Libero?
Deze jongen is toch veel meer middenvelder?

Wel een goede “aankoop”

17   2  
SanderH

Linker centrale verdediger. Zal dan ipv Malone in de defensie komen te staan. En dan Malone op het middenveld als controleur en azzagari en een velanas ervoor. Dat is gewoon een aardig middenveld maar wel dun bezet. Er zal dan nog zeker een extra man bij moeten komen.

73   7  
NAC bredaa

Wie heeft ooit bedacht om rosler te halen als je hem nooit het vertrouwen geeft

19   2  
Bart

Erg onderschatte voetballer, viel me vorig seizoen bij Roda positief op en als je aanvallend wilt gaan spelen heb je een goede opbouwer nodig in de verdediging. Voor de eredivisie is het meer een middenvelder die hard werkt en ballen tussen te linies probeert te onderscheppen maar zo in de kkd kan je prima met zo’n jongen achterin spelen!

27   3  
Chris W.M.

Afgelopen seizoen vanaf de winter als linker CV gespeeld bij Roda, en daar indruk gemaakt blijkbaar. Malone ernaast zie ik liever niet gebeuren, die liet vorig seizoen al zien alleen met een échte verdediger naast zich het aan te kunnen. Mijn voorkeur zou zijn Adilehou-Bakker, waar ik ook eigenlijk wel verwacht dat Rösler nog gaat vertrekken.

5   48  
Real Robert

Betekent dat het aanstaande vertrek van Adilehou?

Wanneer een trainer Bakker zo wegzet als leider

van de verdediging is er voor Adilehou geen eer

meer te behalen op die positie.

Hetzelfde geldt voor Rosler indien Malone ook

onder deze trainer onomstreden is. Rosler gaat

echt niet voor een ée jaar op de bank zitten.

Dat zou hem zijn carriere kosten.

38   0  
vakg5keerperwedstrijdnaardeplee

Dit is een prima aanwinst!!
176 eredivisiewedstrijden in de benen!!
RAMMELEN!!

17   0  
NAC4Ever

Welkom en succes!

70   5  
D'n Klaagmuur

@PPG: Wat moet zo iemand dan zeggen?

"Ik heb hier eigenlijk helemaal geen zin in, maargoed er was niks beters wat op m'n pad kwam. Ik zal me vanaf dag 1 met het lood in m'n schoenen naar de club slepen en hoop dat ik m'n geld kan verdienen door veel op de tribune te zitten en daarna de kroeg in te kunnen duiken in een andere stad, anders kom ik die kut supporters van ze steeds tegen."

Zoiets?

23   95  
ibio

Haagse Kliek!

12   3  
Arie

Kijk, voor achterin als linksbenige is dat al een stuk positiever. Alleen kun je dan nooit van zn leven Malone daarnaast zetten.

16   8  
ome cor

Geen Malone meer als linker CV.....
😀
En als hij niet voldoende rendeert roepen we gewoon "alle Hagenezen eruit".

Maar laten we hopen dat hij inderdaad de juiste man op de juiste plaats is.
Welkom Danny !

4   4  
Maarten

Malone en onze vriend uit Benin bleek ook een goed duo. Toch zonde van een Rosler. Aantal posities toch sterk dubbel bezet zoals de rechtsback. Voorkeur gaat verdedigend uit naar Rutten en Schouten op het middenveld wat dan weer ten koste gaat Azzagari. Moeilijk, moeilijk. Verschil tussen Rosler en Malone is veelal hetzelfde als Rutten en Schouten. Malone een betere verdediger maar Rosler een betere voetballer. Luxe keuzes maar er gaan weer een aantal spelers teleurgesteld worden en ik vrees dat Rosler en Azzagari de kind van de rekening wordt vanuitgaand dat NAC 4-3-3 gaat voetballen. 4-4-2 dan zal de Rooij ook de kind van de rekening kunnen worden .

14   0  
Tramm

Van harte welkom Danny, heel veel succes!

26   0  
Messiaans

Ben ik gek als ik zeg Bakker naast Adilehou en Malone op plek Haye ?

10   0  
Breda-Loyal

Welkom bij de club en succes Danny !

4   10  
Maarten

@ messiaans,

Ik zou Bakker op de plek van Haye zetten. Als hij recht heeft op een basisplaats

14   132  
Bas

Bakker is weer een vriendje van Manders en De Graaf… ADO mannetje…. Dat verklaard!

Azzagari is de Sjaak.
Hellemons laat zijn eigen Academie stikken!!

Sorry dat ik het zo zie… truth!

26   0  
Talentje

Ik heb nu een paar voorbereiding wedstrijden gezien van ons nac. Weliswaar tegen amateurs maar azzagari gaat het helaas niet redden… Aardige leuke gozer maar vertraagd zo enorm het spel en loopt echt veel te veel met de bal…

Sonde maar ik denk voor vele valse hoop

22   1  
Robbie Rafello

Zou Rosler niet gewoon op 8 of 6 kunnen voetballen? Haye heeft het ook pas 1e helft van het vorige jaar laten zien en dat op zijn 26ste. Rosler heeft goed inzicht en een goede pass, verdedigens goed genoeg voor het middenveld en is een harde werker daarnaast ook nog eens een stik jong gastje. Ik zeg geef hem vertrouwen en probeer het eens, hij is tenslotte eigendom.

13   0  
Nac

@Bas

Het is heel normaal dat een jonge uit eigenjeugd de concurrentie aangaat.

Als hij beter is speelt hij en anders word Azzagari gewoon invaller en dan kan hij proberen mee te groeien.

35   1  
MFP

Azzagari… Is er ooit zoveel steun geweest voor een speler die nog geen fatsoenlijke wedstrijd heeft gespeeld in NAC1? Ik heb het gevoel dat we elkaar allemaal aan het na-praten zijn.

Azzagari zal een talentvolle gozer zijn, die zeker zijn kans moeten krijgen. Maar hij zal het toch echt tijdens invalbeurten moeten laten zien. Bij elke BASISspeler die we aantrekken schreeuwen dat Azzagari de pineut is, vind ik een beetje calimerogedrag. Azzagari is op dit moment niet goed genoeg voor de basis van NAC, punt. Laten we hopen dat hij zich ontwikkeld en dat wél wordt. Maar de kans is groter van niet. Sydney van Hooijdonk sprak ook weinig vertrouwen in hem uit dat hij basisspeler zou worden.

11   1  
NAC bredaa

Spelen we trouwens in de shirts van vorig seizoen of krijgen we eindelijk nieuwe

1   0  
Ed

👍🏻

14   0  
PrimaNootjes

Welkom en succes Danny!

Prima versterking. Een transfervrije Nederlandse jongen die pas 26 jaar is en toch al de nodige eredivisie en KKD-ervaring met zich meebrengt. Daarnaast een verdediger die ook op het middenveld inzetbaar is, wat al aangeeft dat hij ook over opbouwende en aanvallende kwaliteiten beschikt. Vergeet ook niet dat hij de afgelopen jaren ook altijd wel gespeeld heeft bij z'n clubs. Contract voor 2 jaar, dus mocht het onverhoopt tegenvallen dit seizoen zit je er ook niet nog heel lang aan vast. Mocht het wel bevallen kan je openbreken en verlengen.

Laten we hem nou niet meer op zijn Haagse afkomst beoordelen, maar gewoon een eerlijke kans geven. Wat betreft de positie waarvoor hij gehaald is zal moeten blijken welke keuzes de Graaf gaat maken. Ik hoop wel dat op de een of andere manier Rosler dit seizoen doorontwikkelt tot basisspeler. Dit seizoen is gezien zijn leeftijd en aantal jaren bij de club toch wel cruciaal voor z'n ontwikkeling.

Hup NAC!

13   3  
Da Pope

Moet zeggen dat ik wel enigszins verrast ben. Ging ervan uit dat Bakker als middenvelder gehaald zou worden.

Prima dat je hem nu voor de verdediging haalt, maar dan moet je daar wat mij betreft een pure verdediger naast zetten. Rösler heeft potentie, maar lijkt ook het best te renderen naast een echte verdediger. Malone kan ook niet zonder sterke mandekker. Blijft Adiléhou over. Zou ik prima mee kunnen leven.

Kan me niet voorstellen dat Malone terugkeert op het middenveld. Dat was afgelopen seizoen, op de eerste paar wedstrijden na, echt geen succes. Daarnaast is hij met zijn salaris van dik een ton een dure jongen en wilde hij vorig jaar eigenlijk ook al een nieuw buitenlands avontuur. Zou me niks verbazen als hij straks transfervrij vertrekt naar een buitenlandse club. Met zijn huidige status als international zouden daar mogelijkheden moeten liggen.

9   8  
SanderH

Ik hoor hier nu systemen. Het is hier in Breda vloeken in de kerk maar je zou ook in 5-3-2 kunnen spelen met opkomende backs die het middenveld/aanval ondersteunen. Met Rosler, adilehou en bakker als centraal trio kan je in principe ook gewoon aanvallend spelen. En het zou het spel van een Schouten ook bevorderen. Door de snelheid van de Rooy kan hij evt omgeturnd worden naar een Marcelo rol. Bovendien is er voor een duo Seuntjes- Bilate dan genoeg aanvoer om circa 15/20
doelpunten pp te kunnen maken.

18   5  
Ouwe Spionkop

Precies wat Da Pope zegt. Malone is een dure kracht en voegt eigenlijk niet zo veel toe.
Achterin zie ik veel liever echte verdedigers als bv Rosler.
Malone is op het middenveld wel bruikbaar maar eigenlijk veel te langzaam.
Wat mij betreft mag hij vertrekken.

4   3  
guuske

Welkom bij de club! Malone en Adlihou sluiten nu pas aan bij de groep en beginnen waarschijnlijk met een "achterstand" op de rest. Concurrentie moet er zijn. Of je Azzegari, Rosler, Bakker of Malone heet. Een prima Nederlandse speler die wat vlieguren in de benen heeft!

23   7  
Sjef de gevulde koek

Prima aankoop. Maar wat mij dan weer gruwelijk irriteert is dat deze nieuwe speler dan gepresenteerd word in fucking het ouwe thuisshirt waar we een gruwelijk kut seizoen in hebben gespeeld. Nee dat word weer met de auto naar Italië Citroen van Beek zal al wel een wagen klaar hebben staan man man wat een amateurisme zeg.

21   6  
RV

Hele goede aankoop.
Goede leeftijd en van wat ik gezien heb een jongen die uit het juiste hout gesneden is.
Ook een goed voetballende speler die durft in te spelen, dat kunnen we wel gebruiken.

Malone op het middenveld met twee creatieve jongens er voor hoeft ook helemaal niet verkeerd te zijn. Haye speelde goed maar dat was vooral ook de eerste seizoenshelft (toen Malone ook ijzersterk was). Maar Haye kwam ook vaak vroeg aan de bal, ik zie het voetballend vermogen toch liever bij 2 vooruitgeschoven middenvelders dan bij Haye.

Voor die posities is heel veel werk te doen, evenals de posities voorin.
Ook voor de Rooij moet concurrentie komen, als hij het niet laat zien in de eerste pak em beet 8 tot 10 wedstrijden dan moet er iemand zo hard zijn om te zeggen dat het geen succes is geweest en het geld durven afschrijven.

Ik begrijp overigens niet dat mensen spreken over een verloren seizoen, met dit budget en een redelijke basis (ook bij een vertrek van Haye en ook bij een aanstaande verkoop van de club) moeten we toch volgend seizoen weer voor de eerste plekken mee kunnen doen (zeker met een voller stadion).

12   3  
Wanny

Dit is in ieder geval een gerichte versterking. Nederlands, ervaring, goeie leeftijd. En op een plek waar we nog iemand tekort kwamen.

Heel wat beter dan al die ad hoc spelers die vorig seizoen binnen kwamen. Immers, Maatsen, Jansen, daar zat allemaal niet zoveel idee achter.

24   2  
Ivo

Dit is het soort spelers dat je moet halen inderdaad. Versterkingen voor de basis-11, laat de experimentjes en gokjes maar achterwege.

2 goede keepers, 6 goede verdedigers, 5 middenvelders, 5 aanvallers. 18 spelers met kwaliteit. Meer heb je niet nodig. De rest mag de jeugd opvullen.

De laatste jaren hadden we 30+ contractspelers en huurspelers vastliggen, dat is totale onzin.

8   30  
Nonkel Frans

Voor 2 jaar vast........is er hier net als ik ook iemand die dan meteen denkt wat zou onze Ton gedaan hebben ..........welke transfers hadden we nu wel niet gehad kunnen hebben?

Bakkertje in een vol stadion? Hij gaat het meemaken.
Mannetje manders kan in ieder geval niet wachten. Het gaat speciaal op zijn verzoek kolken.

Ja sorry mensen, het zit nog steeds diep t sjaggerijn, heeeel diep.

Bakkertje succes.

Hup NAC!

29   4  
Johnny1912

Top aankoop!

Een jongens transfervrij ophalen op zijn 26e die ruim 150+ Eredivisie wedstrijden heeft gespeeld is natuurlijk totaal niks mis mee. Kan zelfs nog beter worden en kan op meerdere posities uit de voeten. Een linkspoot dat is ook een voordeel aangezien we er daar heel weinig van in de selectie hebben.

Mensen die dit een slechte aankoop vinden hebben totaal geen verstand. Het op een Haagse kliek gaan gooien is nog genanter. Dan heb je een hele hoop zaagsel in je domme kop en mag je je best aangesproken voelen.

Op het moment dat er niemand wordt gepresenteerd of een jonge jongen wordt gepresenteerd wordt er geroepen en gezeurd dat we Eredivisie ervaring nodig hebben. Haal je het plaatje waar om wordt geroepen is het nog niet goed. Hoe dom ben je dan!!

4   1  
Fritske d'n Olifant

Prima transfer. Gerichte aankoop en iemand die er meteen kan staan. Zeker op KKD niveau. Duur contract ook prima. Mochten we na 2 jaar promoveren (dit seizoen verwacht ik niets) kun je mooi verlengen of doorselecteren.

5   15  
Bogdanovic

LCV? Danny is een dynamische middenvelder. Haye verkopen voor wat geld en daar Danny neerzetten. Met de transfersom huur/koop je een jonge getalenteerde LCV die naast Malone komend seizoen ervaring op kan doen. Resterende bedrag besteed je aan het wegkopen van talenten bij andere BVO's. NAC jeugd loopt qua niveau nog ver achter SPARTA / AZ / PSV. Afvallers daar oppikken tegen een vergoeding en bouwen aan de club. HUP NAC!

9   8  
die ne gast

Lijkt me een prima aankoop, maar zijn ADO-verleden vind ik persoonlijk dus wel 'een dingetje', want het geeft de indruk dat 'de klappers van' Lex Schoenaker jr en De Graaf niet heel goed gevuld zijn en ze dus noodgedwongen in een hele kleine vijver aan het vissen zijn...
Maar ik krijg in dit geval graag ongelijk en laat me graag verrassen door de eventuele andere aanwinsten, die gaan komen.

11   2  
Vrouwke

Maakte bij Roda vooral veel indruk als centrale verdediger. Dus kan de keuze heel goed begrijpen. Goede leeftijd, goede mentaliteit, meerdere posities inzetbaar en transfervrij. Prima aanwinst

13   4  
scheppioni

Lijkt me ondanks ado achtergrond geen verkeerde speler, hopelijk zo fit als een hoentje !
Succes Bakkertje !!!

5   11  
Geertruidenberg

Was het eeuwige talent van Den Haag , elke wedstrijd goed voor een 5-6 je, mis het gif in z'n spel, misschien rendeert Bakker het beste als LCV.
Aardige speler voor de KKD en dus ook voor NAC

15   2  
Peter

Zou er nog wat van City komen?

8   1  
Mvgmarty

Logische stap. Iemand zoeken met een goede trap naar voren. Dit zorg ervoor dat ze Seun en Mario kunnen bedienen.

Hij viel me in de nacompetitie ook een aantal keer op met z'n passes.

Meer dan tevreden, welkom bij de club!

19   0  
Wanny

Ik sluit niet uit dat Hellemons nog wel regelmatig contact heeft met Lokhoff. En dan zullen ze het ook best over spelers hebben.

4   2  
Johan Apeldoorn

@Bogdanovic, ik ben het geheel met jou eens. Ik zou graag die jongen van Almere, die Bouyaghlafen bij NAC zien. Contract loopt nog een jaar.

13   0  
Kisku

Welkom bij nac danny

15   26  
jvt

Tja, je kunt het ook anders stellen. Waarom is deze jongen transfervrij? Sinds wanneer zijn contractloze ex-spelers van Den Haag steevast versterkingen?

Zullen we nog even niet in de polonaise gaan. De tijden van Stewart, Dusbaba, Feher, Geels, Amoah, Latchford en al die andere internationals die nar NAC kwamen ligt heel ver achter ons. Elk jaar is een tussenjaar, een bouwjaar, een nieuwe weg, maakt deel uit van en meerjarenplan, is een investering....

We hebben geen aansprekende trainert, geen geld, geen topsportklimaat, geen nieuwe sponsors, geen kapitaalinjectie... we hebben niks, njada. Ja wel dromen. Welterusten.

16   2  
Nacbreda1989

Verrassend, deze zag ik niet aankomen. Goed stil gehouden vanuit Nac.

Persoonlijk vindt ik dit echt een prima versterking. Was vorig jaar bij Roda een van de betere, en kan op meerdere posities spelen. Heeft bij Ado in de eredivisie bewezen dat hij ook op dat niveau mee kan(pikt ook zijn doelpuntjes wel mee, een paar per seizoen). En een prima leeftijd 26 jaar!Welkom Bakker

21   6  
Jarno Luijbregts

Omdat de buren van de Rat hun site nie zo up to date houden, kom ik soms hier. Maak vanaf nu alleen niet meer de fout naar de reacties te scrollen. Man…. Wat hebben we een hoop toetsenbord helden tussen Mark en Aa….

9   23  
Rednas

Misschien kunnen de kopers van ADO ook gelijk NAC op kopen. Dan hebben ze er meteen een satelliet clubje bij....

6   7  
Tegel

Uit de klapper van Van As?

10   20  
Ad B uit Roosendaal

Veel succes.

Maar weer eenrje uit Den Haag.....Zijn contract werd daar niet verlengd. Ook geen aanbod van Roda?? Gaat hij wel iets toevoegen??

6   3  
Chris W.M.

@ AD B UIT ROOSENDAAL

Ja, eentje uit Den Haag. Die hebben de afgelopen 2 seizoenen iets van 80 spelers onder contract gehad. Dan kom je er al gauw eentje tegen die ook een connectie heeft met die club. Hebben volgens mij ook door de degradatie álle aflopende contracten opgezegd. Heeft wel degelijk een aanbieding van Roda gehad, maar die naast zich neergelegd; https://www.1limburg.nl/roda-jc-bakker-wacht-roulaux-vertrekt-jensen-blijft

4   3  
jimcp

Alvast voorsorteren op de Eredivisie met zo'n ervaren speler, daar is niks mis mee.

6   2  
Ad B uit Roosendaal

@ Chris W. M.

Als ik jouw reactie lees, ben ik positiever gestemd.

Hopelijk een succesvolle aankoop.

1   3  
Dutchbird

Het aantal duimpjes naar beneden bij @Bas doet vermoeden dat er veel Hagenezen op verzoek van Manders proberen de opinie op onze site te beïnvloeden. Logisch want bij ADO valt er niks te liken, die club is op sterven na dood.

0   1  
Belgische Naccer

Geen mening.

Als hij fit is en 95 minuten keihard strijd levert en volle bak altijd alles geeft, vind ik het goed.

Maar achtering hebben we met Rutte, Schouten, Adilehou, Maria, Malone, Mashart en Rosler al 7 spelers waar je prima mee uit de voeten kunt in de KKD.

Onze belangrijkste pionnen zijn Olij en Haye. Als 1 van die 2 gaat, wordt het moeiljker.

En een NAC zonder van Hooijdonck, Immers en Allouchi, hoeft niet perse zwakker te zijn. Dit zijn vervangbare spelers. Haye en Olij krijg je niet vervangen zonder budget.

2   4  
Tip

Uitstekende speler voor ons NAC! En van mij zou Leemans ook mogen komen. Nu aanvallend er nog een goeie bij , Kaj moet het gaan laten zien, een opgeleefde Seuntjens die er 15 inprikt en de Graaf gaat grote kans promoveren. En dat was Steijn zeker ook gelukt. Totaal onnodig brak er in Breda weer eens paniek en hysterie uit.O nee sorry, het is allemaal emotie.

Laad alle berichten na dit bericht in