Malone ziet Suriname met ruime cijfers winnen

Raskolnikov

Suriname heeft vannacht met ruime cijfers gewonnen van Bermuda. In Paramaribo wonnen de mannen van bondscoach Dean Gorré met 6-0 van Bermuda. Dion Malone zat de hele wedstrijd op de bank.

Dankzij de 6-0 overwinning heeft Natio na drie wedstrijden nog altijd een perfecte score in de WK-kwalificatie. Suriname voert groep B met negen uit drie aan, scoorde al vijftien doelpunten en incasseerde er nog geen een. Woensdag zal blijken hoeveel de goede start waard is. Dan speelt Suriname tegen Canada, de grootste concurrent in deze groep.

Dion Malone kreeg, anders dan in de voorgaande wedstrijden, geen speelminuten. De aanvoerder van NAC zat de hele wedstrijd op de bank. Twee ex-NAC'ers kregen wel speelminuten. Florian Jozefzoon startte in de basis en Mitchell te Vrede maakte als invaller zijn debuut.