Wij gaan niet opzij

Man of the Match: De Graafschap - NAC (1-1)

Gerrit

Gisteren kwam NAC uit op de Vijverberg niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Zoals elke week weer aan jullie om de spelers hiervoor een punt te geven.

B-Side Stats: De Graafschap - NAC (391 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
R. Kortsmit
-
B. Lucassen
-
T. Velthuis
-
Anselmo Garcia McNulty
-
F. Sanchez
-
O. Velanas
-
A. Plat
-
S. Agougil
-
E. Banzuzi
-
J. van der Sande
-
K. De Rooij
-
J. Vet
-
M. Rutten
-
R. Besselink
-
D. Bakker
-
T. Marijnissen
-
Robert Molenaar
-
K. De Rooij
7,3
J. van der Sande
7,3
E. Banzuzi
5,6
S. Agougil
7,0
A. Plat
5,9
O. Velanas
6,0
F. Sanchez
5,6
Anselmo Garcia McNulty
6,1
T. Velthuis
6,1
B. Lucassen
5,7
R. Kortsmit
8,2
Robert Molenaar
6,0
T. Marijnissen
5,7
D. Bakker
6,1
R. Besselink
5,6
M. Rutten
5,9
J. Vet
5,9
Bron:
B-Side Rats
106 Reacties
218   4  
Ice

Als je er goed over nadenkt, is het toch wel heel bijzonder dat Roy Kortsmit 2 jaar op de bank heeft gezeten bij NAC, terwijl hij bij elke KKD club / rechter rijtje eredivisie in de basis had gestaan... We zijn er na het vertrek van Olij zeker niet op achteruit gegaan, sterker nog, ik vind Kortsmit een stuk rustiger en completer overkomen.

84   12  
Dos

Moeilijk kiezen,gaat tussen Kortsmit,Agougil en Vd Sande.
Kies dan toch voor Agougil,aangezien hij iedere wedstrijd beter wordt.

34   11  
Theoden King

Ik heb niets van de wedstrijd meegekregen gisteren, maar op papier is een gelijkspel in Doetinchem een aanvaardbaar resultaat.

Of zit ik er helemaal naast?

29   50  
The Don

Zet van Schuppen er onderhand in met al die kut wissels iedere keer.

40   1  
Breedjeda

@Theoden,

Al met al wel. Eerste helft was NAC dominant en had het er zeker 2 moeten maken. Tweede helft speelde DGS ons NAC aardig zoek en hadden we hem ook zo kunnen verliezen. Gelijkspel is op z’n plek.

218   4  
Ice

Als je er goed over nadenkt, is het toch wel heel bijzonder dat Roy Kortsmit 2 jaar op de bank heeft gezeten bij NAC, terwijl hij bij elke KKD club / rechter rijtje eredivisie in de basis had gestaan... We zijn er na het vertrek van Olij zeker niet op achteruit gegaan, sterker nog, ik vind Kortsmit een stuk rustiger en completer overkomen.

31   12  
Heksenketel

Ben ik de enige, die de wissels niet snapte? Mijn gevoel was dat er hierdoor onzekerheid insloop. En waarom wordt Velanas zo vaak in de 2e helft gewisseld, niet fit genoeg?

11   6  
Ouwe spionkop

Ik kan meestemmen. Ze hebben op schakelkanaal maar 2x NAC laten zien.

11   0  
Ouwe spionkop

Niet meestemmen natuurlijk.

36   1  
Heksenketel

Overigens terechte uitslag. en waar ik al wedstrijden lang erg blij mee ben, is dat er veel strijd wordt geleverd!

45   4  
Wolfmanjack

Ik vond hem eerder vaak te laconiek maar Agougil voor mij man van de wedstrijd

16   43  
mmm

Waarom worde de spelers die Lokhof heeft meegebracht steeds slechter? En wat is er aan de hand met Plat, kan er ook niks meer van...................

21   8  
Ernie

Agougil speelde zeer volwassen, als hij dit kan vasthouden is dat prima. Van de Sande en Kortsmit ook prima. Maar dan houdt het eigenlijk wel op. Hele verdediging erg matig, je mist een ervaren rechter centrale verdediger. Plat ga ik het niet meer over hebben, maar ik heb het allang gezien. Velanas vond ik ook niet geweldig. Hoe staat het met Vet? Ik had verwacht dat hij de missing link zou zijn. Dit Nac kan van iedereen verliezen maar ook winnen als alles klopt. Wat dat betreft is er nieteens zoveel veranderd.

28   0  
Breda-Loyal

@ICE

Roy is stabieler bij dode spelmomenten met uitkomen dan Nick.

Overigens geen schande hoor gezien Roy meer ervaring ( en lengte ) heeft.

Neemt niet weg dat Nick gewoon een hele goede keeper is en was voor NAC.

26   3  
Ice

@Breda-Loyal Mee eens, Olij was een prima keeper voor NAC, en heeft veel punten gepakt.

Wat ik me wel serieus afvraag: Is er de afgelopen jaren binnen NAC wel een serieuze concurrentiestrijd voor een basisplaats geweest? Of werd Nick klakkeloos als 1e op het wedstrijdformulier gezet?

26   14  
Marti

De vele wissels op het einde van de wedstrijd heeft nac 2 punten gekost , de controle was totaal verdwenen , het ging al fout toen Banzuzi eruit werd gehaald , daar kon je al zien dat deze jongen goed werk verzet in de wedstrijd , hij ziet snel waar hij ‘ n bal kwijt kan , en dat is nu net ook een onderdeel van voetbal .

36   2  
ELH

Voor mij is Kortsmit man of the match. Heeft hele belangrijke reddingen verricht waardoor we toch nog een pint hebben overgehouden. Ik vind Kortsmit beter als Olij, maar dat vond ik ook al toen hij een paar wedstrijden moest invallen voor Olij. Verder erg tevreden met de inzet en energie die ze op de mat leggen. Heerlijke goal van de Rooij die nu toch echt wel goed is vergeleken met vorige jaren. Dus snel verlengen!

8   0  
ELH

* punt 🤣

45   11  
van Flieger

Man of the Match was het uitvak, dat vannacht nog even door die nepvoorzitter van de Achterhoekers werd uitgescholden.

19   0  
Judge M.

Wat heeft die dorpsgek van een voorzitter van de Graafschap nu weer te mauwen? https://twitter.com/MartinPeterMos/status/1568368266380206080

28   11  
van Flieger

Judge - het begint nu los te komen. Het riool brult dat NAC supporters in het uitvak massaal "jodenpubliek" zouden hebben geroepen. En daar zijn deze mensen dan weer heel erg verontwaardigd over.

Hypocriete bende is het bij de Graafschap waar van Flieg ooit door een stelletje boerenpummels op hun lange zijde tot op het bot werd beledigd en uitgescholden. Nu lopen ze te simmen dat het Uitvak hen "aanviel" op die trommel. Een kuttrommel. En daar kunnen ze niet tegen. Wat een stelletje bokhonden daar.

19   7  
Stan

Blanco vond dat Nac een prima wedstrijd speelde. Ik weet niet wat hij de 2e helft heeft zitten doen? Maar toen werden we aardig overlopen door de Graafschap.
Maandag zullen we zien waar we staan.

13   13  
Bredaaaa

3 gewonnen, 2 gelijk, 1 verloren. Prima cijfers voor dit NAC. Molenaar is gewoon the man! Ik heb hem gewoon een 10 gegeven.

16   15  
Nieuwe spionkop

Stan

Blanco zit in de zak bij de nieuwe aandeelhouders. Je weet dus dat er niet meer kritisch journalistiek wordt bedreven.

10   8  
Nieuwe spionkop

Jammer dat we al 5 punten achter staan op een promotieplek na 6 wedstrijden. Zeker gezien het programma dat we hebben gehad. Het verval is gisteren de 2e helft weer door de ondergrens geweest. In de nabeschouwing werd het zelfs angsthazenvoetbal genoemd, stappen te maken deze week!

Met zn alle er weer achter maandag, Hup NAC, Hup Molenaar.

12   0  
Adriaan

Veel wisselen aan het eind van een match haalt meestal niks uit
Is het tijd rekken?
Dikwijls valt de organisatie weg...

9   4  
Ernie

NIEUWE SPIONKOP
Angsthazenvoetbal. Is dat net zoiets als schijtbakkenvoetbal?

21   9  
Belgische Naccer

Prima eerste helft van NAC en zwakke eerste helft van De Graafschap

Zwakke tweede helft van NAC en prima tweede helft van De Graafschap.

Verder: De Rooij klassegoal! 3 man het bos in, inclusief de keeper

Van der Sande: Schitterend schijnbeweging met open schietkans, helaas net naast. Kost je nu 2 punten. Maar de Graafschap had ook een paar open kansen in de tweede helt met Benschop.

Kortom een terecht gelijkspel. NAC moet blijven werken aan de fysiek. De ploeg moet topfit zijn om te presteren. Alleen van Der Sande, Kortsmit en De Rooij zijn toppers. De rest moet het toch hebben van vooral heel hard werken. Banzuzi is 17 jaar en echt al heel ver voor zijn leeftijd.

Dus graag de volgende spelers langer vastleggen: Banzuzi, De Rooij, Kortsmit, Velanas en Van der Sande. Agougil lag al langer vast denk ik. En die 2 Wolfburgers achterin ook prima hoor. Maar die zullen niet te halen zijn wellicht. Het middenveld van NAC oogt wat iel. Agougil is OK, maar je mist een type van der Sande centrall. Iemand die sterk aan de bal is, waardoor de ploeg kan opschuiven. Te vaak is er veel te snel balverlies op het middenveld.

33   1  
1949

Wat een geluk dat Korsmit bij NAC bleef, ook toen hij al zo lang op de bank zat.

30   42  
Fred1

Ik snap ook niet waar Blanco naar heeft zitten kijken.
Ergerde mezelf ook al aan het interview met Molenaar , het naar de mond praten en de waarheid negeren en ontkennen is weer begonnen.
Wat hij in de podcast bezigt staat haaks op wat hij nu schrijft.
Wat me eigenlijk al jaren opvalt op deze site is dat de waarheid niet gezegd mag worden en dat mensen die er korter opzitten en die hun kop iets boven het maaiveld durven uitsteken beschimpt worden.
Want daar zijn we erg goed in.
Natuurlijk mag iedereen zijn mening geven maar als ik zie wat er soms wordt geschreven, het taalgebruik en het gebrekkige Nederlands, schrijf dan niets want je zet alleen jezelf gigantisch voor lul.
Sommigen weigeren de waarheid onder ogen te zien en steken hun kop in het zand presteren komt voor deze mensen ook op de laatste plaats.
Wat zouden deze mensen moeten als NAC eens écht ging presteren en plotseling professioneel geleid zou worden.
We zitten allemaal naar hetzelfde spelletje te kijken en we zien allemaal wie wel en niet presteert.
We zien allemaal dat heel de verdediging van een zeer pover niveau is en we weten dat er beteren op de bank zitten.
Ik wacht nog steeds op de trainer die wel in een vroegtijdig stadium in durft te grijpen en wél de juiste poppetjes op de juiste plaats zet.
Als je na Eindhoven zegt dat je tevreden was dan heb je zitten slapen of je bent erg snel tevreden over je team en vooral jezelf.
Ik heb begrepen dat er nu al spelers rondlopen met een enorme sik, die volkomen genegeerd worden en dat niet pikken en waar ook weinig aandacht voor is, daar begint het mee en dat wordt een olievlek die zich steeds verder gaat uitspreiden.
En dan Banzuzi , we horen en lezen dat het een geweldig talent is , en vanuit die geluiden en zijn uitverkiezing voor een NL jeugdteam wordt er een beeldvorming gecreëerd , maar we hebben het niet één keer gezien.
Laten we daar eerlijk over zijn we praten over potentie maar niet over leveren en presteren.
Verre van, hij wint geen duels niet in de lucht en niet over de grond, verliest alle klutsballen die hij overigens zelf creëert door en kan geen bal vasthouden en je ziet hem zelden een mannetje uitspelen, ik vind het geen meerwaarde voor het team.
Ik zie geen progressie en ook geen spelvreugde het oogt zó labiel en plichtmatig er straalt weinig vanaf.
Daarentegen ben ik aangenaam verrast door Agougil, hij komt weer in de buurt van de speler die ik destijds bewierookte en in de basis wilde.
Het is beslist niet zo dat we er iedereen eentje kiezen om de pik op te hebben maar in elk team heb je die er bovenuit steken en door het ijs zakken.
En daar staat leeftijd helemaal buiten, het wordt graag als excuus gebruikt maar is de grootste onzin, het enige wat je van een jonge speler niet kunt verwachten is ervaring maar werken en leren kan altijd.
Alle punten die we nu hebben verloren waren volkomen onnodig bijwoord tegen MVV had al na 20 minuten ingegrepen moeten worden.
Wat tegenwoordig ook een rage is, dat is dat beide teams ongewijzigd uit de kleedkamer komen.
Laten we het nog maar ff aankijken ……tegen beter weten in.
En wat verlang je van een wisselspeler die steevast pas in de 75e minuut mag invallen?
Niet voldoen is wisselen, geen pardon wel of geen talent.

19   1  
SjorsNac

Kortsmit, het is gewoon een baas, zeer prettig dat we een een goeie keeper hebben. Vd sande en de rooij ook in orde. Schijnbeweging vd sande en direct een schot, heerlijke actie. Agougil haakt ook aan, goed om te zien. Banzuzi zou ik laten invallen en niet in de basis. Het lage aantal kansen dat gecreëerd word baart me zorgen dat moet echt beter.
Heel zuur dat die gelijktmakee viel maar ik vond het ook wel beetje angsthazen wissels.

24   1  
Ben

Molenaar had EERDER moeten wisselen!

De 1e helft was heel goed, maar...... de 2e helft gewoon SLECHT!

Het is een kwestie van de WEFSTRIJD LEZEN!

20   6  
die ne gast

@Fred1
Ben het met je eens dat Blanco niet echt een onpartijdige, kritische journalist is, maar te graag op de emotie inspeelt en ook zijn voorkeuren voor bepaalde stromingen / mensen te duidelijk in zijn stukken naar voren komt (Thomas Marijnissen, Boris van Schuppen, Sydney, Lokhoff e.d.).

Maar doe jij ook niet een beetje hetzelfde als Yadran met telkens dezelfde paradepaardjes en je lobby voor Luc Marijnissen?

6   1  
Joop

Jammer maar gezien de tweede helft terecht uitslag middenveld en de twee backs werden overlopen vind de wissels te laat en ik denk dat bakker er veel eerder erin moet komen banuzzi was de zwakke schakel op het midden veld je moet echt iemand op het midden veld hebben net als vroeger toen schreuder er bij was en we scoren veel te weinig

8   12  
Ernie

Fred1
Ik kan me vrijwel geheel vinden in je verhaal. Een paar vragen. Welke spelers zitten er op de bank om de verdediging sterker te maken? En wie moet er spelen op de plek van Banzuzi ?

16   2  
Rens

Plat zat iets minder in de wedstrijd maar was wel goed bezig om al die jongelingen in het gareel te houden das ook best een opgave dan kom je bijna niet aan voetbal toe

6   13  
Nog jaren kkd

Uit welke cijfers mag er gekozen worden?
Het was niet best en dat was te verwachten daarom allemaal een 6je. In een uitwedstrijd een punt pakken is altijd wel ok.

7   3  
Bp

Blijft het herhalen, het nivo van onze backs is niet best/optimaal. Lukassen loopt weer tegen onnodig geel aan, inmiddels ook weer kaart 3, geloof ik.

MacNulty en Velthuis als cv-duo redelijk constant en stabiel, waarvan Velthuis mijn insziens nog teveel breed en terug voetbalt, graag iets meer drang naar voren.

Vd Sande gaat dit gesleur en gesjor geen 34 wedstrijden volhouden dus graag afmaker erbij.

Motm voor mij, Roy Kortsmit

24   13  
MountCook

Laat Thomas Marijnissen eens wat meer spelen. Die jongen is niet voor niets teruggekomen en heeft nog zoveel te geven voor onze club..
Met Kortsmit zijn we er zeker niet minder op geworden maar dat heeft hij al een paar keer tijdens invalbeurten kunnen laten zien in het verleden. Daar was ik ook niet zo bang voor..
Vind dat we lekker bezig zijn zo aan het begin van het seizoen. Als de sfeer goed blijft en de meesten ook regelmatig aan spelen toekomen kan het zomaar eens een mooi seizoen worden.

9   2  
Ben

1 kanjer in de winterstop erbij en we ...

Liever 1 kanjer dan 3 gewone players!

17   2  
Henri

Wat mij opvalt en bij profvoetballers irriteert is de slechte traptechniek en verkeerde passing. Als het balletje terug en breed wordt gespeeld is, zeker over een grotere afstand, de balsnelheid veel en veel te laag. Het geven en aannemen van een harde inspeelbal verdient in mijn ogen echt meer aandacht. Dit, evenals het nemen van vrije trappen en corners. Deze hebben zelden of nooit de juiste snelheid en hoogte en worden ook nooit strak gegeven, maar altijd zwanger van het effect waardoor een aanvaller er ook nauwelijks iets mee kan doen. Ik vraag me ook af waarom er maar één speler is die alle corners en vrije trappen mag nemen. Velanas doet het niet eens goed. En wat als hij geblesseerd raakt? Kijk naar de Glasgow Rangers, voetballend stellen ze niets voor, maar een vrije trap of corner voor de pot gooien kunnen ze in het VK bijna overal.

9   4  
Breda-Loyal

Van Flieger zijn verhaal helaas ook meegemaakt in het laatste degradatiejaar uit bij De Graafschap.

Het lijkt erop dat er wat scheuren in de vriendschap aan het ontstaan is jammer genoeg.

13   21  
van Flieger

Fred - waarheid interesseert ze niks. Het moet een zogenaamd leuke community zijn. Ten koste van alles. Mensen met een gefundeerde mening kunnen zomaar een jarenlange ban krijgen want dan is er altijd wel iets dat hen niet bevalt, bijvoorbeeld tonaliteit of frequentie van de boodschap.

9   5  
N1912

Hoewel McNulty en Velthuis allebei geen verkeerde indruk achterlaten dit seizoen, hoop ik wel echt op zo snel mogelijk een rechtspoot in het centrum. Dat zou de opbouw van achteruit enorm ten goede komen. Vooral de linksbenige McNulty rechts in het centrum lijdt enorm veel balverlies. Als Luc Marijnissen eens voor langere periode fit kan blijven is dat voor mij potentieel basismateriaal. Zijn optredens afgelopen seizoen waren veelbelovend.

Beide backs hebben het inderdaad nog niet helemaal. Luckassen lijkt een degelijke back te zijn, maar wel eentje met weinig toegevoegde waarde tot dusver. Een topfitte Rutten (daar zit gelijk ook het probleem) is beter denk ik, en dan vooral aan de bal. Di Michele speelt echt nog als een pupil, die gaat hopelijk gauw de nodige stappen zetten om in het restant van dit seizoen een betrouwbare back voor dit NAC te kunnen zijn. Voor de verdedigende zekerheid zie ik daar nu liever Bakker spelen.

Verder vind ik het jammer dat Boris helemaal buiten beeld lijkt te vallen. Die jongen mag de laatste weken niet eens meer invallen. Past wellicht niet perfect in dit huidige systeem, maar daartegenover staat wel dat hij een garantie voor goals en assists is. Daar ontbreekt het nog wel aan op het huidige middenveld. Complimenten voor Agougil overigens, die gaat met de week beter spelen.



20   11  
Scheppioni

Prima eerste helft van ons NAC !!
Gewoon aandacht aan het enorm verval, ik zou nu ook met Vet gaan starten en Banzuzi laten invallen eventueel ! Verder hoop ik dat Kaj deze vorm doortrekt en ik vermoed dat Ody op 10 beter rendeert ook voor Jort !
Jammer dat we gisteren gezien de eerste helft, dgs twee punten kado hebben gegeven, maandag zo'n verval en we worden door jonkies afgeslacht !! Extra aandacht staf, motm Royke natuurlijk ! HUP NAC

9   18  
Marco van bavel

Kortsmit
Rutten Mc Nulty Bakker velthuis
Agougil velanas plat
Antonia van de sande De rooij


Zo moet hij spelen .
En inderdaad hij wisseld veels te laat.
Ik ben het helemaal met Fred 1 eens!

19   7  
Ivo

Deze jonge ploeg heeft ervaring nodig, spelers die anderen op hun plek zetten en coachen. Ik vind het jammer dat er blijkbaar eerst een "zeperd" moet komen voordat Bakker en Vet in de basis komen.

Dit middenveld is vooral bezig met afstoppen, tot voetbal kom je zo niet. Ondanks alle goede wil en inzet. Daar ontbreekt het niet aan.

Zet Bakker tussen de onervaren Sanchez en Mac Nulty in. En breng Vet als verbindingsspeler, Agougil buffelt veel beter dan vorig jaar maar aanvallend brengt hij gewoon te weinig. En ik zou het nu eens proberen met Boris in de basis in plaats van Banzuzi. Leuk, zo'n jong talent, maar het rendement is er nog niet. Laat nu van Schuppen maar eens een paar wedstrijden spelen, Banzuzi kan dan invallen.

Sowieso moet Molenaar eerder wisselen, hou de ploeg fit en scherp. Wie staat te schutteren mag naar de kant komen.

11   9  
Scheppioni

Klopt Ivo, maar het blijft daarbij ook zeker van belang dat dit NAC snel leert, het spel dood te leggen !! De wissel pas in de 80ste minuut terwijl we in de 55ste minuut al zagen dat we erom vroegen ........ deze staf met ook Molhoek is veel meer voetbal passie/kennis, dit moet snel gaan lonen zou je zeggen !

14   12  
Ben

Van Schuppen heeft scorend vermogen!

Waarom wordt hij niet opgesteld?

3   10  
Rubenac

Publiek.

6   2  
Nac

@Ben

Molenaar kiest voor de punt naar achteren. Hij moet daar harder werken dan als een 10.

Hij heeft ook geen indruk gemaakt bij zijn invalbeurten.

12   13  
Willem 4,5

Blanco heeft het goed verwoord, we zijn eindelijk aan het voetballen geslagen ipv het laffe Steinvoetbal. We zijn gelukkig ontSteind. Het is nog verre van goed maar ze lopen de graszoden eruit en proberen er wat van te maken. Voor diegene die denken dat promotie binnen handbereik ligt zal dit seizoen uitlopen op een grote teleurstelling. Er is meer tijd nodig, het is niet anders jammergenoeg!

23   6  
Beter de Laat dan nooit

Mats Seuntjens op de bank bij Fortuna. Zou het gebrek aan creativiteit na de winter op kunnen lossen.

7   27  
Mo

Ja fred1 ik heb banpoezzi nog geen 1 wedstrijd gezien ,je speelt voor de 10e keer met 10 man met hem...

9   3  
Moes

Mats zou mats zijn als ze die kunnen overhalen

10   22  
Ernie

Willem 4,5
Ongeacht het voetbal moet Blanco positief blijven schrijven. Hij heeft immers geijverd voor de Bredase kliek. Maar hoe kan je nou positief schrijven na de wedstrijd van gisteren?

13   1  
Geelzwartwit

Zolang onze keeper net als vorig seizoen de beste van het team is is er nog heel veel werk aan de winkel.
De spitsen of nummer 10 moet de beste zijn. Niet de keeper.

Verdediging zorg ervoor dat de keeper niet uit hoeft te blinken aub.
En als de aanvallers beter spelen hebben de verdedigers ook vanzelf minder te doen.

4   5  
Pietjebel

#metmats

10   5  
Ad B uit Roosendaal

Helaas 2 punten verloren door minder scherpte in de 2e helft.

Je zag de gelijkmaker aankomen, maar hardheid en scherpte ontbraken toen.
We mogen nog blij zijn met één punt.

We hebben een enorme inzet van de spelers nodig, elke wedstrijd weer, en in de winterstop versterkingen, dan doen we actief in de nacompetitie, of misschien zelfs meer...

15   5  
Dos

Ernie

Die vraag kan ik ook andersom stellen,hoe kan je nu zo negatief zijn na wat NAC nu op de mat legt in vgl met afgelopen seizoenen.
Laten we het er op houden dat er een verschil is tussen glas is halfvol of halfleeg.

30   3  
Doetinchemmer

@Breda-loyaal.. nee hoor niks mis met ons en jullie aanhang, we blijven vrienden onderling, samen kunnen we best bier drinken in de toekomst.. Nac is net als wij een volksclub met een echte fanatiek publiek. Dus ik/wij wenst Nac veel succes en wie weet volgend jaar samen in de ere.

8   16  
NAC voor altijd

Had je iets teveel drank op?
De vriendschap is gewoon over, is verleden tijd.
De oude garde van de Spinside is wel oké.

Die nieuwe die tegenwoordig ergens anders staat, heeft zijn banden met Duisburg.
Te Ajax achtig.... niks aan

5   8  
NAC voor altijd

Oké oké ,dan is de vriendschap er nog?
Maar waarom dan dat provoceren in 2011?

13   23  
Cool Hand

NOAD eisen en dan Seuntjens aantrekken. De luiste voetballer die op de Nederlandse velden rond loopt.

9   5  
Doetinchemmer

@loyaal.. 2011 ? Das ver terug.. kijk maar weer vooruit, terug kijken hebt geen zin[meer].

8   4  
Maarten

Strijd, strijd , strijd maar voetballend heeft niemand erover. Zijn we al tevreden met modder op de broekjes? Kaj, man van de wedstrijd met Kortsmit.

6   23  
Arie

Ernie

Vet gaat absoluut niet het verschil maken. Luie voetballer. Mekkerkont. Nooit ergens opgevallen. Geen idee op basis waarvan we die gehaald hebben.

16   15  
Fred1

@ Ernie, ik vind in de verdediging Rutten, Luc Marijnissen , Bakker, De Wijs ,Makkaoui stuk voor stuk beter dan wat er nu staat.
En Mashart is ook niet slechter dan die nieuwe linksback, beiden maken beslissende fouten.
@ Flieger ik schreef het al eerder de NAC supporter is alles behalve solidair en mensen die er wat dichter bij staan en kennis willen delen worden soms afgezeken.
Dat de keuze voor de community is gemaakt is mij wel duidelijk, het sportieve de trots en de absolute wil om te winnen zie je nergens terug.
De keus voor voetbal is niet gemaakt en dat is altijd mij intentie geweest, voetbal first.
Ik heb al eerder gezegd dat ik me heb neergelegd bij NAC = Breda maar dat impliceert ook dat we in mijn optiek nooit meer aansluiting gaan vinden in de subtop van de Eredivisie en we in de verkeerde vijver moeten vissen.
We hebben het met Duivesteijn gezien we moeten gewoon de handdoek in de ring gooien, en kiezen bewust voor middelmaat.
En ik vrees dat Vet ook niet de beoogde verlosser is.
Wat ik vreselijk vind is dat nu ook deze trainer niet wil erkennen waar de fouten zitten en daarmee ook de NAC supporter een beetje te kakken zet, we zijn natuurlijk niet blind en gek.

10   28  
Arie

Wedt maar trouwens dat Wolfsburg speelgaranties heeft afgedwongen bij die huurlingen. Vooral Sanchez is niks beter dan wat we hadden. En dat was mietje Mashart.

23   13  
Scheppioni

Wat een negatief gedoe hier zeg, deze selectie heeft wel degelijk meer potentie inclusief onze backs ! We moeten echt verheugd zijn met NAC=BREDA ! Je zou nou vitess, fortuna of ado zijn, totaal een ongewis in de toekomst, geef dit NAC nou de tijd.....voor het eerst het geloof in ons NAC in realistisch voetbalbeleid !

3   19  
Noad1976

Wolfsburg onder 23 heeft een puntje gepakt.

2   13  
Cool Hand

Pelle van Amersfoort zit zonder club.

3   10  
Wallie

Rienstra onderweg naar NAC gaat het gerucht ? Iemand meer info ?

6   10  
van Flieger

Schep - N=B had geen plan, is nu hopeloos vertraagd, en we komen geen meter vooruit. In juni riep Verkuilen al dat ze longlists hadden, 3 maanden later is er nog geen kloot gebeurd, staat er niks! Waanzin gewoon.

8   4  
Dos

Van Flieger

En nu opbouwend voor 1 keer.
Wat zou jouw plan zijn?

Nee,tientallen jaren roepen dat niets deugt is veelal makkelijker.
Neem een voorbeeld aanbevelen Fred1,ben het zelden met hem eens,maar komt in ieder geval met opbouwend een kritiek.

5   8  
van Flieger

Kom Dos, je kunt beter. Zoals het eindeloos schelden op van Flieg en dan een plan gaan eisen. Maar nooit 1 splintertje van kritiek op de V's. Welnee.

Schei uit zeg.

5   9  
Fred1

@ DOS, nu gaat het ook al tientallen jaren niet goed natuurlijk op wat piekjes tussendoor na is er weinig te lachten geweest, dus Flieger heeft voorbeelden te over van hoe het niet moet.
Dat is gewoon een feit.
En stel dat wij “ wijsneus “ supporters zouden zeggen en weten hoe het zou moeten denk je dan écht dat er geluisterd zou worden?
Nee joh, daarvoor zijn de egootjes en de ( eigen ) belangen véél te groot.
We zitten in een vicieuze cirkel waar moeilijk uit is te komen omdat er steeds niet 100% wordt doorgepakt en nog nooit echt schoon schip is gemaakt en omdat er altijd wordt teruggevallen op oude sentimenten.
Ik blijf er bij dat NAC= Breda ons door de strot is geduwd en het merendeel van de supporters geen stem hebben gehad en zoals ik ook al vaker zei daar moeten we helaas mee leven.
Dus, als ik voor mij zelf spreek, heb ik geen hoge sportieve verwachtingen.
Ik weet eigenlijk nog steeds niet waar werkelijk de ambities liggen daar wordt ik in gesprekken en wat ik hoor en lees niks wijzer van.
Gelul in de ruimte zonder houvast.
Technisch maak ik me zorgen, als ik zie dat de TS de zwakke schakels in het team niet ziet of erger nog niet wil zien en het niet durft te bemoeien én nog erger ze blijft opstellen dan is dat eigenlijk het technische failliet van een club.
Vroeger was zeker niet alles beter maar ik weet wel zeker dat er wel erg snel spelers ( volkomen onterecht ) als enorm talent worden afgeschilderd terwijl we het week in week uit niet zien, in mijn tijd was dat wel anders daar kwamen de talenten van het heden ten dage niet eens in beeld laat staan in het veld.
Tijden veranderen alleen bij NAC gaan we gewoon op de oude voet door lijkt het en dat kan niet meer.
Als ik de trainer hoor zeggen dat we al een paar keer een waarschuwing kregen vrijdag, die Benschop had er vier kunnen maken, dan begrijp ik niet dat hij zo laat ingreep.
Je ziet het fout gaan maar je doet maar ff niks.
Het puntenverlies is volledig op het conto van de TS te schrijven.
Passiviteit en het wiel opnieuw uitvinden.

6   8  
van Flieger

Fred - erger nog. Hele plannen zijn in de onderste la verdwenen. Hadden ze geen boodschap aan. Later zie je dan dat ze enkele ideeën eruitgepikt hebben en het verklootten. Justin was daar bijvoorbeeld goed in. Zelf hadden zij geen plan of wilden dat nooit laten zien. Kom jij met een plan schieten ze het af. Ze zoeken het maar uit die klojo's.

6   6  
van Flieger

Fred - N=B lijkt de zelfde kant op te gaan. Ze zingen het nog een tijdje uit omdat ze de pers voor hun karretje hebben gespannen waardoor de waarheid over de vertraging en het 'plan' even niet geventileerd wordt en zij uit de wind worden gehouden. Maar ergens moeten ze hun broek laten zakken en toegeven dat ze gefaald hebben. Dat 'kwaliteit voor tijd' riedeltje is zo'n doorzichtige truc, daar belazer je de mensen niet meer mee.

8   3  
Dos

Fred

Mijn punt is dat het eindeloos gezeik en geklaag zonder enige vorm van opbouwende kritiek echt nergens aan bijdraagt.
Ik noem jou als positief voorbeeld,aangezien jij nog wel aangeeft hoe jij het graag zou zien.
Staat volledig los van het feit of ik het eens ben met je,maar jouw posts lezen daarom een stuk prettiger weg.
Ik kan vanalles roepen wat niet deugt,dat mag best 1 of 2 keer,maar niet jaren lang herhaaldelijk. Vind ik.

7   5  
van Flieger

Het is inderdaad opmerkelijk dat met een Lokhoff in de staf niet kalm kan worden omgeschakeld naar 4-4-2 wanneer dit nodig is. Lokhoff die zelf zo speelde in 1993.

8   4  
Bas

We hebben het materiaal niet om 442 te spelen. Lokhoff ziet dat natuurlijk ook. Veel ingewikkelder is het niet.

9   7  
van Flieger

Bas - en dat is nou raar. Waarom handel je dan niet tijdens het transferwindow? Nu geef je de trainersstaf het excuus in handen om niet te hoeven schakelen. Een TD zegt U? Niet nodig! Eerst bureaucraten en stichtingen vullen!

7   8  
Scheppioni

Kan nog zomaar gebeuren Flieg, ik ben een ongeduldig mens, maar gij..... geef dit nou eens een kans net wat Dos aanhaalt, Fredje komt nog met hem zijn mening met feiten, al blijf ik zeggen het geld van city bewijst nu in vele landen het ook niet te zijn en dan waren we totaal overgeleverd geweest ! Nu is het kapitaal gewoon, niets overdreven maar een goed beleid is veel meer van waarde..... ik heb vertrouwen in N=B en dat Ton nu het mag gaan opzetten, volgens Fred nu meteen de backs zouden slachtofferen dan ga je weer naar hectiek, ja het is wisselvallig maar er zit genoeg potentie in deze staf en selectie ! Vergeet niet waar we vandaan komen, helemaal afgebroken door pipo en mamaloe mamders !!!

8   8  
van Flieger

Schep - 'geef ze de tijd', 'geef het de tijd'. Die kennen we. Hoeveel tijd wordt er dan nooit bij gezegd. Totdat alle alarmbellen afgegaan zijn en het te laat is, de schade is aangericht. In dit geval zien we een hopeloos worstelende projectleider zonder noemenswaardige ervaring en met een grote carte blanche van de V's in de hand. Dat voelt niet goed. De verkeerde prioriteiten, de verkeerde stappen. En ondertussen ook nog vertraging! Dit zou je in het internationale bedrijfsleven zo eens moeten flikken.

5   7  
Fred1

Allereerst ben ik er zeker van dat alle reacties voortkomen uit de intense liefde voor onze club en iedereen uit dat op zijn manier.
Laat het lekker zo want niet iedereen is hetzelfde en niet iedereen heeft altijd dezelfde ergernis op 1 staan.
@ Scheppioni, waarom in hemelsnaam 2 niet presterende backs laten staan terwijl er betere alternatieven op de bank en bij onder 21 zitten?
Dat noem ik bewust punten verspelen.
Dat is pas hectiek en onrust zaaien.
Het publiek ziet graag een trainer die tijdig ingrijpt en zich met de supporters associeert.
@ Bas wat Flieger aanhaalt is terecht, waarom geen 4-4-2 ?
Ik vind dat we daar juist wél het betere materiaal voor hebben beter als met 4-3-3 waar je steeds op het middenveld met onderbezetting hebt te kampen waar alle afvallende ballen worden verloren en door een falende Banzuzi die het overzicht en het vermogen niet heeft en een Plat die er niet in slaagt iemand met dezelfde kleur shirt aan te spelen.

9   7  
Scheppioni

@ Flieg
Die vertraging waar jij over rept is meer de vorige aandeelhouder en de knvb debet aan.... N=B heeft duidelijk aangekaart, geef ons twee seizoenen, wat normaal is als je zo tot de grond gelijk bent gemaakt door een de 'aangifte' bende !

3   6  
Scheppioni

@ fredje
Shit ik post op jou reactie ineens per ongeluk onder liveblog 🙈😬😊

4   9  
Scheppioni

@ Flieg
Nee hoor ik ben al lang gek, ok van ons NAC ! Ik zeg niet dat men er twee jaar over moet doen ! Ik hou niet van het woord overbruggingsjaar, misschien dat we met deze staf een half jaar verder al stappen hebben gezet, we zijn nu nog maar net twee maanden bezig..... we zien met tijd en weilen een prima NAC, roda uit, e'hoven eerste helft, dgs eerste helft ! Dit is in afgelopen seizoenen zelden geweest met dat schijt tikkie breed en terug, door die pipo en zijn vriendjes !

4   9  
Ernie

Interessante discussie hier.
Wat is er tot nu toe eigenlijk gedaan?
Lokhoff heeft 3 spelers gehaald uit zijn Wolfsburgtijd. McNulty, de rest voegt eigenlijk niks toe. Volgens Fred zitten er in de onder 21 betere spelers voor de verdediging dan wat er nu in staat. Waarom zijn deze spelers dan in godsnaam gehaald? Het was toch een tussenjaar? Als je dan iets haalt neem dan gelijk een Eredivisie waardige speler.

4   8  
Scheppioni

Nee Flieg, ik vind dat niet goed, maar het is tenminste al meer dan de laatste twee seizoenen, bij jou blijft het negatieve de boventoon voeren, bij mij niet..... ik ben het wel mee eens dat we morgenavond echt meteen bij de les moeten zijn en blijven want anders is een flinke tik onoverkomelijk, gelukkig heeft de overleden queen geen impact en moet het ajax dinsdag gewoon voetballen, dit moet voordelig zijn voor ons NAC, hoe schandalig het ook is !

8   2  
Real Robert

Ik begrijp simpelweg niet waarom Molenaar buiten 3 jonkies in e achterhoede er ook nog 2 op het middenveld neerzet en die ook bij slecht spel, zie Banzuzi, te lang op het veld laat staan.

En kwartier voor tijd een heel ellftal nog omgooien!

Als je Vet en Bakker volledig wedstrijdfir hebt moet je die toch gewoon opstellen?
Waarom heb je Vet dan gehaald?
Er moet meer voetbalvermogen en -ervaring in het team. Nu gaat et teveell om vechtlust
Je kunt het ook overdrijven!

7   6  
Fred1

@ Schep ik zag je reactie.
We hadden eerder een discussie over al dan niet 4-4-2 , deze zwakke backs zouden natuurlijk in dat systeem minder opvallen in negatieve zin als de middenvelders hunkeren doen.
@ Flieger je hebt gelijk ooit heeft iemand bedacht dat de huisstijl uitsluitend 4-3- 3 moest zijn, dan beperk je jezelf enorm.
Een profvoetballer moet elk systeem kunnen spelen.
Toen ik in de jeugd van NAC speelde werd ons al meteen aangeleerd om van systeem naar systeem te kunnen schakelen. ( ook tijdens de wedstrijd )
Ik weet niet in wat voor tijdperk we nu terecht gekomen zijn, maar aanpassen aan het moderne voetbal komt in het boekje van old school Hellemons al zeker niet voor.
Een van de redenen waarom ik die Hellemons niet zie zitten.
Hij legde de jeugd en tenslotte de club beperkingen op en ze kunnen niet meer zelf denken of omschakelen.
Al vraag ik me werkelijk af of hij nog wel iets doet inde onderbouw.
Je ziet het in de wedstrijden , posities overnemen is er al niet meer bij, spelers zie je ook nog zelden of nooit van kant wisselen.
Ze kunnen niet omgaan met veranderingen.
@ Real Robert, je hebt helemaal gelijk, ik begrijp er ook niets van maar merkwaardig is dit op zijn minst wel degelijk.
Vet miet wel héél erg slecht zijn gezien het feit dat hij niet speelt, maar waarom haal je spelers als je ze niet opstelt?

1   4  
Fred1

Hunkeren = hun werk

4   3  
Scheppioni

@ Fredje
Dan zou ik eerder vanwege ze nogal flink opkomen en hun vervangers als back daarin ook het sterkste zijn met een 5-3-2 voetballen, want een 4-4-2 komen weer de vleugelspelers Kaj en nu Ody of anders Antonia minder tot hun recht !
Maar ik begrijp je intentie wel, ik schat Lokhoff en ook Molenaar daar toch wel hoog genoeg voor in, maar waarom zij zo laat wisselen en dan ineens drie ben ik ook nooit zo'n voorstander van, want met drie wissels te gelijk is de organistie altijd effe zoekende !

1   17  
Tip

Ander onderwerp. Er gaat een gerucht dat Ad vd Bemt een bestuursfunctie krijgt. Nogmaals een gerucht.

14   4  
Fred1

@ Top, Ha ha met alle respect van de Bemt een bestuursfunctie dan is voor altijd de geloofwaardigheid van NAC= Breda weg en het serieus opzetten van een gezonde professionele bvo apekool.
Nee dat kan echt niet in alle opzichte is de goede man niet representatief en mondig genoeg om een bestuurlijke en publieke functie te vervullen.
Laat hem lekker supportersfeestjes en busreizen organiseren.

8   3  
Badeend

Natuurlijk was deze incidentele onrust van tevoren te voorspellen. We komen uit een héél diep dal, er is NIKS fatsoenlijk geregeld bij onze club in de laatste jaren en we zijn een (1!) maand onderweg in de competitie. Dan alweer zoveel onrust gaan stoken, dan heb je echt niks beters te doen.

@Fred - Molenaar is ook degene die steevast Agougil heeft laten staan en die bewijst eigenlijk jouw ongelijk nu. Je hebt die jongen opgehemeld en vervolgens totaal afgebrand en nu speelt hij gewoon heel degelijk, en soms meer dan dat. Ik kan me Molenaar dus best voorstellen dat hij vasthoudt aan spelers, opstellingen en spelsysteem - ook al vind ik de opgelegde 4-3-3 ook volslagen onzin en heb ik in de jaren sinds Mommers vaak gedacht dat we er de spelers absoluut niet voor hadden. Nu denk ik dat wij de spelers niet écht hebben voor 4-4-2.

Verder - je hoort van niemand wat de ambities zijn? Wat wil je dan? Van die holle frasen als van Mattijs-zonder-H over "in drie jaar speelt NAC vast in de subtop Eredivisie"? Alsjeblieft zeg.

Van die categorie is ook het hypocriete gezaag van Hans - de man die al jaren (jaren!) klaagt dat de organisatie niet in de juiste volgorde wordt ingericht. Nu gebeurt dat een keer en nu is het weer "bureaucratie". Zo lust ik er nog wel een paar. Waarom horen we trouwens niets meer over het stokpaardje waar de resultaten van vorig seizoen "tegen dezelfde tegenstanders" de enige waarheid als vergelijkingsmateriaal waren? Of stevenen we dan af op een evenaring van het slechtste resultaat in tientallen jaren?

Je kunt het natuurlijk draaien zoals je wil. Als het je maar goed uitkomt.

Feit voor mij is dat ik véél leuker voetbal zie, me eindelijk weer met de club verbonden voel én dat er nog héél veel werk te doen is.

Hup NAC!

9   1  
Ivo

@Badeend

Ik zie een team dat de intentie heeft om aan te vallen, maar dit kom maar bij vlagen echt uit de verf. Slordigheid en gebrek aan kwaliteit breken ons op.

Kiezen voor jeugd is leuk maar op het eind van de rit wordt de ranglijst bepaald door punten, en niet voor wie de meeste jeugdspelers heeft opgesteld.

We zijn 6 wedstrijden onderweg, waarvan één zeperd tegen MVV en daarnaast moeizame overwinningen en gelijkspellekes. Alleen Roda uit was een prima wedstrijd. De rest was billenknijpen en hopen dat het goed komt.

Molenaar durft nog niet te rouleren, en spelers als Vet en Bakker worden tergend langzaam gebracht. Invalbeurtjes van 8 tot 19 minuten. Van Schuppen, toch een jongen die wel wat kan met een bal, en een goed schot heeft, krijgt amper speeltijd.

Ik ben van mening dat er meer uit deze groep te halen valt, maar dan moet er wel wat veranderen. De voorhoede moet het helemaal zelf doen, de backs en middenvelders brengen aanvallend veel te weinig.

We hebben dit nu 6 wedstrijden geprobeerd, tegen Jong Ajax en Jong Utrecht kan de ervaring van Bakker en Vet het verschil maken, en zet van Schuppen eens 2 potjes op de plaats van Banzuzi. Boris verdient ook een kans, en dan ook op zijn eigen positie en niet als rechtsbuiten zoals tegen MVV.

Rouleren is gezond, zo hou je de boel scherp.

Pelle van Amersfoort en Jonathan Opoku zijn transfervrij op te halen, die zijn misschien haalbaar nu de transferperiode er op zit, en kunnen voor aanvallende impuls zorgen, als 10 achter Jort. Met een contract voor een jaar met een optiejaar haal je zo wat creativiteit binnen.

9   7  
Fred1

@ badeend, waarschijnlijk ruk je graag dingen uit zijn verband maar so be it.
Uiteraard was ik een sterke voorstander van Agougil waar ik ontzettend boos over was is dat hij gewoon zijn best niet deed, ik weet als geen ander wat hij wél kan en dat is veel.
Ik juich niet te vroeg maar wellicht heeft hij het nu opgepikt en begrepen.
Althans hij stak zelf ook de hand in eigen boezem.
Wat de backs van NAC betreft die hebben niet dat talent dus is het niet zeker dat ze er komen.
En bij niet presteren wisselen is absoluut niet slecht voor een jonge speler.
Ik kan er slecht tegen dat voetballers een enorm talent hebben en het dan verkwanselen.
Ik heb 45 jaar met jonge spelers gewerkt en weet echt wel waar ik over praat.
Ik heb als je goed hebt gelezen ook gezegd dat ik zeer blij ben dat hij in tegenstelling tot Banzuzi wel het tij wel gekeerd lijkt te hebben.

1   0  
Hasan

Ik vind het jammer dat molenaar niet in de tweede helft eens een keer gaat schuiven met met rooij op rechts en Simon links en valanas als nr 10 achter van de sande dan komen ze zeker beter tot hun recht denk ik zeker als je dat doelpunt ziet van van rooij.....

4   1  
Badeend

Fred, ik ga een heel eind met je mee hoor - mijn punt was meer dat vastigheid voor elk team (jong of niet) heel belangrijk is en veel kan brengen. Ik vond ook dat Molenaar veel te laat wisselde vrijdag, maar ik snap wel dat hij niet continu rouleert met spelers. Ik ken de jeugd achter de huidige backs niet goed genoeg én ik sta niet dagelijks met ze op het veld, dus ik kan hier geen goede mening over vormen, alleen maar oordelen over wie er wel spelen en wat die laten zien.

Ik zou graag weten of jij een idee hebt waarom Velanas niet op 10 wordt gebruikt (en daarmee De Rooij op zijn 'eigen' positie). Molenaar is de derde trainer op rij die dit doet - is hij, wat ik denk - inderdaad verdedigend te kwetsbaar en heeft hij teveel tijd en ruimte nodig voor een centrale positie?

8   9  
steven73

IK roep al jaren dat Korsmit beter was/is dan Olij. veel betere spelhervattingen en completere keeper. Maar het word tijd dat Molenaar en die toiletjuffrouw eens de beste 11 opstellen aan het begin van de wedstrijd.

9   0  
Dos

Fred1

Ik zou Banzuzi niet te snel afschrijven,want in tegenstelling tot jou zie ik hem wel stappen maken.
Vergeet niet dat hij 17 is en vergeet ook niet dat het geen Clarence Seedorf is. Maakte op zijn 16e zijn debuut tegen NAC als ik me niet vergis.
Ben het zeker wel met je eens dat Banzuzi zekere nog stappenteller moet maken en dat hij zeker in de tweede helft zwak was afgelopen vrijdag.
In mijn ogen zit het met zijn instelling wel goed.

1   3  
gjoewie

ELH > Waar het hart van vol is...

3   1  
scheppioni

Mee eens Dos !
Wanneer deze staf dan toch zou overschakelen op 4-4-2 of 3-5-2 wat voor de ''wing" backs dan voor ons NAC beter zou uitkomen dan zou dit zeker ten koste gaan van het middenveld, tis maar waar je voor kiest !?
Met twee spitsen zou ik dan voor Kaj en Jort kiezen en dan heb je heel wat mogelijkheden op het middenveld om daar een mix van ervaring en jeugd in te passen, ik zou in ieder geval voor Vet en Plat en daarbij kun je twee jeugdige inpassen, al heb je Velanas nog voor achter Jort en Kaj !
Een echt luxe probleem dus en zo snel al na twee verloren seizoenen ! HUP NAC !

5   5  
Fred1

@ Dos en Scheppioni, natuurlijk moet je Banzuzi nog niet afschrijven.
Met goede begeleiding komt hij er wel.
Nu echter nog niet.
Want deze jongen is nog lang geen basisspeler zo iemand moet je gedoseerd brengen.
Laat er eerst eens een loop en techniektrainer op los en mee aan de gang gaan, want het ziet er werkelijk niet uit, soms lijkt het op een dartel hert wat over het veld zwiert.
Hij is ( te ) lang voor deze positie dus hij moet leren om de bal kort onder zich te houden dat vergt techniek en inzet.
Het kan niet dat alle ballen uit de kluts naar jouw tegenstander gaan dan doe je fundamenteel iets fout.
Ik blijf er bij dat Banzuzi te vroeg is gebracht en dat hem talenten toebedeeld worden die hij niet heeft, de verwachtingen zijn veel te hoog.
Kijk eens naar kwalletje Steijn, die heeft veel meer talent en scorend vermogen dan Banzuzi maar wordt langzaam gebracht door Twente ondanks de kilometers en de ervaring die hij bij ADO al op heeft gedaan.
Alles op zijn tijd.
@ Badeend wij vragen onszelf ook af waarom Velanas niet op 10 staat, ik denk niet dat het de ideale oplossing is want hij is best flegmatiek en ik bemerk dat hij liever vanuit de zijkant komt.
Maar het is vele malen beter dan Banzuzi, het lijkt of de TS zich niet realiseert dat er 0,0 scorend en pass vermogen op het middenveld staat.
Dat trainers nooit eerder De Rooij op links hebben gezet vind ik ook verbijsterend, wat me nog meer verbaast is dat de ene trainer niets leert van de fouten van de vorige trainers, ze maken stuk voor stuk dezelfde inschattingsfouten.

Laad alle berichten na dit bericht in