Wij gaan niet opzij

Man of the Match: De Graafschap - NAC (2-0)

BsideBart

NAC verloor gisteren met 2-0 van De Graafschap. De jonge ploeg van trainer Edwin de Graaf werd in de eerste helft overlopen en mocht zich gelukkig prijzen dat het 'maar' 1-0 was. In de tweede helft kwam er een ander NAC uit de kleedkamer. Helaas viel de beslissing vlak voor tijd toch aan de andere kant en won de ploeg uit Doetinchem met 2-0. Wie waren bij NAC uitblinkers of vielen tegen?

B-Side Stats: De Graafschap - NAC (450 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
M. Vanacker
-
M. Adilehou
-
C. Rösler
-
J. Mashart
-
T. Haye
-
Y. Azzagari
-
O. Velanas
-
D. Buffonge
-
R. Seuntjens
-
P. Kestens
-
E. de Graaf
-
A. Kosiah
-
L. Marijnissen
-
B. van Schuppen
-
P. Kestens
6,4
R. Seuntjens
7,0
D. Buffonge
4,9
O. Velanas
6,8
Y. Azzagari
5,5
T. Haye
7,8
J. Mashart
5,5
C. Rösler
5,7
M. Adilehou
6,2
M. Vanacker
6,1
N. Olij
6,9
B. van Schuppen
6,3
L. Marijnissen
6,8
A. Kosiah
5,9
E. de Graaf
7,0
Bron:
B-Side Rats
89 Reacties
160   8  
Boxer

Als je ziet wat dit kwalitatief mindere team op de mat legt, respect. Haye bloeit weer helemaal op. Wat hebben Manders en vooral Steijn vorig jaar de naam van NAC toch bezoedeld, de speelstijl verloochend en waarschijnlijk de centen verkwanseld.

64   2  
Vlag

100 % motm: Thom Haye

160   8  
Boxer

Als je ziet wat dit kwalitatief mindere team op de mat legt, respect. Haye bloeit weer helemaal op. Wat hebben Manders en vooral Steijn vorig jaar de naam van NAC toch bezoedeld, de speelstijl verloochend en waarschijnlijk de centen verkwanseld.

64   12  
Frits

Het team heeft het naar vermogen prima gedaan!

De schuld van de nederlaag ligt bij de grote 3 en Manders!

51   6  
BREDA 1965

Ik heb ze allemaal een 8 gegeven,daarnaast sluit ik me volledig aan bij @ Boxer....ik kijk weer met plezier naar NAC..

41   11  
Kipiani

Minachtende, gewetenloze stelletje zakken met geld.
En hun loop jongetjes die er graag bij horen.
Afspiegeling van de hedendaagse maatschappij.
Geef mij maar de blik, teleurstelling, woede en transparantie van Ralf. Man van na de wedstrijd. Drie jaar te laat, drie !!!!
Tom was geweldig. Blijf !!!!

70   16  
The Don

Manders rot op!

27   6  
Ata

Niet goed, maar zeker naar vermogen gespeeld. Hadden de vorige selecties dat ook maar kunnen opbrengen. Twee jonge spelers inpassen lukt wel, meer dan een half elftal is simpelweg te veel van het goede.

Dat de zogenoemde grote drie en onze verstoppertje spelende directeur geen ruk (meer) om de club geven, is wel duidelijk. Maar hé, wij komen wel weer bovendrijven.

Hup NAC!

67   10  
Han

Wat geniet ik van Tom Haye en Ralf Seuntjes met hun techniek, overzicht en instelling! Geweldig! Ongelooflijk dat Ralf nu pas in Breda speelt!! Wat een NOAD! TOP, TOP, TOP!!!
EN wat te denken van Marijnissen, nog beter dan Van Hecke. En wat een koppel met Adilehou!!! Verder ook genoten van al die jonkies! Velanas kan me ook echt bekoren! Net zoals de rust en de klasse van Olij.

De Graaf wordt een TOPTRAINER! Wat leest hij de wedstrijd goed (!) Blij met deze TS!!!!

De grote minkukels bij ons NAC zijn Manders en de GROTE DRIE!

39   1  
NAC4Ever

Kan de ploeg weinig verwijten. Ze hebben er voor de knokt.

27   4  
Nr. 20

Ik denk dat het een keer helemaal anders zou moeten. Als je het verschil Bv ziet tussen een Ralph Seuntjens die nu voor ons speelt en al die zogenaamde ervaren ‘vedetten’ die we afgelopen jaren de revue hebben zien passeren. Kortom eerste uitgangspunt wat we gaan hanteren. Spelers die voor NAC willen spelen. Ok nu weer al die twijfelgevallen die willen wachten. Ik zeg NIET DOEN! Na een half jaar kijken ze alweer naar nieuwe mogelijkheden. Geef dan de jeugd die misschien (nu nog) minder is de kans!!! Ik zeg een marijnissen, een van Schuppen. Echter we moeten ook ervaren jongens er tussen hebben. Maar dan alleen als ze ook heel graag voor nac willen spelen. De as ervaren en er om heen jeugd. En willen ze niet dan gewoon niet doen dan is het zo. Is al jaren drama en heb de buik vol van die zogenaamde vedettes. Dan liever iemand uit de jeugd die ik kan steunen! Daarnaast komt het in KKD aan op fitheid en fysiek. Daar moet je ook iedere dag in investeren. Heb je dat op orde dan draai je bovenin mee weet ik zeker. En een spelopvatting van jagen jagen jagen en elke 2e bal willen hebben en meteen druk op tegenstander. Dat NAC wil ik graag zien. Tot slot als Olij en Haye willen gaan dan laat ze gaan wel voor een flinke transfersom dan maar wil enkel spelers die voor nac WILLEN spelen. Come on NAC 💪

13   3  
Nacbreda1989

Toch genoten van onze (eigen) jeugd.
Tuurlijk zijn ze nog niet op kkd niveau, maar ze doen hun stinkende best.

Kosiah is ook een sterke vent voor zijn leeftijd, gaan we nog plezier aan beleven.

Mashart vindt ik altijd net niet.. Dekt niet kort, veel slappe/ziekenhuis inspeel balletjes.
Vanacker speelde lekker fel, kort op de man(buiten het eerste kwartier) En speelde ballen hard en strak in..

Hopen dat er nog echte versterkingen bij komen. En de geblesseerde spelers snel terug zijn.. Blijft een rare competitie, iedereen kan van iedereen winnen.

10   4  
John

Prestatiecontracten aanbieden. Beter betalen naar prestaties ipv tekengeld en afkoopsommen. Je mag Eredivisie salaris verdienen als jouw prestaties daar ook voor zijn geleverd.

18   3  
Ginnekense Rat

Trots op onze jongens!!! Gestreden en bij vlagen heel leuk om te zien! Ga zo door mannen en Manders rot op!!

39   14  
Bertus 2

Ook ik ben niet met het chagrijn wat ik normaliter heb uit Doetinchem naar huis gereden.
Veel complimenten over NAC gehoord maar wat hebben we er aan?
Ik heb uitsluitend genoten van Marijnissen , Kesten, van Acker, Seuntjens en de meegereisde supporters.
Geërgerd heb ik me aan wéér een blessure bij een gemankeerde speler die stijf staat van de spanning omdat hij het niveau niet aankan.
Geërgerd heb ik me aan de vrijheid die de spelers van De Graafschap kregen door halfslachtig meeverdedigen en niet doordekken, geërgerd heb ik me aan Haye die alléén maar in zijn eigen verdediging hing ( en dan krijg je er nog twee om de oren ) en dan is het makkelijk om uitblinker te zijn in de ogen van de gemiddelde supporter. Het verbloemt de werkelijkheid.
Geërgerd heb ik me aan die zelfingenomen klootzakken die pontificaal op de tribune zaten, Manders, Coppens, financiële wanbeheerder Mol en van Baal, ze halen het ergste in me naar boven.
Deze mensen hebben zo gruwelijk veel verneukt.
Door deze mensen staan we waar we nu staan, financiële blunder op blunder, verkeerde standpunten innemen ( Lokhoff/ Steijn ) en grootschalig wanbeleid, leugens en gebrek aan communicatie. ( ook nu wéér met transfer Schouten )
Dat nu weer Schouten gratis de deur uitloopt ( want dat is zo ) is natuurlijk wéér zoiets , waarom onderhandel je een beter 3 jarig contract uit ( notabene bij een wanpresterende speler ) als je er aan de achterkant niets aan over houdt, dat kan je niemand uitleggen het is onbegrijpelijk.
Uiteraard zijn er supporters die blij zijn met wat ze hebben gezien, ik deels ook, er zijn er zelfs die zich niet schamen voor plek 16.
Ik schaam me er wél kapot voor, en ik zie niet snel verbetering.

41   0  
Roan

Wat Hellemons met de jeugd doet, is toch heel knap!

2   10  
Nico

Edit BSR: Geen capslock

20   2  
Mvg

Met deze wedstrijdinstelling gaan de punten echt wel komen... als alle basisspelers straks fit zijn... we nog 2 a 3 versterkingen zouden kunnen halen dan komt het echt wel goed... we gaan waarschijnlijk geen kampioen worden... maar heb de afgelopen 3 wedstrijden meer voetbal gezien dan vorig seizoen en er wordt gestreden voor elke meter.. daar kun je alleen maar respect voor opbrengen met zon jonge ploeg..

8   22  
Gilz

Weet iemand of de degradatieregeling uit kkd nog geldt dit jaar?

16   1  
fvf6

Met weer een verdediger geblesseerd uitgevallen , heeft dit jonge team met steunpilaren Seuntjes ,Haye en Olij na vermogen heel goed gedaan . Vooral de tweede helft waren ze voor het grootste gedeelte de graafschap de baas en hadden lang uitzicht op een punt .Jammer dat de tweede van de graafschap net voor het eind viel . Petje af voor dit elftal dat zich kranig verweerd heeft .

19   4  
Klets

Ze hebben het prima gedaan met dit elftal, echter op het moment dat ik dit schrijf is vind ik het een schande dat we hier dus voor nu genoegen mee moeten nemen. De grote drie weldoeners plus die flapdrol van een Manders lijken nog altijd geen verantwoording te nemen voor het eigen handig om zeep helpen van carrières, het structureel maken van foute bestuurlijke beslissingen, het continu falen in contractonderhandelingen waarbij ondermaats presterende spelers als Schouten vrijwel gratis de deur uit lopen en voor het feit dat trouwe sponsoren er dit jaar niet meer zijn omdat ze deze walgelijke praktijken van te dichtbij hebben meegemaakt!

Het is in en in triest dat we richting eind augustus gaan en er op geen enkel vlak enige zekerheid is. Spelers als Haye en Olij zullen waarschijnlijk weggaan omdat men de centjes nodig heeft voor een zo goed mogelijke opbrengst bij de overname. Men verschuilt zich achter de situatie met Steijn en men heeft zelfs het lef om dit in 1e instantie op conto van de supporters te schuiven.

Vervolgens hebben we dan ook een Malone die het even moeilijk heeft? Ik werk 40 uur in de week als leidinggevende voor €3.500 bruto en geloof me ook tegen mij is niet iedereen lief en ook ik zie collega's komen en gaan.

Man, man, man waar zijn we in beland en hoe komen we hier uit?

Maarja, vrijdag zit ik er weer volledig goede moet!

16   3  
Molenschot Loco

Zoals nederlands beste voetballer ooit zei: ELK NADEEL HEEFT ZIJN VOORDEEL!!!!...Onze jonge honden mogen gezien de situatie nu minuten maken.....en ze doen hun stinkende best al 3 wedstrijden lang!!!! Met als voordeel....dat ze straks mochten ze weer eens nodig zijn de nodige ervaring hebben opgedaan.......HUP NAC!!!

19   5  
Ouwe spionkop

De jonge gasten hebben het naar vermogen gedaan. Daar kan je niks over zeggen.
Ook de Graaf doet z'n best.
Maar nooit mag je als NAC supporters genoegen nemen met de 16e plek in de eerste divisie. Dat is een schandvlek op het blazoen van NAC.
Dat Schouten nu ook weer gratis de deur uitloopt zakt je broek van af.
Vrijdag massale anti Manders spreekkoren en achter de jonge gasten staan.
Meer kunnen we niet doen. Wij als supporters zijn vooral slachtoffer van deze ongekende blamage.

24   2  
Ginnekense Rat

Wat is manders achterlijk om een clausule in te bouwen bij Schouten? Dan hebben we 't over transferwaarde creëren met jonge jongens maar als je allemaal dat soort gekkigheid in een contract laat zetten hou je niets over hé.

Laat de koop van de club aub snel gebeuren zodat we die manders met pek en veren Breda uit kunnen gooien

10   4  
Willem 4,5

Wel verloren maar met lef gespeeld met een half 'kleuterelftal'. Ik heb gisteravond meer lef en aanval in het elftal gezien dan heel vorig seizoen. Wat zijn we toch belazerd vorig seioen. De Graaf ziet het goed, is een trainer die geen versoppertje wil spelen, verleng zijn contract maar voor we weer een prutser binnenhalen. Ik heb de indruk dat het goed fout gaat dit seizoen, geen grote versterkingen tot nu toe, behalve 2 man. Het geld wat nu binnenkomt vloeit natuurlijk gelijk terug in de zakken van de grootaandeelhouders voor ze vertrekken. Manders speelt weer een dubieuse rol, geeft geen commentaar, gaat op vakantie als het niet kan en is nu naar een vluchtweg aan het zoeken om er zonder kleerscheuren van af te komen, gaat hem niet lukken overigens. Dit seizoen kunen we vergeten, is nu al naar de kloten, jammer, triest en schandalig.

21   5  
Semsi

Manders rot op!

8   9  
ome cor

Zo lang de club niet in handen is van een nieuwe eigenaar of eigenaren, verandert er niks.

En als na het sluiten van de transfermarkt de club verkocht wordt moeten we ook met de huidige selectie verder.

Manders zit er, maar kan en mag niks. Die wacht keurig tot de club verkocht is en vertrekt dan. Om de club niet nog stuutlozer te maken met onze grote 3 en de uiterst lachwekkende RvC.
Ook een Lokhoff zou vandaag de dag niks kunnen of mogen.
Los van het feit of de beste man een netwerk heeft in de vijver waarin NAC financieel gezien moet vissen.

Spelers kiezen voor zekerheid en stappen niet in de slangenkuil van Breda zo lang er geen nieuwe eigenaar/eigenaars is/zijn.

Als je dan na elke wedstrijd gaat janken over de uitslag/ranglijst, het vertrek van Manders etc. dan ben je best wel dom, toch ?

Het wordt niet beter volgende week en ook niet de week daarop of de week daarna.
Spelers die komen zijn spelers die nergens anders terecht kunnen, niet de versterkingen die we zoeken.... hooguit per ongeluk.
De jeugd wordt in het diepe gegooid en we spelen dit seizoen enkel en alleen voor hun ervaring. Wellicht dat hun strijdlust het nog leuk maakt ook.
Maar dat we lager eindigen dan we hopen, verwachten van de naam NAC dat is een zekerheidje... maar gaan we daar serieus elke week dezelfde jankreacties voor posten ? Alsof dat iets gaat veranderen...

15   11  
Moppernac

BREDA 1965@

Dat je iedereen een 8 geeft is geen probleem, maar Agazzi en Buffonge is niet hun eerste jaar bij NAC en die zou ik geen 8 geven.
Is niet meer waar dan een 2 of 3.
Wat zijn die 2 slecht zeg

11   4  
Nachoreca1

Ome cor...

Je hebt in veel dingen gelijk, maar mensen posten zelf wat ze zelf willen Lijkt me zo...?!
Mensen dom noemen is kansloos in deze en laat ze in hun waarde.
En moeten we ons maar overal bij neerleggen dan?
Tis een ongooflijke treurige trieste kutzooi namelijk.

16   2  
Ivo

@Ome Cor

Wordt het dan GVD onderhand niet eens tijd dat Manders en de grote eens wat COMMUNICEREN? We horen niets, onze club raakt de ondergrens, er is een verkoop gaamde en we horen NIETS. Het is godsgeklaagd schandalig wat hier gebeurt.

6   17  
Ernie

Iemand roept Manders rot op en je krijgt 30 duimpjes omhoog.
Zegt genoeg volgens mij.

17   8  
Scheppioni

Manders en ernie steijn rot op !

3   3  
BREDA 1965

@Moppernac....ik kan niet anders dan je daarin gelijk geven..klopt helemaal..

13   6  
Scheppioni

Verder met boxer en breda 1965 volledig eens !! Dit is weer een herkenbaar NAC met die NAC spelers in de tweede helft en technische staf een vette 8 !!! Dit is NAC, hopen op spoedig wat geblesseerde terug en die echt voor het NAC shirt willen voetballen en niet om die pipo trainer die gelukkig gemoved is !!!

9   10  
Dos

Wie de schoen past :

Lekker nuttig om onder ieder bericht een verwijzing te maken naar Steijn en te roepen om het vertrek van Manders.
Steijn is weg, dat is wat de meesten toch wilden en een vertrek nu van Manders maakt de ellende alleen maar groter, zie de post van ome Cor.
Ik ga dit seizoen niet uit van promotie, wel van een seizoen waarbij de sportieve en hopelijk financiële basis wordt gelegd voor een toekomst als stabiele eredivisieclub.
Dat gaat met veel vallen en opstaan, tis te hopen dat er vooral de ruimte gegeven wordt om af en toe te vallen, alleen dan kan er pas echt goed worden opgestaan.

9   3  
Brecht

Marijnissen mag wat mij betreft blijven staan samen met vanacker en adilehou. Bakker linksback?

17   1  
Fr3d

Op het moment toen rosler uitviel zat ik met mn handen in mn haar, maar wat heeft Marijnissen mij toch verrast! Vanacker begon wat stroefjes maar op een gegeven moment had hij de zenuwen van zich afgeschud. Kestens zit veel potentie in. En jongens waarom heeft nick olij zon laag punt? Die man heeft ballen eruit gehouden waar je U tegen zegt. Overigens ook hands down voor mashart die ff die bal van de doellijn peert

8   4  
Scheppioni

@ Brecht
Of Bakker als verdedigende middenvelder met zijn ervaring .....
Linksback is wel een aandachtspunt !

14   8  
Mrchin

Wat is die Olij toch een goede keeper. Wat een geluk dat die niet weg is!

27   4  
Dutchbird

Dit team legt feilloos bloot dat Steijn een van de meest incompetente trainers was in het Nederlandse betaalde voetbal. Waarschijnlijk de slechtste. Ik vrees voor deze Hagenees dat hij nergens meer aan de bak komt, maar hoop dat hij in de toekomst nog een aantal van onze concurrenten naar de kloten helpt.

1   7  
Ata

Ernie, dat zegt inderdaad genoeg ja.

4   10  
Dreman

Een goed alternatief voor Haye is die Duitser die bij Roda speelt Pflucke, die overigens ook bij de Kasteelboys op de radar staat.
Alleen zal Roda er niet aan meewerken die willen de hoofdprijs voor hem en zal ook niet mals zijn.lLaat staan naar een concurent te verkassen.

8   31  
Ernie

Mede door een groepje "supporters " zitten we in de huidige situatie, waarin een assistent trainer moet roeien met de riemen die hij heeft. Dat betekent het noodgedwongen opstellen van jonge onervaren spelers. Wat ik persoonlijk een goede ontwikkeling vind. Deze situatie zal dit seizoen niet veranderen omdat Haye waarschijnlijk ook nog vertrekt. Goede ervaren spellers zullen niet voor Nac kiezen, we mogen blij zijn met Seuntjens die hier zijn prepensioen komt inluiden.

13   8  
Scheppioni

Nee simpele ernie, komt door twee personen waarvan ene nu nog heel snel moet wieberen bij ons NAC !! Dat jij je eigen NAC supporter noemt, echt walgelijk !

10   9  
Ernie

Sorry Scheppioni ik wist niet dat je boos werd.
Maar bekijk het eens wat positiever. Ik denk dat wij beiden allang bij Nac komen ik in ieder geval al 48 jaar.
Als de overname rond komt zal Manders spoedig verdwijnen. Maar tot die tijd zal het helaas iets veel beter worden.

2   0  
Geelzwartwit

Eindelijk gaat NAC roeien met de riemen die het heeft en komen talenten hierdoor aan speelminuten en blijken ze echt wel toekomst te hebben. Ook zorgt de situatie ervoor dat we eindelijk niet genoeg geld hebben om zogenaamde goede namen te halen die voor de hogere salarissen komen en niet eens zo geweldig presenteren. Zorgen dat de blessureboeg wil snel fit is voor wat meer balans in de selectie en een backup voor Schouten/Van Acker rn voor Mashart/Mariah plus een pure rechtsbuiten en we zijn er voor mij wel. Nog een hoop wedstrijden te gaan en het teamgevoel en teamwork lijkt dit seizoen belangrijk dan zogenaamde namen.

11   4  
Scheppioni

@Ernie
Ik bekijk het juist zeker positiever, over nu negatviteit gesproken, bij jou is nu niets goed terwijl je nu een veel meer herkenbaar NAC ziet dan onder jou vriend vorig seizoen. Dus geen NAC supporter is hier schuldig aan, maar juist twee personen, waarom moet die ene nog blijven ??? Er wordt nu nog steeds fout op fout opgestapeld wat ten koste gaat van de club, bij ieder normaal bedrijf wordt er ingegrepen !
Ondanks verlies gisteren heb ik de tweede helft weer eens met positieve blik een prima NAC gezien ! Strijd en passie, negen corners (hadden we vorig seizoen onder jou idool,het hele seizoen nog nie) en flinke werklust werden op de mat gelegd ! Gelijkmaker was verdiend geweest ! Het probleem nu is dat de grote drie en manders ons NAC gewoon willen laten klappen. Er zijn nog 30 wedstrijden, dus nog geen man overboord, maar nu elke week langer met een besluitloos NAC met narcist is not done !!! Geen ene individu is belangrijker dan de club .... ik geloof in project 076 maar er zullen wel de juiste mensen aan het roer moeten en nooit geen luchtkasteelpersonen meer en trainers met een laffe instelling !! Het dna van NAC komt dan altijd bovendrijven zo nu ook gezien gisteren met jonge gassies de tweede helft met perfecte voorbeeld Marijnissen gisteren !!

2   8  
Ernie

Scheppioni
Ik denk dat wij het op veel vlakken eens zijn!

9   5  
Tip

Over een herkenbaar NAC gesproken zijn we weer eens aan het overdrijven. Ik heb de moeite genomen de wedstrijd nog eens te bekijken. Eerste helft geen discussie mogelijk. Graafschap veel beter en zeer verdiend 1-0. Had 2-0 moeten zijn. Tweedehelft veldspel NAC beter. Het resulteert in een houdbaar schot van Seuntjens en een balletje bovenkant lat die helaas niet binnenvalt. Graafschap slecht maar enkele goeie kansen waarvan 1 prima goal. Toch ben ook ik tevreden met die tweedehelft. Maar doe nu aub niet of het een klasse beter is dan vorig jaar. Dat is het niet. Het is allemaal niet best maar ook niet hopeloos. Dan een oproep !! Tachtig procent op deze site zijn dwaallichten. Ik zou die willen vragen de reactie van @Oldskool bij het vorige item nog eens te lezen. Daar staat een korte juiste analyse en ……de oplossing. De overige 20 procent; laat u astemblieft horen. Fijne avond allemaal.

11   4  
Scheppioni

@ Tip
Neem wel even mee dat de vorige trainer met een veel bredere selectie walgelijk laf presteerde en menig wedstrijden met een enorm toeval de winst over de streep trok ! Vroeg of laat, in dit geval 23 mei jl laat zag je dat zelfs in het laatste kwartier dat laf gebrei niet loont ! De insteek van deze trainer met een veel smallere selectie biedt zeker op langer termijn meer perspectief, maar nogmaals wordt hij tegen gezeten door nu het doortastende bij ons NAC !! Supporters die nu al reppen dat promotie niet gaat lukken, neem ik niet serieus ! Het is al zo vaak bewezen dat een groeiend elftal door te voetballen meer afdwingt dan een elftal wat zonder visie op het veld dartelt !!! Er moet snel wat bij, maar deze trainer bevat een veel betere insteek met ons NAC, dat is nu al duidelijk !

5   10  
Ernie

Scheppioni
Met iets meer geluk hadden we in de Eredivisie gespeeld.
Maar de vraag is of dit beter was geweest?

9   5  
Scheppioni

Dat is geen geluk ernie, lafheid loont nooit uiteindelijk .....

12   3  
Ivo

@Ernie/Tip

De vorige trainer had vééél meer te besteden en legde laf behoudend voetbal op de mat.

Waar hadden wij gestaan als we nu zo veel geld tot onze beschikking hadden, maar wel met een trainer die snapt hoe NAC moet voetballen. Met 2/3 versterkingen een paar jongens die weer fit zijn doen we mee om de prijzen. Maar dan moet je die wel OP TIJD halen.

9   3  
Scheppioni

Gij snapt het Ivo !👊

9   3  
Ivo

@Scheppioni

Het is allemaal geen hogere wiskunde.

Als we op het eind van de rit een paar punten tekort komen voor directe promotie, slaan we onszelf voor onze kop.

Iedereen weet dat de competitie begin augustus al begint. Zorg dan dat je basis op orde is.

En ik zou eens extern medisch advies opvragen over die blessures. Dat is niet normaal. 3x hamstring, dat is een patroon. Vorig jaar ook al een paar. We doen iets verkeerd.

9   3  
Scheppioni

@ Ivo
Klopt, maar als je verneemt dat men vorig seizoen maar drie dagen per week trainde, dan is dit nu een logisch gevolg .... alleen over een paar punten te kort komen hoeft niet hier aan te liggen .... er wordt nu al door vele clubs gemorst, dit seizoen is er geen cambuur, maar zeven clubs die om twee plekken mee doen. Go ahead nogmaals vorig seizoen na zes wedstrijden 13de, er is nog zoveel te vergeven ....

4   12  
Ernie

Ivo
Wij gaan niet meedoen voor directe promotie, dat weet jij ook wel.
Plek 5 zou al een wereldprestatie zijn voor dit team. Maar zolang er geen overname is moet je niet willen promoveren.

10   4  
Scheppioni

De selectie moet wel snel breder, scheelt nu 10 spelers met vorig seizoen, dat is absurd natuurlijk!

9   5  
Scheppioni

Ja en plek 5 was vorig seizoen een enorme afgang met veruit de grootste begroting, dus prima gedaan door de verantwoordelijke te wieberen .....

13   2  
Belgische Naccer

Beter met strijd ten onder en een jong team dat er vol voor gaat...en het de Graafschap echt met tijden lastig heeft gemaakt!

Dan dat bejaarden slappe hap, nietszeggende kutvoetbal van vorig jaar, waar je ook NIETS mee hebt bereikt!
Met balletje breed Immers, Allouchi en Malone.

Snel De Rooij en Bilate weer fit en de rest bij elkaar houden. De opvolger van Schouten hebben we al met Vanacker. En de rest van de jonkies zijn echt niet minder dan wat er vorig jaar liep. De enige die we echt hard missen is Fiorini en in mindere mate De Rooij en Bilate.
Malone, Maria, Schouten en Rutten is lood om oud ijzer.

Dit NAC kan alleen maar beter worden. Ze zijn ook al iets fitter dan vorig jaar, maar er is nog veel werk aan de winkel. Maar leuk is het zeker! En dit NAC gaat gewoon punten pakken hoor. Een gelijkspel gisteren was verdiend geweest. Jammer dat die bal op de lat er niet in vliegt en jammer dat die 2e van de graafschap er in de laatste minuut wel in vliegt.

9   19  
Tip

Ja die vijfde plaats was echt VERSCHRIKKELIJk vorig seizoen. Wat was dat erg zeg. Niet te filmen. Dat zijn wij bij de NAC Breda echt niet gewend. Wij werden bijna ieder jaar kampioen voor Steijn kwam. De feiten. We hebben tot de laatste wedstrijd meegedaan voor plaats 2. En we haalden de finale nacompetitie die we met pech verloren. Een aantal wedstrijden waren inderdaad niet goed genoeg. Maar we zaten allemaal veilig warm thuis met een bak koffie voor TV. Hou toch op met dat gestoord misselijk negativisme over vorig seizoen. Onbegrijpelijk dat de meerderheid hier niet wil zien dat wij onze club hartstikke kapot maken. In de jaren zeventig zouden we er wakker van hebben gelegen als we zo over onze club hadden gepraat. En Ben Peeters was ook een trainer die zijn elftal zeer voorzichtig en verdedigend liet spelen. Maar door hem wonnen we wel de beker al mocht Henk Wullems het afmaken. We speelden puur catenaccio voetbal. We zijn zo van het padje geraakt dat wij menen dat wij bepalen welke tactiek en dat wij bepalen dat een trainer ontslagen moet worden. We worden intussen door heel Nederland gezien als een stelletje idioten. Ik kan er wel mee janken. En niemand durft zijn mond open te trekken.

4   9  
Ernie

Tip
Laten we ook Ernie (Brandts) niet vergeten.
Nee je kan beter aanvallend voetbal spelen en dan iedere wedstrijd in het mes lopen.

20   5  
Ivo

Tip en Ernie, de olijke vrienden van Steijn en Manders, draaien hun grijsgedraaide afspeelplaat weer af.

We hebben het vorig jaar perfect gedaan. Er was niks mis met het beleid. Er is totaal geen kapitaal vernietigd. Steijn was een sympatieke trainer, die prima kan werken vanuit Ibiza, en supporters zijn dom en moeten hun kop houden. Amen.

12   5  
Scheppioni

@ Tip en ernie
Ja grote schande was het vorig seizoen, blijven jullie maar lekker lid van de ado clan, net zo'n pipo's zijn jullie as de trainer vorig seizoen ! Wanneer je dan nog Ernie Brandst erbij haalt dan ben je nog meer een kluns as ik al voor ogen had pipo ernie !! Tip misschien je naam wijzigen in Bert, past beter .....

10   2  
JeePee

Beste NACcer was absoluut Haye, een echte capita. Constant coachen, de bal willen hebben, één van je weinige zekerheden. Vond Seuntjens wat flets, maar ik geef het je ook te doen met zo weinig routine om je heen. De rest van het elftal heeft de handen vol aan zichzelf.

Dat gezegd hebbende, je kunt je druk maken over de voorbije wedstrijden, maar er zit gewoon niet meer (constante prestatie) in. Ik verwijt de spelersgroep helemaal niets. Je moet trots zijn op hoe zo'n Marijnissen invalt en met 18 jaar zichzelf zo presenteert. Hoe Kestens er alles aan doet om een stap te zetten en prominenter aanwezig te zijn. Hoe Azzagari knokt en werkt. Alleen DJ Buffonge is wat te flets, maar zal het nooit van duels uitvechten moeten hebben.

Het is wel een gotspe hoe de leiding geen verantwoordelijkheid neemt en niet communiceert, ook al is het een overgangsjaar. Nu ook weer rond Schouten. Echt, in serieuze (betaald voetbal) organisaties met serieus leiderschap en gezond kritische scherpte, governance toezicht kom je hier niet mee weg. Hopelijk gaan we die straks krijgen na een overname.

7   20  
Tip

@Scheppioni. Als je AS schrijft en je bedoelt ALS etc. dan is de weldenkenden hier op de site je niveau wel duidelijk. Ik ga op deze wijze niet eens in discussie. Het is gewoon beschamend.

4   13  
Ernie

Tip
Hij bedoelt van As:)

5   5  
Dos

Vorig seizoen doet er niet meer toe, Maurice Steijn doet er ook niet meer toe, maar sommigen hier blijven hier te lang in hangen.
We hebben gisteren ondanks de nederlaag voldoende positieve dingen gezien, focus je daarop. Tis maar een Tip!

9   7  
Scheppioni

Och kijk dan, ze gaan nu over een woordje vallen, dat tekent jullie !
Kruip samen lekker in den haag met jullie trainertje in ......... die houdt ervan schijt bagger spel !

8   3  
Monkeyrocker

@Dos vorig seizoen doet er wel degelijk toe wij zitten met de rokende puinhopen met wat die Steijn heeft aangericht , sterker nog zolang Manders er zit is vorig seizoen nooit voorbij .

Tijd voor de grote resette met Ons NAC .

Verder wel met je eens over de positieve insteek op het veld met de jongelingen.

8   2  
NuFfNie

@Tip denk je nou echt dat 3 punten alles goed maakt? Forget it, alleen promotie had vorig jaar de ellende wat kunnen verbloemen.
Vorig jaar heb ik genoeg wedstrijden gezien die NAC won, maar dat ik met schaamte en chagrijn de tv heb uitgezet.
En als ik dan zie wat er dit jaar de wei wordt ingestuurd dan heb ik weer hoop. Deit veredeld jeugdelftal heeft een goede instelling en een coach die het spelletje ook snapt. Als deze jonge honden zo door blijven voetballen, dan zullen ze snel en grote stappen maken. En er zullen ook spelers afhaken, maar dat lijkt mij normaal.

Er wordt door een aantal supporters gezegd dat dit NAC van degradatie niveau is. Andere spreken weer dat we gewoon horen te promoveren. Kom eens uit die bubbel, dit is een overgangsjaar. Vorig jaar wonnen we de eerste 6 wedstrijden om daarna in de vrije val terecht te komen. Nu zijn we de competitie begonnen met een vrije val.

Nee, vorig jaar was gewoon ruk met desastreuze gevolgen. Nu moeten we dealen met het materiaal wat er is.
Nu is het nog wachten op de terugkeer van de geblesseerde spelers.

2   23  
Tip

Over welke drie punten hebje het in hemelsnaam @Nuffnie? Dat schrijf ik toch helemaal niet? Als NAC wint en je zet chagrijnig en teleurgesteld de TV uit dan weet ik genoeg. Succes ermee. @ DOS. Als je veel reacties leest dan gaat het er constant over dat het zoveel beter is dan vorig seizoen. En dat is m.i. gewoon niet. Wie refereert er dus naar vorig seizoen? Ik vind het min of meer mijn plicht daarop toch een keer te reageren. Betreffende @ Scheppioni. Als je een compilatie maakt van een stuk of tien reacties van deze man en je legt die voor aan een psycholoog. Dan komt deze psycholoog in zijn profielopstelling als eerste tot de conclusie dat we van doen hebben met een volwassen man met een IQ van omtrent 90. Etc. En zo iemand krijgt meerdere keren keren een aantal duimen omhoog op deze site.

4   2  
Roel van Franken

ben geen nac fan ook niet antie nac .viel wel tegen eerste helft was het heel slecht .tweede helft hadden ze wel een plan om veld breder te houden .waardoor graafschap meer moest lopen daardoor
ontstonden meer ruimtes voor nac.

10   4  
Dos

Tip

Ik spreek jou er niet op aan wat betreft vorig seizoen hoor. Wel mensen die keer op keer over Steijn beginnen in iedere post.
Vorig seizoen doet er niet meer toe, het gaat om dit seizoen en de toekomst. Kappen met zeiken over Steijn en Manders en kijk vooruit en richt je op de positieve punten.
Verder kunnen wij supporters niets anders dan hopen dat het goed komt en achter de club blijven staan.
En Tip, klein kritisch puntje. Wat je zegt over het IQ van Scheppioni, niet doen, is onnodig.
Verder kan ik me goed vinden in jouw posts.

4   1  
NuFfNie

Tip,
Ik bedoel met 3 punten dat het blijkbaar alleen om de punten moet gaan. Ranglijst is belangrijker dan leuke wedstrijd. Dat is alleen goed te praten aan het eind van de competitie als de prijzen worden verdeeld.
Maar een heel seizoen naar shitwedstrijden kijken zorgt bij mij dan voor chagrijn, omdat er zoveel meer mogelijk is met de juiste instelling.

12   4  
Xander

Die zogenaamde supporters die in het uitvak vooraan staan om te gaan rellen met Graafschap supporters schaam je kapot, je zet jezelf en vooral nac voorschut. Veel kinderen hebben het slechte voorbeeld gezien, schaam je kapot!

3   6  
Van der pavert

Waar heb jij het in godsnaam over op de spinnekop naast het uitvak waar seuntjes nac supporters bedankte ginge die doorgesnove Doetinchemers uit hun plaat wilde het veld betreden

9   2  
Scheppioni

Helaas worden die gek van mij tippie 😉, beginnen ze niet meer aan ....

15   4  
Nonkel Frans

Tip loopt hier al weken rond met 2 attributen:
1. een LP grammofoonplaat die blijft hangen voordat het nummer "give Ton a chance" komt.
2. een spiegel waar alle supporters in moeten kijken behalve hijzelf.

4   12  
NiXNACNIX

Guttegut wat zijn we blij met de jeugd, verder zeiken we graag dat het een schande is dat de selectie niet compleet is. Er zijn 7 potentiële basisspelers geblesseerd. Als die fit zijn en er zijn 3 versterkingen kun je weer zeiken dar de jeugd geen kans krijgt.

Want zeuren en zeiken, daarin zijn ze bij NAC van CL niveau.

6   3  
Ronn

De wedstrijd via een stream bekeken!
1e helft was wat minder dan de tweede, maar zag wel strijdlust. De verdediging met Marijnissen staat beter als met Rosler! Dus hoop dat Edwin hier ook zijn conclusies uittrekt! Als dit jonge elftal met slechts enkele oude spelers blijft gehandhaafd zit het voor de toekomst beter uit, dan terug te moeten vallen op al de huidige geblesseerde m.u.v. de rooij en bilate dan!
Verder nu werken aan conditie en fysiek van deze jeugdige spelers en dan kan het nog ver komen dit jaar!
De jeugd is de toekomst! Ook in deze situatie als je niets verder kunt! Dus gewoon op deze voet door blijven gaan!
Dan heb je volgend seizoen een volwaardig elftal voor de eredivisie staan om te promoveren!

0   14  
NiXNACNIX

Ronn gooit tevreden de handdoek. Na 3 wedstrijden.

13   7  
Ert

Wat zitten hier een stelletje kanslozen.
Hou je bij het nieuwsitem oftewel de match en blijf niet met dat oeverloze gelul over Manders en co. bezig onder ieder topic.

Wees gewoon de volgende thuiswedstrijd in het stadion en ga achter de 11 personen op het veld staan, ongeacht of je het eens bent met de opstelling eens bent.

3   2  
Sp1

Vond Velanas erg volwassen en goed spelen, wat me wel zorgen baart is hét spel van Rösler. Mogen van deze jongen onderhand wel meer verwachten.

6   3  
Martinus

Ik ben wél blij met de jeugd en de instelling die zij op de mat leggen. Zeker in eigen huis, met volle steun van ons, zie ik ze echt wel vlammen. Vanacker, Marijnissen, Kestens in het bijzonder.

Die gasten doen essentiële ervaring op. En dat is mijn grootste kritiek bij Steijn. Ervaring staat voorop, maar het opdoen ervan was niet belangrijk. Dat mensen hem nog verdedigen... Kijk ook eens naar de conditionele achterstand die de ploeg heeft, kijk naar de begeleiding die Malone (nota bene zijn paradepaardje) heeft gehad, die gast heeft een enorme mentale klap gehad.

7   11  
Ernie

Ik word ook ontzettend moe van die mensen die de laatste 10 jaar iedere trainer, TD en AD hebben afgezeken. En Edwin de Graaf zal de volgende zijn. Het ergste is dat ze zichzelf supporters noemen.

8   4  
Scheppioni

@ Ernie
Neem jij svp niet het woord supporter in de mond, je begint met je steijn adoratie echt zielig te worden !

2   9  
Ernie

Scheppioni/ Badeendje/ Fred
Je hoeft jezelf niet aangesproken te voelen hoor.

3   5  
Voske

Dit wordt een jaar dat écht iedereen van iedereen kan winnen in de KKD. Geen cambuur die er bovenuit steekt. Ondanks het feit dat ik nergens op reken, heb ik toch een goed gevoel. En ik weet één ding HEEL zeker: NAC moet voorlopig NOOIT meer een coach "van naam" inhuren. dat gaat fout. Jonge ambitieuze trainers die niet te eigenwijs zijn om - tot op zekere hoogte - naar de supporters te luisteren.

PS: totaal geen Steijn-fan, maar vijf "op papier" prima coaches zijn hier stuk voor stuk afgeserveerd. Da's geen toeval meer. Begrijp dus wel wat Ernie bedoelt. Minder geil, maar hand moet soms ook in eigen boezem...

4   1  
Mo

Edwin de Graaf wordt een TOP TRAINER!

MARK MY WORDS!

Laad alle berichten na dit bericht in