Wij gaan niet opzij

Man of the match: FC Dordrecht - NAC (2-1)

Italo

NAC leed gisteravond een bijzonder pijnlijke nederlaag tegen FC Dordrecht. Aan de Krommedijk wist NAC niet het niveau te halen wat nodig is om resultaat te boeken. De thuisploeg was met 2-1 te sterk. De wedstrijd werd niet live uitgezonden. We vragen dan ook vooral de aanwezigen in het stadion om de spelers weer te beoordelen.

B-Side Stats: FC Dordrecht - NAC (230 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Ligeon
-
D. Malone
-
D. Bakker
-
M. Maria
-
T. Haye
-
B. van Schuppen
-
Y. Azzagari
-
J. Antonia
-
R. Seuntjens
-
K. De Rooij
-
M. Rutten
-
J. Mashart
-
E. Banzuzi
-
E. de Graaf
-
K. De Rooij
3,4
R. Seuntjens
3,6
J. Antonia
3,2
Y. Azzagari
4,3
B. van Schuppen
5,0
T. Haye
4,3
M. Maria
3,0
D. Bakker
3,7
D. Malone
4,1
R. Ligeon
3,1
N. Olij
5,2
E. de Graaf
3,5
E. Banzuzi
5,0
J. Mashart
4,0
M. Rutten
4,0
Bron:
B-Side Rats
30 Reacties
65   5  
Felix

Schaam je kapot!

Zet je een redelijke reeks neer verneuk je het tegen de onderste man man.

Dit is puur een gebrek aan instelling en concentratie.

30   1  
fvf6

Ik ga niet stemmen heb geen beelden gezien of een verslag gehoord. Maar het valt wel flink tegen dat we tegen de onderste eronder doorgaan , Hoe is dit mogelijk als je naar de laatste wedstrijden kijkt waarin in er geknokt wordt, goed voetbal op de bal op de mat wordt gelegd en er een team staat dat voor elkaar en met elkaar wil werken .Ik ben diep teleurgesteld in de selectie , ze laten niet alleen de technische staf maar ook de hondstrouwe supporters in de steek .De laatste weken heb ik hosanna geroepen ,het lek leek boven , maar dan volgt er weer zo'n slappe wedstrijd , ik snap het niet meer schiet mij maar lek .

65   5  
Felix

Schaam je kapot!

Zet je een redelijke reeks neer verneuk je het tegen de onderste man man.

Dit is puur een gebrek aan instelling en concentratie.

6   60  
Johnny1912

Man of the match: Azzagari
Flop of the match: De Graaf

17   50  
Johnny1912

NACman Rob Penders met enorm slecht spelersmateriaal 3 punten achter plek 2!

Floptrainer De Graaf met een van de beste selecties van de competitie staat in het rechterrijtje als deze speelronde voorbij is en verliest van het lachertje van het betaald voetbal.

19   6  
Fred1

Ik heb heel de wedstrijd gezien.
Maar meer dan een 1 voor de moeite zit er voor de meesten niet in.
Nou ja als ik alle keren meetel dat ik mijn hoofd van vertwijfeling in mijn handen had dan heb ik eigenlijk maar een halve wedstrijd gezien.
Wedstrijd kan je het overigens ook niet noemen want dat doe je namelijk met een tegenstander en die had Dordt niet.
Er waren slechts 2 man die een voldoende haalden, dat waren Malone en van Schuppen de rest was ver ondermaats.
Vond ook Olij weer niet bijzonder ondanks een paar goede reddingen.
Er lopen bij NAC spelers rond die een hele grote ergernis bij je oproepen en de rest meeslepen in hun spel en houding .
Naar die heb ik al eerder genoemd.
Veel lullen maar weinig inzet.

38   4  
Moppernac

Johnny1912@

Als je niet bij die 400 meegereisde supporters bent geweest moet je niet eens stemmen vind ik, want op de 4.30 minuten samenvatting kun je niet zien hoe slecht NAC was.
En let op er zullen straks weer meer dan 700 stemmen op staan die de wedstrijd niet in zijn geheel heeft gezien.
En als je wel mee bent geweest dan weet je dat er niemand man of the match geweest kan zijn. En toch zeker Azzagari niet.

Man of the match is; die 400 meegereisde supporters die er telkens weer in geloven dat het wel weer goed komt met NAC en 90minuten lang hun club vooruit schreeuwen en zingen.
Een dikke 10 voor hun.

23   11  
Ernie

Maandag worden we allemaal weer uitgelachen wanneer we op ons werk komen. Maar dat zijn we inmiddels wel gewend.

8   3  
Tonn

Middenveld en backs worden compleet overlopen. Zou goed zijn als er doorgewisseld gaat worden. Talent is er genoeg in de jeugd.

16   10  
Bas

@ernie
Nog nooit gebeurt bij mij. Zegt misschien meer over jou of je werkomgeving.

10   1  
Pannenkoek

Nog iets bekend over de overname?

10   5  
NAC FAN

Eens dan word de hemel stralend blauw… maar niet onder Manders.

#mandersout

10   3  
Scheppioni

Heel goed Bas !!! Heeft gisteren met een harde naar sbs6 gekeken !!! Verder no man of the match, zeer vreemd dat de staf met Lurling en de Graaf die weten als geen ander wat arbeid leveren is, hef niet voor mekaar krijgen om dit NAC tegen een dordt als een terrier te laten fungeren maar ons NAC als een schoothondje !!!
Hoe is het met de fitheid van Marijnissen ? En Agougil is ook gebleken, dit NAC wel sterker te laten fungeren !!! Voetbal is geen hogere wiskunde !!!

11   7  
rudy

Wat we hier schrijven lezen de spelers toch niet. Ook als we ze er op aanspreken, reageren ze niet. Ze gaan gewoon weer over tot de orde van de dag, lekker potje trainen en kletsen om daarna weer ergens een spelletje te moeten spelen. Schaamteloos paraderen ze in en rondom het stadion. Het blijven sukkels !!

14   0  
Een ander geluid

Jawel, de wedstrijd via een relatie in het stadion kunnen volgen.
Dordrecht had er zin in. Een ploeg van diepe pieken en diepe dalen. Nac wilde echt wel maar was te druistig. Geen rust in de opbouw en na de gelijkmaker hing de 2 -1 voor nac in de lucht. Voor mij is het simpel. Na 65 minuten waren mijn relatie en ik het wel eens. Atonia was op en moet eruit. Dat was niet ingewikkeld. De 2-1 viel doordat Antonia bewust zijn man liet lopen. Vervolgens mocht hij nog blijven staan en kwam er de een na de andere beroerde voorzet. Bij een tijdige wissel had nac 2-1 gewonnen in een matig optreden. Hadden we op 5 punten gestaan.
Ik baal er gruwelijk van.

6   0  
Een ander geluid

Ik bedoel uiteraard 5 punten van een promotieplaats.

6   3  
Johnny

Maar Johnny1912, wat een domme reactie op het z. g. slechte materiaal van Rob Penders.
FCE heeft alles van top 10 gewonnen of gelijk gespeeld. En NAC was bij Fce ook kansloos.
Het wordt tijd dat NAC weer met beide beentjes op de grond komt! Kwalitatief zeer matig. Maar er zijn enkele uitzonderingen w.o. Kaj. Topspeler, maar je moet er wel goed mee omgaan. Ik noem het parels voor de zwijnen.

13   2  
Frits

Gewoon te weinig KWALITEIT mensen!!!

7   13  
Ernie

@Scheppioni
Het wordt tijd dat je samen met Fred in de technische staf gaat bij Nac. Staan we zo bovenaan.
Ik vind dat Edwin de Graaf het prima doet. Jonge gasten krijgen de kans om zich te bewijzen. En je weet van te voren dat er zulke wedstrijden tussen zitten. En juist in dit soort wedstrijden moeten de ervaren spelers opstaan.

6   6  
Scheppioni

@ Ernie
Nou mij niet maar Fredje zou niet misstaan, enne op zich doet Edje het prima, maar blijft een kwalijke zaak door zo door de ondergrens te zakken, het grote jammer van Edwin is, dat hij niet snel leert van zijn beginnersfouten, vb nu Antonia ... op zich prima speler, maar worstelt met zich zelf, the Seun is al weken niet meer in zijn hum, in de verdediging moet Ed heel blij zijn met Malone, die vijf klasses beter is dan vorig seizoen !! Daarbij is al gebleken dat je met een bv Agougil en Marijnissen goud in handen heeft maar laat het gewoon lopen, tis nie moeilijk allemaal !!

3   0  
Bredafun

‘T is iedere week wel iets…..
Al bij al is t al jaren geleden dat er wekelijks een standvastig NAC stond.
Ach ja, op naar de volgende vertoning.
Hoop doet leven. 😉👍🏼

9   1  
Nonkel Frans

Wat als.......
Zo n wedstrijd tegen VVV die zo n opsteker was maar slechts verre aanloop voor een beker, waarom kakken ze daarna weer in?
Hoogmoed? Vermoeidheid? Zelfgenoegzaam?
Wat als ze die match tussendoor niet hadden gehad?
Haye merkte het al in de aanloop naar zegt hij. Hoe zit dat in die koppies?

Geen kwaliteit? Niet super maar als de Graaf met de sterkste bewezen combi s de wedstrijd begint dan moet het toch lukken. Ben het hierin met Scheppiono eens. Een zwakke ploeg moet je meteen in t begin overmeesteren dat geeft dit team een boost. Hebben ze nodig blijkbaar.

9   5  
Veerse naccer

Edwin heeft al paar keer aangegeven
Hij vind het goed als ze lekker inzakken ,dat laat die lekker aan de team over en dat is het juist probleem ,het is gewoon een assistent en niks meer .Hoop bij overname dat we ook echte trainer krijgen ,blablabla goed getraind en wat er allemaal aan ligt naar weer een kut wedstrijd dat hoor ik al elke week en het word alleen maar slechter ,mooi praten kan die wel

10   2  
Joop

M de graaf antonia was wel de slechtste van allemaal en toch laat je hem staan waarom als je een kesens op de bank heb zitten wat heeft antonia dat jij hem laat spelen jammer hopelijk bij de volgende wedstrijd wat meer strijd en eerder een wissel toepassen en v ja we missen een echte spits

10   1  
Mo

Bij Den Bosch speelt een spits op amateurbasis die er al 9 in heeft liggen.

Die is gratis op te halen!

Doen NAC!

8   2  
Geelzwartwit

Op het moment dat een keeper en een 16 jarige met een 5.2 het hoogst scoren tegen nummer laatst weet je als technische staf genoeg. Dan heb je gefaald in tactiek coaching en wissels

6   1  
Arie

Overbodig topic.

3   2  
Martinus

De reden voor de wisselvalligheid is helaas simpel en dat is toch een stuk onervarenheid. Gasten die niet gewend zijn om wekelijks in het eerste te spelen en dat nu wel doen.

Natuurlijk een schandelijke vertoning, dat moet beter, kan gewoon niet. Nu veerkracht tonen, het seizoen is nog lang.

2   0  
Ivo

@Martinus

Was het maar waar. Helaas heeft NAC in de KKD er een handje van om punten te morsen tegen de allerslechtste clubs. Vorig seizoen verloren we zelfs thuis van Dordrecht. Maar ook tegen clubs als Oss, Helmond, Telstar, den Bosch laten we veel te vaak punten liggen.

Dit is een structureel probleem, al jaren. Het is een combinatie van zelfoverschatting en gebrek aan coaching hierop. Het is om gek van te worden.

0   0  
Wanny

Het seizoen is helaas nog lang ja. Met deze selectie blijft het wisselvallig en ga je niet bij de bovenste 3 eindigen. Zelfs play offs moet je maar afwachten of we dat gaan redden.

Hopelijk een soort van overgangsseizoen waarin jonge talenten hun eerste meters kunnen maken. En dat we daar de komende jaren van profiteren als er een nieuwe wind waait door de club.

Maar volgens Manders gingen we in 1 of 2 jaar promoveren, dus hopelijk heb ik het totaal mis.

6   0  
Brecht

Het wordt spelers te gemakkelijk gemaakt. Inderdaad beetje trainen, eten op de club en oh ja vrijdag nog een wedstrijdje. Als je die verliest verandert er niet zo veel, de maandag begin je weer van voren af aan.
Het is juist aan de trainer om ze op het juiste moment op scherp te krijgen!

Laad alle berichten na dit bericht in