Wij gaan niet opzij

Man of the match: FC Volendam - NAC (1-0)

Italo

Ondanks dat NAC in grote delen van de wedstrijd niet minder was dan FC Volendam, verloor het wel. Dankzij een wonderschone treffer van Kasius werd het 1-0 voor de thuisploeg. Een gelijkmaker hing in de lucht, maar viel niet. Wat vond jij van de prestaties van de spelers? Laat het hieronder weer weten.

Man of the match FC Volendam - NAC (286 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Ligeon
-
D. Malone
-
D. Bakker
-
J. Mashart
-
T. Haye
-
O. Velanas
-
Y. Azzagari
-
J. Antonia
-
R. Seuntjens
-
P. Kestens
-
M. Maria
-
B. van Schuppen
-
V. Kotzebue
-
K. De Rooij
-
E. de Graaf
-
P. Kestens
5,4
R. Seuntjens
5,9
J. Antonia
4,7
Y. Azzagari
5,6
O. Velanas
4,5
T. Haye
6,6
J. Mashart
5,1
D. Bakker
6,7
D. Malone
7,1
R. Ligeon
5,6
N. Olij
6,9
E. de Graaf
6,0
K. De Rooij
6,0
V. Kotzebue
6,6
B. van Schuppen
6,2
M. Maria
5,7
Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
27 Reacties
72   3  
Grote Trainer

Even totaal off topic, maar wilde het toch benoemen: Wat een sfeer gisteren! Je ziet duidelijk dat zoiets invloed heeft op de ploeg. Was het allemaal goed de tweede helft? Nee, zeker niet, maar ze durven wel te voetballen. Dat ie niet valt, is jammer, maar de realiteit waar NAC zich nu in bevind. Komt het nog goed dit seizoen? Geen idee, maar feit is wel dat NAC al tegen de volledige top 9 gespeeld heeft. Dat NAC nu 15e staat is echt klote, maar als je bezettingsgraad bij uitwedstrijden dit seizoen 100%(!!) is, is ronduit bizar.

Eens dan wordt de hemel stralend blauw..

72   3  
Grote Trainer

Even totaal off topic, maar wilde het toch benoemen: Wat een sfeer gisteren! Je ziet duidelijk dat zoiets invloed heeft op de ploeg. Was het allemaal goed de tweede helft? Nee, zeker niet, maar ze durven wel te voetballen. Dat ie niet valt, is jammer, maar de realiteit waar NAC zich nu in bevind. Komt het nog goed dit seizoen? Geen idee, maar feit is wel dat NAC al tegen de volledige top 9 gespeeld heeft. Dat NAC nu 15e staat is echt klote, maar als je bezettingsgraad bij uitwedstrijden dit seizoen 100%(!!) is, is ronduit bizar.

Eens dan wordt de hemel stralend blauw..

32   11  
Knacworst

Hoop dat Maria snel fit wordt. Ben de hoop in Mashart een beetje kwijt geraakt…

20   23  
Rikkert

Mashart zakt toch wel weer door een ondergrens. Bij het doelpunt is hij zowel zijn tegenstander als de bal kwijt.

Zonde van de uitslag, we hadden minimaal een gelijkspel verdient.

37   6  
Beek

@ Rikkert.
Ik ben geen fan van Mashart en zou hem nooit opstellen, nog liever een rechtsbuiten op die plaats dan hij.
Maar wat je zegt klopt niet, de goal wordt niet gemaakt door zijn tegenstander.
Ik vond hem gisteren, voor zijn doen, nog best aardig spelen :).

18   17  
Maarten

Mashart ben ik aardig beu aan het worden. Hij komt echt te kort. Azzagari wederom onzichtbaar. Velanas komt ook tekort. Tijd voor v Scheppen en Maria. Zal stuk schelen. Malone puike 2e helft. Seuntjens, onvoldoende

21   1  
N1912

Dit NAC heeft dringend behoefte aan een CVM, een typische balafpakker op zes. In een blok naast Haye of met de punt naar achter. Ik weet zeker dat je veel meer aan voetballen toe zou komen wanneer de slag op het middenveld met zo’n type speler gewonnen wordt. Haye en Azzagari worden hiermee ontlast, want die spelen nu een soort van dubbelrol op het middenveld. Vooral Azzagari komt daardoor nauwelijks in zijn kracht terwijl die jongen in balbezit echt hartstikke goed kan zijn.

Daarnaast hoef je niet meer zo afhankelijk te zijn van de Seun als kapstok, want die heeft de laatste weken wel een heel ondankbare rol. Mag met al die lange ballen continu duels uitvechten met twee man in zijn nek en komt nauwelijks in scoringspositie. Voetballend vanuit het middenveld in plaats van lange ballen vanuit de defensie zou ook voor hem al een hele winst betekenen denk ik.

Kunnen we niet een balletje opgooien bij Joeri de Kamps?


16   4  
Judge M.

Mashart was niet best gisteren maar Maria was geen haar beter! Probeerde een paar keer voor eigen succes te gaan maar kon simpele ballen niet binnen houden. Dan heb ik liever Bakker op linksback met Rosler in het centrum zodat er beter kan worden opgebouwd van achteruit.. Ligeon deed het gisteren gewoon goed. Hem die tegengoal aanrekenen is veel te kort door de bocht voor alle aanvallen die hij onschadelijk gemaakt heeft. Zijn directe tegenstander werd niet voor niets gewisseld..

En daarnaast graag komende vrijdag De Rooij, Van Schuppen en Kotzebue in de basis i.p.v. Velanas, Antonia en Kestens. Er zat duidelijk meer dreiging in met hen erbij en vooral Kaj de Rooij viel me positief op met een aantal slimmigheidjes bij hij mensen wist vrij te spelen. Zet Kaj eens op 10 met Seun in de spits en Kotzebue en Boris vanaf de vleugels..

COME ON NAC!

16   26  
De Slanke McSnoyl

Azzagari absoluut man van de wedstrijd. Was tweede helft van overal te vinden op het middenveld in tegenstelling tot Haye die echt matig speelde. Snap niet dat deze jongen niet meer steun krijgt van de supporters.

17   5  
Judge M.

@DE SLANKE MCSNOYL

Niet mee eens. Leed enorm veel balverlies en ging veel duels maar halve bak aan. Dat werd in de tweede helft wel beter maar ook vooral omdat Haye meer vuil werk voor hem opknapte.

En als je door de supporters gesteund wilt worden dan is het wel zo handig als je na de wedstrijd eerst even de supporters in het uitvak opzoekt ipv je mattie aan de zijlijn bij het thuispubliek..

9   0  
Geelzwartwit

Als vaker gezegd.

Haye moet niet zoveel vuil werk doen. Die moet korter op de aanval kunnen spelen. Belangrijk zijn het spel vooruit met passes en assists.

Het is aan de technische staf dit mogelijk te maken. Echter hadden ze daar in de voorbereiding op dit seizoen al een ei over moeten leggen.

Onder Steijn was Haye een paar wedstrijden bepalend met een assist.
Onder De Graaf ook een paar keer.

Snap dan toch eens dat je meest creatieve en belangrijke speler Haye is.
Bouw om hem heen middenveld en aanval.

Als Lokhoff vroeger zoveel vuile meters als Haye had moeten maken hadden pierre en lammers ook nooit veel gescoord.

We hebben spitsen genoeg. Wellicht niet allemaal even doeltreffend. Maar dan moeten ze maar meer kansen om te scoren krijgen.

13   3  
scheppioni

Van mij Kotzbue, hij bracht fris elan in de ploeg in de tweede helft, samen met Malone de man off the match !!!
Die naaihuis moeten ze net als een konijn, achter zijn oren tikken !
Walgelijke travo dat ie rondloopt !

9   1  
0162

Het centrale duo achterin begint wel steeds beter te staan en kan ze bijna niet betrappen op fouten. De backs laten wel net te vaak wat steken vallen waardoor de tegenstander net teveel kansen krijgt elke wedstrijd. Voor de rest goede 2de helft, jammer dat de goal niet viel...

4   16  
maarten

Weet dat t niet altijd gewaardeerd wordt, maar fuck it.

----------------------Olij--------------------------
Ligeon---Malone---Adilhou----Maria----
----------------------Bakker------------------------
V Schuppen-------------------------Kestens--
----------------------Haye--------------------------
---------Seuntjens-----------Kotzebue--------

6   6  
Wanny

Haye was gisteren zwaar onder zijn kunnen. Ook Seuntjens heeft het momenteel niet.

Dan wordt het lastig tegen de koploper.

7   2  
Maarten

Mashart, Velanas, Antonia en Azzagari. We hebben genoeg wedstrijden gezien dat het niet voldoende mag zijn . Kestens op het middenveld? Als NAC geen hoog druk zet dan valt het me op dat Kestens een van de weinige in kleine ruimtes onderuit kan voetballen en de diepte zoekt. Kotzebue wil ik meer zien. Vind hem fysiek in ieder geval sterker dan de Rooij en oogt fitter. Seuntjens maar zich oriënteren op doelpunten maken met de nestor achter de spitsen cq spelbepaler hoger op het veld. Danny Bakker kan op zijn positie spelen en Malone en Adilihou in t centrum. Tegen Emmen playoffs waren ze van beton. V Schuppen brengt meer energie in de wedstrijd en is aanvallender ingesteld dan een Azzagari . Maria kan gewoon ook bezig houden met verdedigende taken iets wat Mashart vele malen tekort komt.

4   18  
Johnny1912

De graaf een dikke vette 1! Wat een koekebakker zeg. Velanas en Azzagari week in week uit door de mand en ze blijven spelen. Totaal geen idee en stijgende lijn in het spel. En om maar te zwijgen over zijn opendeuren interview die elke week hetzelfde is.

18   6  
Moppernac

Ik ben geen Mashart fan, maar ik kan niet begrijpen dat hij vandaag bijna weer het laagste punt heeft staan. Van Mieghem was zijn tegenstander en die was heel de wedstrijd onzichtbaar geweest en is zelfs gewisseld en dat is dus ook mede dankzij Mashart.
Normaal zou ik hem voor vandaag een 6 hebben gegeven maar ik geef hem een 10 om zijn gemiddelden een beetje omhoog te werken voor zijn inzet van gisteren.
Ik vind het belachelijk dat Mashart voor ieder tegendoelpunt dat van zijn linkerkant komt hij voor de schuldige aangewezen moet worden.
Het was TOTAAL zijn man niet maar van Kerstens die scoorde.

7   4  
Krenk

Mashart heeft het niveau niet en inmiddels mogen we gezien het aantal speelminuten van hem vorig jaar en dit jaar, wel concluderen dat hij het niveau ook niet gaat halen. Maria is beter, al is het geen groot verschil. Hij brengt iig aanvallend meer door 1 op 1 zijn tegenstander op te zoeken.

Azzagari blijft een talent maar typische 'mooi weer voetballer'. Voetbalt mee, maar maakt niet het verschil. Daarnaast komt hij fysiek zwaar te kort. Velanas eigenlijk hetzelfde verhaal, het is dat je er 11 op moet stellen.

Ik vond Malone, Bakker, Ligeon voor hun doen sterk spelen. Kotzebue en ook een de Rooij vielen aardig in. Ik zou van Schuppen wel in de basis willen zien ipv Velanas, die heeft inmiddels zijn kans wel gehad.

11   3  
N1912

@MopperNAC

Volledig met je eens wat betreft Mashart. Hem het tegendoelpunt verwijten slaat nergens op, daar vergat onze linksbuiten even om met zijn mannetje mee te lopen. Verder is zijn directe tegenstander Van Mieghem totaal niet in het spel voorgekomen, dus dat is gewoon de verdienste van Mashart. Solide wedstrijd gisteren, was zeker niet de minste aan NAC zijde.

Wel vind ik dat het voor Mashart tijd wordt om de volgende stap te zetten. Om een echte meerwaarde voor dit NAC te worden moet hij nog wel behoorlijk wat stappen zetten in zijn ontwikkeling. Enkel leuk meeballen is niet genoeg. Ik ben benieuwd of het erin gaat zitten bij hem.

14   0  
Nelis

Heeft die Velanas in zijn contract staan dat hij moet spelen of zo?
Man man ik zal het wel verkeerd zien, maar we spelen zo met een man minder, niks gaat goed bij die gast.
Dat Mashart het niveau niet aan kan zijn we het hier nu wel zo'n beetje over eens, al was hij gisteren voor zijn doen best OK.

4   0  
De Leeuw

@Grote trainer

Ongeloofelijk veel respect voor degene die om de twee weken met NAC meereizen.

Bekant €30(!!!) voor een buscombi naar Oss. Hallo, goedendag zeg!

7   1  
Kopspion

Zoals velen aangeven en we allang weten is de linksback positie erg slecht ingevuld dit en vorig seizoen
Maar met Velanas en Azzagari op het middenveld kun je toch never nooit het middenveld in handen krijgen en van daaruit voetballen !?
Laat dan Seuntjens toch maar liever op 10 spelen en zet bij gebrek aan echte spits 3 snelle jongens weg

7   1  
Kopspion

In mijn ogen heeft Bakker ook wel een hogere score verdiend

3   0  
Beter de Laat dan nooit

Waar kan ik Naaihuis een cijfer geven?

9   6  
Fred1

Je hebt spelers die willen niet en je hebt spelers die kunnen niet.
De tweede categorie is van toepassing op Mashart.
Die jongen kan gewoon niet verdedigen en koppen.
Wellicht als je hem linksbuiten of linkshalf zou zetten dat hij nog verrassend uit de hoek zou kunnen komen ook.
Velanas heeft genoeg credits gehad die maakt alleen maar foute keuzes en is écht van nul toegevoegde waarde.
De Graaf zal nu écht nare beslissingen moeten gaan nemen voor sommige spelers om niet zelf het kind van de rekening te worden.
Op deze positie staan met NAC dat kan niet en je kan gemankeerde spelers die telkens negatief beslissend zijn niet het hand boven het hoofd blijven houden.
Ik heb me gisteren in Volendam geërgerd aan het gedrag van Nijhuis na de wedstrijd wat ik al eerder aangaf maar ook aan het kruip gedrag van de NAC delegatie die er was.
Ga nou godverdomme 1 uur na de wedstrijd geen dingen terugnemen en zalvende woorden bezigen, je mag godverdomme best boos zijn als je genaaid wordt en daar mag je gerust iets van zeggen.
Maar achteraf nuanceren kom op zeg, wat win je er mee, we worden toch door Zeist genaaid, ben blij dat eindelijk eens iemand iets durft te zeggen over die corrupte beerput.
Feiten zijn feiten.
Máár buiten die afgekeurde zuivere goal waar nu de focus op ligt hadden we dus gewoon moeten winnen, we verneuken ook zelf de meest makkelijke kansen, en ik verbaas me ook steeds over de twee gezichten van NAC die ze laten zien.
We accepteren alles en zien lijdzaam toe, waar het mis gaat wordt niet ingegrepen, pas als het bijna te laat is, zo gaat het altijd.
Want vergeet niet nu kunnen we dus ook de tweede periode al zo goed als zeker op de buik schrijven met 3 verliespunten.
Maar ach wie maakt er om als het maar gezellig is en wat het belangrijkste is als we maar goed trainen want dan lukt altijd alles en hebben we conditie als een paard.

8   3  
Rob

Hoe kan Haye nu een ruime voldoende scoren? Die was verdedigend dramatisch en ook aan de bal gisteren niet goed.

2   2  
Dromer

Heerlijk zo'n item. Man of the match. In ieder geval een paar zekerheidjes in de cijfers. Beland en Mashart altijd keurig met een onvoldoende. Voor de rest erg wisselend qua cijfers al zitten Haye en Olij altijd wel rond een zeven. De anderen zij of geweldig of brandhout en daardoor aangewezen op mentale begeleiding.

Laad alle berichten na dit bericht in