Wij gaan niet opzij

Man of the match: Jong PSV - NAC (1-1)

DeWeesJr

NAC liet wederom punten liggen tegen een laagvlieger. Hierdoor lijken de directe promotieplekken uit zicht. Toch gaan we jullie weer vragen punten te geven aan de spelers die gisteren in actie kwamen.

B-Side Stats: Jong PSV - NAC (523 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
R. Schouten
-
C. Rösler
-
R. Hendriks
-
M. Rutten
-
L. Fiorini
-
D. Malone
-
L. Immers
-
M. El Allouchi
-
S. van Hooijdonk
-
K. De Rooij
-
R. Riera
-
Y. Azzagari
-
P. Kestens
-
M. Bilate
-
M. Steijn
-
K. De Rooij
4,7
S. van Hooijdonk
4,9
M. El Allouchi
5,4
L. Immers
5,6
D. Malone
4,1
L. Fiorini
5,4
M. Rutten
5,4
R. Hendriks
7,3
C. Rösler
5,4
R. Schouten
4,8
N. Olij
6,7
M. Steijn
3,7
M. Bilate
5,6
P. Kestens
5,5
Y. Azzagari
5,6
R. Riera
6,5
Bron:
B-Side Rats
42 Reacties
118   1  
D'n opletter

Zullen we eens beginnen om de Rooij op links te zetten?

12   40  
Theoden King

Ik heb al eerder mij vrees uitgesproken dat Kaj de Rooij hetzelfde lot wacht als Dogan. Eén seizoen uitgeblonken bij een middelmatige kkd-club en vervolgens met torenhoge verwachtingen naar NAC gehaald.

Ik hoop dat Kaj de verwachtingen kan inlossen, maar vrees inmiddels alweer het ergste.

118   1  
D'n opletter

Zullen we eens beginnen om de Rooij op links te zetten?

26   0  
076*R

Misschien zou onze trainert hem gewoon eens op de goede plek moeten zetten. En niet van die rare acties moeten laten maken op onze achterlijn

44   2  
Gjoewie

Theo, ik ben het niet met je eens. Kaj is een heerlijke speler, technisch goed onderlegd, kwalitatief steekt hij boven het merendeel van de spelers in de selectie uit. Hij moet zijn plek nog vinden in het elftal. Iedere wedstrijd wordt hij beter. Mochten we toch nog promoveren, dan bestaat de kans dat hij meteen weer weggekocht wordt.
Dogan is iets anders. Dat is zo'n sturm-und-drang voetballer. Paste misschien beter bij het voetbal dat Hyballa ons wilde laten spelen. Dat kon toen nog, omdat we een jonge selectie hadden. Ondertussen heeft Steijn enkele routiniers gehaald (ik zal ze geen veteranen noemen), maar die zijn al blij als ze het eind van de wedstrijd halen. Gisteren zag je hoe gemakkelijk die jonge lampjes langs mannen als Malone en Immers renden.
Je zag gisteren ook duidelijk dat het systeem van Vorpressing het huidige NAC helemaal niet ligt. 20 minuten hielden ze het vol, daarna namen de jonge lampjes de controle over de wedstrijd over. Je moet je tegenstander laten lopen, zodat je zelf energie overhoudt om in de laatste fase de beslissing te forceren. Kijk naar de Graafschap, zij winnen zo 80% van hun wedstrijden. Het is altijd maar net aan bij de Superboeren, maar in de laatste tien minuten forceren ze meestal het winnende doelpunt, puur omdat ze een betere conditie hebben of net meer kracht overhouden.
Op individuele kwaliteiten was NAC gisteren beter dan JPSV, maar we werden met NOAD van het veld gespeeld in de eerste helft. Pas toen Bilate er bij kwam, kreeg NAC weer wat meer grip op het spel. En als je niet in topvorm steekt, dan komt de factor pech om de hoek kijken. Zo'n bal van Immers tegen de paal, dat geloof je toch niet?

34   2  
Chris W.M.

@Theoden King

Met dit verschil dat Dogan excelleerde op een positie die niet bestaat in het systeem dat NAC speelt.

De Rooij komt er wel.

30   1  
Jnac

riera en hendriks

19   33  
Malle

Rutte op links kan gewoon echt niet, veel te veel Balverlies. Kestens is gewoon echt niet goed genoeg. El allouchi haalt alleen maar het tempo uit de aanval en de rooij kunnen we gewoon bestempelen als een miskoop. Voor die 500k hadden we beter een goede spits kunnen halen. Van Hooijdonk heeft namelijk de balcontrole van een stoeprand

26   8  
Brecht

Ja trainer houd het eens simpel; De rooij links, El allouchi middenveld, niet in de voorhoede (liefst op de bank), Rutten rechtsback, Malone middenveld (of op de bank). Laten we er eens mee beginnen om de beste spelers op te stellen (en je niet te laten leiden door eigen aankoopgedrag of 5e colonne) en dan iedere speler te laten spelen waar hij het beste speelt.

9   37  
Baosje

Olij

Schouten Rössler Hendriks Rutten

Malone

Immers Haye de Rooij

v Hooijdonk Bilate




zo moeilijk lijkt het me niet

hengel je Maria binnen , dan Rutten op rechtsback , Schouten op rechtshalf en Maria op de linskback positie en dan Malone of Immers er uit , en degene die daar van overblijft vóór de verdediging

Haye spelmaker , de Rooij op zijn plek = Linkerkant
Sydney en Bilate in de spits , met als opkomende mannen De Rooij op links en Schouten op rechts


volgende keer zo eens proberen Maurice ??



17   2  
Nummer39

Voor mij begint het al dat er de verkeerde spelers opgesteld worden, én op de verkeerde positie. Wissel inderdaad Mounir en Kaj om en Schouten komt beter in zijn recht over die rechterflank, net als Kaj voor linksbuiten.

Daarnaast is voor mij Malone (aanvoerder)af. Die man bewijst nou al 3 weken op rij dit niveau niet aan te kunnen, of er te makkelijk over denkt. Gister wéér debet aan een tegengoal. En maar wijzen met zn handen, loop GVD met je man mee! Als die 3 meter doorloopt jast die zo de bal de perstribune op.
Band aan Olij en wegwezen met die vent. Hij ging er geblesseerd af dus ik hoop dat die even kan nadenken hoe die weer op zijn oude niveau kan komen.

Immers en Hendriks lichtpunten gister, op naar zaterdag.......

36   3  
Ivo

Kestens, nog zoiets. Je hebt DJ Buffonge op de bank, die jongen is opgepikt uit Italie om creativiteit en aanvallende impuls toe te voegen. Dit was het moment om Buffonge te brengen. Maar nee, we kiezen voor een manneke uit de jeugd. Natuurlijk werkt dat niet.

Waarom betalen wij Buffonge als hij toch nooit speelt? Waarom heeft Steijn hem er bij gehaald?

En inderdaad, de Rooij moet je op links zetten, dat ziet iedereen.

Rutten hoort aan de rechterkant te spelen.

Riera hoort gewoon in de basis te staan.

Bizar dat zulke elementaire dingen mis gaan bij NAC. Steijn gaat kopje onder door zijn eigen people management. Het akkefietje met de wissel van Sydney in de laatste minuut zegt genoeg. Hij is constant bezig met zijn eigen positie ten opzichte van de spelers ipv wat voetbaltechnisch nodig is. De blik van Schouten zei ook genoeg.

8   3  
Theoden King

@ Gjoewie & Chris

Ik hoop dat het goed komt, de logica achter jullie reacties volg ik wel.

Mijn punt is ook een beetje dat NAC bij spelers een soort "kuipvrees" lijkt op te roepen, maar dan op kkd-niveau natuurlijk. Het komt net te vaak voor dat bij NAC mislukte spelers elders weer opbloeien, Voorbeelden te over, die hoef ik niet allemaal weer op te sommen.

In die zin zou het mij ook niet verbazen als een Venema er in de toekomst bij Eindhoven of Exelsior opeens 20 per jaar inschopt.

19   15  
Beest

Zet Azzagari gewoon eens een aantal wedstrijden op de plek van Mounir


Die is toch over 4 maanden weg en gelukkig maar. In Azzagari zit misschien nog waarde. We spelen nu tot de play offs toch voorbereidingen .


De rooij - Sydney- Dj
Fiorinu
Haye Azzagari
Maria Hendriks Rosler Rutten
Olij.

Dan kan je Immers laatste 30 minuten laten beuken want buiten zijn kopduel zit daar echt geen enkel idee achter.

Schouten denk het mannetje te zijn en heeft in 6 wedstrijden alleen maar kut ballen gegeven.

Malone is niet super slecht maar brengt niet wat hij zou moeten brengen.

Mocht je echt wanhopig zijn kan je mevrouw venema er nog inzetten.

7   10  
Grizzly

Waarom kan je steijn alleen een punt geven als ze niet gewonnen hebben?

3   0  
josjosjos

Misschien moet Steijn eens beginnen met het trainen op korte passing. Linies staan veel te ver uit elkaar, en als er dan eens een bal over een paar meter gegeven kan worden dan is ie niet goed. Het is maar een idee hoor...

We kunnen het wel eeuwig hebben over kwaliteiten van individuele spelers, positiewisselingen of het bijhalen van nieuwe spelers, maar volgens mij gaat het fout bij dat er in dit systeem niet normaal gepasst wordt.

8   3  
Kipiani

Wat doet dit pijn jongens.
Alles is hier wel gezegd.
Maar we hebben geen enkele keuze meer.
We moeten vertrouwen houden en Maurice de tijd geven.
Meer tijd dan gedacht, meer dan gehoopt, het is niet anders.
Weer een trainer ontslag komen wij niet meer te boven.
Dat is de genadeklap.
Ondanks de vele terechte kritiek en opmerkingen, ook wij hebben er steeds meer, moeten we het Maurice doen. Het het slechter gekund trouwens.

5   12  
Mo

Let op Manders! Iedereen van het bovenstaande zooitje mag NU weg, uitgezonderd:
Olij, Hendriks en Reira!

27   2  
Ere

Waarom neemt El Al alle vrije trappen corners? Die legt echt iedere bal 20 meter voorbij de 2e paal.....
ooit 1x gescoord omdat die via de muur de andere kant op ging!
Echt onbegrijpelijk dat hij een status heeft met vrije trappen nemen!

5   0  
Ramonbreda

Eens met nummer39 wat betreft malone.. eerst een linie naar achter gezet voor meer voetballend vermogen achterin waar hij in mijn ogen het niet beter deed dan riera. Balletje breed balletje terug naar nick.

Gister dan weer op het middenveld. Liet zijn man regelmatig lopen en stuurt de verkeerde mensen aan. Met enige regelmaat gezien dat lewis keurig met zijn man mee liep maar hij dan toch naar iemand anders werd gestuurd door malone.
Geloof dat hij van waarde kan zijn voor de ploeg maar al zeker een paar wedstrijden brengt hij het team juist uit balans. Haye hopelijk snel terug en zet malone maar eens een paar wedstrijden op de bank.

4   1  
Moppernac

Man of the match@ !!!!!

Het is toch belachelijk voor woorden dat je op de helft van de competitie er nog maar 3 clubs strijden om 2 directe promotie plaatsen !!!!!!!!!!!!

17   0  
Badeend

Steijn roept al jaren dat hij het liefste met één echte buitenspeler speelt, en aan de andere kant een 'valse' buitenspeler, wat dan een middenvelder is die 'tussen de linies' moet komen en waarbij de back dan 'erover heen kan gaan'.

Dan neem ik voor het gemak even aan dat die échte buitenspeler als hij rechtsbenig is, rechts zou moeten staan, en linksbenig op links.

Dat zou de reden kunnen zijn dat Kaj de Rooij nu op rechts wordt gezet, terwijl hij bij Eindhoven op links wekelijks uitblonk. Vervolgens staat dan een middenvelder (meestal El Allouchi) op links, waar dan de linksback 'overheen moet gaan'. Nieuw probleem, want de 'linksback' de onze trainer daarvoor gebruikt, is rechtsbenig (Rutten) en bakt er daar niet veel van - zeker niet in het aanvallend opkomen.

Mashart zou dat al beter kunnen (is in elk geval ook linksbenig), maar die moet je dan wel (durven) laten staan. Je kunt er ook voor kiezen om De Rooij 'gewoon' op links te laten spelen (wat hij gewend is) en dan op rechts te gaan werken met die valse middenvelder en opkomende back. Volgens mij hebben we 2 rechtsbacks die behoorlijk goed aanvallend zouden kunnen functioneren daar - Schouten en Rutten. Die zou je zelfs nog allebei op rechts kunnen laten spelen (een als back en een als valse buitenspeler).

Wat er nu gebeurt is gewoon prutswerk.

Het seizoen is voorbij, dat weten we nu wel. Kunnen we dan niet gewoon aan het werk met de talenten - Mashart, Azzagari, Heuvelman, Kestens? Dan wordt het in elk geval misschien weer leuk om te zien, en zit er een idee achter (ontwikkelen van talent). In dat kader snap ik het huren van Hendriks helemaal niet.

9   2  
BREDA 1965

Dat jullie hier nog allemaal zoveel tekst aan spenderen.

7   1  
Toontje

Geef deze keer geen punten. Zijn op een uitzondering na geen punten waard.
Verschrikkelijk slecht en de nacompetitie komt rap dichterbij.
Maar wat hebben wij eigenlijk in de eredivisie te zoeken?
Emmen heeft 5 punten, die hadden wij nog lang niet gehaald.

9   3  
koen1209

Steijn een dikke onvoldoende op basis van zijn interview.
tactiek aanpassen aan jon PSV, wat zijn we diep gezonken met deze kapitein aan het roer.
uitblinker Ramon Hendriks, een dikke 9. Als hij raak had gekopt in de slotfase was het een 10 geworden.
Verder el Allouchi en Olij een voldoende.
Sidney heb ik niet kunnen beoordelen, die stond meer buitenspel dan dat hij actief aan het spel deelnam.

5   0  
Kisku

Je kan blijven schuiven maar staat niets in en ook niets op de bank en ook niets in jong nac ...jammer maar realiteit

7   0  
Bou

Het begint met spel opvatting. Steijn vind het prettig dat de tegenstander het spel maakt en dan fouten afstraffen. Het devies in de kkd is dat tegenstanders als dordt, Roda etc, bloed ruiken zolang het gelijk staat. Je moet vanaf minuut 1 vol d’r op en binnen 30 minuten scoren. Stel de spelers op op de positie waar ze het beste zijn. Dogan is gehaald, maar is het best in een systeem wat NAC niet speelt. De rooij was geweldig op links en we zetten hem rechts. Waarom staat el al niet op 10? Haye doet niet mee en er staat een breker op het middenveld. Je kan niet verwachten dat Malone het spel maakt.

Iedere wedstrijd worden we weg gespeeld en of overlopen op het middenveld, te weinig creativiteit, te langzaam handelen en te langzaam omschakelen.

13   1  
Janus

Pff dat was een zware dobber.

Ik begrijp niet dat Malone het hand boven het hoofd gehouden word. Ik vind hem tot nu toe over het hele seizoen genomen de grootste tegenvaller van dit NAC. Geeft achterin verdedigend veel te veel weg en op het middenveld mist hij de snelheid en voetballend vermogen om iets te creëren.

Als je een jonge talentvolle gast als Azzagari op de bank hebt voor het middenveld, en met Riera een sterke verdediger (met enige transferwaarde) waarom zou je dan een tegenvallende, slappe en te oude Malone opstellen. Een aanvoerder is hij op basis van interviews ook duidelijk niet. Geef die band aan Olij of Haye, 2 spelers met NOAD dna die zich wekelijks bewijzen en uitspreken.

Makkelijk lullen, de Rooij naar links, Allouchi middenveld enzovoort.... Maar begin eerst eens met de 11 juiste namen op te stellen. Want dat is tot nu toe het hele seizoen nog niet 1 keer gelukt.

12   1  
Roberto

NAC heeft slechts 4 spelers die kunnen ballen.Hendriks wat een klasbak met name 2e helft Haye Riera( vooral niet opstellen MS)en Olij rest kan er werkelijk geen ruk van.Ik zelf heb me vergist in de Rooy bij Eindh prima voetballer op links wat doet MS zet hem op rechts. Dus voordeel van de twijfel.Dat NAC 4e staat is ongelooflijk knap met slechts 4 spelers die een voldoende halen.Op naar volgend seizoen...

13   4  
The Cosmic Gate

Ik mis de knop : NIEMAND !
Stelletje lamballen ! ver-schik-kelijk

Er is werkelijk niks te merken aan progressie of een groepgevoel nik , helemaal niks . Het is niet om aan te zien, maar Malone mag lekker blijven staan en blunderen . En wij als supporters moeten verplicht maar onze mond en gemak houden .
In het stadion waren ze al lang en meermaals getrakteerd op een ENORM fluitconcert

Het zoveelste "jammer joh" jaar is weer aanstaande

15   2  
Chapuisat

Wat heb ik mezelf gister weer zitten ergeren aan Sydney. Als hij al eens een bal afschermde ging de bal naar een back, geen enkele intentie naar voren te voetballen. Daarnaast keer of 4 buitenspel, lijkt me toch wel een enorme vorm van jezelf niet concentreren. En zijn doelpunt kwam door duwtje in de rug, nergens anders door.

9   6  
Nacbreda1989

Sommige roepen seizoen voorbij???
Om de directe promotie plaatsen wel inderdaad. Maar we hebben (gewoon) nog een nacompetitie te spelen, waar wel vaker gekke dingen gebeuren. Rkc bijvoorbeeld vorig jaar, Nac een paar jaar geleden via de play offs gepromoveerd. Laten we achter onze spelers blijven staan, Ook na een zoveelste k.t wedstrijd en hopen dat het voor de play offs echt gaat lopen.

2   0  
Lamington

Hail Theoden King!

5   7  
Naamloos

Olij
Rutten - Riera - Rosler - Mashart
Haye - El Allouchi
Azzargari
Buffonge - Sydney - De Rooy

invallers: Schouten, Bilate, Dogan, Venema, Fiorini, Malone, Immers, Hendriks en Kortsmit

6   0  
Scheppioni

Malone in ieder geval met stip de slechtste op dit moment, verder had ik de hoop na excelsior dat Kay over het punt heen zou zijn, maar deed hij gisteren eigenlijk wel mee ? Zorgwekkend ! Daarbij hopen dat Haye er snel bij is ... .

8   11  
Rubenac

Je mag nooit kritisch zijn op de site.
Voor opgesteld dat ik deze site grotendeels heel goed vind.
Ik me het meest kan associëren met levien.

Vind ik wel dat hier weer schijnheiligheid van de bovenste plank gespeeld word.

Maurice Steijn mag weer brabbelen en het word maar geaccepteerd.
Afbranden hoeft niet, maar ik voel aan alles dat men bang is bepaalde belangen kwijt te raken , als men te kritisch word.

Beetje een msm gevoel, allemaal bang een primeurtje te missen.
Ik mis de harde en directe vragen en inhaken op gelul in de ruimte

Bedoeld als opbouwende kritiek, maar zal vast verkeerd opgevat worden

7   1  
Tip

BEEST............. IN JE HOK !!!!!!

4   0  
Da Huge

Collectieve wanprestatie gisteren. Echt om te huilen gewoon.

6   1  
Tip

Ik heb me er al lang bij neergelegd dat we nog een paar jaar in de keuken blijven. Al weet je het natuurlijk nooit in de sport. Voor mij is zelfs de NACompetitie halen niet evident. Als je NAC gisteren zag dan gaan we nog veel punten verspelen. En wat dacht je van 30 procent balbezit thuis tegen het zwakke Roda? Het is allemaal het uiteindelijke resultaat van jaaaaren wanbeleid. Je kunt geen schuldigen meer aanwijzen , zo groot is het verval de laatste tien jaar. Helaas maar we moeten het er voorlopig meedoen. Ben ook benieuwd en bezorgd hoe dit avontuur financieel gaat aflopen. Betreffende de Rooij , ik zou hem op links zetten maar ook brengen met invalbeurten een half uur voor tijd. En dan een vrije rol op links. Van de andere kan is dan wel de vraag , wie mag er dan voor hem spelen ? Voorhoede is erbarmelijk zwak. ElAl gisteren weer een assist. Aan hem ligt het echt niet, met betere spelers gaat hij ook beter spelen. Maar als men een zondebok moet hebben , ik heb begrepen dat hij er niet meer wakker van ligt. Tegen domheid doe je niks.

4   0  
Dewitkx

Het was gisteren gewoon heel slecht van de jongens, geen uitstraling, geen winnaars mentaliteit.

Zit momenteel volendam tegen psv te kijken en volendam doet het hartstikke goed tegen psv. Ik snap gewoon niet waarom NAC hetzelfde kan brengen. Het het idee dat ze het al hebben opgegeven.

4   0  
fvf6

ESPN hoeft voor mij de wedstrijden van NAC niet meer uit te zenden iedereen haakt af als je het spel van NAC ziet . Er zit geen enkel systeem in de eerste 15 minuten probeerde ze nog compact te spelen maar daarna was het weer los zand . Ook de hier veel geprezen Olij zakt eg naar een bedenkelijk niveau , ballen tegen houden lukt hem nog wel aardig , maar bij spelhervattingen gebeurd alles zo traag dat het lijkt alsof NAC voorstaat i.p.v achter. Er is geen enkele aansluiting tussen de linies , en als dan ook nog spelers als El Allouchi steeds weer voor eigen kans gaan in plaats van een bal af te spelen is het eind zoek . Met dit spel haalt NAC zelfs de na-competitie niet .

2   0  
scheppioni

@ De Witkx
Dat snap ik ergens nog wel zeker, het verschil tussen Jonk en Steijn !
Jonk haalt er echt het beste uit, Steijn daarin tegen .............

0   0  
Koos. Konings

Er is geen organisatie in het elftal en de Rooj moet naar links en Kersten naar rechts!!

Laad alle berichten na dit bericht in