Wij gaan niet opzij

BSR Matchcast: Mounir El Allouchi na Jong PSV - NAC (1-1)

Das Phantom

Mounir El Allouchi stond ons na het teleurstellende resultaat tegen Jong PSV (1-1) te woord in de BSR Matchcast. Hij probeerde te duiden waar het mis ging en gaf zijn blik op de rest van het seizoen. Is directe promotie nu echt uit zicht geraakt?

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Man of the match: Jong PSV - NAC (1-1) 42 reacties
37 Reacties
88   2  
D'N Klaagmuur

Waarom een linksbuiten voor veel geld kopen en dan El Allouchi op zijn plek zetten??

Zet de Rooij potdomme vanaf nu gewoon eens op de plek waar hij bij Eindhoven zo goed rendeerde. Hoe moeilijk kan het zijn!

53   4  
Arie

Kan Steijn hem nou eindelijk eens van de vrije trappen en corners afhalen, zodat zijn mooie assist van gister niet weer totaal wordt overschaduwd door ergernis.

37   33  
Kaieschetter

Mounir is gewoon een belangrijke speler die tenminste iets weet te creeren. Zie hem 10x liever dan Immers en Malone waar niets vanuit gaat. Blij dat straks Haye weer terug is. Die missen we wel enorm zeg.

28   23  
PatjeR

De enige creativiteit gisteren kwam bij El Al vandaan. Soms nog iets minder voor eigen geluk gaan en balverlies voorkomen, maar echt geen slechte pot gisteren. Mooie assist weer.

21   15  
Ivo

Mounir probeert het voetballend op te lossen en is een van de weinigen die iets meer kan met de bal. Hij is een van de weinigen die iets kan forceren met een goede steekbal of passeeractie. Je ziet de frustratie ook bij hem, soms probeert hij te veel zelf te doen.

Corners en vrije trappen moet hij niet meer nemen, ik vind dat geen kwaliteit van hem. Er zijn vast wel spelers die dat beter kunnen. Laat de backs gewoon de corners nemen, dan kan El Allouchi aanvallend meespelen.

30   13  
D'n Beuk

Heeft gisteren weinig goeds gedaan met de ruimte die hij had aan de rechterkant, struikelde continue, vertraagd het spel maar vind zichzelf ineens vreselijk goed terwijl het een dienstbare speler is.
Wie heeft er in godsnaam verzonnen dat hij de aangewezen man is om corners en vrije trappen te nemen??!!

3   2  
D'n Beuk

*Ruimte aan de linker kant

88   2  
D'N Klaagmuur

Waarom een linksbuiten voor veel geld kopen en dan El Allouchi op zijn plek zetten??

Zet de Rooij potdomme vanaf nu gewoon eens op de plek waar hij bij Eindhoven zo goed rendeerde. Hoe moeilijk kan het zijn!

32   7  
Ouwe Spionkop

Stop er maar gewoon mee.
Met Steijn wordt het dit seizoen niks en ook de komende seizoenen niet.
Waardeloze trainer met waardeloze spelopvatting.
Veel supporters zijn al afgehaakt en dat worden er alleen maar meer.
De onverschilligheid slaat toe bij de supporters.

25   10  
Wolfmanjack

Het verbaast me dat er mensen zijn die durven te beweren dat hij goed speelde. Kijk de wedstrijd na en zie hoe vaak hij onnodig balverlies lijdt. Hij meent dat hij de trap van Beckam heeft maar trapt als een welwillende amateur.

10   1  
pao

Laat hem maximaal 2x de bal raken dan is het een fantastische speler het gaat fout als hij begint te lopen met de bal

18   31  
Beest

Zolang spelers als el allouchi hier basisspelers zijn, ga je never nooit promoveren.

Dat is in het verleden al gebleken. Niemand wilt dit soort 13 in een dozijn voetballers.


Je heb simpelweg gewoon geen goede spelers. Van hooijdonk kan er echt geen kut van . Als hij geen stap zet zal hij never nooit in de ed komen . Bilate kan ook gewoon niet beter.

venema is alles behalve wat wij willen zijn . Over dikke dogan niet gesproken. Dan hebben we nog kaj. Past totaal niet in het systeem wat we willen spelen.

Schouten die al weken als een nonchalante pannenkoek staat te schutteren . En onze aanvoerder die ook niet echt voetbal uitstraalt.


Wat ben ik blij als het zomer is. Eindelijk van mounir , kali , dogan ,venema , en de Spaanse ziekenboeg af .

8   6  
Ric

Irriteerde mij de eerste helft kapot aan hem. Leek alles alleen te willen doen en oogkleppen op te hebben.
In de 2e helft daarentegen speelde hij wel heel goed. Snelle passes, spel openen en niet te veel wandelen met de ballen.
Zoals de tweede helft moet hij altijd spelen. Zoals in de eerste helft mij heel snel weg van mij.

1   4  
Beest

Mijn telefoon pakt de hoofdletters wel lekker op ...

11   6  
Baosje

Mounir volgende keer je klapschaatsen uittrekken en gewone voetbalschoenen aantrekken , want je lag gewoon de halve wedstrijd op je snuit ....

4   0  
Steefl

Wat een treurnis was het gisteren weer.
De nu al 10 jaar durende glijpartij naar beneden houdt voorlopig nog aan.
Ik zie even geen lichtpuntjes meer, volgend seizoen wéér in deze kutcompetitie.
Met een nog minder team, want de financiële problemen zullen zich verder opstapelen nu er geen publiek bij kan. Veel kleine sponsors zullen ook afhaken, je kan moeilijk 2 stoelen nemen voor een hoop geld als je bedrijf het economisch zwaar heeft.

Hup NAC

9   1  
Pietjebel

1e 10 min kan hij 2x een bal afgeven doe hij niet
Zo meer x in de wedstrijd begrijp dat hij graag naar de ere wil maar niet op deze manier
Daar komt hij voor te kort
Alle ballen opeisen snap ik swz al niet corners nog ff oefenen zou ik zegge

13   10  
Zwampie

Je kan je helemaal afgeven op el allouchi maar ten eerste is het gewoon een collectief falen. Niemand durft in de bal te komen en is bang om hem te verliezen.
De spelers weten gewoon niet wat ze moeten.
En ten tweede , wie heeft er buiten el allouchi nog zoveel assist en goals (samen) achter zijn naam staan. Dat niet alles goed is weten we met zun alle incl el allouchi. Maar het zou ook een stuk makkelijker maken als mede spelers ook meer gingen presteren en er een team komt.

3   3  
Kisku

Goeie speler voor in de zaal korte ruimte maar groot veld niet,loopt egt ook niks tussen mis verscheuren nu wel moet ik zeggen eentje die zijn eigen gek loopt en ook loopvermogen heeft

6   11  
Nep Han

El Al is gewoon een prima voetballer voor NAc. Kan wat met een bal en probeert het vaak als enige voetballend op te lossen. Maar tuurlijk is het geen super ster die een hele ploeg kan dragen. Mensen vergeten soms nogsteeds dat we nummer 4 zijn van de KKD, betere spelers dan een Haye of El Al kan NAC gewoon niet halen/betalen. Zelfde met het verwachten dat je een spits haalt die er 25 maakt. Als hij er 25 maakt, komt hij niet naar NAC maar gaat hij, zoals iedereen, liever een niveau hoger spelen.

11   6  
Baosje

@nep Han

een prima voetballer had in de de eerste helft een steekballetje op van Hooijdonk gegeven , waarbij deze vrij voor de keeper gekomen was...

een prima speler geeft dan niet zo'n slap rollertje met zijn verkeerde been ....

ik denk dat meneer alleen al in de eerste helft 8 keer op zn smoel ging, omdat hij het verkeerde schoeisel aan had ....

een prima speler kiest zijn juiste schoeisel tijdens de warming-up

El Al is de momenteel de juiste afspiegeling van dit NAC elftal ...DRAMATISCH !!






14   0  
Beer van Baol

Als los zand hangt het team aan elkaar. Corners worden zeer slecht genomen, we hebben toch lengte om in te koppen. Waar is men in Zundert mee bezig!

4   5  
Theoden King

Zoals iemand onlangs op dit forum zei, Mounir is een speler die je pas mist al hij er niet meer is. Assistkoning. Echte NAC-er.

Het grote probleem met dit elftal is en blijft het gebrek aan spelverbetering. De laatste maanden zijn we geen millimeter beter gaan spelen en hangt over iedere wedstrijd een "op hoop van zegen"-gevoel. Ik wordt daar verdrietig van.

Een ploeg die niet overtuigend van jp$v weet te winnen, hoeft het simpelweg niet over promotie te hebben. Op grond waarvan maken wij onszelf nog wijs dat we een promotiekandidaat zijn?

5   0  
scheppioni

Je zag gisteren wel met spaarzame momenten dat hij een actie wel in huis heeft, alleen zo vaak gezegd meestal te behouden, maar eerlijk gezegd is dit in dit 'los zand' NAC logisch dat hij niet te veel risico neemt, want in dit NAC net zoals gisteravond zit totaal geen logica in, men doet maar iets met onze trainer als grote voorbeeld ! En ja, grote voetballers onderscheiden ze nu, maar die lopen in dit NAC niet nu, met Mounir gisteren nog redelijk maar malone dat is echt diep triest !

9   1  
Matc

Alstublieft bij het begin beginnen. Allereerst een technisch directeur aanstellen aub. Opnieuw met Maurice om tafel om te kijken of hij mee wil met het beleid. Een basiselftal samenstellen met enkele gelijkwaardige back-ups en een paar fanatieke spelers uit eigen jeugd erbij.
Hoe wil je gaan voetballen, verdedigend? Zou ik niet doen, past niet in Breda. Lompweg de ballen naar voren schieten in de hoop dat hij goed valt? Zou ik niet doen, is een te grote gok en is niet om aan te zien. Aanvallend voetballen met een gecontroleerd middenveld? Lijkt me wel wat. Daar kun je verder mee. Zo gaan we doe boel indelen. Wat heb je nodig, wie zijn daarvoor geschikt en zijn haalbaar en ook niet onbelangrijk, wie hebben we. Er zijn denk ik 4 misschien 5 spelers die nu bij de selectie horen waar we mee verder kunnen, misschien 3 a 4 spelers uit de jeugd laten doorstromen. De TD heeft dus nog een hoop te doen voor dat het nieuwe seizoen start. Het is januari, lijkt mij toch mogelijk om voor half februari, het liefst nog eerder, een nieuwe ervaren TD aan te trekken. Graag alle neuzen dezelfde kant op en er met zijn alle voor gaan, mouwen opstropen en plezier uitstralen, niet bij een tegenslag de koppen laten hangen en ongemotiveerd op het veld lopen. De trainer moet zelfverzekerdheid uitstralen zodat de spelers dat oppakken, geen eilandjes, de gunfactor moet hoog zijn en de wil hebben om samen met de supporters een groot feest te vieren aan het einde van het seizoen. Laat de spelers de beelden zien wat er kan gebeuren als ze promoveren in juni 2022!!!!
Kom op NAC, geef ons onze clup terug waar zoveel mensen hun levensvreugde en energie uit kunnen halen. Niets liever er weer een hele week naar uitkijken om onze jongens in het weekend met 18.000 man aan te moedigen.

6   8  
Nacdictive

@d'n beuk: lekker cliché.. 'vertraagd het spel'.. is in feite niet elke balbehandeling vertragend tov kick and rush?

Als de 'kenners' hier nog beweren dat Mounir geen goede speler is, kun je net zo goed gaan sjoelen..
Die pass waaruit SvH scoort was gewoon fenomenaal, dit doen niet veel spelers hem na, zeker niet op dit niveau. Hij zal zeker ook fouten maken maar probeert wel oplossingen te zoeken en vooruit te spelen.
Maar goed, ik wacht ook nog steeds op statistieken over 'het continu terugspelen' van Mounir of zijn we dat station (gelukkig) al voorbij?

6   2  
D'n Beuk

@NAC dictive

Niet elke balaanraking hoeft per detentie vertragend te zijn.
El Alouchi weet gewoon in de helft van de tijd niet wat hij moet doen als hij de bal heeft, dan draaft hij wat , hij kapt en draait , struikelt, verliest de bal of het duel ... of hij geeft een risicoloze pass .

Dat er dan op z'n tijd één keer een steekbal, pass of assist bij zit maakt hem nou niet per se een geweldenaar I.m.o.

Het is een simpele dienende speler waarmee NAC gewoon niet verder gaat komen , leuk voor erbij maar meer ook niet!

Daarbij heeft ie zichzelf wijs gemaakt dat ie een stap hogerop moet/kan spelen en gaat hij nu heel geforceerd de vedette uithangen die het spel opeist en alle vrije trappen en corners moet nemen zodat hij zichzelf in de picture kan spelen en dat is gewoon iets wat hem niet zo goed af gaat (om het maar zacht uit te drukken)

Ik weet zeker dat NAC er gewoon niet minder van wordt als hij ergens anders gaat voetballen.

7   4  
Badeend

En daar gaan we weer - wéér dat simpele gezever over El Allouchi. Alsof dát het probleem is. En alsof elke, ja ELKE, trainer hen steevast op zou stellen als hij "de helft van de tijd struikelt". Wat een onzin.

Steijn heeft nog geen systeem, geen vastigheid, geen spelidee, geen team spirit én geen over mijn lijk mentaliteit in dit NAC gekregen - in een selectie die hij zelf samen heeft gesteld. Er is nog geen speler beter geworden en écht balen van puntverlies bij f*cking Jong PSV zie ik ze ook niet. Het is allemaal plichtmatig gezever en een enkeling loopt lachend het veld af. Bah.

4   2  
geelzwartwit

Mounir is een vrij constante speler. Je weet wat je aan hem hebt of niet aan hem hebt. Wat ik wel weet is dat hij nog wel eens een assist heeft en een doelpuntje meepakt of probeert op doel te schieten. Met veel betere spelers om hem heen wordt hij een 7 tot 8 met slechte spelers om hem heen is hij een 6. Ik ken weinig spelers in dit elftal waarbij je die constante kan plaatsen. Mounir is niet slecht. De boel om hem heen moet gewoon beter.

Tip aan Steijn, wissel Immers en Haye om van positie. Haye heeft veel meer assists in huis dan Immers, maak daar gebruik van. Met Haye achter de spitsen hou je de tegenstander meer terug voor eigen goal.

Ow en als je een linkerspits zoekt en je vind er 1 die op links doelpunten en assists maakt en je betaald daar dan 500k voor ben je wel heel erg overtuigd van je eigen gekke ideeen als je die 500k op een andere positie laat spelen.
#doe ff logisch!

4   6  
de generaal

El A. kan veel beter praten dan voetballen.
Ik snap dat hij later imam wil worden.
Veel succes daarmee!

3   0  
Braze

Aan inzet ontbreekt het niet bij E lAl. Wel is sprake van zelfoverschatting en gebrek aan teamplay.
De trainer weet dit niet te managen, trouwens het hele elftal niet, De zaak is hem duidelijk een maatje te groot.Zet spelers op de raarste plaatsen, kennelijk bij voorkeur niet op de plaats waar ze horen te staan. De discipline is op het veld ver te zoeken. Spelers vergeten vaak hun taak en doen maar wat.
Er is zelden iets te zien van automatismen. Uitgespeelde kansen zie je niet tot nauwelijks.
Standaardsituaties leveren eerder gevaar op voor uitbraken maar geen kansen voor NAC. Het zelfvertrouwen van spelers is kapotgemaakt door het wispelturig wisselbeleid van Steyn. Ik baal van die man

4   2  
Krenk

El Al. symboliseert de teloorgang van NAC in de afgelopen jaren.

Voorheen speelde hij niet met een uitleenbeurt als gevolg. Hij was niet goed genoeg omdat het niveau van NAC middenmoot eredivisie was. El Al. speelt de laatste jaren bijna alles, niet omdat hij zoveel beter is geworden als speler maar omdat NAC gewoon zoveel slechter is geworden.

6   2  
Johnnyboembastik

Iemand (ik denk Steijn) moet deze verkeersregelaar eens vertellen dat hij op een grasveld staat en niet in een zaal. Telkens die balletjes onder zijn voet door, om moe van te worden. Daarnaast weet deze speler elk duel uit de weg te gaan. Nog een eigenschap van zaalvoetbal, waar fysiek contact niet is toegestaan. Misschien is dat wel de oplossing: niet naar een eredivisie club of Turkije, maar naar een zaalvoetbalvereniging.
Prima oplossing voor Mounir lijkt me.
Waar deze man ineens de arrogantie vandaan haalt om te denken dat hij de vedette uit kan hangen is mij echt een raadsel. Zelf overschatting is het in ieder geval wel.

1   2  
Nacdictive

@jonnyboombastic : bij zaalvoetbal geen contact?? 😁 Bij het zaalvoetbal wat jij kent.. zaalvoetbal (KNVB) is wel degelijk met contact maar goed dat weet je dus blijkbaar niet.
@d'n generaal: misschien ga je het ooit verder schoppen dan Mounir irl?!

5   2  
ome cor

In mijn favoriete opstelling staat De Rooij gewoon op links en kun je Schouten op rechts zetten en daar Kerstens wat invalbeurtjes laten maken.

Maar Mounir is een speler met (eredivisie) ervaring en dat is heilig voor Steijn. Mounir heeft goals gemaakt en assists gegeven en dat is ook heilig voor Steijn.
Dat andere spelers met minder speeltijd/kansen ook minder op hun tracklist hebben staan is logisch, maar Steijn blijft voor Mounir kiezen.

En Mounir is bij het zooitje wat er wekelijks in het NAC-shirt over de velden hobbelt niet eens de slechtste.
Misschien dat een aantal mensen dat anders zien, maar spelers worden nu eenmaal anders gewogen in voetballand dan door supporters van de eigen club.

Ik vraag me wel af waarom Mounir ELKE vrije bal moet nemen en 't liefst ook nog de penalties van Sydney zou afpakken.
Een kleine man is geen kopper bij corners en vrije trappen, die snap ik, maar als je ook al niet de beste nemer bent van corners en vrije trappen....kunnen we dan niet eens iemand anders proberen ?

@BSR wanneer durven jullie die vraag een keer aan de trainer te stellen ? Ik denk dat het gros van de mensen die dagelijks die forum bezoeken wel eens willen horen of Steijn wel vindt dat Mounir de beste vrije trappen en corners trapt van de hele selectie.

Gisteren vond ik Mounir tegen vallen, maar over all gezien is hij, ondanks dat "lang niet alles" lukt wel 1 van de hardst werkende spelers in het elftal.
Maar ja....een hard werkende boer wordt nooit notaris, zei mijn opa altijd.

9   2  
GB

Best lachwekkend, velen hier die Mounir afserveren zijn dezelfden die Sidney prijzen. Dan ben je n pannenkoek wat mij betreft. Mounir afzeiken is wel erg makkelijk en standaard geworden. Zou eens goed kijken bij hoeveel doelpunten hij betrokken is, is de enige die af en toe een intelligente lange en/ of steekpass verzorgt. Gewoon keiharde werker en prima speler voor NAC. Dat opgehitste afzeiken van hem...tja....er moet altijd n kop van jut zijn kennelijk.

Het veel grotere probleem is de totale apathie, geen ballen kunnen aannemen en niet eens boos worden op elkaar als t niet loopt. Los van t tactisch onvermogen van Steijn en spelers, is er geen drive en passie. Foute passes? Geen reacties. Slechte aannames? Gelaten blikken. T kabbelt voort, automatismen en slimme combinaties? Neuh das toch wel erg ingewikkeld. Dat kon jong PSV stukken beter.

Tis een gelatenheid en apathie, kan er niks meer van maken..


U zijt gegroet!

1   1  
Nacdictive

@GB: amen!

3   0  
De muzikant

@Beest: na de wedstrijd tegen, ik meen, Excelsior, was je er als de kippen bij om een hoop supporters voor kutsupporters uit te maken. Nu lees ik jouw "lovende" woorden over een aantal spelers en dan vraag ik me af waar het omslagpunt in jouw beleving ligt. Of heb je je spontaan aangesloten bij het peloton "kutsupporters"?

Laad alle berichten na dit bericht in