Wij gaan niet opzij

Man of the Match: NAC-Dordrecht (1-2)

Benn076

Jullie hebben hem ongetwijfeld enorm gemist, maar hij is terug van heel even weggeweest. De Man of the Match. Geef hieronder je cijfers voor de wedstrijd tegen Dordrecht.

B-Side Stats: NAC - FC Dordrecht (306 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
M. Adilehou
-
D. Malone
-
D. Bakker
-
J. Mashart
-
Y. Azzagari
-
E. Banzuzi
-
B. van Schuppen
-
W. Cagro
-
O. Velanas
-
N. Bannis
-
R. Ligeon
-
Vieri Kotzebue
-
S. Agougil
-
M. Bilate
-
Jeredy Hilterman
-
E. de Graaf
-
N. Bannis
4,9
O. Velanas
4,4
W. Cagro
3,1
B. van Schuppen
3,5
E. Banzuzi
3,6
Y. Azzagari
3,0
J. Mashart
3,0
D. Bakker
4,3
D. Malone
3,2
M. Adilehou
4,2
N. Olij
7,0
E. de Graaf
2,6
Jeredy Hilterman
2,9
M. Bilate
3,0
S. Agougil
3,4
Vieri Kotzebue
3,5
R. Ligeon
2,7
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Wout Neelen vervolgt loopbaan bij ASWH 26 reacties
Volgend bericht
Liveblog: NAC - FC Dordrecht 244 reacties
87 Reacties
69   15  
Nr. 20

Net als er een nieuw hoofdstuk komt na de City Group is het ook echt tijd voor een nieuw hoofdstuk voor Mashart, Malone, Azzagari, Cargo, Agougil, Ligeon, Adilehou en Hilterman. Nu we toch aan het doorpakken zijn.
Verder wat voor mij NAC is. Strijd en passie en wil om in ieder geval thuis er alles aan te doen om te winnen ONTBREEKT VOLLEDIG.Geen team en speler hobbelen maar wat over dat veld. Goed weekend iedereen.

16   52  
Ernie

Stichting Noad 1

69   15  
Nr. 20

Net als er een nieuw hoofdstuk komt na de City Group is het ook echt tijd voor een nieuw hoofdstuk voor Mashart, Malone, Azzagari, Cargo, Agougil, Ligeon, Adilehou en Hilterman. Nu we toch aan het doorpakken zijn.
Verder wat voor mij NAC is. Strijd en passie en wil om in ieder geval thuis er alles aan te doen om te winnen ONTBREEKT VOLLEDIG.Geen team en speler hobbelen maar wat over dat veld. Goed weekend iedereen.

47   4  
NAC!!!

Wat een bende is het geworden door der loop van jaren.
Afgegleden tot een bedenkelijk niveau.
Hoop dat het nieuwe collectief veel geld heeft, want promoveren met iets of wat van deze selectie zit er niet in.
Op onze doelman na dan, de enige die iets kan opbrengen nog.. Pff.

Het wordt weer bouwen vanaf 0, dat staat vast. Ik zie het nog niet gebeuren de komende 3 jaar om te promoveren. Er is geen enkele basis om op te gaan bouwen.

Het voetbal is kut, de sfeer is kut, het is allemaal niets…

De play-offs, neen laat maar. Bespaar ons die afgang maar. Het tempo bij de kinderen hun voetbal ligt hoger dan dit stelletje van gisteren…

Thx voor het kut weekend!!

Gegroet!

57   3  
The Cosmic Gate

Telkens als je denkt /dacht dat je het dieptepunt mbt spel wel gezien hebt, krijgen ze het bij NAC voor elkaar om daar weer eens flink onder te duiken !

Het was tenenkrommend slecht, het was een schandaal ! Telkens dat tikkie breed, tikkie achteruit enz walgelijk !!
Voor het eerst in tijden dat mensen gewoon logisch eerder naar huis gaan .
Het lijkt he-le-maal nergens naar, en ook de gehoopte groei en vooruitgang is helemaal niks van te zien.

Wat een verschrikking om dit NAC zo te zien "voetballen" (mag eigenlijk geen voetbal heten) De jongens van onder de 9 spelen hier beter voetbal dat dit NAC.
Wat in godsnaam doen ze de hele week op een training ?
De performance coach wat doet die in godsnaam ?
En dan de Graaf....dit kunnen/mogen we hem wel aanrekenen toch ?

23   12  
Scheppioni

Ed en zijn staf nog geen 1 voor de moeite !
Nu is het nog niet te laat .... R.M met fris jeugdmix en laten staan !

48   16  
hgmaster

Het is natuurlijk een beetje krom dat Mashart als slechtse uit de bus komt... De eerste helft stond hij telkens klaar (en vrij) om op links eruit te komen, maar Bakker had alleen of voor het tikkie opzij en leek Mashart niet te zien staan.

Daar kun je dan gemakkelijk Mashart op afrekenen omdat hij niets heeft laten zien, maar ik vind dit een fout van Bakker, omdat door hem Mashart niets heeft kunnen laten zien!

19   0  
Grizzlyman

Deze wedstrijd deed me pijnlijk genoeg terug denken aan het degradatie seizoen toen we het laatste fluitsignaal hebben toegejuicht .

Wat was het beschamend slecht gisteren 😞

15   1  
Shady

1e helft was nog wel redelijk althans Valanas over links was de enige die wat deed en er wat leek te gebeuren. 2e helft ligeon in het veld. Man man wat is die slecht. Was er al bang voor en ja hoor dankzij die pannekoek 1-1. In de loop van de 2e helft voelde je gewoon dat het een kwestie van tijd was dat dort de 2-1 zou scoren en jawel.....

53   0  
Brecht

Malone-bakker teug naar Malone- bakker en weer terug naar Malone - bakker en weer terug naar Malone - welat terug op de keeper . En een trainer die niet ingrijpt en Malone laat staan. Voor 16000 toeschouwers er geen zin in hebben , dan ontstaat er geen sfeer en vindt iedereen het best als we volgend jaar een compleet nieuw elftal hebben. Wat een apathie en wat een passieve trainer. Alles mag weg

8   15  
NAC4ever

In lijn met vorig jaar toen Sydney er ook geen klote van kon net als wat anderen

31   12  
Molenschot Loco

ik ga het niet eens over de wedstrijd hebben.....maar hoop dat NAC=BREDA nog deze week haar plannen gaat bekend maken.....de moed zakt mij ...zekerna die wanvertoning van gister...steeds dieper in de schoenen...Van City en de amerikanen was het gedeeltelijk bekend....van NAC=BREDA...weten we NIKS.....

28   25  
Benn076 (BSR)

@molenschot loco

Dat komt omdat zij in tegenstelling tot City en de Amerikanen er niet voor gekozen hebben een enorme lobby te voeren bij alle geledingen, maar zorgvuldig de juiste weg bewandelen. Alle vertrouwen in Stichting NOAD die de plannen hebben gezien en hun vertrouwen hebben uitgesproken hierin.

32   1  
MickJ

ONBEGRIJPELIJK dat een trainer dit toelaat ,nog gekker
dit is al weken aan de gang trekken aan een dood paard.
Is er dan NIEMAND die ingrijpt ?
Nee niemand wie ???
Wedstrijd doorkomen zonder deze trainer ook
geen probleem, man man wat gaan mijn gedachte
naar een Stijn Vreven .
Had soms ook de taktiek niet uitgevonden,maar wel
spelen met het schuim op de bek.

14   14  
Spreeuwsel

Zo slecht volle bak weer en helemaal niks 1 applausje voor Olij en de rest alles eruit plus trainer dat dit betaald wordt dat je als supporter hier voor moet betalen zeg. Gisteren ook op de tribune s . Ben benieuwd wat het collectief gaat doen maar enige haast zou niet verkeerd zijn .een hele grote zak geld op tafel leggen . Denk de helft op g had Voorde city group gegaan . Want het wordt weer een eigen belang groepje .

26   3  
Molenschot Loco

tja allemaal leuk en aardig maar het komend seizoen staat alweer voor de deur en er zijn al KKD teams die zich aan het versterken zijn voor komend seizoen.....en NAC? zoals altijd ....loopt weer achter de feiten aan......... We hebben werkelijk waar het slechtste spelersmateriaal in 50 jaar en de Technische staf is ook bagger!!! dus wat mij betreft geen nacompetitie met deze lozers......

19   24  
Nacman

Dit spel zullen we nog jaren zien met de nieuwe eigenaar.

26   6  
Geelzwartwit

Artikel bndestem

‘Staken verkoopproces NAC behoort tot de opties’
Als de aandeelhouders het overnameplan van NAC=Breda afwijzen, loopt NAC het risico dat een rechter uitspraak zal moeten doen. Daar waarschuwt de raad van commissarissen voor.

Zoals ik al zei we zijn nog helemaal nergens.

30   5  
Windy City Rat

Ik ben er helemaal klaar mee. Waar zaten we gisteren nou naar te kijken... Na 35 jaar met veel hoogte - en ook dieptepunten voel ik me de laatste jaren telkens weer bedonderd. Ik heb echt het gevoel dat de liefde van 1 kant komt. Week op week weer frustratie en teleurstelling. Op Nick na niemand meer in de selectie waar ik voor naar het stadion kom. Gewoon je beste spelers gedurende het seizoen verkopen... Ik ga verder met mijn leven, geen FOMO meer. Heel veel moed voor de mensen die denken dat ze de trein weer op de rails krijgen maar dit gaat jaren duren. Wat een zooi is het geworden met dank aan de "grote" 3. X

26   10  
Benn076 (BSR)

@molenschot loco

Ik herken het gevoel. We mogen de verantwoordelijken niet meer bij naam noemen, maar dit kun je Breda=NAC onmogelijk kwalijk nemen.

Snel een streep onder dit seizoen en de nieuwe eigenaren de tijd geven om te bouwen.

14   5  
Geelzwartwit

@windycityrat

Er ontstaan tekorten. Er wordt niet meer bijgestort. Beste spelers worden verkocht. Club eet eigen vermogen op.
Nieuwe eigenaar spoedig nodig. Start nieuwe seizoen is al begonnen. Spelers gaan of willen weg. Spelers willen niet komen want geen eigenaar en geen hoog spelersbudget meer.

Dit is waar we nu staan. Plus ongepast hosanna want NAC = Breda wordt het.
Als er een handtekening staat wel ja. Ondertussen is er nog niks.

25   8  
Molenschot Loco

En ja......ik vindt Robbert Molenaar geen verkeerde om volgend jaar te laten deel uitmaken van de technische staf.....iemand met veel ervaring maar de hoofdtrainer moet er eentje zijn met de uitstraling en een gedrevenheid van een Vreven of hyballa.....een ijzervreter...doorgaan met Edwin is trekken aan een dood paard. laat hij maar lekker assistent worden bij sparta......

29   16  
Chris W.M.

@Geelzwartwit

In hetzelfde artikel;

“In kleine kring laat een teleurgestelde Van Aalst doorschemeren zijn buik vol te hebben van NAC. “

De kans is dus net zo groot dat hij akkoord gaat om maar ‘van het gezeik af te zijn’. Daarbij voldoet het plan van NAC=Breda, zoals hierboven geschreven, aan de eisen die de aandeelhouders zélf gesteld hebben.

Een gang naar de rechter is nog zeker een optie, maar gezien het eigenhandig verstoren van het hele verkoopproces, de te hoge prijs voor de aandelen, de eisen van de aandeelhouders waaraan voldaan wordt, etc. heb ik niet het idee dat van Aalst heel veel kans maakt het via de rechter af te dwingen.

26   3  
Rudy

Triest, heel erg triest ! Dit elftal verdient niet het aantal toeschouwers (15.000) dat de wedstrijden steeds bezoekt. Spelers moeten zich heel erg diep schamen voor wat ze op het veld laten zien ! Betaald voetbal onwaardig. We hebben grote twijfels over de manier van leiding geven en het trainen van de spelers door EdeGraaf en Lurling.

14   9  
Geelzwartwit

@chris wm

Laten we hopen dat - er schoon genoeg van hebben betekent - dat de soap snel stopt.

Wat blijkbaar nog niet gestopt is is het lekken van informatie.

Ik hoop echt dat NAC = Breda het wordt ze alles dusdanig professioneel neerzetten dat dat gelek en aannames en gestook in alle media geen kans meer krijgt.

Het medium wat het verst van NAC afstaat - omroep Brabant - krijgt niet voor niets al een tijdje de scoops.



13   15  
Cees-2

Spreeuwsel: Wel hij de feiten blijven graag, volle bak? Verre van dat. Niet mooier maken als dat het is.

10   8  
Tip

@HG Master. Klopt. Echter als je de zwakste schakel in een team bent dan durven spelers je niet aan te spelen. Dan spelen ze nog liever een speler in zijn voet die gedekt staat. Dit team komt gewoon kwaliteit tekort. Heeft geen enkele zin dat we spelers individueel gaan kraken.
Nacompetitie hebben we in principe niks te zoeken , daarmee is niet gezegd dat we nacompetitie niet gaan halen. We staan nog steeds 2 punten los. Dit maakt wel heel duidelijk hoe zwak deze tweede elftallen competitie is. Er moet nu heel snel iets gebeuren anders zakken we volgend seizoen nog verder af. Daarom wacht ik met smart de uitwerking van de plannen af van NAC=Breda. Zodat we een echt oordeel kunnen vormen. Ik ga niet oordelen op basis van geruchten en ook niet op basis van een interviewtje bij omroep Brabant. Ook de reactie van RvC en aandeelhouders op het alternatief voor CFG is uiteraard minstens zo belangrijk.

23   2  
F3

Ligeon kan toch echt niet, get in shape man.

33   8  
Nachoreca1

Na gisteren haak ik af tot komend seizoen. De druppel die de emmer deed overlopen. Zal mijn sponsor stoelen echt wel behouden , maar trek het simpelweg niet meer. En als klap op de vuurpijl zie je Volendam nog even promoveren...wtf ..Emmen en Volendam. Zouden we ver weggezakt zijn denk je? Goed weekend.

14   2  
Geelzwartwit

@nachoreca1

Precies wat ik dacht
Wtf emmen en volendam

48   6  
Breda83

Emmen en Volendam. Allebei clubs met een normaal en logisch beleid, goede mensen aan het roer met een goede voetbalvisie die geen gekke dingen doen. En allebei ondersteund door lokale sponsoren die de club een warm hart toedragen, die willen dat de club succes heeft en niet die clubs als melkkoe zien om geld mee te verdienen. Zo zie je maar waar normaal beleid toe kan leiden, ook zonder megalomane investeerders met pond of dollartekens in de ogen.

16   17  
Beter de Laat dan nooit

Ben vanaf het begin pro-lokaal, maar het al in een vroeg stadium uitfluiten van dit team was voor mij een groot pro-city protest. In de winter is de ziel uit het team verkocht. Er zijn er te weinig over die elke week de kar kunnen treken. We waren bereid om in een tussenjaar onze club terug te krijgen. Accepteer dan ook de gevolgen.
Spelers gemiddeld een 5 gegeven, maar de supporters verdienen niet eens de helft van dat cijfer.

15   4  
Cool Hand

Ik vond het absurd hoe uitbundig de NAC spelers de overwinning uit tegen Almere vierden, na alle wanprestaties de afgelopen tijd. Deze nederlaag benadrukt de absurditeit.

17   9  
Fcsp

Jongens, laten we deze vaste rubriek alsjeblieft stoppen.

11   5  
Corleone

Heel dat elftal buiten trappen behalve onze keeper die is altijd betrouwbaar en staat er altijd hoop dat hij blijft maar net als zoveel denk ik dat ie dit dramatisch elftal snel afscheid van neemt

10   18  
Sch1912

Wat is onze club toch weer om te janken…
Oké voetballend niet goed en totaal geen beleving of inzet! Dat is een probleem en zeker een schande als je voor een club als nac speelt!

Maar wat een drama is het op de tribunes… op vak-g zit tegenwoordig 50% vrouw of studentjes die lekker willen indrinken om daarna naar de stad te gaan.
Echt waar flikker allemaal op naar een andere tribune of ga überhaupt niet naar de voetbal!! Ik wil mijn oude vertrouwde tribunes terug! Het rauwe publiek dat elk moment op scherp stond voor een akkefietje in of buiten het veld! Wij zijn nac supporters omdat we allemaal van dezelfde club houden en bereid zijn er veel voor te geven! Niet met van die weggooiers op de tribune die hun vriendin of vriendinnen club meenemen naar de voetbal

Ga godverdomme met je vriendengroep naar NAC en zorg dat je alles geeft op de tribune!

6   8  
P

Zelfs McDonald's doet mee aan de malaise, sluit gewoon om 22 uur, kun je je broodje bestellen/afhalen aan een loket, chaos !!

13   9  
Ere

Olij een 8 de rest een -1

13   13  
Ome cor

Jethro Mashart Yellow Armee

27   37  
Trouwe supporter

Hoop is cat het nog City Group word hebben we geld om nieuw elftal te kopen
De plaatselijke ondernemers gaan het echt niet redden die zullen nooit en nimmer aan het bedrag als city kunnen komen
Zitten we over 2 jaar weer hetzelfde is dat wat we willen
Maak voorwaardens met city
We gaan echt spijt krijgen als we het niet doen en daar worden we niet vrolijk van

25   19  
Ome cor

Natuurlijk is de locale oplossing één grote natte droom.

Net zo als het mooi zou zijn wanneer de selectie zou bestaan uit jongens vanuit het eigen achterland, vol clubliefde en 38 wedstrijden per seizoen zonder 1 minuutje verslapping. En die pas vertrekken als er een gedegen vervanger klaar staat én tegen een vorstelijk bedrag.

En een trainersstaf, management, RVC en eigenaar met zoveel mogelijk NAC-verleden en Bredase of W-Brabantse roots.

En dat er altijd voldoende geld is om 1 of 2 toppers te halen van buitenaf, het stadion te moderniseren of te verplaatsen naar een plek die de gemeente Breda never nooit zal toestaan.

En dat we ook nog een stabiele middenmoter in de eredivisie worden met af en toe een Europees avontuurtje.

Als we aan deze kinderlijke droom blijven vasthouden en alternatieven bij voorbaat al afserveren dan is onze clubgeschiedenis nog het enige mooie dat we hebben in Breda, maar een mooie toekomst blijft een droom.

Mensen die niet verder komen dan een plastic beker bier of een flesje Jupiler zullen nooit snappen wat "water bij de wijn" betekent en dat is het hele probleem in Breda.
Leven in een grootheidswaanzin, geen zelfreflectie.

26   11  
Real Robert

En welke clubs promoveren dit jaar direct? Inderdaad, de echte clubteams, waar een regionaal beleid gevoerd wordt. Met begrotingen, die niet in de buurt komen bij die van ons.
Daar zijn geen miljoenen voor nodig geweest!
Maar ja, daar geen Manders, Haagse kliek of 3e rangs trainers.
Wij hebben een trainer, die gisteren gewoon toegaf
onder de paraplu van Steijn te leven.
En daar vooral ook geen ridicule discussies over de overname door middenoosten boeven.
Laten we hopen, dat 10 jaar wanbeleid snel vergeten kan worden.

27   7  
Arie

Je kunt je toch met de beste wil van de wereld niet voorstellen dat de trainer deze jongens de hele week, week in, week uit, laat trainen in bepaalde systemen met ideeen, automatismen e.d.
Het lijkt namelijk al heel het jaar nergens op. Dat deed het voetbal van Steijn ook niet, maar daar zat nog een idee achter. Ed zet gewoon de poorten van de wei open en wenst de jongens veel plezier met spelen.
Dramatisch is een understatement.

16   7  
Ome cor

@REAL ROBERT
De Graaf is hier toch alleen maar hoofdtrainer om dat hij als assistent met papieren in huis was toen Steijn moest vertrekken.

Iedere oud-prof kan zich aanmelden voor de trainerscursus en een papiertje halen lukt ook nog wel, maar daarmee ben je alleen maar geslaagd voor de opleiding, nog niet geslaagd in de praktijk.

Als Graaf vertrekt hebben we binnen de club Hellemons nog met papieren rondlopen. Dat is altijd goedkoper dan een nieuwe trainer halen die weer afgekocht moet worden omdat er ooit een nieuwe eigenaar komt met andere ideeën.

13   7  
J0667

Nr20 adilehou gwn verlengen

10   9  
A

Helemaal eens met ome Cor!!

18   1  
Ivo

Azzagari en Welat scoorden een 1. We speelden zonder middenveld. En maar wijzen naar anderen. Gadverdamme.

12   4  
FCSP

We roepen altijd dat de Graag er iemand met ervaring bij moet hebben. Die hebben gewoon in huis bij O21. Zet Molenaar er gewoon bij godverdomme. Maar wie moet dat beslissen als je geen TD in huis hebt? Clowntje Manders? Van een betaald voetbalclub die het al twee jaar zonder TD doet hoef je toch niks te verwachten? Puur amateurisme.

23   29  
naxioma

naxioma

Als iemand de NOAD-mentaliteit heeft dan is het wel Wim van Aalst. Hij wordt niet voor niets ook wel pitbull of terriër genoemd. De kans dat hij de aandelen gaat verkopen aan NAC=Breda omdat hij er de buik vol van heeft, is zero.
In al zijn vezels is Wim van Aalst er van overtuigd dat verkoop aan de City Football Group het beste is voor NAC. Daarnaast wordt sterk getwijfeld aan de rolinvulling van de Stichting NOAD, to put it mildly.
Afwijzing van het plan NAC=Breda ligt voor de hand, waarna een impasse ontstaat. Mogelijk gaat Stichting NOAD alsnog akkoord met overname door City Football Group als aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan, mogelijk volgt een rechtsgang of mogelijk besluit Wim van Aalst de andere aandeelhouders uit te kopen. Opgeven komt in het vocabulaire van Wim van Aalst niet voor.

21   8  
SNACT naar beter

“De gedachte van NAC = Breda is om de aandelen op termijn terug te geven aan de club”. Hoezo gedachte? Aandelen terug naar de club is toch een zekerheid met dit alternatief? en wat bedoelen ze met op termijn? Als NAC zo blijft door sukkelen, wat ik zeer waarschijnlijk acht, wordt er weinig teug betaald en zal er gewoon elk jaar bijgestort moeten worden als we KKD blijven spelen.

“Wat het toekomstige investeringsmodel voor het voetbalbedrijf (spelersbudget en jeugdopleiding) wordt is nog onbekend?”Hoezo onbekend, dit plan was toch beter dan niet het beste plan als de andere plannen?

Ik lees 12 miljoen euro dat er Betaald gaat worden waarvan 7 voor de aandelen en 5 in een spelers fonds. Die Americans hadden het over 20 miljoen en CFG volgens mij meer. Het wordt dus een lager totaal bedrag maar er KAN meer geïnvesteerd worden als NAC dat nodig heeft. Fijn om te weten dat het eventueel zou kunnen maar bij lange aan geen 20 miljoen.

Een heel verhaal over Toon Gerbrands (algemeen directeur) om het spannend te maken met als conclusie dat die het zoiezo niet gaat worden. Het is nog niet bekend wie dan wel.. sjonge jonge schrijf dat niks..

Ik krijg er nu al een naar gevoel van dit plots neutraal en voorzichtig feitelijk artikeltje van mr Blanco en vraag me toch af op basis van welke criteria dit plan is verkozen als allerbeste voor NAC. Het lijkt mij meer op een dikke worst “aandelen terug verkooppraatje” voorhouden, dan dat er echt een beter plan ligt.

Maargoed. Het is maar een artikeltje in BN/DeStem.. zal allemaal wel meevallen.

10   10  
Vic

Ons NAC heeft gewoon veel te weinig kwaliteit.

Bedankt k Manders en Van Aalst!

24   16  
Henk

VAN AALST is het GROTE PROBLEEM bij onze club!

ROTOP jongen!

7   1  
Tonn

Heb ze allemaal een 6 gegeven voor de moeite, ook Olij die r als keeper boven uitsteekt maar waar ik de rol als aanvoerder niet terugzie op t veld. Beter als dit gaat t team niet worden, maar met geluk misschien nog nacompetitie. Van NAC is een stuurloos zinkend schip gemaakt dat aan alle kanten bestookt wordt. Dit gaat niet meer goedkomen als t om profvoetbal gaat. Feesten kunnen we in Breda overal.

7   3  
NAC4Ever

Heb mij gisteren een paar keer extra geïrriteerd aan Velanas.
Vind hem een goede en belangrijke speler voor ons. Maar als een bal net niet bij hem aankomt (door zijn eigen schuld of door de schuld van een teamgenoot) en de bal blijft wel in zijn buurt. Dan mag hij best naar de bal toe rennen, i.p.v. zo goed als stil blijven staan.
Dat gebeurde gisteren een paar keer.
Dat moet en kan hij veel beter.

20   14  
Otjes

Lokaal met achtergestelde leningen en een stichting van de aandeelhouders die een directeur aanstelt, is toch gewoon wat er nu met de grote 3 is?

We krijgen nu 6 aandeelhouders, dej vu kwadraat.

Oh ja 1 van deze nieuwe aandeelhouders is sponsor van de B Side Rats. Blijft de B Side Rats wel objectief op deze manier?

16   10  
Monkeyrockers

@ otjes

Waarom zou BSR objectief moeten zijn ? Is geen voetbalzone maar een fan site

18   14  
Badeend

"In al zijn vezels is Wim van Aalst er van overtuigd dat verkoop aan de City Football Group het beste is voor NAC."

En dat is precies waar het overnameptoces fout gaat. Iemand die "tegen wil en dank" aandeelhouder is geworden, nul ervaring had in betaald voetbal, er negen jaar lang (!) niets van heeft gebakken, verkeerde keus na verkeerde keus bleef maken én al die tijd blijk heeft gegeven niets, maar dan ook NIETS van de club te snappen - die moet dan nu de toekomst bepalen?

Pak héél gauw je centjes en rot op, Wim. Tot nooit meer ziens.

10   3  
Soulfinger

@ GEELZWARTWIT

en dat is nou precies waar van Aalst op doelde met zwaarwegende gevolgen als NAC het bod van city niet zou accepteren. Dit is helaas nog lang niet over. Die gasten gaan naar de rechter.

14   4  
Gjoewie

NAC4ever > Velanas is een flegmatieke speler. Waait met de winden mee. Als het elftal goed draait, dan is hij een fantastische speler. Als het elftal als los zand aan elkaar hangt, is hij de natte krant. Ik zie hem toch graag spelen.

Mensen, even voor de goede orde: ik heb echt waanzinnig veel respect voor Dick Lukkien en zijn ploeg. Volledig terecht gepromoveerd. Ik dacht ook dat het met Emmen was gedaan toen ze degradeerden (na die legendarische tackle van Malone). Ze raakten een compleet elftal aan spelers kwijt. Dat waren de elf duurste spelers die ze hadden, eigenlijk zaten ze in dat jaren boven budget, omdat ze in de winterstop nogal wat aankopen hadden gedaan. Maar Lukkien werd niet ontslagen. Hij kreeg de kans een nieuw elftal op te bouwen. Er kwamen elf nieuwe, goedkopere spelers. In het begin wilde het nog niet echt draaien, maar gaandeweg kreeg Lukkien de ploeg aan het voetballen, en zie: hij staat weer in de eredivisie.
In Volendam hebben ze met Wim Jonk een trainer aangesteld die het vak geleerd heeft bij Ajax. Jonk heeft zelf topvoetbal gespeeld en voelde zich niet te groot om in een wespennest als Volendam te gaan werken. Als je de juiste mensen aan het roer hebt (Jantje Smit als commercieel directeur!) en je staat zelf sterk in je schoenen, dan kun je de rust bewaren en sleep je de ploeg ook door een moeilijke tijd vlak voor het einde van de competitie. Met promotie als beloning.

Luister, ik neem De Graaf niets kwalijk, maar het is toch echt wel duidelijk dat hij geen grip heeft op de ploeg. Hij probeert het allemaal theoretisch te benaderen, zoals hij het op de cursus geleerd heeft. Hij wil het vooral niet doen zoals Steijn, want we zouden zijn kop er eens afbranden. Maar onderwijl staat er een selectie die er eigenlijk geen hout van kan. Tijd om Robert Molenaar naar voren te schuiven. De Graaf naar het tweede elftal (of assistent bij Sparta).
Zorg dat je deze week nog een nieuwe Technisch Manager hebt, zodat die kan gaan bouwen aan de nieuwe selectie. Volgend jaar wordt weer een tussenjaar (ik weet het, ik :r ook van dat woord), maar om in 2023-2024 te kunnen promoveren, moet je nu de basisspelers al aantrekken.
Voor mij is het seizoen over. Als je van Helmond Sport met 4-0 verliest en twee keer van Dordrecht, dan heb je zelfs in de pleeoffs niets te zoeken.

8   2  
Bredafun

Goed voor mekaar NAC!
Kijk naar de cijfers hoe we jullie waarderen.
Schandalig zootje is ‘T!
———-

17   1  
Ouwe spionkop

Bakker en Malone. Daar begint het. Alleen maar breed naar elkaar. Ze ondernemen geen enkel initiatief om naar voor te spelen. Een fucking drama die 2.
Dit is nou al de zoveelste wedstrijd met dat irritante gedoe daar achter.
De Graaf grijp in!
Of Olij voortaan uit laten schieten en deze bejaarden overslaan of Marijnissen erin!

10   0  
Bas

Jammer dat ik de scheids niet kan kiezen. Was verre weg de beste man op het veld

8   1  
P

Woutje Neelen naar ASWH, na dit seizoen !!

11   18  
Ernie

Het is jammer dat onze club door een kleine groep supporters naar de klote gaat. Het zit er dik in dat van Aalst zijn poot stijf houdt. En dan kan iedereen zelf wel bedenken waar dit eindigt.

16   14  
Leo

Van Aalst is DE MOLENSTEEN rond de nek van ons NAC!

Die k.zak maakt onze mooie ckub kapot!

28   10  
Fred1

@ NACHORECA 1 , ik sta er hetzelfde in , ik heb 4 Seats maar krijg ze al bijna 2 seizoenen niet meer vol.
Ik doe niemand er een plezier meer mee .
Uitnodigingen worden vriendelijk afgeslagen terwijl ik vroeger een wachtlijst bij moest houden onder het cliënteel.
Op deze wijze is het ook als sponsor onmogelijk om verder te gaan op deze basis.
Vroeger nam ik met trots mensen nee nu schaam ik me en moet ik na afloop mezelf verontschuldigen.
Meeste reactie achteraf “ was dit nu het beroemde avondje NAC ? “
“ Hadden het ons wat anders voorgesteld” .
Gisteren hetzelfde liedje, twee lege stoelen en één klant die er weinig plezier aan beleefde.
Om nu eens bij het voetbal te blijven.
Ik val achterover van verbazing.
Ik zie een Ligeon met een pens en 15 kilo te zwaar rondlopen , een Mashart die niet kan verdedigen en niet weet waar hij moet dekken en niet durft te koppen , centrale verdedigers die hunntaak niet uitvoeren , mijn hemel wat deed die Bakker bij die 2 goals.
Ik erger me kapot aan Azagari die werkelijk niets goed doet niet eens in de weg lopen , Cagro drama, Banzuzi , echt heeft iemand zijn talent al ontdekt?
Malone die als een veteraan op een verkeerde plek rondloopt.
Een keeper die nu zelfs in de algehele malaise gaat delen, enige lichtpuntjes zijn Bannis en Velanas die gisteren ook verre van top waren.
Als je zo’n Agougil ziet invallen dat zegt eigenlijk alles over wat er sportief mis is.
Deze selectie mist trots en wilskracht en is te lui om voor de de duvel te dansen om maar niet te spreken over het gemis aan intelligentie.
Zelfs 7 minuten blessuretijd uitspelen lukt niet, met dank aan de al even lompe trainer die er twee spitsen gaat bijgooien terwijl er geen enkele kans op voorhand werd gecreëerd, had dan slim dat ene punt gekoesterd.
Wat De Graaf ernstig verwijtbaar is dat hij na Helmondsport weer is teruggekeerd naar de oude basis, slechts gebaseerd op één misstap van de jonge garde, alles werd meteen afgevoerd naar de bank of zelfs tribune.
Hoe maak je spelers kapot?
Hij had op basis van de twee wedstrijden daarvoor deze ploeg moeten omarmen en een boost en vertrouwenmoeten geven.
Maar hij koos voor terug bij af en we hebben gisteren gezien wat terug bij af inhoudt.
Schandalig voetbal.
Ik heb mijn hele leven in de voetballerij gezeten maar heb zoiets nog nooit eerder meegemaakt, echt niet.
NAC is stuurloos, we staan bekend als een trainerskerkhof naar nu er écht ingegrepen moet worden is er niemand meer die de stap kan mag en durft te nemen.
Deze trainer weet het niet meer en stapelt fout op fout.
Enige redding is om inderdaad Molenaar de komende wedstrijden voor de groep te zetten want dit werkt niet meer.
Het is een grote wanprestatie.
Deze trainer heeft nergens grip meer op.

11   2  
Spreeuwsel

Wat wil je daar mee zeggen Cees 2 menig club droomt ervan dit aantal . Gewoon 1 grote bagger zooi 15000 man had gewoon met de blote reet naar het veld moeten staan . Vindt het sneu voor Olij die heeft je dit jaar menig keer gered . Anders was het helemaal huilen .

12   7  
Breda83

@NAXIOMA

Jij kan het weten he.

15   5  
Beer van Baol

Al 35 jaar een seizoenkaart maar dit kan wel eens de laatste zijn. Een van de slechtste wedstrijden die ik gezien heb. Totaal geen inzet. Laat zomaar 16.000 toeschouwers in de steek.

12   1  
Tegel

Bakker was echt slecht gister. Negeerde Mashart express. Wat een loszand is het bij NAC dit jaar weer. Zo nu eerst meer een biertje: Ara-biertje ? 🤪

10   4  
Fritske d'n Olifant

Het was kut, punt. Ieder ander commentaar is overbodig. We weten allemaal waardoor het komt. Sinds ons tafelzilver uit pure ellende zelf de deur uit is gelopen, al dan niet tegen een transfersom, heb ik mijn focus al op het nieuwe seizoen. Hopelijk gaat niemand nu dwarsliggen en is de overdracht van de aandelen en de goedkeuring door de bond snel een feit. De beoogde td kan nu nog even op vakantie maar zodra alle seinen op groen staan wordt het 24/7 buffelen tot het sluiten van de zomerse transfermarkt.

18   4  
NAC

Naast de verschrikkelijke pot van gisteren even wat anders, wat is de B-side toch een drama tribune geworden zeg. De helft heeft geen seconde naar de wedstrijd gekeken en komt alleen voor een avondje uit. Een groepje vrouwen achter me hadden 10 minuten na de 1-1 pas door dat het 1-1 stond. De helft die ook lachend de bea in loopt na de wedstrijd alsof er niks gebeurd is. Kunnen deze mensen niet gewoon lekker in de kroeg zitten en dat we met alleen maar echte nac’ers in het stadion zitten?

En hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat my little lady werd gedraaid in de rust met daarna mijn sanseveria. Diegene kan toch ook beter gelijk zijn koffers nu inpakken.

16   4  
P

@tegel

Spelhervatting Olij, Mashart volledig vrij op links, wordt totaal genegeerd.
Hoezo vertrouwen in elkaar ??

Azzagari denkt ook dat ie God is, heel de tijd armzwaaiend, geef mij de bal maar, ik heb de oplossing. Nooit meer opstellen, arrogant ventje

6   2  
Eastwood

Na het vertrek van Seuntjes is het gif en spirit definitief uit het team. De hele middelste em voorste linie bestaat uit talenten en jeugdspelers. Weinig ervaring en niet meer dan een gemiddelde kkd ploeg. 2 slechte backs en geen fatsoenlijke buitenspelers. Wat kun je verwachten van dit team? Door de vele thuis overwinningen wordt toch een hoop verdoezeld. We zijn echt op papier niet meer dan een Vvv of Telstar. Hier en daar een uitschieter, maar het is zo broos allemaal.

Streep eronder, uithuilen en maar weer eens opnieuw beginnen. Na Almere uit trapte weer er weer massaal in door te denken dat die play-offs wel binnen zijn. Bespaar ons die moeite, het voorkomt de zoveelste teleurstelling.

Bilate zonder wedstrijdritme, de Rooij die nauwelijks rendeert. Je kunt niet enkel leunen op een goede keeper Olij, een creatieve Velanas en een aardige spits Bannis. Het is gewoon veel te mager. Het middenveld is veel te licht met Azzagari-Cagro en Banzuzzi. In de 2e helft 2x een schot tussen de palen? We willen zo graag, maar het is totaal niet realistisch wat wij verwachten van dit team Na het wegvallen van Haye en Seuntjens.



14   3  
Fan uit Zevenbergen

@FRED1 ik wil volgende week vrijdag
Graag gebruik maken van jou 4 stoelen als dat mag

6   2  
fvf6

Wat een zwak NAC , geen een speler met NOAD gezien .Deze selectie jaagt de supporters het stadion uit , de spelers zijn met andere dingen bezig dan met presteren . Ik heb het gevoel dat de meeste spelers liever vandaag dan morgen naar een andere club willen vertrekken SCHANDE SCHANDE en nog eens SCHANDE wat deze selectie laat zien . Is er nu niet een speler die opstaat en de rest de huid volscheld inclusief de trainer . We zijn weer terug bij af tikkie breed achterin tot vervelends toe , niemand die met enig risico een bal diep durft of misschien kan spelen omdat er voorin niet wordt bewogen. Verdedigers die ballen in niemandsland spelen zodat de tegenpartij weer aan een nieuwe aanval kan beginnen .Ik dacht dordrecht speelt de tweede helft uit door het balletje rond te tikken en een punt mee te nemen , maar de slappe verdediging van NAC gaf ze de gelegenheid om zelfs nog te scoren , waarvan dankbaar werd geprofiteerd . Laten we hopen dat dit zooitje ongeregeld a.u.b. geen na-competitie haalt . En sterkte aan de nieuwe eigenaar wie dat ook mag worden , die zal toch minimaal 15 nieuwe spelers moet halen succes .

16   6  
Fritske d'n Olifant

En dan nog iets.. Doodmoe word ik van al die betweters, Steijn fanboys en ander gespuis dat loopt de roeptoeteren dat iedereen die tegen City is ook tegen vooruitgang is. En alle bangmakerij dat het met het lokale collectief vast wel weer oude jongens krentenbrood wordt. Ik pretendeer niet namens een meerderheid te spreken, maar ik denk dat vrijwel iedereen die tegen City is wel voor een goed geleid professioneel NAC is. Alleen niet tegen elke prijs. Lees anders de column van Sjoerd maar eens in het AD waarin hij dit haarfijn uitlegt.

10   13  
Nacdictive

@chris:
Voldeed cfg niet aan de door de aandeelhouders zelf gestelde voorwaarden?
Antwoord daar eens op aub.

Mij gaat het in principe niet om pro of anti city maar het gaat om wat het best is voor NAC..

Ook Otjes stelt terecht: we blijven aanmodderen.

Sjoerd Mossou beweert dat er geen eigenaren zijn omdat de aandelen teruggaan naar de club... Jaja voor niks gaat de zon op, zullen we maar zeggen.

Die lokale partijen kopen de hele bende, geven de aandelen terug en kijken dan wat er met NAC gebeurd..? Maw Manders blijft dan dus gewoon zitten?

Die partijen investeren en willen er iets voor terugzien, wat terecht is maar kom dan niet met een drogreden dat het allemaal onbaatzuchtig goodwill is.

Ik zag ook voorbij komen dat NAC=Breda itt tot andere partijen niet heeft gelobbyd.. 🤣 man man die mensen komen echt van een andere planeet, onder welke steen leef je dan?

15   4  
Naccertt

Samenvatting van alle reacties hierboven:
- Spelers zijn slecht en we hebben nieuw nodig
- Staf willen we graag vervangen want ook niet capabel
- Management moet er ook uit
- Supporters schrijven hier ik twijfel of ik nog een SSC neem volgend jaar, ik krijg mijn business seats niet meer vol en de sfeer in het stadion is om te janken.

Op deze website zitten een hoop mensen die voor de lokale oplossing zijn. Graag daag ik deze mensen eens uit met de volgende vraag.

Hoe word het bedrijf NAC vanuit deze puinhoop een winstgevend bedrijf?

Zoals ik het begrijp is NAC=Breda een eenmalige kapitaal injectie waarmee de aandelen terug naar de club gaan. Als cadeau krijg je wat startkapitaal en natuurlijk ook een extra kostenpost want in de vorm van rente moet dit terugbetaald gaan worden.

Wie heeft de oplossing?

13   6  
Timnac076

Ik word zo moe van Mashart. Er loopt toch vast wel ergens in de jeugdopleiding een betere linksback? Kan haast niet slechter.

10   17  
Sjonnie

Ik snap nog steeds niet dat een paar boeren uitmaken wie wel of niet NAC mogen of gaan overnemen.
En zet er maar een paar supporters site’s voor en ze volgen ze als varkens .
Over een jaar of 2a3 zullen al die varkens denken van oh oh oh wat hebben we in April 2022 toch de verkeerde keuzes gemaakt.
Dit word nog 10 tallen jaren aanrommelen in de KKD met af en toe een deelnamen via plek 8of9 in de nacompetitie 1ste ronde als figuranten.
Bedankt NOAD , BSITERATS, DERAT om al die niets wetende supporters om te lullen met jullie statement om achter jullie aan te hollen.

9   6  
Tegel

@sjonnie veel plezier bij ajax komende seizoenen!

10   0  
dun Henk

Ik probeer ten alle tijden positief te blijven, maar gister... man man man wat is dit erg.
Het is niet meer dan een hoopje sukkelaars op voetbalschoenen.
Begrijp me niet verkeerd mensen, ik houd van NAC, van de club, van de sfeer, van de gezelligheid, van de ambiance.
Maar gisteren besefte ik me wel even wat we afgezakt zijn.
Ik hoop met heel mn hart dat er gauw duidelijkheid is wat betreft de overname, want dat is echt wat de mooiste club van nederland nodig heeft; rust en duidelijkheid.

6   3  
Theoden King

Na 38 speelronden sta je waar je hoort te staan.

6   6  
Mike sneu

Voor mij na olij bakker de beste man bij NAC
Maar nog steeds schandalig dat dit weer kan

7   4  
Real Robert

En dan die domme trainer: 3 Ramadan jongens opstellen.Die komen echt niet voor uit! Met tweeen op het middenveld!
Molenaar!!!!!!!!!!! De Graaf Gaye naar zijn maatje. Ibiza is al warm.

1   2  
JanO

BSR=stichting Noad.

Cijfer 1

0   0  
Veerse naccer

Motm net als elke week weer de graaf,prijs voor de grootste prutser die ik bij nac heb gezien. Wat ben ik blij als die straks opgerot is naar sparta en met zijn hol maatje lekker daar de boel gaan verneuken

Laad alle berichten na dit bericht in