Wij gaan niet opzij

Wout Neelen vervolgt loopbaan bij ASWH

Thiestemberg

Even leek Wout Neelen bezig aan een wederopstanding. De laatste weken is hij weer gedegradeerd tot reserve. BN DeStem maakt vandaag bekend dat de multifunctionele Neelen zijn carrière vervolgt bij ASWH, in Hendrik-Ido-Ambacht.

Neelen gaf eerder al aan te kijken naar studies en een maatschappelijke carriere, nu lijkt dat met een stap naar de Tweede Divisie werkelijkheid te worden. NAC maakte afgelopen winter al bekend het contract van Neelen niet te verlengen, na een korte reeks wedstrijden waar Neelen als rechtsback mocht starten verdween hij ook weer naar de bank.

Neelen speelde in zijn debuutseizoen onder Hyballa een wedstrijd, dit seizoen kwamen daar nog eens drie wedstrijden bij. Voor de rest kwam de van Cluzona afkomstige verdediger vooral uit in de O-21, waar hij op meerdere posities een stabiele kracht was. Neelen wordt in Hendrik-Ido-Ambacht herenigd met Skender Loshi, ook komt hij Ex-NAC jeugdspelers Snepvangers en van de Kreeke tegen.

Wij wensen Wout (alvast) veel succes met deze volgende stap!

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem, ASWH
26 Reacties
77   3  
Beest

Succes met je maatschappelijke carrière Nout.

Je bent niet minder dan Rutten of Ligeon.

3   5  
Cool Hand

Hij eindigt zijn loopbaan juist.

20   9  
The Cosmic Gate

Jammer, want zo veel minder als wat we gisteren gezien hebben (Ligeon/Mashart) was echt verschrikkelijk slecht
By far de speler die het meeste irritatie opwekte; Malone
Wat een drama

77   3  
Beest

Succes met je maatschappelijke carrière Nout.

Je bent niet minder dan Rutten of Ligeon.

2   1  
Fan uit Zevenbergen

Ze hebben daar toch ook een ex Nac speler als trainer !!!

7   1  
Ratjeduneerste

@Zevenbergen

Veenstra is idd trainer.

En met Loshi en Snepvangers ook 2 ex-NACers in de selectie.

19   12  
Sjonnie

Mooi , kunnen er nog 16 volgen naar de 2de en 3de divisie????
Mag ook 4de klasse onder afdeling zijn , als ze maar oprotten .

21   0  
Tonn

Succes Wout zowel met je studie en je plezier in t voetbal. Bedankt voor je inzet bij NAC

7   4  
JoopJammer was beter dan mashart en rutte en legion weer een talent laten gaan we zijn zeer slecht bezig ik hoop dat we geen play of halen want daar hebben we niets te zoeken als je nu tegen baronie voetbalt dan krijg je een pak slaag want alleen oly haalt een ruime voldoende als dit zou doorgaat kost het nac vele seizoen kaarten

24   2  
Semsi

Woutje is niet minder dan Ligeon of Mashart.
Mashart vorig 2 jarig nieuw contract, op basis waarvan? Maria ook 3 jaar vastgelegd. Bilate heeft al jaren een vuistdik medisch dossier.
Manders 17.500,- bruto per maand en wie weet welk salaris hij zijn vriendjes heeft gegeven. Waarvan een deel nog gewoon doorbetaald wordt!
Hilterman (kan er helemaal niets van). 250.000,- transfersom plus beste salaris uit selectie. Er wordt zo met geld gesmeten bij onze club. Allerlei minkukels eten graag mee uit de ruif. Cagro verlengen en door met Agougil en Azzagari? Ik snap er werkelijk niets van. Grote schoonmaak, heel snel!!!

13   0  
Buddha

NAC leidt al jaren op voor de betere amateur clubs. Zoveel gasten die hier talent genoemd worden verdwijnen uit het profvoetbal.

Neelen is zeker niet minder dan de gasten die nu in NAC 1 lopen maar heeft niet het niveau om bovenin de kkd om promotie te spelen. Prima om dus door te selecteren.

19   1  
Semsi

Moreno Rutten ook zoiets. Waar is die vent? Altijd ziek, zwak of misselijk.
Roept al maanden dat hij geen zin meer heeft. Heeft nog 1 jaar te gaan en wacht op een zakje geld.

6   1  
Ome cor

Veel talentvolle jeugd bij NAC is te licht voor het echte werk.
Kijk naar Mashart, die nu nog (noodgedwongen) een basisplaats krijgt. Hij is niet beter of minder dan Kenny vd Weg bijv. dus dat wordt zijn route.

Net als dus nu Neelen, maar eerder al Snepvangers, Brusselers, Sprangers..... wie gaan er volgen ? Vul maar vast in: vd Merbel, Siereveld, Bel, Agougil, van Schuppen, Kotzebue, Banzuzi.

En inderdaad....de rest is niet per se veel beter.
Gisteren niet, maar ook niet in andere wedstrijden.

3   0  
Geelzwartwit

Hopelijk wordt er straks een professional aangesteld die de brug tussen talent en selectiespeler wel weet tw bouwen. En een td die een pop en carrieplan voor de jonge spelers opstelt met 1 op 1 begeleiding en toezicht op ontwikkeling team.

Alleen dan kan je met deels uit eigen opleiding en deels aankopen werken.

9   0  
mmm

Jammer dat je weggaat Nout. Je bent zeker beter dan Ligeon!!

2   5  
Andre Vermeulen

Dat zouden meer spelers moeten doen

5   6  
Scheppioni

Echt jammer dit ! Dank manders en staf ! Elke dag langer nu is funest voor onze club ! Succes Wout !

2   1  
toon

toch weer mooi een stapje hogerop

2   0  
Dutchbird

Jammer van Wout en ook van Matthijs Bel die verder gaat bij Reusel Sport.

3   0  
Tonn

@geelzwartwit
T begint bij wie r naar de jeugdopleiding van NAC komt. Voor de poort is r al een grote selectie gemaakt door de zgn grotere clubs, lees meer budget en daarna in de eerste jaren van de jeugdopleiding gaat dit proces door. De talentvolle spelertjes worden weggehaald. In feite ben je daardoor aan t opleiden voor t niveau onder Ijselmeervogels en Spakenburg. Individuele plannen helpen hier weinig meer aan. Een enkele uitzondering daargelaten.

10   2  
Vaque Geej

Heeft een jaar of tien in de jeugd rondgelopen heb ik begrepen. Als je dan niet bent doorgebroken of opgepikt bent door een andere club dan zal het niveau er waarschijnlijk toch echt niet inzitten. Dat mensen hier roepen dat we een talent verliezen is dus niet zo. Dat zou betekenen dat we slecht jeugdbeleid hebben en er enorme slechte scouts rondlopen in Nederland. Te licht gewogen om in het eerste van NAC te spelen, dit is niet wat NAC nodig heeft om zelf verder te komen met de doelstellingen. De beste jongen is op deze manier het beste af, lekker op niveau voetballen bij ASWH en aan je eigen carrière gaan denken. Succes Wout!

5   0  
Tram

Heel veel succes Wout. Ook met je maatschappelijke carriere. Die is veel belangrijker. Verstandig besluit. Het ga je goed!

3   0  
Mo

Ja en mashart blijft pppffff sucses wout het ga je goed

2   0  
Nonkel Frans

Toen Marijnissen Siereveld en Neelen enkele weken geleden gebroederlijk stand hielden in het front voor de goal in het Rat Verlegh hielden heb ik genoten van Woutje.
De volgende wedstrijd was wat minder maar toch vraag je je af wat als deze jongen onder M. Steyn wel in beeld waren gekomen?
De opmerking hier dat Wout in 10 jaar niet is ontdekt en dus wel niet goed genoeg zou zijn geweest is mogelijk maar de halve waarheid.
Steyn wilde niks ontdekken binnen het jonge eigen spelerskapitaal can NAC. Hij moest en zou snel promoveren en liet van alles en nog wat aankopen van buiten . Repeat.

Voor Wout alle succes met de studie en je carriere als prima amateur. Ooit zien we je weer terug in voetballend West Brabant hopelijk.

2   1  
scheppioni

Mee eens Mo en Nonkel Frans !
Ik durf echt stellig te beweren wanneer we nu een staf hadden gehad die de jeugdige een kans hadden gegeven die het niveau wel aankunnen, dat we nu dicht bij promotie waren geweest !
De Graaf's backs hebben ons bv al 13 punten gekost !

0   0  
Alex

Skender Loshi dat was toch naar eigen zeggen t grootste talent van NAC?

0   0  
Fliegervanger

Geen topper maar wel veel beter dan Mashart. Maar ja, wie is dat niet.

Laad alle berichten na dit bericht in