Wij gaan niet opzij

Man of the Match: NAC - FC Volendam 0-0

Thiestemberg

Na een 0-0 gelijkspel tegen koploper FC Volendam kan NAC ondanks dat het niet heeft gewonnen met opgeheven hoofd verder. Met aanwinst Bannis in de spits en gelegenheidsback Bakker legde NAC een prima pot op de mat, nu is het weer aan jullie om te beoordelen!

B-Side Stats: NAC - FC Volendam (321 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
M. Rutten
-
M. Adilehou
-
D. Malone
-
T. Haye
-
D. Bakker
-
S. Agougil
-
B. van Schuppen
-
Vieri Kotzebue
-
N. Bannis
-
K. De Rooij
-
P. Kestens
-
E. de Graaf
-
K. De Rooij
5,9
N. Bannis
7,0
Vieri Kotzebue
6,2
B. van Schuppen
6,7
S. Agougil
7,2
D. Bakker
6,7
T. Haye
7,0
D. Malone
7,4
M. Adilehou
6,8
M. Rutten
6,1
N. Olij
8,2
E. de Graaf
6,8
P. Kestens
6,0
Bron:
B-Side Rats
18 Reacties
60   2  
Hb.naccer.Hb

Sabir Agougil viel me in een hele positieve zin op! Sterk in duel en direct in z’n passing, benieuwd hoe hij zich gaat ontwikkelen..

57   1  
J0667

Bakker linksback is prima beter dan maria en mashart

32   2  
Judge M.

Ik was de afgelopen weken behoorlijk gecharmeerd over Cagro t.o.v. Azzagari maar gisteren was duidelijk merkbaar dat er een aanzienlijk meer snelheid in het spel komt juist zonder hem erbij..

En ik moet zeggen dat het spel van gisteren me uitstekend beviel. Meer van dit dus! Wat mij betreft ook geen enkele onvoldoende gisteren, hooguit hier en daar nog wat verbeterpuntjes. Hopelijk komt de machine nu eindelijk op stoom!

60   2  
Hb.naccer.Hb

Sabir Agougil viel me in een hele positieve zin op! Sterk in duel en direct in z’n passing, benieuwd hoe hij zich gaat ontwikkelen..

9   8  
NuFfNie

Adilehou en de Rooij vond ik wel de minste. Adilehou was te nonchalant en de Rooij legt het altijd af in persoonlijke duels. Koppel hem tijdens de trainingen maar aan Malone. Die heeft vorig jaar ook van mij veel commentaar gehad, dat hij er niks van maakte. Zo anders is dat dit jaar. Toch wel een speler die karakter toont.

De jeugd heeft het gisteren erg goed gedaan. Voordat Bannis kwam werd er veelal gezegd dat hij geen bal zou krijgen. Het is te hopen dat hij elke wedstrijd zoveel kansen krijgt.

11   8  
Ed

Agougil en Olije de beste twee. Haye reken ik ff niet mee. Die staat erboven,

24   1  
Scheppioni

Bakker linksback zone !!!!
Verder echt investeren in Agougil en v Schuppen !!

32   2  
Nac

@Nuffnie

Adilehou de minste?

Ik heb Muhren niet gezien hoor. Dit is de verdienste van Adilehou. We zijn daar ook mee in de fout gegaan tegen Ado. Met Adilehou maakt de spits van de tegenstander niks klaar.

Je moet hem alleen opstellen als de tegenstander beter is en zelf ook wil voetballen.

8   3  
Ernie

Niemand viel in negatieve zin op, allemaal een dikke voldoende. Alleen Haye vond ik minder dan anders.

21   2  
Toontje

Malone was voor mij gisteren verreweg de beste

Uiteraard was Olij weer prima en Haye gewoon goed.

Bannis deed bijna alles goed....doelpunten bewaart hij voor als het erop aankomt

7   8  
Bredaaaaa

Danny Bakker was de man of the match.

7   7  
Toontje

Haye was idd over het geheel ietsjes minder.....hele sterke momenten en passes afgewisseld met mindere.

Als hij niet naar Heerenveen mag...zal dat snel minder worden vrees ik

Heel logisch verklaarbaar natuurlijk als je tot twee keer toe wordt geblokkeerd door zo'n malloot

Vrolijk...als je getekend hebt dan gelijk die Manders op straat

13   3  
RV

Voor mij ook Adilehou (dat is gewoon overduidelijk een van de betere CVs in deze divisie). Muhren volledig in zijn zak. Slordigheidjes heel af en toe maar echt niet meer als een ander.

Maar eens proberen met de vier achterin en Agougil er voor zoals het nu stond, prima.

De Rooij begint wel heel erg sneu te worden. Nonchalance, kwaliteit tekort, gebrek aan echte wil om te verbeteren.... ik weet het niet. Zijn eerste aannames zijn altijd goed, daarna is het gevolg slecht in zowel de passing, actie als afronding.

Kestens vond ik overigens ook goed invallen, heeft altijd een goede voorzetting en iets onverwachts. Ik zie meer in hem dan in de Rooij, ondanks dat het een minder gepolijste speler is.

7   6  
Grizzlyman

Prima pot...2 kritische puntjes:
* de rooij een matig, moet toch overtuigender vind ik
* bannis matig puur en alleen omdat hij had moeten doen waarvoor hij er staat: scoren. Denk wel dat we hier nog plezier aan gaan beleven

1   7  
Gjoewie

Ik heb niet de hele wedstrijd gezien, dus geen cijfers van mijn kant. Ik baseer me op wat ik wel gezien heb. Dat tweemanschap achterin deed het uitstekend, Adilehou en Malone speelden de aanvallers van Volendam uit de wedstrijd. Altijd fijn als die Muhren niet tegen je scoort.
Ik denk dat die Bannis nog wel een paar goaltjes voor NAC gaat maken. Woensdag was hij pas speelgerechtigd en gisteren had hij al twee dotten van kansen. Jammer dat die keeper van Volendam zo goed was.
Van Schuppen in de rol van Seuntjens is ook veel belovend.
Overigens waren die kansen van Bannis wel twee counters, op het moment dat Volendam een stuk verder naar voren staat. Die ruimte krijg je tegen mindere clubs niet altijd (of helemaal niet). Dan heb je toch een speler nodig die oorlog kan maken in de zestien. Hopen dus dat Seuntjens weer snel terug komt. Of toch gaan denken aan die Van der Sande van FC Eindhoven. En Sleegers als vervanger voor Haye. Eventueel samen ruilen voor De Rooij? Dan kan het met gesloten beurzen.

4   16  
Nonkel Frans

Heeft Iemand Seuntjes nog gemist? Het ging prima zo.

6   4  
Leo

He KAREL DE REDDER,

WIL JIJ ONZE VRIEND HAYE NIET OP ANDERE GEDACHTEN BRENGEN?

WIJ, de supporters, zouden dat enorm kunnen waarderen!

0   0  
Badeend

De Rooij is typisch zo'n voorbeeld van een jonge speler die in een situatie terecht komt waar teveel van hem verwacht wordt (hoge transfersom), het team totaal geen vastigheid heeft (dat is en was de kracht van teams als Volendam, Cambuur en De Graafschap de afgelopen tijd) én het plan en de begeleiding van spelers individueel en spelersgroep onvoldoende is.

Dat laatste is overigens als héél lang een probleem bij NAC, en dan ben je dus afhankelijk van een toevallige hoofdtrainer die toevallig bij precies de juiste personen op de juiste knoppen drukt (iemand als Vreven kon dat) , of toevallig een aantal sterkhouders die het in het veld samen goed neerzetten (types als Schreuder, Zwaanswijk, Penders, maar ook Lurling, Slot en Gilissen op een bepaalde manier).

Dit probleem komt oa door het ontbreken van een kundige TD. Ik denk dat ook Smulders en Van den Abbeelen hier ongeschikt voor waren. Je hebt eigenlijk een type Hiddink nodig. Iemand die de mensen snapt én de organisatie. Die inzet en mentaliteit eist, maar niet iedereen tegen zich in het harnas jaagt. Die weet wat er nodig is, en die de ruimte krijgt om dat uit te voeren.

Dat zijn niet bovengenoemde pseudo-spelershandelaren en is ook niet Robert Maaskant. Om maar iemand te noemen.

0   1  
Joshua Benjamin

Bent u op zoek geweest naar financieringsopties voor uw nieuwe huisaankoop, bouw, onroerendgoedlening, herfinanciering, schuldconsolidatie, persoonlijke of zakelijke doeleinden? Welkom in de toekomst! Financiering gemakkelijk gemaakt bij ons. Neem contact met ons op aangezien we onze financiële dienst aanbieden tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte leentermijnen, met 100% garantielening. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen voor verdere procedures voor het verwerven van leningen via: joshuabenloancompany@gmail.com

Laad alle berichten na dit bericht in