Wij gaan niet opzij

Haye: “Verwacht laatste wedstrijd voor NAC te hebben gespeeld”

Das Phantom

De kans lijkt steeds groter te worden dat Thom Haye zijn laatste wedstrijd voor NAC heeft gespeeld. De middenvelder was gisteren voor de camera van ESPN duidelijk en verwacht snel een deal tussen NAC en SC Heerenveen. “Voor mij komt het nu een beetje op een punt dat ik er vanuit ga dat ik mijn laatste wedstrijd voor NAC heb gespeeld vandaag.”

Haye vindt dat NAC zich niet netjes opstelt in de onderhandelingen. “Ik snap dat NAC ook moet onderhandelen, maar ik stoor mij wel een beetje aan de manier hoe het nu gaat”, aldus Haye. Hij vindt dat Heerenveen het netjes doet en duidelijk en netjes communiceert.

Tot nu toe verlopen de onderhandelingen moeizaam, vertelt Haye. “Maar ik denk dat we langzaam op een punt komen dat we eruit moeten komen.”

Hoewel er nog geen deal is, neemt hij in het interview al deels afscheid van de club. “NAC heeft mij heel veel gebracht. Ik had een mindere fase en bij NAC heb ik mijn plezier weer teruggevonden.” Hij is blij met de waardering die hij krijgt bij de club en in de stad. “Dan is NAC, en Breda, mij wel heel veel waard.”

Op Twitter gaat inmiddels het gerucht dat NAC ook een derde bod zou hebben afgewezen. SecondSCH meldt dat de Friese club opnieuw een afwijzing hebben ontvangen vanuit Breda.

Bron:
B-Side Rats, ESPN, SecondSCH
Terug naar overzicht
59 Reacties
96   3  
Moppernac

Will [email protected]

Haye gaat niet voor zijn lol een gele kaart pakken hoor, want als hij nu gaat is hij gelijk geschorst de eerste wedstrijd voor Heerenveen.
En een beetje respect naar NAC toe mag ook wel want NAC heeft Thom altijd goed behandeld en hoeft hem echt niet te laten gaan voor minder dan 1 miljoen.
Thom weet ook hoe dit spelletje gaan en dat Heerenveen netjes en snel handelt.
Niet dus , want kijk maar naar Joey Veerman , die wilden vorig seizoen al naar Feijenoord en Heerenveen vond het bod toen ook te laag en hielden in deze wintertransferen ook standig vast aan wat ze voor hem wilden hebben en ging uiteindelijk PSV ermee vandoor.
Dus hoezo handelt Heerenveen netjes Thom!!!!!!!!
67   5  
1949

Natuurlijk gunnen we Haye een eredivisieclub maar hij heeft destijds met zijn volle verstand een contract getekend en NAC zit niet in de omstandigheid dat men hem voor een appel en een ei kan laten vertrekken.
Een beetje respect naar NAC toe zou hem sieren, bij ons heeft hij de kans gekregen om zijn loopbaan, die op een dood spoor zat, weer nieuw leven in te blazen.

4   71  
Will Broeders

Laat Tom Haye zo snel mogelijk gaan die verziekt de boel bij NAC of er geen andere voetballers zijn als alleen hij geef mij maar Seuntjes Haye heeft gisteren gewoon bewust een gele kaart genomen want hij wist dat dat de laatste wedstrijd zou worden voor NAC Haye is niet de jongen die denken dat hij is en niet voor een appel en een ei laten gaan

11   95  
Mmm

Oprotten tegen de volle prijs. Loser jij was toch altijd zo voor Nac!!!

56   3  
Dun Diëe

Ik waardeer de speler Haye echt enorm. Wat een inzet en wat een klasse. De speler met de beste instelling die we hebben gehad sinds Riera?

Echter begin ik me nu een beetje te storen aan hem. Wat verwacht hij nou, dat NAC hem onder de marktwaarde gaat laten gaan? Tuurlijk, Heerenveen speelt het prima. Maar NAC heeft het volste recht om meer voor hem te vragen. En volgens mij vragen ze echt niks onrealistisch. Het zou hem sieren om de opstelling van NAC niet persoonlijk op te vatten zoals hij nu doet.

43   1  
Ed

We gunnen hem Alles, maar Fc Friesland heeft vaak genoeg gebeurd, laat ze ook maar eens dokken. De tijd van contract ontbinden en transfervrij vertrekken flikker toch op. Wie betaald die bepaald. Klaar. Sterspeler mag weg voor de juiste prijs en anders aan het einde van het seizoen. Hij hoeft van ons niet weg. Kortom lappen of kappen.

28   11  
De generaal

Wie denkt Haye wel dat hij is?
Messi?
Vette prijs vragen !

9   2  
Ronny Goodlass

ED Ed
Haye aan het seizoen laten gaan?
Met een doorlopend contract ?
No way José!

10   0  
Ed

[email protected]
Dan hangt er ook een prijs aan hoor.

96   3  
Moppernac

Will [email protected]

Haye gaat niet voor zijn lol een gele kaart pakken hoor, want als hij nu gaat is hij gelijk geschorst de eerste wedstrijd voor Heerenveen.
En een beetje respect naar NAC toe mag ook wel want NAC heeft Thom altijd goed behandeld en hoeft hem echt niet te laten gaan voor minder dan 1 miljoen.
Thom weet ook hoe dit spelletje gaan en dat Heerenveen netjes en snel handelt.
Niet dus , want kijk maar naar Joey Veerman , die wilden vorig seizoen al naar Feijenoord en Heerenveen vond het bod toen ook te laag en hielden in deze wintertransferen ook standig vast aan wat ze voor hem wilden hebben en ging uiteindelijk PSV ermee vandoor.
Dus hoezo handelt Heerenveen netjes Thom!!!!!!!!
25   1  
Michel

Dat Thom wil gaan begrijp ik, jammer maar te snappen. Wat ik niet begrijp, is dat (heb het interview met ESPN niet gezien) is dat spelers niet lijken te willen begrijpen dat NAC ook de juiste prijs moet krijgen. NAC is geen Ajax dat iedere keer miljoenen incasseert voor pubers. Haye vertegenwoordigt kapitaal voor de club en wij moeten verder met het geld dat wij krijgen voor deze transfer. Als je NAC waardeert, dan vertrek je voor de juiste prijs.

Ik wil Thom alle geluk en succes wensen, nu hoop ik zwaar dat Nick durft te blijven. Wij hebben ook volwassen spelers nodig en kunnen het niet met jeugd alleen.

40   2  
Dos

Poot stijf houden NAC, het maximale eruit halen. Haye heeft een contract, NAC kan en mag vragen wat ze willen.
Begrijp heel goed dat Haye niet nog minimaal 1,5 jaar KKD wil spelen en dat Heerenveen of Utrecht een mooie stap voor hem is.
Haye speelt het vieze spel, zoals het altijd gaat in de voetballerij. Hij praat nu ook al over zijn NAC tijd alsof het al verleden tijd is, niet netjes vind ik. Echter vanuit zijn perspectief begrijpelijk en normaal in de voetballerij.
Ik wens Haye een mooie stap en hopelijk wordt NAC hier ook beter van op financieel gebied.

23   1  
Vamos

Natuurlijk is Haye vertrokken, echter hoop ik dat gisteren zijn een-na-laatste wedstrijd was… Hopelijk blijft hij nog even tot woensdag om ons langs PEC te helpen!

14   3  
Scheppioni

Perfect verwoord moppernac en dos !!! Sluit me volledig aan, nie piepe Thom !

21   2  
Rob

Dit is net zo erg, of eigenlijk veel erger, dan wat de 16 jarige Banzosu vorige week deed. En daar viel iedereen inclusief staf en spelersgroep overheen. Benieuwd of de grote meneren in de kleedkamer nu ook hun grote mond open doen tegen majesteit Thom. Of pakken we alleen de onzekere jongelingen aan net als tijdens de ronde tafel

18   1  
Ivo

Ik vind Thom een gouden kerel en een geweldige voetballer.

Maar waarom teken je dan een contract tot medio 2023, als je weet dat je eerder weg wil. De voetballerij steekt zo in elkaar, dat weet ik, maar NAC zit nu niet in de positie om zijn beste speler voor een habbekrats te verkopen. Dat snapt Thom vast ook wel.

Ik denk dat Thom gaat vertrekken, maar NAC moet het spelletje wel gewoon slim en hard spelen. Iedere euro is er een. Ik hoop alsnog op een mooie deal voor NAC én Thom, zodat NAC mogelijk nog 2 versterkingen binnen kan halen. En jongens als Kotzebue en Banzuzi alsnog aan zich kan binden.

9   2  
Jaap Aap

Boter bij de vis of boter op je hoofd…

17   2  
Sietze

Voor een “professor” wel erg weinig inzicht in de gang van zaken in de voetballerij!

36   3  
IX

Tom, laat jezelf niet uit over de onderhandelingen tussen Heerenveen en NAC.

NAC vraagt wrs ruim een miljoen, Heerenveen biedt wrs 5 of 6 ton. Dan wordt het iets rond 7,5 a 8 ton.

Zolang jij je mond er over houdt, wordt je hier herinnerd als die geweldenaar die NAC ook nog 8 ton in het laatje heeft gebracht, maar als je je mening erover gaat geven dan sta je voortaan te boek als die moeilijke jongen die NAC ruim 2 ton heeft gekost.

In beide gevallen is de transferprijs rond de 8 ton en zijn alle partijen gelukkig, maar zorg er aub voor dat je met opgeheven hoofd vertrekt en men je hier herinnert zoals je was: die geweldenaar die NAC er talloze keren doorheen heeft gesleept,

19   3  
Kipiani

Regie en vertrek Haye bij NAC, is al maanden in voorbereiding.
Het nieuwe verbeterde contract met gelimiteerde transfersom was een voorbereidende actie van zaak waarnemer en reeds geïnteresseerde clubs om wellicht in deze transferperiode iets te kunnen doen tegen de afgesproken lage transfersom.
Dat blijkt nu iets minder gunstig uit te pakken voor Haye en Heerenveen.
Laten we ons niets wijs maken jongens.

3   16  
D'n Dikke

Als je denkt dat we voor Haye een miljoen gaan vangen moet je toch even de situatie opnieuw bekijken. NAC, met moeite linker rijtje in de KKD die eigenlijk met elke euro blij moet zijn op het moment door het wanbeleid. Niemand gaat op dit moment zo een bod uitbrengen op een speler die dat bedrag niet waard is.

Ik snap dat NAC hem niet voor een appel en een ei wilt laten vertrekken. Maar je moet ook kijken naar de toekomst. Een ongemotiveerde Haye die, ondanks dat hij zich professioneel zou moeten opstellen, staat te spelen om niks is aan het einde van het seizoen minder waard dan hij nu waard is.

1   5  
RaraNAC

Is Haye nou geschorst voor de bekerwedstrijd? Want dan maakt t mij niet uit. Anders pas donderdag akkoord en 8ton beuren + ronde verder

7   3  
BOERFM-elep

Zo lang Vrolijk niet getekend heeft blijft Haye bij NAC... Anders gaat het geld naar de 3 aandeelhouders toe. Denk ik..

2   19  
Cees-2

Wat kan het toch ongeloofelijk snel verkeren. Wat suggereren vele mensen toch als een kip zonder kop. Zonder echt van de hoed en de rand te weten. Is de objectiviteit weer opnieuw verdwenen en moet ditmaal elk woordje, of houdinkje van Haye in iets vijandig omgezet worden. Wat zijn verschillende mensen toch een simpel kudde_volk. Haye moet, plots, hoe dan ook, hangen! Kost wat kost. En tja dat lukt uiteraard altijd als dat je ultieme doel is. Maar je staat machteloos, je kunt het nooit stoppen. Daarom adviseer ik Haye, laat het gaan, die grotendeels opgeblazen onzin.

7   2  
Ernie

Haye zou eigenlijk een mooi afscheid verdienen. Maar ik ben bang dat dat niet meer gaat lukken helaas.

21   2  
Ginnekenees

We storen ons ook aan het gedrag van Haye. Je ongenoegen uiten via de media is ook niet netjes en zet de boel onnodig op scherp.

Tom zal vast even niet gedacht hebben aan het feit dat NAC de reddingsboei voor zijn carrière is gebleken na mislukkingen bij Lecce en ADO. Ook even vergeten dat hij altijd heeft gespeeld, altijd op zijn favo positie en dat NAC daar nu iets voor terug wil echt niet zo onredelijk is..

21   3  
Bredaaaaa

Haye mag uiteraard weg. Voor min 1 mil.
Eindelijk doet manders een keer iets goed.

6   2  
RV

Ik waardeer Haye ook enorm en gun hem een transfer. Goede speler hoor hij stond op bepaalde momenten op toen het nodig was.

Maar laten we ook niet doen alsof de beste speler ooit de deur uit loopt. Ik denk ook oprecht dat de stap naar Heerenveen lastig voor hem gaat zijn. Totaal andere club en provincie, niet gelijk de waardering en op dat niveau heeft hij het nog niet bewezen.

Ben ook benieuwd betreft NAC, ik denk dat het spel weleens ten goede kan komen, alles moet nu over Haye en zeker een tijd terug kwam hij alleen maar de bal halen. De beste eerste helft dit jaar was VVV thuis voor de beker, zonder Haye.

Knap dat NAC aan hem een transfersom verdient, dit is zoals het moet. Credits aan de staf daarvoor.

2   1  
MarkN

Het is zo jammer dat het op deze manier moet. Volgens mij is het zaak om er zo goed mogelijk uit te gaan komen. En dan bedoel ik niet alleen de transfersom.

Dit is dan wel een goed moment om te schakelen naar de jeugd. We hebben nu een half jaar om hun “examen” af te nemen. Agougil, Azzagari, van Schuppen, Cagro zullen het moeten laten zien. En wat dat betreft liever nu dan in de zomer. Dan ben weer een transferperiode kwijt.

Nu ogen op de toekomst en bouwen. We hebben dit jaar toch niets meer te verliezen, alleen te winnen.

20   0  
Heksenketel

Hij probeert met dit interview de druk te verhogen. Persoonlijk ben ik daar niet van. Valt me een beetje tegen van Thom. En wat ik echt onder de gordel vind, is te zeggen dat NAC het niet netjes doet en Heerenveen wel. Dat doe je niet!

9   2  
Nac

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1013732/nac-breda-reageert-op-onvrede-haye-vragen-echt-geen-absurd-bedrag.html?campname=breakingnews&camplink=balk

Is Manders ziek dat hij een keer iets goed doet? Ik zou hem voor de zekerheid maar in quarantaine zetten.

3   11  
Bas

Manders naaide eerder Sydney een oor aan, samen met Steijn.

Toen het mes op de keel kwam liet hij zelfs z’n maatje Steijn verzuipen. Wel met een geldzak mee

3   33  
Tim

Manders is een vuile egoïst.
Heeft alles aan Haye te danken en gaat nu respectloos om met het kamp Haye

2   20  
Tim

Manders verprutst de belangen van NAC wederom. Nu krijg je Haye in de zomer maximaal voor anderhalve ton nog weg

5   1  
Barrie

Met dit materiaal had NAC trouwens altijd bij de top-2 moeten staan in de KKD.
Dat bewees het gisteren

12   1  
FCSP

Haye kan hoog of laag springen. Hij heeft met zijn volle verstand een contract zonder gelimiteerde transfersom getekend en wordt op dit moment nog steeds door MAC betaald. Thom dient zich als een goed medewerker in te zetten voor NAC. Dat heeft hij gisteren in de wedstrijd laten zien, maar hij moet niet zeuren in de media. Het is aan de clubs om eruit te komen en die Friezen moeten niet denken dat ie voor een appel en een ei op te halen is. En wat moet je daar trouwens in dat verre koude noorden als je ons (snel weer in het stadion) hebt?

1   1  
@Barrie

Daar heeft nac ook de begroting voor. Gewoon slecht beleid en matig management

9   1  
Gjoewie

Grappig dat Haye nu zelf ook meespeelt aan het spelletje.
De situatie was als volgt: Heerenveen heeft interesse en Haye is al akkoord met de (niet)Friezen.
Hij heeft wel een contract bij NAC tot 2023. Er staat geen gelimiteerde transfersom in zijn contract. Dat impliceert dat NAC mag vragen wat het wil. Haye weet dat en zet zich in die situatie met de hakken in het zand. NAC heeft al eerder aangegeven door te willen met Haye, maar ze deden een te laag bod. Dat had onder andere te maken met de onzekerheid met betrekking tot de overname.

Nu is de situatie heel anders. NAC krijgt een nieuwe eigenaar en mogelijk ook snel een nieuwe technisch directeur. Als die vlak voor neus Haye ziet wegrijden naar Heerenveen, dan zal hij daar ook niet tevreden mee zijn. Dus houdt NAC Heerenveen aan het lijntje. Eerst even wachten wat de nieuwe eigenaar wil. Misschien doet die wel een nieuw bod aan Haye, waarop deze besluit gewoon te blijven of zijn contract te verlengen.

Als NAC er zeker van is dat Haye vertrekt, dan zullen ze toch wel eerst een vervanger moeten vinden, want anders lever je te veel kwaliteit in. Dus dat kan ook een reden zijn waarom ze Heerenveen nog aan het lijntje houden. Volgens VI heeft Heerenveen al een handvol aanbiedingen gedaan (dat zijn er vijf, als ik goed tel...).

En het is wat Moppernac hierboven schrijft. Vorig jaar wilde Heerenveen Veerman niet laten vertrekken. Uiteindelijk komt die ook beter terecht dan bij de club waar hij oorspronkelijk naar toe wilde. Dan zou ik zeggen: laat Haye het seizoen bij NAC afmaken en geef hem dan alle vrijheid om naar een andere club te kijken. NAC weet dan ook waar ze aan toe zijn, misschien hebben we dan wel de pleeoffs gewonnen en wil Haye gewoon met NAC de eredivisie in...

21   2  
Fred1

Dat je hogerop wilt is logisch.
Dat je 2 weken geleden nog roept dat je NAC niet zomáár wilt verlaten en nu persé weg wilt is onlogisch maar wel een begrip in de zieke voetbalwereld.
Het is onlogisch dat iemand die het naar eigen zeggen zó goed naar zijn zin heeft bij NAC niet even de moeite neemt om met de nieuwe eigenaar(s) te praten en er achter te komen wat de plannen zijn.
Ik walg van Manders maar Haye moet natuurlijk niet verwachten dat hij voor een habbekrats de deur uit kan.
Er zijn drie partijen in deze zaak en niet hij en Heerenveen alleen.
Ik weet niet eens of in deze situatie een speler eigenlijk wel verkocht kán worden we weten ook niet welke afspraken er precies gemaakt zijn, maar een vreemde situatie is het wel.
Haye moet begrijpen dat hij dankzij NAC weer in de picture staat en hij moet ook begrijpen dat hij voor dit seizoen niet veel klinkende cijfers kan overleggen.
Ik vind het allemaal erg opportunistisch, hij heeft laten zien niet echt een leider te zijn, liet zich makkelijk opzij zetten door een beperkte speler als Elalouchi , is niet echt iemand die de kar trekt en maakt vaak een moedeloze indruk.
Kortom een moeilijk karakter dat heeft hij bij zijn vorige clubs ook bewezen.
Het zou me dus niet verbazen dat het bij Heerenveen ook weer de verkeerde kant uit gaat.
Soms moet je je zegeningen tellen en tevreden zijn met wat je nu hebt.
Net dit wispelturige karakter is wellicht NAC wel zijn top met devalueert mag en niets moet cultuur.
Ik moet het allemaal nog zien.
En laten we één ding niet vergeten, en dat vergeten voetballers vaak, je hebt getekend met je volle verstand in dit geval tot medio 2023, dus je wist waaraan je begon, leg dan niet de schuld bij NAC.
Een contract heet niet voor niets contract dus niks mis mee al een club je aan je contract wil houden.
Dus simpelweg niet zeuren en niet janken.
Mijn mening is, mooie voetballer met een enigszins apart nerveus karakter iemand die altijd loopt te piekeren en te peinzen en met zichzelf geen raad weet.
Een ding is zeker als hij bij Heerenveen zo verslagen rondloopt als bij ons dan zal rondlopen snel bankzitten worden.

11   1  
ome cor

Ik weet niet of Thom Haye goed gekeken heeft, maar er stonden nog geen zakken geld voor de deur aan de Rat Verleghstraat. De miljoenen van Karel Vrolijk en consorten zijn nog niet aangekomen in het stadion.

Dus NAC speelt gewoon keurig het spel, zoals dat uitgelegd is door FC Eindhoven, van het transfereren van een gewilde speler.
Had NAC nooit aan tafel gezet voor Kaj de Rooij dan zou Heerenveen voor een flesje Beerenburger en wat vrijkaartjes onze Thom zo op kunnen halen, maar ik denk dat Manders in Eindhoven wel iets geleerd heeft.

En verder beste Thom, vriend, speler die wij alles gunnen, maar het liefst hier houden......verder is het een spel wat gespeeld wordt door NAC en Heerenveen en mag jij je pas weer laten horen wanneer beide partijen eruit zijn.

4   2  
Vakkie g

leg mijn eens uit de muur van volendam staat op afstand het is in min 94 en dan nog een gele kaart pakken dan is er iets niets pluis

4   0  
Gjoewie

Vakkie G > Daar heeft Haye alleen zichzelf mee, want nu wordt hij geschorst voor de eerstkomende wedstrijd. Dat zou in het geval van Heerenveen thuis tegen... PEC Zwolle zijn.

16   1  
Ed

Handelswijze Manders prima. Gvd laat Heerenveen maar over de brug komen. Ze willen hem voor een paar rooie centen en ern suikerbrood. Vorige week hebben ze 6 miljoen voor Veerman gekregen. Hou eens op. Maximale eruit halen. In dit geval moet Haye niet zeuren. Betalen en anders niet. Voor NAC is hij de beste momenteel en ja dat kost geld

19   2  
Tipex

Haye moet zijn gemak houden. NAC heeft troef in handen. Gelul dat NAC water bij de wijn moet doen. Onderhandelen….. eindelijk kan NAC onderhandelen ! Is het weer niet goed bij sommige mensen.

9   11  
Nonkel Frans

Ik schreef het eerder al elders op dit forum maar ik zie hier een Haye in het mes van manders vallen.Hij is niet de eerste:
1. Dossier De Rooy: manders deed niks. Hij liet BN de Stem de waarde en dus de prijs opdrijven. Eindhoven zat achterover en lacht zich nu nog een bult. ( ja inderdaad ome cor onder die blunder moet haye nu lijden?)
2. Dossier Sydney: manders liet hem gaan zonder juridisch de boel te borgen. Via Steyn ook nog even laten weten dat de jongen niet bijzonder genoeg was voor de club.
3. Dossier Seuntjes. Als goedmaker voor het Beekse sydney debacle Beemdenboy Seuntjes aangetrokken en hierbij niet ff wachten op de aankomende TD
4. Dossier Lokhoff: onder druk van de Bredanaars idem dito als een Bredaas zoethoudertje als TD aannemen en vervolgens en publique laten vallen als een baksteen.
5. Dossier Haye - Haye geeft aan dat hij wil blijven maar lopend contract wil verbeteren. Want hij is elders zeer gewild maar wil eigenlijk niet weg. Dat is eerlijk. NAC - lees manders - biedt hem niks. Vecht ook niet voor hem - ook al wil heel NAC Breda dat hij blijft. (Thom is vriendje van Sydney, speelt dat mee manders?).
Dus de kandidaten als Heerenveen of wie dan ook, dienen zich aan. Ok.
En nu zet manders - lekker stoer " kijk mij eens goed onderhandelen " zijn hakken in t zand. Nee niet voor Haye uiteraard maar voor de club. Geloven jullie het?. Neem daarbij dat manders niet communiceert en enkel met zichzelf bezig is en Haye is de pineut.

Frits jij zet Thom hier neer als een moeilijk karakter. Dat is toch veel te kort door de bocht. Gun hem zijn ontwikkeling - hij koos voor NAC terwijl anderen allang weg waren geweest. Een piekeraar ja een gevoelsmens ja een driftkop soms. So what!
Als we die jongens zo gaan beoordelen ken ik er nog wel een paar. Die erger zijn. Het gaat toch om zijn huidig spel, zijn inzet en zijn resultaten. Dat zie je toch.

Volgens mij probeerde Thom loyaal te zijn aan ons - ok de timing is lullig - maar waarom zijn plots velen op dit forum niet meer loyaal aan hem?. En waar komt ineens die steun aan manders vandaan? Waarom de zwarte piet bij Haye neerleggen. Ik begrijp ik echt niet.

4   4  
Eekhoorn

Ik hoop dat hij naar FC Utrecht gaat, mooiere club en past beter. Heerenveen is alleen sportief een stap vooruit.

11   6  
Scheppioni

@ Nonkel Frans
We weten niet exact de in en outs, met manders weet je dat het niet op afspraak gegaan kan zijn ?? Maar waarom Haye nu ineens zo de club NAC de rug toekeert is onder de gordel !! Het feit blijft dat hij geen clausule heeft en ook al zwamt manders, onze club NAC zet Haye nu in een kwaad daglicht ..... pak dan in je riedel de ad aan, maar Haye moet ook begrijpen in belang van NAC dat 400.000 grofweg schandalig is, dus Haye kan ook in het belang van NAC denken, dus een miljoen voor zo'n voetballer did onze club moet danken is gewoon rieeel !!! Ons NAC moet ook verder en die kut friezen willen altijd gierig op de eerste rang ! No way, in belang van ons NAC !!

1   6  
ome cor

@NONKEL FRANS
Mooi verhaal maar de zienswijze van u is niet per definitie de enige echte waarheid.

Vooral punt 5 is een heel eigen leven gaan leiden.
Thom zat lekker in zn vel, wordt op handen gedragen door de fans, dan ga je niet roepen dat je hogerop (en dus weg) wil.

Beste ome Frans, u denkt toch niet dat Thom Haye voor een veel mooier salaris bij NAC getekend had, zonder de bekende clausules, om tot zijn voetbalpensioen in Breda te blijven ?

Op het moment dat spelers roepen over blijven of bijtekenen hangt de wolk van aanstaand vertrek al boven het stadion. Eerst die krabbel !

Thom zit echt niet verkeerd bij NAC.
Als er geen interesse zou zijn dan is dit voor hem de beste club om voor te spelen.
En bij serieuze promotiekansen zou Thom wellicht nog overwogen hebben om toch te blijven, maar op zijn leeftijd maak je niet zo heel veel stappen meer (nog 1à 2), dus moet hij voor zichzelf besloten hebben dat hij niet wacht tot NAC ooit eens promoveert.

Een nieuwe eigenaar en eventuele plannen qua beleid was past bij een BVO (dus niet de hosanna-verhalen over een nieuw stadion op het csm terrein) komen voor Haye een half jaartje TE LAAT.

5   15  
Toontje

Zijn marktwaarde wordt weer schromelijk overschat...zeker door die lul van een Manders die werkelijk nog niets goeds heeft gedaan.

Haye moet zich op eredivisieniveau weer gaan bewijzen....of het lukt is alsnog de vraag trouwens

Wat wel vaststaat als hij moet blijven omdat die Manders het hoog in zijn bol heeft zal hij snel afzakken naar een veel lager niveau waardoor we eigenlijk niets meer aan hem hebben

6   0  
LL

Ik lees net op twitter dat een akkoord tussen beide clubs in de lucht hangt nadat heerenveen vandaag een verhoogd bod heeft uitgebracht.

5   18  
Ernie

Voor mensen die hier nu beginnen te zeiken op Haye.
Ik vond het al raar dat hij na vorig seizoen nog bleef. En zonder Haye hadden we nu waarschijnlijk laatste gestaan.

9   1  
J nac

Ik snap de nac supporters niet als nac een speler weg geeft hebben ze een grote muil en als ze voor de ver uit beste speler van nac een goed bedrag vragen is het ook niet goed.
Alleen er is 1 ding degene die de onderhandelingen moet doen is daar niet bekwaam voor en dat is vervelend want deze man had allang weg moeten zijn bij deze mooie club.
1 miljoen is voor Haye niets te veel als je ziet wat Heerenveen voor Veerman krijgt.
En Haye moet ook niet huilen tot de overgang rond is want de overgang komt er en dat verdiend hij ook.
En nac houd het geld in je zak want het seizoen is toch al klaar op naar volgend seizoen met frisse mensen aan het bewind en weet publiek in het stadion.

9   1  
Bommetje

8 ton en niet minder.
En als Heerenveen dat niet wil betalen willen ze hem ook niet echt hebben.
En als Haye het er niet mee eens is gaat hij maar banken.
Als hij geblesseerd zou zijn moesten we hem ook 1,5 jaar doorbetalen.
Nu werkt het andere kant op, dan ook een vent zijn en niet huilen in de pers.

4   0  
Cool Hand

Nonkel Frans zou zomaar gelijk kunnen hebben.

2   2  
Oosterhout

Lekker dit voor de belangrijkere pot van woensdag gvd

5   1  
Baosje

@mmm

Neem nog een pilletje joh...
Ga je blijkbaar echt helder van denken 😉

4   0  
Reflektor

Ernie heeft duidelijk de wedstrijd niet gekeken drama was het .

1   4  
ctk

Eerst wil hij zijn contract verlengen omdat hij zo blij is met NAC en zijn supporters en nu wil hij plots snel weg....tja clubliefde is maar kort!
Ik zou zeggen rot dan maar op!

4   1  
Den Hoge

Als Heerenveen het netjes speelde hadden ze toch gewoon geinformeerd naar de vraagprijs en daar enigzins in de buurt van geboden?

Heerenveen haalt zelf het onderste uit de kan bij Joey Veerman. Dat liep overigens ook niet allemaal even lekker, en bracht onrust in het team waar bij Heerenveen destijds over werd geklaagd. Om dan vervolgens hetzelfde riedeltje bij NAC te herhalen is alles behalve netjes en NAC moet Haye onder geen enkel beding zomaar laten gaan.

Gewoon betalen wat die waard is.

0   2  
Joshua Benjamin

Bent u op zoek geweest naar financieringsopties voor uw nieuwe huisaankoop, bouw, onroerendgoedlening, herfinanciering, schuldconsolidatie, persoonlijke of zakelijke doeleinden? Welkom in de toekomst! Financiering gemakkelijk gemaakt bij ons. Neem contact met ons op aangezien we onze financiële dienst aanbieden tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte leentermijnen, met 100% garantielening. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen voor verdere procedures voor het verwerven van leningen via: [email protected] .com

Laad alle berichten na dit bericht in